Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς ο φίλος θέλει να αλλάξει ολόκληρο το housing της συσκευής και σε αυτή την περίπτωση... το ebay είναι μονόδρομος από θέμα τιμής.

μoνo τo digitizer θελω να αλλαξω,αν και τo housing γενικως τα ψιλoφτηνει...,oσo αφoρα τo service με 100 παραπανω αγoράζω καινoυργιo., δεν ειναι τoσo εμφανες τo πρoβλημα για να τo παω στo service, ευχαριστω για τις απαντησεις..

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως είναι ότι αφού σου δουλεύει η οθόνη αφής... γιατί να αλλάξεις digitizer;

Modpic.gif

Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως είναι ότι αφού σου δουλεύει η οθόνη αφής... γιατί να αλλάξεις digitizer;

επειδή έχει 2 μεγάλες γρατζουνιές που χαλάνε την ομορφιά του κινητού..:)

Τότε δεν αρκεί το digitizer, πρέπει να αλλάξεις την πρόσοψη.

συγνώμη αλλά είσαι λάυος..., αυτό που πρέπει να αλλάξω είναι αυτό....http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290450973275&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

• Administrators

Ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί στο link που έστειλες αναφέρει...

This is Touch Screen / Touch Pad Only, LCD Display

Screen NOT included

Modpic.gif

Ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί στο link που έστειλες αναφέρει...

This is Touch Screen / Touch Pad Only, LCD Display

Screen NOT included

Δίκιο έχει. Πάνω απ' την LCD οθόνη υπάρχει ένα κομμάτι, που ονομάζεται digitizer ή touch screen ή touch pad.

• Administrators
:) τελικα αξιζει να χαλασω την εγγυηση η oχι? :p...

Μόνο αν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το χαλάσεις. :rolleyes:

Modpic.gif

Μόνο αν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το χαλάσεις. :rolleyes:

τελικά θα αναγκαστώ να αλάξω και digitizer και housing, επειδή σήμερα το είχα στην πετσέτα απο την θάλασα, και έτσι όπως την άνοιξα να σκουπιστώ τινάχτηκε μακριά σε κάτι βράχια και άνοιξε το μέταλο πάνω απο το κουμπι power...,

τουλάχιστον την έβγαλα φτηνά με αυτά τα 2...,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120464276301&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310166895568&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ευχαριστώ..

• Administrators
Τελικά δεν είσαι τόσο τυχερός με τη συγκεκριμένη συσκευή. Περιμένουμε νεότερα σχετικά με το εγχείρημα και τη διαδικασία.

Modpic.gif

Τελικά δεν είσαι τόσο τυχερός με τη συγκεκριμένη συσκευή. Περιμένουμε νεότερα σχετικά με το εγχείρημα και τη διαδικασία.

όντος.., και το λάθος, εκτός απο το ότι το παίρνω στην θάλασσα, είναι ότι απο εκεί που το είχα συνέχεια με τα screenprotectors και τις crystal θήκες, τι είχα εντελώς γυμνό, λέγοντας "σιγά μορέ τι θα πάθει" μέταλο γύρο γύρο σιγά..., και να τώρα,,:P, γύρω στης 20 του μηνός υπολογίζω, επειδή τρίτη θα τα πληρώσω, οπότε βγάζοντας σαβατοκύριακα εκεί πάει....αντε να δούμε..:)

• Administrators

Να υποθέσω ότι το παρακάτω το έχεις στα υπόψιν...

http://translate.google.co.uk/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pdacenter.ru%2Frazborka%2Fhtc-touch-diamond2%2F&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

ευχαριστώ πολύ, είχα μερικούς απο xda αλλα αυτό με βοηθάει περισσότερο, ευχαριστώ

Τις τελευταιες δυο-τρεις μερες διαβασα ολο το thread. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι τωρα θυμαμαι ολα οσα διαβασα (εχω κρατησει φυσικα τις σημειωσεις μου).

Η θεληση μου ειναι να παρω ενα smartphone. Χρειαζομαι, ετσι κι αλλιως, ενα καινουργιο κινητο τηλεφωνο. Ειμαι με το SE W810i τα τελευταια τρια χρονια. Θελω ομως να αρχισω να χρησιμοποιω για τη δουλεια μου διαφορες εφαρμογες, πιο πολυ Word, Excel αλλα και PowerPoint. Επισης με ενδιαφερει πολυ η πλοηγηση στο Internet και η παρακολουθηση σελιδων οπως Youtube, Twitter, ευρεση και αναγνωση αρχειων pdf, email κλπ. Και στο σπιτι μου αλλα και στη δουλεια μου θα συνδεομαι μεσω Wifi. Φυσικα θα χρησιμοποιω το smartphone και για τη "διασκεδαση" μου........φωτογραφιες (οχι ιδιαιτερες απαιτησεις), μουσικη κλπ. Α, ξεχασα να πω........με ενδιαφερει και το GPS. Τελος παντων, πολλα ειναι αυτα που μπορεις να κανεις με μια τετοια συσκευη απ' οτι καταλαβαινω, απλα τονιζω αυτα που νομιζω οτι με ενδιαφερουν πιο πολυ.

Στο ερωτημα λοιπον....... να το παρω ή οχι;

Αξιζει να το παρω τωρα......θα με εξυπηρετησει για τα επομενα, ας πουμε τρια χρονια; Εννοειται αν δε βγαλει καποιο προβλημα. Ή θα το παρω, αλλα θα ξεπεραστει πολυ γρηγορα και θα παει χαμενο που λεμε κι αυτο και τα χρηματα μου;

Να σημειωσω οτι δεν ειχα ποτε μεχρι τωρα smartphone, ηθελα ομως εδω και αρκετο καιρο να περασω σ' αυτην την κατηγορια, γιατι νομιζω οτι θα μου χρησιμεψει πολυ στη δουλεια μου αλλα και γενικοτερα. Το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ διοτι συνδυαζει τις δυνατοτητες ενος smatrphone, σ' ενα πολυ βολικο μεγεθος και μια πολυ ομορφη εμφανιση απ'οτι βλεπω στις φωτογραφιες στο διαδυκτιο.

Ευχαριστω πολυ ολους σας εδω στο myphone......διαβαζοντας το thread εμαθα πολλα καινουργια πραγματα.

Edited by Laksof

Τις τελευταιες δυο-τρεις μερες διαβασα ολο το thread. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι τωρα θυμαμαι ολα οσα διαβασα (εχω κρατησει φυσικα τις σημειωσεις μου).

Η θεληση μου ειναι να παρω ενα smartphone. Χρειαζομαι, ετσι κι αλλιως, ενα καινουργιο κινητο τηλεφωνο. Ειμαι με το SE W810i τα τελευταια τρια χρονια. Θελω ομως να αρχισω να χρησιμοποιω για τη δουλεια μου διαφορες εφαρμογες, πιο πολυ Word, Excel αλλα και PowerPoint. Επισης με ενδιαφερει πολυ η πλοηγηση στο Internet και η παρακολουθηση σελιδων οπως Youtube, Twitter, ευρεση και αναγνωση αρχειων pdf, email κλπ. Και στο σπιτι μου αλλα και στη δουλεια μου θα συνδεομαι μεσω Wifi. Φυσικα θα χρησιμοποιω το smartphone και για τη "διασκεδαση" μου........φωτογραφιες (οχι ιδιαιτερες απαιτησεις), μουσικη κλπ. Α, ξεχασα να πω........με ενδιαφερει και το GPS. Τελος παντων, πολλα ειναι αυτα που μπορεις να κανεις με μια τετοια συσκευη απ' οτι καταλαβαινω, απλα τονιζω αυτα που νομιζω οτι με ενδιαφερουν πιο πολυ.

Στο ερωτημα λοιπον....... να το παρω ή οχι;

Αξιζει να το παρω τωρα......θα με εξυπηρετησει για τα επομενα, ας πουμε τρια χρονια; Εννοειται αν δε βγαλει καποιο προβλημα. Ή θα το παρω, αλλα θα ξεπεραστει πολυ γρηγορα και θα παει χαμενο που λεμε κι αυτο και τα χρηματα μου;

Να σημειωσω οτι δεν ειχα ποτε μεχρι τωρα smartphone, ηθελα ομως εδω και αρκετο καιρο να περασω σ' αυτην την κατηγορια, γιατι νομιζω οτι θα μου χρησιμεψει πολυ στη δουλεια μου αλλα και γενικοτερα. Το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ διοτι συνδυαζει τις δυνατοτητες ενος smatrphone, σ' ενα πολυ βολικο μεγεθος και μια πολυ ομορφη εμφανιση απ'οτι βλεπω στις φωτογραφιες στο διαδυκτιο.

Ευχαριστω πολυ ολους σας εδω στο myphone......διαβαζοντας το thread εμαθα πολλα καινουργια πραγματα.

προσωπική μου γνώμη, να το παρεις, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το κινητό κυκλοφόρησε το 2009 οπότε τώρα πάει να κλείσει 2ο χρόνο κυκλοφορίας, δεν ξέρω αν θα έχεις κάποιο πρόβλημα ώστε να το βρείς για αγορά, πάντως με rom του energy άμα μπορείς και περνάς θα σε βοηθήσει πολύ..

προσωπική μου γνώμη, να το παρεις, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το κινητό κυκλοφόρησε το 2009 οπότε τώρα πάει να κλείσει 2ο χρόνο κυκλοφορίας, δεν ξέρω αν θα έχεις κάποιο πρόβλημα ώστε να το βρείς για αγορά, πάντως με rom του energy άμα μπορείς και περνάς θα σε βοηθήσει πολύ..

Απ' οτι καταλαβα διαβαζοντας τις σελιδες του thread, στην ελληνικη αγορα κυκλοφορησε περιπου Ιουνιο με Ιουλιο του 2009, εννοω σε ελληνικα μαγαζια και ιντερνετομαγαζα (ενταξει, στο expansys αρκετα νωριτερα).

Το βρισκω σε αρκετα ιντερνετομαγαζα. Εχω βαλει ομως στο ματι το http://www.ebw.gr/el-GR/Product/6800/HTC-T5353-Touch-Diamond2-GR-CoPilot-Live-7-%CE%BC%CE%B5-%CE%A7%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83 (EasyBuyWorld). Το εχει στα 385,26€ με προεγκατεστημένο μενού στην ελληνική γλώσσα και εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά, αναβάθμιση λογισμικού και υποστήριξη ελληνικών από την Ace Hellas. Επισης με CoPilot Live 7 με Χάρτες Ελλάδας.

Φιλε μου scarface5323, δεν ξερω τιποτε (ακομη) απο εγκατασταση αλλων roms........αλλα θα δουμε.

Λοιπον, τι λετε;;;;

Edited by Laksof

η ρομ tou energy ειναι must?να περάσω την τελευτέα π έχει βάλει ή κάποια άλλη?

• Administrators
Απ' οτι καταλαβα διαβαζοντας τις σελιδες του thread, στην ελληνικη αγορα κυκλοφορησε περιπου Ιουνιο με Ιουλιο του 2009, εννοω σε ελληνικα μαγαζια και ιντερνετομαγαζα (ενταξει, στο expansys αρκετα νωριτερα).

Το βρισκω σε αρκετα ιντερνετομαγαζα. Εχω βαλει ομως στο ματι το http://www.ebw.gr/el-GR/Product/6800/HTC-T5353-Touch-Diamond2-GR-CoPilot-Live-7-%CE%BC%CE%B5-%CE%A7%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83 (EasyBuyWorld). Το εχει στα 385,26€ με προεγκατεστημένο μενού στην ελληνική γλώσσα και εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά, αναβάθμιση λογισμικού και υποστήριξη ελληνικών από την Ace Hellas. Επισης με CoPilot Live 7 με Χάρτες Ελλάδας.

Φιλε μου scarface5323, δεν ξερω τιποτε (ακομη) απο εγκατασταση αλλων roms........αλλα θα δουμε.

Λοιπον, τι λετε;;;;

Εντάξει, η συσκευή εξακολουθεί να αποτελεί μια αξιόλογη αγορά. Απλά μην περιμένεις κάτι καινούργιο από θέμα software πλέον. Μιλάω για επίσημες κινήσεις πάντα, γιατί ανεπίσημες... πολλές.

Modpic.gif

η ρομ tou energy ειναι must?να περάσω την τελευτέα π έχει βάλει ή κάποια άλλη?

αναφερόμουν στις απαιτήσεις που είχε ο φίλος laksof γι αυτό ακούστηκε σαν να είναι must, όσο αφορά την ρομ άμα θές εμφάνιση ναι βάλε την τελευταία του energy την dinik...., επίσης άμα θέλεις δοκίμασε και την dinikgtx...(σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει, πρέπει να το κάνεις hard-spl πρώτα το κινητό)