tomy1471 Δημοσιεύτηκε March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2009 Καλησπερα στην μεγαλη παρεα! Εχω αγανακτιση με αυτο το κινητο!δεν ξερω αμα συμβαινει και σε σας αλλα στα καλα καθουμενα αλλαζει η ωρα στο κινητο μου!Εχω ενα Χ650 αλλα απο οτι ρωτησα και αλλο ενα παιδι που εχει HTC του παρουσιαζεται και σε αυτον!Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια;οχι τιποτα αλλο αλλα καποιες φορες με ξυπναει το ξυπνητηρη χαραματα...χεχεχε....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 1. Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Ζώνη ώρας (tab) και απενεργοποίησε το "Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι" 2. Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα (tab) -> Ρολόγια και Ξυπνητήρια και βάλε στην Τοπική και 2η ώρα το ίδιο (GMT +2 Athens) 3. Χρησιμοποιείς Destinator 6; 4. Πες μας εάν τα παραπάνω σε βοήθησαν να λυθεί το πρόβλημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Το πάθαινα και εγω στο touch pro, αλλα βρηκα πως έφταιγε το destinator 7...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomy1471 Δημ. March 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ναι χρησιμοποιω Destinator 7!λετε αυτο να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Στο Destinator μπες στις ρυθμίσεις και από εκεί στις "Ρυθμίσεις ώρας" όπου απενεργοποίησε το "Ρύθμιση για θερινή ώρα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αυτο ειχα και εγω και μου πηγαινε μια ωρα μπροστα καθε φορα που το ετρεχα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Κάθε φορά που πλησιάζουμε να αλλάξουμε ώρα, το destinator κάνει τα δικά του. Η μοναδική λύση είναι να περιμένουμε μέχρι τις 29/3 να διορθωθεί μόνο του. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15240 Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Είναι γνωστό αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα... εκτός από υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts