djs Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 έχει βάλει κανείς την rom του Energy? Γενικά τι ρομ έχετε τώρα στο d2 ? ψάχνω κάποια γρήγορη αλλά με τα τελευταία win 6.5.X κλπ Εγώ χρησιμοποιώ την 21889 Build του energy πολύ καλή και γρήγορη και πάρα πολύ σταθερή....:) Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 εχω τις επαφες απο diamond1 με sprite backup.μπορω να τις περασω στο diamond2 που περιμενω χωρις προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Σήμερα μετά από ατυχία το κινητό βράχηκε... Όταν το στέγνωσα μετά από καμιά 10αριά ώρες, το κινητό ανοίγει μόνο λίγο στην αρχή και πριν ανοίξει κανονικά κάνει συνεχώς επανεκινήσεις. Αν το στείλω αντιπροσωπεία λογικά θα καταλάβουν ότι έχει βραχεί ,σωστά; Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο; Ξέρει κανείς για το κόστος επισκευής μιας και προφανώς δεν θα καλυφθεί από εγγύηση. Ευχαριστώ Edited February 2, 2010 by xkaliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 εχω τις επαφες απο diamond1 με sprite backup.μπορω να τις περασω στο diamond2 που περιμενω χωρις προβλημα? Ναι.Εγώ πέρασα και τα μηνύματά μου με το pimbackup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvardal Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλησπερα.εχω το παρακατω σημαντικο προβλημα...μου βγαζει στην κατω μπαρα συνεχεια οτι εχω ενα νεο μηνυμα ενω δεν εχω (ακομα κι αν σβησω ολα τα εισερχομενα). Μπηκα στο registry και βρηκα στο sms/unread οτι ηταν count 1. Το εκανα 0, διορθωθηκε το προβλημα αλλα μολις στειλω και ερθει αναφορα, ή παραλαβω μηνυμα εχω ξανα τα ιδια! Εχει αρχίσει και γίνεται πολύ εκνευριστικό πια αυτό το πρόβλημα....... "FixUnreadCount.exe". Περάστε το στο κινητό, τρέξτε το από εκεί και κάντε μια επανεκκίνηση ( soft-reset). Ψάξτε το στους xda-developers. Είχα το ίδιο πρόβλημα και το διόρθωσε, όπως έγραψα ήδη νωρίτερα. Πείτε αν δούλεψε και σ' εσάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλησπέρα.Αγόρασα πρόσφατα το diamond 2 και έχω μια απορία.Στο αρχικό tab μου γράφει την περιοχή που βρίσκομαι και μου δείχνει πάντα τον καιρό χωρίς να κάνω ενημέρωση,καθώς επίσης και κάποιες συντεταγμένες.Με χρεώνει κάπως αυτο? Υπ'όψιν οτι έχω βάλει το nodata και έχω ενεργοποιημένα μόνο τα mms. Δεν έχεις καμία χρέωση εάν έχεις κλείσει το GPRS από το NoData. εχω τις επαφες απο diamond1 με sprite backup.μπορω να τις περασω στο diamond2 που περιμενω χωρις προβλημα? Φυσικά. Σήμερα μετά από ατυχία το κινητό βράχηκε... Όταν το στέγνωσα μετά από καμιά 10αριά ώρες, το κινητό ανοίγει μόνο λίγο στην αρχή και πριν ανοίξει κανονικά κάνει συνεχώς επανεκινήσεις. Αν το στείλω αντιπροσωπεία λογικά θα καταλάβουν ότι έχει βραχεί ,σωστά; Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο; Ξέρει κανείς για το κόστος επισκευής μιας και προφανώς δεν θα καλυφθεί από εγγύηση. Ευχαριστώ Το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι εάν υπάρχει υγρασία και αυτό δυστυχώς δεν κρύβεται. Επικοινώνησε με την αντιπροσωπία για το κόστος το οποίο δυστυχώς ίσως είναι και ασύμφορο. "FixUnreadCount.exe". Περάστε το στο κινητό, τρέξτε το από εκεί και κάντε μια επανεκκίνηση ( soft-reset). Ψάξτε το στους xda-developers. Είχα το ίδιο πρόβλημα και το διόρθωσε, όπως έγραψα ήδη νωρίτερα. Πείτε αν δούλεψε και σ' εσάς. FixUnreadCount.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Δεν έχεις καμία χρέωση εάν έχεις κλείσει το GPRS από το NoData. Στο nodata μου βγάζει 2 connections: 1)Vodafone MMS - enabled 2)Vodafone Web - disabled Δηλαδή είμαι καλυμένος?Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ανανεώνεται σχετικά συχνά. Η υπηρεσία εντοπισμού HTC τι ακριβώς κάνει?(Ρωτάω επειδή είναι ενεργοποιημένη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Είσαι απόλυτα καλυμμένος. Μήπως ανανεώνει όταν το συνδέεις στον υπολογιστή μπαίνοντας το internet από εκεί; Ή μήπως μέσω wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Είσαι απόλυτα καλυμμένος. Μήπως ανανεώνει όταν το συνδέεις στον υπολογιστή μπαίνοντας το internet από εκεί; Ή μήπως μέσω wifi; Έχεις δίκιο athanaso77.Πρέπει να μου το ανανεώνει επείδή κρατάει πρόβλεψη για αρκετές μέρες.Το βρήκα στο πάνελ του καιρού.Την υπηρεσία εντοπισμού να την αφήσω ενεργοποιημένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Αν θες μπορείς να την αφήσεις ενεργοποιημένη. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του HTC Sense κατά το οποίο όταν κάνεις την αναβάθμιση του καιρού βρίσκει σε ποια περιοχή βρίσκεσαι και αλλάζει τον καιρό ανάλογα με την περιοχή αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 ok ευχαριστώ athanaso77:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaslps Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) παιδια να το παρω ή δεν αξιζει?ακουσα οτι η μπαταρια του δεν ειναι καλη.αληθεύει?γινεται γενικα να βαλεις μεγαλυτερη μπαταρια?εχει τ9?καλυτερο το touch 2 λετε? Edited February 3, 2010 by andreaslps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδια να το παρω ή δεν αξιζει?ακουσα οτι η μπαταρια του δεν ειναι καλη.αληθεύει?γινεται γενικα να βαλεις μεγαλυτερη μπαταρια?εχει τ9?καλυτερο το touch 2 λετε? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παίδες, βγήκε Official rom με 6.5 και manilla 2.5!!!! βάζω τώρα την cooked του Aman η οποία ήδη έχει πάρει καλές κριτικές. θα σας πω σε λίγο. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παίδες, βγήκε Official rom με 6.5 και manilla 2.5!!!! Κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Κάποιο link; εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ... Προσωπικά το ξέρω εδώ και 2 ,3 μέρες απλά νόμιζα ότι είχε ειπωθεί ξανά.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=622436 Εχουν αρχισει μαλιστα να βγαίνουν και για το Blackstone μαγειρεμενες ROM , και ειναι πιο γρήγορες (συμφωνα με σχολια στο forum) σε εφε καιρου..κτλ.. Το μονο που λείπει απο τις καινουργιες ειναι Footprints και Documents Tab..Κατα τα αλλα φαινονται ίδια.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Κάποιο επίσημο link; (Επειδή είπατε ότι βγήκε, όχι ότι θα βγει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 "FixUnreadCount.exe". Περάστε το στο κινητό, τρέξτε το από εκεί και κάντε μια επανεκκίνηση ( soft-reset). Ψάξτε το στους xda-developers. Είχα το ίδιο πρόβλημα και το διόρθωσε, όπως έγραψα ήδη νωρίτερα. Πείτε αν δούλεψε και σ' εσάς. Πράγματι, δείχνουν όλα ότι το πρόβλημα διορθώθηκε....... Ευχαριστούμε πολύ gvardal....!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 κάπου το είχε πάρει το μάτι μου στους xda, αλλά το έχασα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εάν εννοείς το link που δίνει ο φίλος παραπάνω, δεν βλέπω κάτι επίσημο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donteo Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εμενα δν μου αρεσει πως καθεται το πισω καπακι στο Diamond μου ! Σαν να μην ειναι πολυ σταθερο κ εβαλα ενα χαρτι κ μετα εβαλα το καπακι ... Μονο εγω εχς αυτο το προβλημα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Σε μενα μια χαρα καθεται,και μαλιστα θελει και λιγη δυναμη για να βγει.Μηπως σου σπασε κανενα κλιπσακι???Για τσεκαρε τα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donteo Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Κ εμενα καθεται καλα κ θελει δυναμη για να βγει αλλα δν ειναι τοσο σταθερο οσο σε αλλα κινητα πχ στο νοκια 8800 μου ! αλλα εκεινο ειναι κ απο σιδερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Σε γενικές γραμμές η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Ίσως η περίπτωση του φίλου να είναι μεμονωμένο φαινόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donteo Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ OFFICIAL ΑΓΓΛΙΚΗ ΡΟΜ 2.5 ΓΙΑ DIAMOND 2 LINK: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=629652 την περασα πριν απο λιγο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts