thenetpoet Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 εχει κανεις καταφέρει να κάνει το htc diamond2 να λειτουργήσει με το blackberry service? εχω δοκιμάσει οτι βρήκα στο xda developers χωρίς επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δύσκολα, γενικώς αν θέλεις κάτι τέτοιο... πρέπει να πας και σε αντίστοιχες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenetpoet Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δύσκολα, γενικώς αν θέλεις κάτι τέτοιο... πρέπει να πας και σε αντίστοιχες συσκευές. με καποιες νέες προσπάθειες που έκανα, έπαιξε αλλά οχι σταθερά. Αργεί πολύ το blackberry connect να παρει IP και επίσης δεν παίρνει πάντα IP.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 * "Δυστυχώς" δοκίμασα δύο συσκευές, μία με Android και μία με iOS, και με έκαναν να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για το κινητό μου...:p δηλαδή? τι είδες? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Βρε παιδια ας βοηθήσει κάποιος Το προβλημά μου ειναι οτι σε ολα τα προγράμματα οταν πατάω το menu κατω δεξια δεν μου εμφανιζει την ονομασια της πρωτης γραμμής του menu (ειναι κενή). Αν βέβαια πατίσω το κενο αυτο με πάει εκει που πρέπει. (οι αλλες γραμες εμφανιζονται κανονοκα) Νομιζω οτι μου το κανει απο τοτε που εκανα καποιες αλλαγες στο advanced config (χωρις να ειμαι σιγουρος οτι αυτο ειναι το προβλημα) Αν δεν μπορείται να βοηθησεται τουλαχιστον ας ανεβασει καποιος τις δικες του ρυθμισεις στο advanced config να τις συγκρίνω. Τι ζηταω τωρα ε Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 καλησπέρα σας, 2 ερωτήσεις εχω. 1)για να περάσω την official rom που μου βγάζει με το s/n, πρέπει να περάσω πρώτα το hard spl unlocker? 2)μπορώ να στείλω και να λάβω e-mail, μέσω wi-fi, όταν είμαι στο σπίτι, σε εναν παιδότοπο που πάμε κτλ. Γιατί, χωρίς να αλλάζω ρυθμίσεις-φυσικά, δεν μπορώ να στείλω απο μια καφετέρια που πάω. Ούτε απλό κείμενο. Ενω μπορώ να λάβω και να είμαι στο internet? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 1)για να περάσω την official rom που μου βγάζει με το s/n, πρέπει να περάσω πρώτα το hard spl unlocker? 2)μπορώ να στείλω και να λάβω e-mail, μέσω wi-fi, όταν είμαι στο σπίτι, σε εναν παιδότοπο που πάμε κτλ. Γιατί, χωρίς να αλλάζω ρυθμίσεις-φυσικά, δεν μπορώ να στείλω απο μια καφετέρια που πάω. Ούτε απλό κείμενο. Ενω μπορώ να λάβω και να είμαι στο internet? 1) Όχι. 2) Μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 ευχαριστώ. θα την αλλαξω γιατι μου κανει κόλπα τελευταία. Αυτες οι rom του energy και duty είναι δοκιμασμένες? Εχουν προβλήματα? Να δοκιμάσω κάποια? Για την 2 ερωτηση εννοούσα γιατί ενω μπορώ να στείλω- λαβω απο το σπιτι, δεν μπορώ απο την καφετερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Αυτες οι rom του energy και duty είναι δοκιμασμένες? Εχουν προβλήματα? Να δοκιμάσω κάποια? Καλές είναι και οι δύο. Απλά του energy περισσότερο φορτωμένη με προγράμματα και πειραγμένη σε εμφάνιση. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τις δοκιμάσεις αλλά εκεί χρειάζεσαι οπωσδήποτε hard spl. Για την 2 ερωτηση εννοούσα γιατί ενω μπορώ να στείλω- λαβω απο το σπιτι, δεν μπορώ απο την καφετερια Μπορεί να είναι κλειδωμένο ή απλά να έχει εσωτερικό δίκτυο (για χρήση των συσκευών παραγγελίας και όχι πρόσβαση στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 κάτι ακόμα. σελίδες πιο πριν λες γι αυτη τη rom... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=632886 αξίζει να την δοκιμάσω? Θα μπορω να στείλω ελλ. sms? ειναι σταθερή, ελαφριά, χωρίς προβλήματα? βλέπω θέλει αυτο το hard spl unlocker. δεν ειμαι μέλος στο htcpedia. που θα την βρω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 αξίζει να την δοκιμάσω? Αυτό εσύ θα το κρίνεις. Θα μπορω να στείλω ελλ. sms? Θα χρειαστεί να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο. ειναι σταθερή, ελαφριά, χωρίς προβλήματα? Είναι ναι. Βέβαια μιλάμε για μαγειρεμένη rom από έναν άνθρωπο με ότι αυτό συνεπάγεται. βλέπω θέλει αυτο το hard spl unlocker. Θέλει. δεν ειμαι μέλος στο htcpedia. που θα την βρω? Γίνε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 ...και αρχίσαν τα προβλήματα... δοκιμάζω να κάνω εγκατάσταση την επίσημη rom για αρχή. Γίνεται σύνδεση με activesynch, τρέχω το πρόγραμμα που κατέβηκε και ακολουθώ τα βήματα. Παρατηρώ οτι η σύνδεση χάθηκε κάποια στιγμή. Η εγκατάσταση σταματά στο 18% και βγάζει error.280. Ακολουθώ τις οδηγίες, βγάζω καλώδιο, μπαταρία κτλ. Βάζω μπαταρία, ανοίγω, οθόνη με τα 3 χρώματα. Οταν βάζω ξανα το καλώδιο usb δεν κανει σύνδεση. Δοκιμάζω εγκατάσταση αλλα σταματά στο 18% με το ιδιο μήνυμα. Τι κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 δεν γίνεται τίποτα. οσο και να προσπάθησα δεν ξεκολάει απο την bootloader screen. Και δεν μπορει να κάνει σύνδεση με το pc. όποια βοήθεια δεκτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Δοκίμασες σε άλλη θύρα στον υπολογιστή σου; Προτίμησε τις πίσω θύρες. Επίσης, ποια rom πας να περάσεις ακριβώς και ποια έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) καλημέρα, θα δοκιμάσω και τις πίσω θύρες και θα δω. παω να περάσω την επίσημη απο το site της HTC...HTC Touch Diamond2_WM6.5_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship αυτη που είχε οταν το πήρα το εχω γράψει πιο πριν...... edit απο το device information-software information βλέπω... os version: 5.2.23006(23006.5.3.0) manila varsion: 2.1.38411.2 tom's rom version: tom.topaz.v2.06 wwe rom date: 16/07/09 radio version: 3.43.25.19 protocol version: 61.20t.25.10u edit δεν εγινε τίποτα και στις πίσω θύρες βγάζει error 262 και σταματά στο 18% ???? Edited September 26, 2010 by stelios_rs180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 καλημέρα, θα δοκιμάσω και τις πίσω θύρες και θα δω. παω να περάσω την επίσημη απο το site της HTC...HTC Touch Diamond2_WM6.5_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship αυτη που είχε οταν το πήρα το εχω γράψει πιο πριν...... edit απο το device information-software information βλέπω... os version: 5.2.23006(23006.5.3.0) manila varsion: 2.1.38411.2 tom's rom version: tom.topaz.v2.06 wwe rom date: 16/07/09 radio version: 3.43.25.19 protocol version: 61.20t.25.10u edit δεν εγινε τίποτα και στις πίσω θύρες βγάζει error 262 και σταματά στο 18% ???? Έχεις δοκιμάσει άλλη ROM πέρα από την official; Δοκίμασε την τελευταία του dutty για την οποία συζητάνε τα παιδιά παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 κατέβασα αυτήν... Duttys Topaz Sense 2.5 creme de la creme (V4)| |WWE| Based Rom 2.53 ( CE OS Build 5.2.23138.5.3.9) εχει μέσα ενα αρχείο .zipx πως θα κάνω μ αυτό εγκατάσταση? όταν συνδέω το htc με το pc δεν γίνεται η σύνδεση. Βλέπω όμως στο λευκό μέρος της οθόνης του htc να γράφει απο serial σε usb. Αυτο ετσι πρέπει να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 κατέβασα αυτήν... Duttys Topaz Sense 2.5 creme de la creme (V4)| |WWE| Based Rom 2.53 ( CE OS Build 5.2.23138.5.3.9) εχει μέσα ενα αρχείο .zipx πως θα κάνω μ αυτό εγκατάσταση? όταν συνδέω το htc με το pc δεν γίνεται η σύνδεση. Βλέπω όμως στο λευκό μέρος της οθόνης του htc να γράφει απο serial σε usb. Αυτο ετσι πρέπει να είναι? Το zipx είναι συμπιεσμένο αρχείο. Αποσυμπίεσέ το με το Winzip. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Duttys Topaz Sense 2.5 creme de la creme (V4)| |WWE| Based Rom 2.53 ( CE OS Build 5.2.23138.5.3.9) κατέβασα την παραπάνω rom, αλλα δείχνει πως είναι κατεστραμένα τα αρχεία. Δοκίμασα και αυτό.... I think the best way to upgrade is as follows: 1. Run the RUU_Topaz_S_HTC_WWE_2.16.405.4_Radio_Sign_Topaz_61 .44tc.25.32_4.49.25.17_Ship.exe on your PC/laptop to extract and get the RUU-signed.nbh. 2. Copy the RUU-signed.nbh to topaz SD card and rename to topaimg.nbh 3. Upgrade new ROM from SD card. ξεκίνησε να κάνει upgrade αλλα κάποια στιγμή κόλησε για ωρα. δεν εγινε τίποτα και με αυτόν τον τρόπο. κάποια ιδέα-πρόταση?? στην bootloader screen γράφει...SPL-1.33.Olinex μήπως υπάρχει πρόβλημα μ αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Τελικά η λύση βρέθηκε διαβάζοντας αυτό... http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1969 βάζοντας το νεότερο spl η συσκευή ξεμπλόκαρε και επέστρεψε στο σημείο που ηταν πριν τις προσπάθειες για rom upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Το zipx είναι συμπιεσμένο αρχείο. Αποσυμπίεσέ το με το Winzip. Το winzip δε νομίζω να τα ξεζιπάρει αυτά. Συστήνεται καλύτερα το 7-zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 το δοκίμασα με το zipx for windows και μου έβγαλε αυτό... http://img340.imageshack.us/img340/4144/20100927003924.th.png Uploaded with ImageShack.us κατεστραμένο αρχείο? τι κάνουμε? απο xda-developers το κατέβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 κατεστραμένο αρχείο? τι κάνουμε? απο xda-developers το κατέβασα. Τι μέγεθος έχει; Θα συνιστούσα να δοκιμάσεις και με το (free) 7-zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 εχεις δικιο, με το 7zip ειδα τα αρχεια. θα την δοκιμασω καποια στιγμη. βρηκα μια ελλ rom στο imobile.gr κ εβαλα αυτη. μαλλον δεν ειναι επισημη, γιατι ειναι αρκετα πλουσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 εχεις δικιο, με το 7zip ειδα τα αρχεια. θα την δοκιμασω καποια στιγμη. βρηκα μια ελλ rom στο imobile.gr κ εβαλα αυτη. μαλλον δεν ειναι επισημη, γιατι ειναι αρκετα πλουσια. οτι υπαρχει στα αρχεια του imobile.gr ειναι επισημα απο την ace hellas και την htc. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts