AngeloDion Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω μερικά παιχνίδια πανω στο samsung 5600? ποτε δεν δούλεψα με samsung. Είναι κλειδωμένα όλα τα κινητά της εταιρίας? ή υπάρχει τρόπος? ευχαρσιτώ εκ τον προτέρων:confused: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveen Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 σε εσάς η οθόνη πως είναι ; έγω το έχω 2 βδομάδες και ήδη έχει γεμίσει πολλές γρατζουνίες...υπάρχουν τίποτα προσόψεις που αλλάζουν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) εγω δεν εχω βγαλει ακομα την ζελατινα της οθονης.... Edited January 8, 2010 by harisalex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Protoboulia Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδια μολις το αγορασα ξερεις κανενα site να κατεβασω παιχνιδακια και θεματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 θελω να ρωτησω αν βαλω μια εικονα σε μια επαφη και με παρει αυτη η αυτος που εχω στην επαφη θα φενεται σε ολη την οθονη η εικονα;:) Οχι εχει συγκεκριμενο μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabman Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Τελικά το συγκεκριμένο έχει GPS ή όχι ? έχω μπερδευτεί. Thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris013 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) σε εσάς η οθόνη πως είναι ; έγω το έχω 2 βδομάδες και ήδη έχει γεμίσει πολλές γρατζουνίες...υπάρχουν τίποτα προσόψεις που αλλάζουν;; Πήγαινε πάρε μία μεμβράνη για την οθόνη σου. Ας είναι και λίγο μεγαλύτερη από την οθόνη σου. Την κόβεις εσύ στα μέτρα της και την βάζεις. Έβαλα από την αρχή μία τέτοια και είναι σαν καινούργιο! :shifty: Τελικά το συγκεκριμένο έχει GPS ή όχι ? έχω μπερδευτεί. Thanx. Φυσικά και ΔΕΝ έχει! Το μόνο που έχει είναι χάρτης από το google αλλά χρειάζεσαι ίντερνετ, οπότε χρεώνεσαι, για να σου βρει το σημείο σου κατά προσέγγιση. Πομποδέκτη GPS το συγκεκριμένο μοντέλο δεν περιέχει! Edited May 24, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mat23 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 mporei to s5600 na sunde8ei me alla diktua internet ektos apo ths etairias kinhths thlefwnias??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Jackson Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Να ρωτήσω, έψαξα να βρω τι video formats υποστηρίζει το S5600 και έμαθα ότι υποστηρίζει wmv και mp4.. Μόλις τα δοκίμασα στο κινητό κολλούσαν και κάποια δεν άνοιγαν καν... Please ας με βοηθήσει κάποιος...:cry: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Λιγη βοηθεια.Ενω μιλαω δεν μπορω να ενεργοποιησω το πληκτρολογιο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το stockware του Πλαισίου διαθέτει το εν λόγω κινητό στην τιμή των 111.75€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ποιο πρόγραμμα έχει η συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts