Panos277 Δημοσιεύτηκε March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 7, 2009 Έχω ένα floppy που ενσωματώνει και card reader, κάθε πράγμα συνδέετε διαφορετικά. Το floppy με καλοδιοταινια και το card reader συνδέεται USB 2.0. Το έχω συνδέσει το card reader, αλλά οταν βάζω μια κάρτα μέσα δεν μου την διαβάζει και μετά από λίγο μου πεταει σφάλμα "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο G:/" "Δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση της αίτησης εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο" Μήπως κάτι έχω συνδέσει λάθος?Μήπως θέλει τίποτα drivers??? H μητρική μου είναι μια Asus P5B. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 για τι win μιλάμε? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 XP... αλλά συνήθως στα XP τα USB δεν θέλουν drivers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Μπορεί η κάρτα μνήμης να έχει πρόβλημα ή ο reader να μην είναι τόσο "συμβατός" ειδικά αν η κάρτα είναι μεγάλης χωρητικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Το πρόβλημα είναι στην συσκευή... παράγγειλα καινούργιο card reader με 5 ευρώ... όχι που θα κάτσω να σκάσω... Ευχαριστω παντός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Εχω και εγω ενα (Card Reader) και που και που μου κανει κατι περιεργα γιατι δεν κανει καλη επαφη παντα :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts