Jump to content

[Firmwares] iPhone OS 3.x Betas & Gold Master: πληροφορίες - δοκιμές

Nikats
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Mistir, θες διάβασμα. Ξεκίνα... ;)

φιλε bestman ευχαριστω για τον κοπο. αλλα ρωτισα για το quickpwn γτ οταν το ανιγω κ φτανο στο σιμιο να κανο μπροουζ το 3.0 βετα μου λεει οτι δν το αναγνοριζει. ενο πριν εκανα κανονικα upload to 3beta.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε bestman ευχαριστω για τον κοπο. αλλα ρωτισα για το quickpwn γτ οταν το ανιγω κ φτανο στο σιμιο να κανο μπροουζ το 3.0 βετα μου λεει οτι δν το αναγνοριζει. ενο πριν εκανα κανονικα upload to 3beta.

πιο quickpwn χρησιμοποιείς ;

πρέπει να χρησιμοποιήσεις για την συγκεκριμένη έκδοση για να το δεχθεί

εάν θυμάμαι καλά (γιατί είμαι έξω) πρέπει να είναι το 2.2_5 και δεν θέλει να βάλεις unlock.

Λοιπον παιδες,εβαλα την 3 beta 2(Iphone 3g)κι ολα καλα!Εκανα και jailbreak με το Quickpwn 3.0.beta 2(windows),κατεβασα και το cydia το οποιο-δεν ξερω αν ξερεται-δεν υπαρχει απο μονο του μετα το jailbreak,οπως στα προηγουμενα jailbreak(για 2.2.1 κλπ.).Τελεια σκεφτηκα!!Ομως με που το ανοιγω,κρασαρει(το cydia ετσι)και ξενερωσα:(Ετσι μου την εδωσε και ξαναγυρισα στην 2.1.1:mad:

*Παρατηρησα οτι μετα την επαναφορα στην 2.2.1.στις πληροφοριες για το Modem firmware λεει:04.22.01,ενω πριν ελεγε Modem firmware:04.20.01!Πειραζει?

**Μπορει να μου απαντησει κανεις?Αν ξερει βεβαια!Ειδικα για Modem firmware.

Ευχαριστω...:)Επισης,πως μπορω να ξερω οτι το κιν.επανηλθε στην αυθεντικη εκδοση(2.2.1),για να εχω και την εγγυηση κανονικα?Η αλλαγη του Modem firmware,παιζει ρολο σ'αυτο?Εννοειται οτι τωρα ειναι ενεργοποιημενο κανονικα.Απλα δεν ειμαι σιγουρος,αν ειμαι με την επισημη 2.2.1,μετα την επαναφορα που αναφερω πιο πανω(απο την 3)...

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

πιο quickpwn χρησιμοποιείς ;

πρέπει να χρησιμοποιήσεις για την συγκεκριμένη έκδοση για να το δεχθεί

εάν θυμάμαι καλά (γιατί είμαι έξω) πρέπει να είναι το 2.2_5 και δεν θέλει να βάλεις unlock.

φανταζομε το 3, αποσο λεναι απο εκι που το κατεβασα. να σιμιοσω οτι το κατεβασα χορια οχι μαζι με την εφαρμογη

Απ' όσους έχετε βάλει 3b2 με jailbreak, έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει το cydia και το BSD Subsystem που υπάρχουν στο επίσημο quickpwn?

Επίσης, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει: οι παλιές beta τελικά λήγουν ή όχι;

Ξεχασα ν'αναφερω το πιο σοβαρο ισως προβλημα σχετικα με το jailbreak σε 3 beta2(σε 3g)-αναφερομαι σχετικα στο προηγ.μου ποστ-οτι χανεται το σημα και δεν μπορει να λειτουργησει σαν κιν.!!

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Μπορεί καποιος να γραψει τα βηματα για να παω σε 3.0 beta 2 σε iphone 3g αγορασμενο απο ελλαδα με windows xp sp3?

Ευχαριστώ

καλησπέρα στην παρέα του iphone.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.έχω περάσει την 3.0 b στο τηλ. το έκανα jailbreak

αλλά δεν αναγνωρίζει την sim .υπάρχει κάποια λύση για ενεργοποίηση του τηλ.

ή να επιστρέψω στην 2.2.1 ευχαριστώ

έχω 3g vodafone

καλα εσεις που λετε οτι κανατε jailbreak τη 3.0 beta 2 μπορειτε πειτε και σε αυτους που παλευουν 2 μερες τωρα πως το κανατε???αντε γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα μου!!!!!:mad:

σε υπολογιστη ΗΡ.... :p

σε Μακ δεν προσπαθησα καν...δεν βαζω παραθυρα στο οχημα...

επισης ο φιλος που το κανε jailbreak να μας πει πως εβαλε το winterboard μεσα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εχεις περάσει την 3.0 φίλε?να σου πω ευχαρίστως πως να το κάνεις jail

αλλά δεν μου λες εσύ πρώτα αν είναι ενεργοποιημένο το τηλ. με την 3.0?

εχεις περάσει την 3.0 φίλε?να σου πω ευχαρίστως πως να το κάνεις jail

αλλά δεν μου λες εσύ πρώτα αν είναι ενεργοποιημένο το τηλ. με την 3.0?

εχω την 3.0 beta 2 και δουλευει κανονικοτατα...για πες μας λοιπον..

και το δικό μου γιατί δεν έχει σήμα φίλε μου?όσο για το jail κατεβάζεις το quikpwn

από http://thebigboss.org/2009/03/19/iphone-v30-beta-do-not-use/ και το κάνεις

όπως λένε οι οδηγίες . μου έχει εμφανίσει στο τηλ το icy από εκεί μπορείς να κατεβάσεις το cydia . δεν προσπάθησα να κατεβάσω κάποια εφαρμογή γιατί δεν έχω σήμα και μάλλον θα πάει χαμένος ο κόπος. πες μου αν θέλεις πως ενεργοποίησες το τηλ. γιατί παιδεύομαι 3 ώρες και άκρη δεν έχω βγάλει

και το δικό μου γιατί δεν έχει σήμα φίλε μου?όσο για το jail κατεβάζεις το quikpwn

από http://thebigboss.org/2009/03/19/iphone-v30-beta-do-not-use/ και το κάνεις

όπως λένε οι οδηγίες . μου έχει εμφανίσει στο τηλ το icy από εκεί μπορείς να κατεβάσεις το cydia . δεν προσπάθησα να κατεβάσω κάποια εφαρμογή γιατί δεν έχω σήμα και μάλλον θα πάει χαμένος ο κόπος. πες μου αν θέλεις πως ενεργοποίησες το τηλ. γιατί παιδεύομαι 3 ώρες και άκρη δεν έχω βγάλει

σε αυτο το link που μου εδωσες που ειδες εσυ το quickpwn για 3.0 ???εγω εχω 2g, δεν το εχω δοκιμασει σε 3g...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ!!!!

ΓΙΝΕΤΑΙ JAILBREAK ΣΕ 3.0 BETA 2 ΣΕ 2G IPHONE ΝΑΙ Η ΟΧΙ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!!:mad::mad::mad:

ωρε ματια το εκαμα εγω σου λεω...

γινεται αλλα δεν το εκανα σε Μακ...

και πως το εκανες ρε φιλε pik??κοντευω να τρελαθω!!!:wacko::(

σε ενα ΗΡ του 2005....

και εγω το δοκιμασα ακομα και σε αρχαιο pc και τιποτα....μηπως ρε συ χρησιμοποιω λαθος quickpwn???δε μου δινεις το link??

αμεσως.

πρεπει να πατησεις εκει που λεει cliccando qui

http://h4xr.org/lnt2

οριστε και το λινκακι

.NET framework εβαλες;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ποιο net framework θελει??αυτη τη στιγμη βαζω το .net framework 2.0 sp2

ελπιζω να κανει...γιατι δοκιμασα να εγκαταστησω κατι αλλα και δεν με αφηνε...

φίλοι έχουν σπάσει τα νεύρα μου προσπαθώ να κάνω επαναφορά σε 2.2.1 και

δεν καταφέρνω τ'ιποτα συνέχεια μου βγάζει error 1013 (αν δεν κάνω λάθος) στο

itune . 5 ώρες παιδεύομαι παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος

μόλις τα κατάφερα ..............άκυρο

ολα καλα και εδω...thanks pik.:)

το cydia πως το βαζω??

παω επισης να βαλω καποια πραγματα, οπως cycorder το οποιο δεν το βρισκει καν και sbsettings και μου λεει οτι δεν υπαρχει mobilesubstrate....