qosmio Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 ερώτηση Τι provider έχεις και σου εμφανίζει Visual Mailbox γιατί εμένα μου εμφανίζει τα υπόλοιπα δύο Wind εχω.. αλλά μόλις αφαίρεσα το APN στο πεδίο Visual Mailbox, βγήκα και ξαναμπήκα και εξαφανίστηκε.. Τωρα εχω κι εγω τα άλλα 2.. Ουτως ή άλλως δεν χρησιμοποιώ το tethering αρα δεν μου κάνει διαφορά. Τα mms που με ενδιαφέρουν δουλεύουν άψογα, μου στείλανε βιντεάκι απο SE και παίζει άψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mistir Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 ρε παιδιά έχει κανίς το quickpwn 5 γιατί o4 δεν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 ρε παιδιά έχει κανίς το quickpwn 5 γιατί o4 δεν κάνει Προς το παρον δεν βγηκε ακομα.Παντως,απ'οτι καταλαβα,θα βγει συντομα:)Μπορει και στις επομενες ωρες... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 .......Ιδέα ...... :geek: Το νεο iTunes 8.2 beta 10 για την Εκδοση OS 3 Beta 5 λένε οτι είναι απαραίτητο για την αναβάθμιση σε beta 5. Το έκανα εγκατάσταση σε άλλο pc και έκανα απο 'κει την αναβάθμιση... ολα καλά.. εκτός του ότι δεν αφήνει πλέον την εγκατάσταση των .ipcc αρχείων. Μετά το έβαλα στο άλλο pc που έχω το iTunes 8.2 που είχε βγεί μαζί με την beta 4 και όπως φανταζόμουν ... αφήνει την εγκατάσταση αρχείων .ipcc :) Σκέφτηκα λοιπόν μήπως θα μπορούσαμε πειράζοντας το .ipcc αρχείο να ενεργοποιήσουμε την αναφορά μηνυμάτων ?! ξέρει κανείς τίποτα κώδικες ή κάτι άλλο σχετικά με το πως δουλεύουν άλλες συσκευές για να αρχίσουμε απο κάπου? ξέρουμε αν είναι θέμα δικτύου και οχι software συσκευής ? .. ( πιο πάνω λεω μήπως διότι ο LionHeart και ο pperiklis έχουν προσπαθήσει αρκετά αλλά δεν δούλεψε λόγω περιορισμών κωδικοποίησης πληκτρολογίου-πεζά με κεφαλαία γράμματα- ) αυτά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Σχεδόνξ σίγουρα είναι θέμα software, γιατί π.χ. στα Νόκια κινητά μπορείς να «βγάλεις» την αναφορά απο τα μηνύματα, μέσα απο τις ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Σχεδόνξ σίγουρα είναι θέμα software, γιατί π.χ. στα Νόκια κινητά μπορείς να «βγάλεις» την αναφορά απο τα μηνύματα, μέσα απο τις ρυθμίσεις. θα ψάξω απο Wind μήπως και βρεθεί κάτι .. ------------UPDATE---------------- Μίλησα με κάποιους τεχνικούς και μου είπαν οτι τα tag που είναι ενεργοποιημένα *ΝΟΤ# και *0# δεν παραμετροποιούνται ώστε να δουλέυουν με πεζούς Ελληνικούς χαρακτήρες.- και ότι δεν γνωρίζουν κάποιο κώδικα ή οτιδήποτε άλλο που να μας βοηθούσε για delivery notfication.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Πάντως το update σε beta 5 ΔΕΝ απαιτεί το iTunes 8.2 pre-release build 10 (δλδ αυτό που βγήκε με το beta 5), γίνεται μια χαρά και στο προηγούμενο (αυτό που βγήκε με το beta 4). Ούτε μετά είχα πρόβλημα με syncs κλπ Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 κατι άλλο η beta 5 μου ξεσκίζει την μπαταρία χαρακτηριστικά το τηλέφωνο είναι ζεστό στο πίσω μέρος.Δεν ειχα πρόβλημα με τις προηγούμενες εκδόσεις.Εχετε παρατηρήσει κατι τέτοιο? Πάντως το update σε beta 5 ΔΕΝ απαιτεί το iTunes 8.2 pre-release build 10 (δλδ αυτό που βγήκε με το beta 5), γίνεται μια χαρά και στο προηγούμενο (αυτό που βγήκε με το beta 4). Ούτε μετά είχα πρόβλημα με syncs κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο από το πρωί ως τώρα. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ειναι λιγο αργο.αργει να ανοιξει settings general κτλπ Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Όντως είναι. Αν και ΑΜΑ το κάνει, πάει καλά, μερικές φορές και καλύτερα από πριν. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 έχω τη 2.2.1...αξίζει να πάω στην beta 5? από ταχύτητα πώς τα πάει? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mistir Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ειναι λιγο αργο.αργει να ανοιξει settings general κτλπ μπορείς να μου πεις εσύ που ε βαλές τη βετα 5 που βρήκες το quickpwn5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 μπορείς να μου πεις εσύ που ε βαλές τη βετα 5 που βρήκες το quickpwn5? δεν εγραψα κατι τετοιο εγω Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Η διαδικασία για να πάμε από την beta4 στην 2.2.1 για iphone 2G είναι τόσο απλή όσο restore και jailbreak? Γιατί σκέφτομαι να περάσω αν είναι το τελευταίο firmware και να επιστρέψω στο 2.2.1 μέχρι να βγεί και επίσημα η 3.0. Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mistir Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 δεν εγραψα κατι τετοιο εγω νόμιζα ότι το έχεις βάλει, επιδι εξηγούσες το πως είναι το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 νόμιζα ότι το έχεις βάλει, επιδι εξηγούσες το πως είναι το.. την εχω βαλει.το quickpwn που κολαει? Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mistir Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 την εχω βαλει.το quickpwn που κολαει? εάν δεν χριαζετε quickpwn, τότε πως το έκανες active? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Mistir, επειδή μάλλον τα έχεις μπερδέψει: Οι συσκευές 3G που αγοράζονται από Ελλάδα είναι ξεκλειδωμένες. Ως εκ τούτου, μπορούν να γίνουν activate&unlock μέσω iTunes. Το ίδιο ισχύει και για κλειδωμένες συσκευές εφόσον φυσικά ενεργοποιηθούν για να χρησιμοποιηθούν με το δίκτυο για το οποίο έχουν αγοραστεί. Οι συσκευές αυτές μπορούν να γίνουν jailbreak για να επεκταθεί η λειτουργικότητα τους αλλά το jailbreak δεν είναι προαπαιτούμενο για την λειτουργία τους, ανεξάρτητα από την έκδοση firmware που "φοράνε". Στην περίπτωση των beta η ενεργοποίηση προϋποθέτει και συμμετοχή στο πρόγραμμα των developers της Apple. Κλειδωμένες συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν μη εγκεκριμένες sim card δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω iTunes. Για το λόγο αυτό απαιτείται Activate (το οποίο διεξάγεται συνήθως μαζί με jailbreak και unlock - όταν αυτό είναι εφικτό). Τέλος, jailbroken συσκευές μπορούν να γίνουν update (όχι restore) σε νεότερη έκδοση firmware χωρίς να χάσουν το activation τους. Ωστόσο, χάνουν το jailbreak. Επιπλέον, με την αναβάθμιση αναβαθμίζεται και το baseband στη συσκευή (στις 3G συσκευές, στις 2G μέχρι στιγμής παραμένει αμετάβλητο) με αποτέλεσμα μία συσκευή η οποία έχει ξεκλειδωθεί μέσω yellowsn0w να κλειδώνει και πάλι. Αν θέλεις να πας σε 3.0 beta έχεις αρκετό διάβασμα μπροστά σου, θα σου συνιστούσα να περιμένεις μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της 3.0 τον Ιούνιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mistir Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Mistir, επειδή μάλλον τα έχεις μπερδέψει: ευχαριστώ για το χρόνο σου. εγώ έχω το 2g . έχω πάει μέχρι το 3beta 4, άλλα πάντα με quickpwn. τώρα έκανα το λάθος κ πέρασα το βετα 5 χωρίς να έχω το quickpwn. το έκανα active με το 4, άλλα όταν μου ζήτησε να βάλω την φ σε ισχύ έβαλα το 4 γτ το 5 δν το επερνε και ανιξε κανονικά,αλλα εχει κωλύματα όταν κατεβάζω από το icy. γιαυτό ψάχνω το quickpwn beta5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 εάν δεν χριαζετε quickpwn, τότε πως το έκανες active? ειμαι σε προγραμμα σαν developer,και δεν χρειαζομαι quickpwn για να την ενεργοποιησω. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 βγήκε quick pwn για beta 5? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mistir Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 βγήκε quick pwn για beta 5? δεσ αυτο, αλλα νομιζω οτι ειναι για 3g http://www.megaupload.com/?d=9CD5QN2N Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 3g έχω... anyway, thanks.... θα δοκιμάσω τώρα και θα ενημερώσω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mistir Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 εαν βρει κανισ για 2g σφιριξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts