aggelopas Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (14 Απρ. 2004 , 21:43) Θέλω να πω, ότι τον τελευταίο καιρό... τη μία στιγμή λειτουργεί κανονικά, και την άλλη στιγμή είναι down. Telefteo kairo ennoeis kanena hrono etsi...? :o :( :worry: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Παντως χαρακτηριζει συναισθηματικα πολλους και επιμενουν.Καλα κανουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Είναι ένα ολοκληρωμένο site δημοπρασιών με 53,000 χρήστες και κατα μέσο όρο 17,000 δημοπρασίες! Not bad at all! Αλλά πολλά προβλήματα...μα πάρα πολλά ...!http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/00000023kelly.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Play247 (15 Απρ. 2004 , 02:08) Παντως χαρακτηριζει συναισθηματικα πολλους και επιμενουν.Καλα κανουν!!! As ipirhe kapoio allo kai sou elega ego posoi tha emenan sto flea.. :mad: Iparhoun 2-3 alla mono gramatosima ehoun.. :lol: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Ρε παιδιά τι γίνεται τελικά με το fleamarket; Πήγα να μπω το πρωι και μου έβγαλε: "The page cannot be displayed". Δουλεύει ακόμα ή το πήραν απόφαση και το έκλεισαν να μην ταλαιπωρούν και τον κόσμο; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Nαι, δουλευέι. Την περασμένη εβδομάδα πούλησα μια MMC. Περιπετειωδώς (αποσύνδεση κάθε λεπτά), αλλά την πούλησα. Η αξιοπιστία (από την άποψη λειτουργίας) του site αυτού είναι ακόμα σε μαύρα χάλια... Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Πάντως τις 2 τελευταίες μέρες δεν έχω μπορέσει να μπω στο site...και μιλάμε ότι μπαίνω κάτι τρελές ώρες πχ 4-5 τα ξημερώματα....Άντε να το κλείσουν να ησυχάσουμε. Πάντως το ibid.gr συμπαθητικό το κόβω. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 To ibid οταν το ειχα δει,ειχε ολο γραμματοσημα και τετοια. Ελπιζω να εξελιχθει. Το φλεα αν και ειναι εντελως αναξιοπιστο το site του ειναι κορυφη. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 παλι κατω ειναι γμτ τι πραμα ειναι αυτο με τον σερβερ... δεν μπορουν να κανουν κατι για την περιπτωση του φλι?κριμα δηλαδη... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_petros Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΕΥΡΩ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ SITE ΜΕ ΤΟ FLEAMARKET Παράθεση Οποιος εχει προγραμματακια για smartphones μπορεί να τα ανεβάσει στο emet για να τα κάνει sharing μαζι μας!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus (14 Ιούλ. 2004 , 17:45) παλι κατω ειναι γμτ τι πραμα ειναι αυτο με τον σερβερ... δεν μπορουν να κανουν κατι για την περιπτωση του φλι?κριμα δηλαδη... Σε λίγο καιρό που δεν θα μπαίνεις κανείς, δεν θα υπάρχει πρόβλημα! :p Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_petros Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 mpa, den exoyn provlima! exoun arketa meloi! Παράθεση Οποιος εχει προγραμματακια για smartphones μπορεί να τα ανεβάσει στο emet για να τα κάνει sharing μαζι μας!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Μπαίνω από το 2001...και όλο προβλήματα είναι! Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να μπεις καθόλου...σκέψου να παρακολουθείς μία δημοπρασία κ να την χάσεις για αυτό το λόγο.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Egw ekei mpenw panta me ola tou ta problimata :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 to ibid kalo einai? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Kαλό αλλά δεν είναι δωρεάν όπως το flea... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 exei kaneis nea apo tin selida;eixe bgei anakoinosi oti tha leitourgisei se 24-48 ores kai exoun perasei 124-148 ores; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Kαλό αλλά δεν είναι δωρεάν όπως το flea... κ ομως εγινε δωρεαν... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ακομα περιμενουμε εκεινες τις 24-48 ωρες ολοι μας... αν ειναι δυνατον... πειτε ρε παιδια οτι δεν μπορειτε να τα καταφερετε να βρουμε αλλου "καταφυγιο".... αμαν πια τι μας ταλαιπωρειτε αφου ταλαιπωρειστε κ εσεις! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 fleamarket e?πολυ απατεωνια!! οσες φορες εβαλα αγγελια 1 μερα κρατησε και την σβησανε δεν ξερω απο τι δεν ξερω τιποτα σημασια εχει οτι εγω περιμενα...και αυτοι μου τα εσβηναν!!!!! δεν ξαναμπηκα απο τοτε Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 fleamarket e?πολυ απατεωνια!! οσες φορες εβαλα αγγελια 1 μερα κρατησε και την σβησανε δεν ξερω απο τι δεν ξερω τιποτα σημασια εχει οτι εγω περιμενα...και αυτοι μου τα εσβηναν!!!!! δεν ξαναμπηκα απο τοτε Εγώ πάλι δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα όσες φορές έφτιαξα αγγελία. Εννοώ όσες φορές το site δεν είχε καταρρεύσει και μπορούσα να φτιάξω αγγελία... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 μα εμενα μου ειχαν σβησει τα παντα! ακομα και αγγελιες που ειχα βαλει παλιοτερα...χαθηκαν! ε δεν ειναι σωστο αυτο... ασε που αν μπαινεις συχνα σε κλειδωνουν και σου ζητανε μιζα.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 me pia dikaiologia???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 και καλα διαφημηση...πρωτοσελιδο και τετοια.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 allios? eiparchei kamia "epiptosi"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts