Jump to content

Δεν φορτιζει το λαπτοπ

Cavaradossi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξαφνικα σημερα το πρωι σταματησε να φορτιζει και η μπαταρια που ειχε απομεινει τελειωσε και τωρα δεν μπορω να το ανοιξω. δεν το εχω ουτε χρονο δεν ειναι φυσιολογικο.λογικα θα επαθε κατι το καλωδιο αλλα το θεμα ειναι τι κανω εγω?

πρεπει να αγορασω αλλο φορτιστη? πουλανε σκετους?

η να το παω για φτιαξιμο στο πλαισιο απ οπου το πηρα?

Don't give up! :!:

Απ' οτι φαινεται ειναι προβλημα του φορτιστη σου οποτε θελει αντικατασταση. Πουλανε και μεμονομενους φορτιστες αλλα σιγουρα θα εχει και η αντιπροσωπεια της μαρκας του Laptop σου.

Προσεξε μονο να παρεις τα σωστα στοιχεια του φορτιστη σου!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

παρομοιο προβλημα ειχα και εγω και τελικα ηταν ο φορτιστης. πηρα ενα καινουργιο και ολα ηταν οκ.

ξαφνικα σημερα το πρωι σταματησε να φορτιζει και η μπαταρια που ειχε απομεινει τελειωσε και τωρα δεν μπορω να το ανοιξω. δεν το εχω ουτε χρονο δεν ειναι φυσιολογικο.λογικα θα επαθε κατι το καλωδιο αλλα το θεμα ειναι τι κανω εγω?

πρεπει να αγορασω αλλο φορτιστη? πουλανε σκετους?

η να το παω για φτιαξιμο στο πλαισιο απ οπου το πηρα?

Τι μαρκα ειναι το λαπιτοπ; :rolleyes:

Ποσο καιρο το εχεις στην κατοχη σου;

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Εμένα δεν ανοίγει, αν έχω μόνο τη μπαταρία. Αν όμως βάλω τον φορτιστή, ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά (είτε έχω την μπαταρία συνδεδεμένη, είτε όχι). Αλλά μετά αν βγάλω τον φορτιστή από το ρεύμα ενώ έχει πάνω την μπαταρία, ο υπολογιστής θα κλείσει πάλι. Μήπως έχει παλιώσει η μπαταρία μου και θέλει πέταμα στην ανακύκλωση;

Τι μαρκα ειναι το λαπιτοπ; :rolleyes:

Ποσο καιρο το εχεις στην κατοχη σου;

το πηρα 05-05-08 και εχει εγγυηση 1 χρονο, λετε να μου αντικαταστησουν τον φορτιστη? θα το παω πλαισιο αν ειναι αυριο πρωι.

ειναι ο acer aspire 5920G

Εγω είχα πάθει το ίδιο στον παλιό μου aspire 5100.Το κακό είναι ότι το είχε πάθει μετά το τέλος της εγγυήσης οπότε δεν ξέρω αν το κάλυπτε.Πήρα ένα universal με 20 ευρώ.Ο original απο την acer για εκείνον τον υπολογιστή κόστιζε γύρω στα 90.Όσο καιρό κράτησα τον υπολογιστή, νομίζω περίπου 6 μήνες, δούλευε κανονικά ο univercal φορτιστής

το πηρα 05-05-08 και εχει εγγυηση 1 χρονο, λετε να μου αντικαταστησουν τον φορτιστη? θα το παω πλαισιο αν ειναι αυριο πρωι.

ειναι ο acer aspire 5920G

Θα σε παραπεμψουν στην Acer οποτε αν θες για να μην παιδευεσε με το περα - δωθε καλυτερα τηλεφωνησε το πρωι στο 210 2409150 θα σου ζητησουν τον σειριακο αριθμο της συσκευης σου (αναγραφεται κατω απο το λαπτοπ αν δεν εχεις το κουτι του) τους αναφερεις το τι σου παρουσιαζει και κατα μεγαλο ποσοστο σου λυνουν το προβλημα με κινησεις / ενεργειες που θα κανεις απο τις οδηγιες που θα σου δωσουν.

Ως εναλλακτικη λυση αν δεν βρεθει ετσι λυση θα σου πουν να το στειλεις να το ελεγξουν...

ALMAN HELLAS LTD

Ortansias 23

136 77 - Acharnai

Athens - Greece

Phone Number: +30 210 2409150

Fax Number: +30 210 2409155

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Στις περισσότερες των περιπτώσεων φταίει το τροφοδοτικό.

1. Δες αν βγάζει τάση: Τα περισσότερα τροφοδοτικά έχουν πάνω ένα πράσινο ledάκι, ανάβει όταν είναι στην μπρίζα; Αν δεν ανάβει υπάρχει πρόβλημα... Επίσης αν ανάβει, δοκίμασε να μετρήσεις με ένα πολύμετρο την τάση στην άκρη του τροφοδοτικού. Αν ανάβει και το ledάκι, και με το πολύμετρο είδες ότι βγάζει τάση τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην επαφή με το λάπτοπ.

2. Αν δεν βγάζει τάση, δες τα καλώδια του τροφοδοτικού σου αν είναι διπλωμένα, καμιά φορά διπλώνονται χωρίς να το καταλάβουμε και φθίρονται.

Αν τελικά φταίει το τροφοδοτικό θα σου πρότεινα και μια εναλλακτική, υπάρχουν πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών που πουλούν τροφοδοτικά για λάπτοπ. Αν θες να χαλάσεις λίγα λεφτά και να ανοίξεις τον υπολογιστή σου άμεσα τότε αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων φταίει το τροφοδοτικό.

1. Δες αν βγάζει τάση: Τα περισσότερα τροφοδοτικά έχουν πάνω ένα πράσινο ledάκι, ανάβει όταν είναι στην μπρίζα; Αν δεν ανάβει υπάρχει πρόβλημα... Επίσης αν ανάβει, δοκίμασε να μετρήσεις με ένα πολύμετρο την τάση στην άκρη του τροφοδοτικού. Αν ανάβει και το ledάκι, και με το πολύμετρο είδες ότι βγάζει τάση τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην επαφή με το λάπτοπ.

2. Αν δεν βγάζει τάση, δες τα καλώδια του τροφοδοτικού σου αν είναι διπλωμένα, καμιά φορά διπλώνονται χωρίς να το καταλάβουμε και φθίρονται.

Αν τελικά φταίει το τροφοδοτικό θα σου πρότεινα και μια εναλλακτική, υπάρχουν πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών που πουλούν τροφοδοτικά για λάπτοπ. Αν θες να χαλάσεις λίγα λεφτά και να ανοίξεις τον υπολογιστή σου άμεσα τότε αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Καλο θα ηταν απο την στιγμη που υπαρχει εγγυηση να μην μπει σε περιπετειες...και απο την αλλη δεν νομιζω πως μπορουν / γνωριζουν ολοι να κανουν αυτο που αναφερεις ανεξαιρετως οτι πολυμετρο 1 στους 100 εχουν σπιτι τους...

Φιλικα παντα :)

και ενα τροφοδοτικο για λαπτοπ κοστιζει 90 ευρω?

το περνω απο πλαισιο αυτο? πανακριβο ειναι

το πρασινο λεντακι αναβει πανω ναι

και ενα τροφοδοτικο για λαπτοπ κοστιζει 90 ευρω?

το περνω απο πλαισιο αυτο? πανακριβο ειναι

το πρασινο λεντακι αναβει πανω ναι

25Ε με ρυθμιστη τασης και 5 διαφορετικα βυσματα. noname αλλα κανει την δουλεια του αψογα.

το πηρα και συνεχιζει να μην φορτιζει..

τσαμπα τα 40 ευρω που εδωσα :(

Σορρυ κιολας αλλα αφου εχεις εγγυηση δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πετας ασκοπα χρηματα...Ποιο οικονομικα σου ερχεται ενα τηλεφωνημα παρα ολα τα υπολοιπα που προτρεχεις και κανεις...

Φιλικα παντα :)

εχεις δικιο απλα ηθελα να τελειωνω πιο γρηγορα, γιατι αν το πηγαινα πλαισιο μεχρι αυτοι να το στειλουν στην acer θα παρει καποιο καιρο..αλλα με τις χαζομαρες που κανω πιο πολυ καιρο θα μου παρει..

εχεις δικιο απλα ηθελα να τελειωνω πιο γρηγορα, γιατι αν το πηγαινα πλαισιο μεχρι αυτοι να το στειλουν στην acer θα παρει καποιο καιρο..αλλα με τις χαζομαρες που κανω πιο πολυ καιρο θα μου παρει..

Βρε αφου σε εχω εξηγησει... :)

ΔΕΝ χρειαζεται να τον πας στο πλαισιο...Απλα μιλας εσυ απ ευθειας με την Acer και τους λες το προβλημα που εχεις και οτι σου υποδειξουν αυτοι μετα...Δεν θα χασεις παντως αν επικοινωνησεις μαζι τους... :rolleyes:

*ετσι απλα για πληροφορηση μην τους αναφερεις πως εκανες "δοκιμες" , απλα οτι ξαφνικα συνεβει αυτο και αυτο ;)

το πηρα και συνεχιζει να μην φορτιζει..

τσαμπα τα 40 ευρω που εδωσα :(

εγω ειχα παρει το λαπτοπ μαζι μου, και απο εκει που πηρα τον φορτιστη το δοκιμασα οτι με τον νεο φορτιζει. μην ειναι και τιποτα αλλο δηλαδη.

εχετε δικιο θα παρω ενα τηλεφωνακι την acer..

Το καλυτερο που εχεις να κανεις :)