Jump to content

[Επίσημο] Nokia E55

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε στο εικονίδιο Τοποθεσία - δεδομένα gps - επιλογές - κατάσταση δορυφόρου και δες αν αυξομειώνονται μερικές μπάρες που σημαίνει ότι ψάχνει. Αν κινούνται οι μπάρες (όχι όλες), είσαι οκ.

• Απαντήσεις 572
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων στη κατηγορία άλλα.

Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Άλλο

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Με δύο τρόπους:

Μενού > Επιλογές > Λεπτομέρειες μνήμης > Μνήμη τηλεφώνου

Μενού > Γραφείο > Διαχείριση αρχείων > Μνήμη τηλεφώνου > Επιλογές > Λεπτομέρειες > Μνήμη

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

εχει 19.9 mb ελευθερα μηπως πρεπει να την αδειασω λιγο?

Και υπαρχει καποιος τροπος να δω ποσο μνημη καταναλωνει τι?

Ωστε να κανω ενα ξεκαθαρισμα?

Edited by asroma

Βάλε το X-plore και πήγαινε options - configuration - inbox και μετέφερε όλα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης. Όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς καθημερινά ή δεν χρειάζεται να τρέχουν μόνιμα στο background, τις εγκαθιστάς στην κάρτα μνήμης. Τέλος με το x-plore, θα μεταφέρεις χειροκίνητα ότι αρχεία δεν χρειάζεσαι από την εσωτερική μνήμη, στην κάρτα μνήμης.

X-plore

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις την εφαρμογή. Λειτουργεί δωρεάν, απλά στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της εφαρμογής υπάρχει μια καθυστέρηση 3 δευτερολέπτων.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μου ζηταει να επιτρεπει συνδεσει σε δικτυο και υπηρησιες το προγραμμα, υπαρχει φοβος...

Και κατι αλλο εχω εγκαταστησει καποιο θεματα στην καρτα και δεν μπορω να τα βρω που ειναι για να τα σβησω.... απο το μενου των θεματων δεν σβηνονται

ΤΟ GPS λειτουργει πλεον ευχαριστω!!

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ

Διαγραφή εγκαταστημένων εφαρμογών, θεμάτων και παιχνιδιών

Θα πρέπει να το διαβάσεις όλο ή τουλάχιστον να ανατρέχεις σε αυτό όταν έχεις τέτοιες απορίες!

Επίσης στον οδηγό χρήσης θα βρεις τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να εξοικειωθείς με τη συσκευή σου! Υπάρχει σε pdf στη πρώτη σελίδα.

Τέλος, για προγράμματα και εφαρμογές υπάρχει αντίστοιχο θέμα!

Τα περιεχόμενα της ενότητας βρίσκονται εδώ.

Βάλε το X-plore και πήγαινε options - configuration - inbox και μετέφερε όλα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης. Όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς καθημερινά ή δεν χρειάζεται να τρέχουν μόνιμα στο background, τις εγκαθιστάς στην κάρτα μνήμης. Τέλος με το x-plore, θα μεταφέρεις χειροκίνητα ότι αρχεία δεν χρειάζεσαι από την εσωτερική μνήμη, στην κάρτα μνήμης.

Το εγκατεστησα στο κινητο, αλλα δεν εχει τετοιες επιλογες options κτλ

Ισως θελει αγορα γιατι μου λεει buy&unlock...::confused:

Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποιες εφαρμογες τρεχουν οταν ειναι ανοιχτο και ποσο μνημη χρησημοποιουν?

Edited by Itchrist86

Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποιες εφαρμογες τρεχουν οταν ειναι ανοιχτο και ποσο μνημη χρησημοποιουν?

Υπάρχουν τα Handy Taskman, Best Taskman, JBak Taskman.

Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές το ρωτάς στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

δεν βλέπω να βγαίνει αναβάθμιση δυστυχώς για την συσκευή... απορώ γιατί υπήρξε για το 52 και όχι για το 55
Ας επιχειρήσουμε...

Πως μπορω να απενεργοποιησω τα παντα και να συνδεεται στο ιντερνετ μονο απο WiFi γιατι εγκατεστησα το e-mail και πηγα στον μετρητη δεδομενων και ειχε γινει κινηση δεδομενων..

Γενικα θελω να συνδεομαι μονο απο WiFi.

ρε παιδια θα με τρελανει αυτο το τηλεφωνο!!καλο χρυσο με πολλεσ δυνατοτητες αλλα ολo επανακηνισεις κανει και κολλαει αφανταστα!!!ασε που για να ανοιξει περναναι και 5 λεπτα....αρχιζει και με εκνευριζει....:mad:

@vaggos400

Θες αναβάθμιση φίλε!

Εμένα δεν μου παρουσιάζει τίποτα από τα παραπάνω!

Με την απόδειξή σου σε ένα NOKIA CARE.

@vaggos400

Θες αναβάθμιση φίλε!

Εμένα δεν μου παρουσιάζει τίποτα από τα παραπάνω!

Με την απόδειξή σου σε ένα NOKIA CARE.

2 φορεσ το εχω παει σε nokia care για αλλουσ λογους φυσικα αλλα μου ειχαν πει πως το ειχαν κανει αναβαθμιση... τωρα μηλαμε για ιουνιο και αυγουστο!

Βάψτο μπλε και ξέρεις...

Κρίμα κάποιες παρτίδες θα βγουν ελαττωματικές! Έπεσες στην περίπτωση!

Εντάξει έχει τα κολλήματα αλλά είναι ζορικη συσκευή!

2 Ερωτησεις, η μπαταρια εχει 2 εβδομαδες περιπου οταν την βαζω για φορτιση με ανοιχτο το κινητο φορτιζει 3 λεπτα και μετα λεει οτι φορτιστικε πληρως (χωρις βεβαια να εχει την αναλογη αποδοση). Οταν το φορτιζω με κλειστη την συσκευη ο χρονος φορτισης ειναι κανονικος οπως επισης και η αποδοση της μπαταριας. Γιατι συμβαινει αυτο?

Και κατι αλλο, απο οτι διαβασα με hard reset χανονται ολα τα δεδομενα της συσκευης και τα sms, αν τα εχω αποθηκευμενα στο ovi suite μπορω να τα επαναφερω στην συσκευη?

Υ.Γ Κανει και μερικα reset μονο του τον τελευταιο καιρο (απο οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο για αυτο λειτουργικο). Παω μαλον για αντικατασταση και Nokia N8 αν η vodafone ξεσφιξει στην επιδοτηση και απο 200 για 2 γραμμες την κανει αρκετα παραπανω για να μην πω ΔΩΡΕΑΝ!!!

Μηπως γνωριζει κανεις αν απο το ovi suite που εχω αποθηκευμενα τα μηνυματα μπορω να τα ξαναπερασω στο κινητο?

δεν μπορώ με τίποτα να βάλω το text to speech (Petros-Greek) να δουλέψει. Το εγκαθιστώ αλλά δεν μου βγάζει ελληνικά στις γλώσσες text. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει περισσότερα;

στο e52 βγήκε και νέα αναβάθμιση (052.χχχ) και εδώ τίποτα!

Ίσως η ΝΟΚΙΑ πρέπει να σκεφτεί τι ακριβώς κάνει

Ας επιχειρήσουμε...