forestman1982 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Υποστηρίζει κανονικά την ανάλυση της οθόνης σου. Χρειάζεται όμως το .NET Compact Framework 3.5. Το έχεις εγκαταστήσει; Oχι και δεν έχω ιδεα τι είναι, ειμαι καινουργιος σε mobile phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Oχι και δεν έχω ιδεα τι είναι, ειμαι καινουργιος σε mobile phone Χωρις την συγκεκριμενη εφαρμογη δεν θα σου λειτουργηση το delouxe moon κανε μια αναζητηση στο google βρες μια εκδοση και βαλτη δεν ξεπερναει τα 3 mb , εγκατασταση στην κεντρικη μνημη soft reset και εισαι οκ, μετα ανοιξε το d moon και λογικα θα δουλευη. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Oχι και δεν έχω ιδεα τι είναι, ειμαι καινουργιος σε mobile phone http://www.mediafire.com/?j1zdoljjn0j Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forestman1982 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ok παιδια με τη βοηθεια του nek46 και του athanaso77 τελικα τα καταφερα. πολλα ευχαριστω και στους δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Τελικά όντως το netcf3.5 χρειαζόσουν; Δούλεψε αυτό που σου έδωσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 μιας και ειμαι νοσοκομείο ανακαλυψα , δεν μπορω να στειλω e mail. μπορω να λαβω αλλα οχι να απαντησω. στο internet μπαινει κανονικα. καποια προταση? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ένα απλό e-mail μπορείς να στείλεις; Χωρίς να κάνεις απάντηση σε κάποιο υπάρχον εννοώ. (Περαστικά... ότι κι αν έχεις!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 μπορω μονο σε @otenet να στειλω. οχι σε gmail, yahoo, κτλ εχω βαλει τις ρυθμισεις της otenet που εχω κ στον σταθερο στο σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forestman1982 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Τελικά όντως το netcf3.5 χρειαζόσουν; Δούλεψε αυτό που σου έδωσα; Nαι το netcf3.5 χρειαζοταν και με αυτο που μου εδωσες παιζει κανονικα. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 μπορω μονο σε @otenet να στειλω. οχι σε gmail, yahoo, κτλ εχω βαλει τις ρυθμισεις της otenet που εχω κ στον σταθερο στο σπιτι. εκτός απο το παραπάνω, που βλέπω στην συσκευή τον όγκο δεδομένων που εχω καταναλώσει? σε internet, e mail κτλ? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 που βλέπω στην συσκευή τον όγκο δεδομένων που εχω καταναλώσει? σε internet, e mail κτλ? Spb Wireless Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) Spb Wireless Monitor. ευχαριστώ θα το κοιταξω. σχετικα με τα email, περασαν ξανα τις ρυθμισεις κ τωρα ειναι οκ. τι να πω.... ωραιο το spb. ευχαριστώ Edited November 15, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 ωραιο το spb. ευχαριστώ Το καλύτερο στο είδος του! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 αν η συσκευη ειναι σε 3g η προσβαση στο internet ειναι πιο γρηγορη? μιλαω για cosmote internet κ οχι το wi fi του σπιτιου η της καφετεριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 αν η συσκευη ειναι σε 3g η προσβαση στο internet ειναι πιο γρηγορη? Εννοείται. Οι ταχύτητες είναι πολύ μεγαλύτερες στο 3G/H. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Εννοείται. Οι ταχύτητες είναι πολύ μεγαλύτερες στο 3G/H. Το διαπίστωσα κ εγω. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Αυτός εξάλλου είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξής του (και όχι οι βιντεοκλήσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 πέρασα την rom του dutty. Μπορώ να εχω Ελληνικό sms με 160 χαρακτήρες? Εκτος απο το πληκτρολόγιο πρέπει να περάσω και κάτι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 (edited) πέρασα την rom του dutty. Μπορώ να εχω Ελληνικό sms με 160 χαρακτήρες? Εκτος απο το πληκτρολόγιο πρέπει να περάσω και κάτι αλλο? To πληκτρολόγιο αρκεί. Δοκίμασε αυτό... http://www.4shared.com/file/QSkaH9ns/HTC_Touch_Input_21.html Edited November 19, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) ευχαριστώ για την απάντηση-τροποποίηση. το έκανα εγκατάσταση, restart, αλλα οταν γράφω στα Ελληνικά γυρνάει στους 70 χαρακτήρες. Μήπως μου διαφεύγει κάτι? ps:το βρήκα, έπρεπε να βγάλω το unicode. ευχαριστώ Edited November 20, 2010 by stelios_rs180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 ps:το βρήκα, έπρεπε να βγάλω το unicode. Τσέκαρε αν ο παραλήπτης λαμβάνει σωστά το sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 χμμμ, με το unicode στο off δεν δείχνει ελληνικά. Στο on είναι εντάξει αλλα οι χαρακτήρες στους 70. Κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Έχεις δοκιμάσει να ενεργοποιήσει το Unicode και να γράψεις μόνο κεφαλαία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Με το unicode απενεργοποιημένο το μην. δεν φτάνει σωστό, οι χαρακτήρες στου 160. Με το unicode τσεκαρισμένο το μην. φτάνει οκ, αλλα οι χαρακτήρες στους 70. Και με τα κεφαλαία το ίδιο γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Πέταξε το και δοκίμασε αυτό... http://rapidshare.com/files/313076551/b16b_IME___EZ_Input_Greek.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts