KostasV Δημοσιεύτηκε January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2004 Enjoy! Όλα καλά μέχρι που μπήκες εσύ Κι από την ώρα που σε είδα έχω εντελώς τρελαθεί Δεν είναι του γούστου μου αγοράκια σαν κι εσένα αλλά Κάτι έχω πάθει τελευταία και δεν είμαι καλά Με σένα κόλλησα και δεν μπορώ άλλον πια να σκεφτώ Δε σε γουστάρω κι απορώ πώς μου συμβαίνει αυτό Ύφος με πολύ αντριλίκι είσαι γεμάτος μαγκιά Για έλα στα ίσα σου πολύ την έχεις πάρει βαριά Έχεις μεγάλη γκάμα θαυμαστριών που κάνουν ουρά Από μικρές μαθητριούλες ως μεγάλα τσουλιά Παίζεις με όλες και με όλα είπα ξείπα τις λες Και θες να είναι οι επιθυμίες σου γι’ αυτές διαταγές Έλα που δεν μπορώ πλέον ν’ αντισταθώ Σ’ αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Έλα που δεν μπορώ πλέον ν’ αντισταθώ Σ’ αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Γέννημα θρέμμα high-class περιοχής Έχουμε χρήμα εδώ εμείς κι υψηλό κόστος ζωής Δροσιά, Σταμάτα, Πολιτεία, εσύ δε θα ‘ρθεις ποτέ Μέρη που εσύ κι οι φίλοι σου τα θεωρείτε ξενέ Από την άλλη εγώ Σεπόλια ούτε ζωγραφιστά Γιατί είναι μέρος μ’ άντρες που έχουν αμάξια κλειστά Με ψευτομάγκικα παιδάκια ενός ομοίου μπαμπά Που ξέρουν μόνο να φωνάζουν για να πάρουν ψιλά Αν δε σ’ αρέσει η compressor μου μη σώσεις και μπεις Πάρε τη γειτόνισσά σου και καπνίστε χασίς Που πάει και πουλάει μούρη σε μαμά και μπαμπά Και παριστάνει ύστερα ότι είναι κάτσε καλά Και καλά, και καλά Όλα καλά όλα ανθηρά Να τη δω όταν πια θα ξεμείνει από λεφτά Αν παίζει κάνα ευρώ στους περαστικούς Και κατά τ’ άλλα να ‘χει στόχους οικογενειακούς Έλα που δεν μπορώ πλέον ν’ αντισταθώ Σ’ αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Έλα που δεν μπορώ πλέον ν’ αντισταθώ Σ’ αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Ό,τι σιχαίνομαι όλα τα ‘χεις εσύ Χαλκά στη μύτη και μεγάλη αλυσίδα στ’ αφτί Όλη την ώρα κάνεις skate κι όταν τ’ αφήσεις κι αυτό Στέλνεις μηνύματα στον κολλητό σου απ’ το κινητό Θέμα συζήτησης μαντεύω champions league και τ’ αυτά Ο κόσμος καίγεται μα εσείς το δικό σας χαβά Ο Raul σ’ αρέσει κι ο Ronaldo και ο Vieira Μα αν θα σε βάλω κάτω σε τελειώνω στα χαλαρά Μπλούζα καυτή και το πουκάμισό σου είναι ανοιχτό Πρέπει οπωσδήποτε να μου αφήσεις το κινητό Κι εσύ απ’ τη μία να μου δείξεις πώς δένει το γλυκό Κι εγώ απ’ την άλλη πως το κάνουν στο Παλιό Ψυχικό Έλα που δεν μπορώ πλέον ν’ αντισταθώ Σ’ αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Έλα που δεν μπορώ πλέον ν’ αντισταθώ Σ’ αυτό το τρύπιο το levis που φοράς Και στο ρυθμό που πάνω κάτω το κεφάλι κουνάς Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Hahahahahaha!!!! Poios to egrapse afto? U? Oraia parodia pantos.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 σήμερα αυτό μου λέγανε έχει κυκλοφορήσει με μεηλ σε όλην την ελλαδα Δε μου κανει εντυπωση αν το μάθουν και έτσι και το τραγουδάνε...! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 ααααα δεν είμαστε καλά.. Δεν θα το λεγα reloaded αλλά "η αντεπίθεση" ! :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Poli kalo :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 tha to legame Β.Π. Gucci Forema Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Ti tha legate na allazame ton stixo etsi: Αν δε σ’ αρέσει η compressor μου μη σώσεις ποτε Πάρε την κοπελιτσα απέναντι με Lada coupe Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Vevaia se kamia periptwsi ena autokinito den xaraktirizei enan anthrwpo apla mias kai arxise o xavales!!! filika D.G. Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (25 Ιαν. 2004 , 12:43) ααααα δεν είμαστε καλά.. Δεν θα το λεγα reloaded αλλά "η αντεπίθεση" ! :p I na to legame Gucci forema- the Revenge A,kai den iparhei lada coupe... :D :p Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 an kapoios kanei ta vocals ego prosferome na to melopiiso pantos :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) To tragoudi einai korufh,tromero! :D Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την aggelopas Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (25 Ιαν. 2004 , 12:43) ααααα δεν είμαστε καλά.. Δεν θα το λεγα reloaded αλλά "η αντεπίθεση" ! :p I na to legame Gucci forema- the Revenge A,kai den iparhei lada coupe... :D :p Egw tha to elega "gucci revolutions" :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgethebeast Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 ego pali variemai aforita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση welcome to silent hill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Kαταπληκτικό! :up: @Dj kourampies κάνω εγώ τα vocals μήν έχεις έννοια ;) :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 xaxaxaxaxaxa! To apoluto GELIO......... xe xe xe....... Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (25 Ιαν. 2004 , 16:53) Kαταπληκτικό! :up: @Dj kourampies κάνω εγώ τα vocals μήν έχεις έννοια ;) :p an mporis na kaneis monos sou ta vocals sti sosti tonikotita k sto sosto rithmo, stile pm na sinenoithoume na mou ta stilis se mp3 k meta analambano ego :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 akiro. brika vocalist me tromero talento. exoume idi ixografisi to 1o couple k to refren, alla pros to paron exo ftiaksi mono ta prota 20 deuterolepta. ine ligo diskoli i doulia mia k d mporo na bgalo kathara samples k prepei na ftiakso dika mou. ipomoni! pros to paron: sample Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 djk vale sample to beat apo 50cent to idio einai ... :P pantws to teaser htan ligo alla KALO... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dj kourampies (26 Ιαν. 2004 , 02:48) akiro. brika vocalist me tromero talento. exoume idi ixografisi to 1o couple k to refren, alla pros to paron exo ftiaksi mono ta prota 20 deuterolepta. ine ligo diskoli i doulia mia k d mporo na bgalo kathara samples k prepei na ftiakso dika mou. ipomoni! pros to paron: sample Οκ! :D Καλή συνέχεια... Το sample ωραίο ακούγεται στην αρχή ;) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 karaloooool ton psiloksefwnisan ton Mazw. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kalo! Omos paramenei end klemeno tragoudi! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gfdimopo (25 Ιαν. 2004 , 14:54) tha to legame Β.Π. Gucci Forema Έεεεεεεττττττττττττσσσσσσσσσσσσσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.................. :D :D Αυτο μάλιστα... Αρχιζει να μου αρεσει η νεα εκτελεση... :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 @KostasV stin Tatiana leei gia to kommati sou!Auti ti stigmi.8a to tragoudisi kai kapia! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Εγω παντως βλεπω πολυ κομπλεξισμο στο ολο θεμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dj kourampies (26 Ιαν. 2004 , 02:48) akiro. brika vocalist me tromero talento. exoume idi ixografisi to 1o couple k to refren, alla pros to paron exo ftiaksi mono ta prota 20 deuterolepta. ine ligo diskoli i doulia mia k d mporo na bgalo kathara samples k prepei na ftiakso dika mou. ipomoni! pros to paron: sample Ειναι απιθανο...Πότε ερχεται ολόκληρο...? Γελασα πολυ με την αρχη.... :p :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts