johnthegreek Δημοσιεύτηκε February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2009 Από το μεσημέρι σταμάτησαν τα Windows να "κάνουν" τους ήχους τους.Δηλαδή δεν ακούγονται οι ήχοι όταν ανοίγει,όταν κλείνει ο υπολογιστής και δεν κάνει τον ήχο σφάλματος.Από τότε όποτε ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει μήνυμα:"Windows cannot find 'C:\WINDOWS\system32\scrnrdr.exe'.Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and then clik Search."Επίσης από τότε δεν μου αναπαράγει τραγούδια,δεν μου ανοίγει τον Media Player και όταν πάω να ανοίξω το Media Center στην κατηγορία "Music" μου βγάζει σφάλμα:"AUDIO ERROR.Exception from HRESULT: 0xC00D0FEB.(C00D0FEB).Τι μπορεί να συμβαίνει;:confused::cry:.Σας παρακαλώ όσοι ξέρετε ας βοηθήστε είναι επείγον.Μόνο μην μου πείτε να κάνω format.Please Help.:cry::cry: Σας ευχαριστώ.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στα καλα καθουμενα σου το κανε?????Για αρχη ξαναεγκατεστησε τους drivers της καρτας ηχου. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στα καλα καθουμενα σου το κανε?????Για αρχη ξαναεγκατεστησε τους drivers της καρτας ηχου. Στα καλά καθούμενα μου το έκανε.Και εγώ το κατάλαβα όταν προσπαθούσα να ανοίξω τον Media Player για να ακούω τραγούδια.Δεν πιστεύω να φταίνε οι drivers της κάρτας ήχου γιατί αν είχε πρόβλημα η κάρτα δεν θα μπορούσα να ακούσω τίποτα.Τους ήχους των Windows τους έφτιαξα μέσα από τον "Πίνακα Ελέγχου" αλλά το πρόβλημα με τον Media Player και το Media Center συνεχίζεται....:confused::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Πέρασα σήμερα ξανά τους "οδηγούς" της κάρτας ήχου,έκανα επανεκκίνηση αλλά το πρόβλημα με τον Media Player και το Media Center συνεχίζεται.Έκανα βέβαια ένα scanάρισμα με το AVG Antivirus αλλά μόνο cookies μου βρήκε.Τι να κάνω;:worry::cry: Επίσης κάθε φορά που ανοίγω τον Media Player μου βγάζει μήνυμα σφάλματος:"An internal program occurred".:cry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisflikas Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 δοκιμασες να κανεις επαναφορα συστηματος??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 δοκιμασες να κανεις επαναφορα συστηματος??? Προσπαθώ να αποφύγω και την "Επαναφορά συστήματος" και το format.Τι άλλο να κάνω;:worry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 ΤΟυς drivers της καρτας δοκιμασες να τους ξαναβαλεις.Ηχοι δεν ακουγονται μονο απο media centr/player η γενικως δεν ακουγονται(πχ winamp,youtube κλπ) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 ΤΟυς drivers της καρτας δοκιμασες να τους ξαναβαλεις.Ηχοι δεν ακουγονται μονο απο media centr/player η γενικως δεν ακουγονται(πχ winamp,youtube κλπ) Όλοι οι ήχοι ακούγονται.Χθες μόνο δεν ακούγονταν οι ήχοι των Windows τους οποίους τους έβαλα μέσα από τον "Πίνακα Ελέγχου".Όμως δεν μου ανοίγει τον Media Player και στην ενότητα "Music" του Media Center μου βγάζει ένα σφάλμα και μου δείχνει τη βιβλιοθήκη μου κενή.Κατέβασα χθες και το iTunes.Ευτυχώς στο iTunes παίζουν τα τραγούδια.Με τα άλλα 2 τι να κάνω;:cry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Αυτά τα προβλήματα παρουσιάζονται απ'όταν έβαλα το Service Pack 3.Μήπως αν το απεγκαταστούσα θα διορθωθούν τα προβλήματα;;;:confused::confused: Edit:Τελικά η κατάσταση έχει χειροτερέψει.Εκτός από το Media Player και το Media Center υπάρχουν προβλήματα και με τον Internet Explorer αλλά και με το "Search".Στον Internet Explorer δεν μου εμφανίζει καμία σελίδα της Microsoft (Hotmail,Windows Update) και στο "Search" δεν μου βγάζει αριστερά την μπάρα που μπορώ να ψάξω.Ήρθα σε επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία -μιας και η Microsoft μου είπε ότι για προβλήματα στα Windows υπεύθυνη είναι η κατασκευάστρια εταιρεία- και η απάντηση των τεχνικών ήταν να κάνω format και να ξαναπεράσω τα Windows πάλι.Αλλά πως να κάνω format που έχω γεμίσει 360gb σκληρό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Απ' ότι φαίνεται, κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση του SP3. Πριν καταλήξεις στο format μπορείς να δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις το SP3 έχοντας α) κόψει το δίκτυο και β) απενεργοποιήσει τυχόν antivirus και/ή software firewall (φρόντισε να τα κόψεις εντελώς για να μην ενεργοποιηθούν πάλι με το reboot - όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, τα ενεργοποιείς και πάλι). Νομίζω ότι το SP3 σου δίνει δυνατότητα απεγκατάστασης αλλά δε θα το συνιστούσα ακόμα και αν γινόταν επιτυχώς. Γενικώς τα πράγματα είναι ζόρικα και μάλλον σε βλέπω για format. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Όλοι οι ήχοι ακούγονται.Χθες μόνο δεν ακούγονταν οι ήχοι των Windows τους οποίους τους έβαλα μέσα από τον "Πίνακα Ελέγχου".Όμως δεν μου ανοίγει τον Media Player και στην ενότητα "Music" του Media Center μου βγάζει ένα σφάλμα και μου δείχνει τη βιβλιοθήκη μου κενή.Κατέβασα χθες και το iTunes.Ευτυχώς στο iTunes παίζουν τα τραγούδια.Με τα άλλα 2 τι να κάνω;:cry::cry: Γιατι δεν δοκιμαζεις να ξαναπερασεις τα windows????Οχι format MONO τα windows. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Απ' ότι φαίνεται, κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση του SP3. Πριν καταλήξεις στο format μπορείς να δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις το SP3 Που θα βρώ το Service Pack 3 για να το ξαναεγκαταστήσω αφού με τον Internet Explorer δεν μου ανοίγει το "Windows Update" και στο site της Microsoft δεν το βρίσκω πουθενά για να το κατεβάσω;:worry:.Μια φορά που το είχα κατεβάσει από άλλο site (εκτός Microsoft) μου χάλασε το σύστημα και έκανα format.:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Γιατι δεν δοκιμαζεις να ξαναπερασεις τα windows????Οχι format MONO τα windows. Πως να το κάνω αυτό;Αν εννοείς να κάνω "Επιδιόρθωση" προσπάθησα αλλά μου έβγαλε μια μαύρη οθόνη που μου έλεγε ότι για να ακυρώσω την επιδιόρθωση να πατήσω το "Enter" και δεν έκανε τίποτα άλλο.:cry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 ενω εισαι στην επιφανεια εργασιας βαλε το cd και πατα εγκατασταση και θα αρχισει η διαδικασια.Το SP3 δεν ηταν κατεβασμενο απο το site της microsoft??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 ενω εισαι στην επιφανεια εργασιας βαλε το cd και πατα εγκατασταση και θα αρχισει η διαδικασια.Το SP3 δεν ηταν κατεβασμενο απο το site της microsoft??? Μου λέει ότι η εγκατάσταση των Windows δεν μπορεί να γίνει γιατί έχω το Service Pack 3 ενώ στο cd είναι περασμένο το Service Pack 2 και βλέπει το λειτουργικό ως πιο καινούργιο.Το Service Pack 3 το κατέβασε μόνο του από το "Windows Update".Με μια αναζήτηση που έκανα στο site της Microsoft δεν το βρήκα για να το ξαναεγκαταστήσω.:cry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Links για Windows XP SP3 αγγλικό ελληνικό Το αρχείο είναι πάνω από 300MB (network installation package). Κατέβασε αυτό που ταιριάζει με τη γλώσσα του λειτουργικού που έχεις, αντέγραψέ το στο pc σου και κάνε ξανά εγκατάσταση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας.Το πρόβλημα λύθηκε!!:w00t::yahoo::dance::clap:.Τελικά το πρόβλημα το είχε δημιουργήσει το Avast! :blink:.Πως το κατάλαβα;Είναι απλό.Απεγκατέστησα τη free edition του AVG 8.5 και θέλησα να ξαναπεράσω το Avast! με καινούργιο Product Key πλέον.Με το που πάτησα το "Run" και ξεκίνησε η διαδικασία εγκατάστασης του Avast! μου ήρθε ένα mail.Πάτησα να το διαβάσω και με έκπληξη είδα ότι μπήκε ο Internet Explorer στο Hotmail.com.Στη συνέχεια δοκίμασα να ανοίξω τον Media Player και το "Search" και δούλεψαν!.Και τώρα όλα πάλι δουλεύουν όπως και πρίν.Και πάλι σας ευχαριστώ.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts