flush Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Bad Gateway The proxy server received an invalid response from an upstream server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/2.0.54 (Win32) Server at http://www.fleamarket.gr Port 80 αυτα τι ακριβως σημαινουν? Σημαίνει ότι κάνουν ότι μπορούν για να μας δείξουν ότι είναι αξιόπιστοι ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν ότι μπορούν για να δείξουν το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Άντε με το καλό. Καλή συνέχεια και να μην καταλήξουν να μας τα κανουν καρβέλια. Γιατί τσουρέκια έχουν ήδη γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Στις 26/08/2004, ώρα 13:00, υπήρχαν 61.250 εγγεγραμένα μέλη και 20.272 ανοιχτές καταχωρήσεις στο fleamarket. Σήμερα μετά την ανάκαμψη σε χρόνο ρεκόρ έχει 15755 ανοιχτές καταχωρήσεις. Αυτό δείχνει πολλά για την ανταπόκριση του κόσμου. Μία απορία που έχω είναι πώς γίνεται τα εγγεγραμένα μέλη από τα 75-78 χιλιάδες να μειωθούν στα 61χ...; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flush Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Στις 26/08/2004, ώρα 13:00, υπήρχαν 61.250 εγγεγραμένα μέλη και 20.272 ανοιχτές καταχωρήσεις στο fleamarket. Σήμερα μετά την ανάκαμψη σε χρόνο ρεκόρ έχει 15755 ανοιχτές καταχωρήσεις. Αυτό δείχνει πολλά για την ανταπόκριση του κόσμου. Μία απορία που έχω είναι πώς γίνεται τα εγγεγραμένα μέλη από τα 75-78 χιλιάδες να μειωθούν στα 61χ...; Eίναι στατιστικά του περσινού αυγούστου 26/8/04, αν προσέξεις. Μάλλον δεν πρόλαβαν να το ανανεώσουν. Τελευταία φορά που το είδα είχε 85.000 μέλη. Δεν άνοιξαν μόνο πολλές καταχωρήσεις αλλά πέφτουν και πολλές προσφορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Ουπς τώρα το πρόσεξα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flush Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ουπς τώρα το πρόσεξα... H πλάκα είναι ότι σήμερα έχει 17285 δημοπρασίες οι οποίες όλες είναι ιδιωτών. Τα καταστήματα δεν τα έχουν ενεργοποιήσει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 H plaka einai pos exei dimiourgithei TO mpaxalo afou h apostolh prosopikou minimatos se allous xristes otan grafetai sta ellinika ston paralipti ftanei sta kinezika. Pali foutana ta ekane o webmaster. Alla ntaks, ksexasa afou einai dorean min paraponiomaste :lol: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 k nomiza oti mono se mena emfanizetai to provlhma me ta kinezika... re tous sxistomathdes eisxwrhsan mexri k sta mail! :D :lol: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flush Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 k nomiza oti mono se mena emfanizetai to provlhma me ta kinezika... re tous sxistomathdes eisxwrhsan mexri k sta mail! :D :lol: εχουν εισχωρήσει παντού :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 δεν ξερω αν το προσεξατε ,λειτουργει εδω και 2 μερες το FORUΜ ΣΤΟ FLEAMARKET Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ma kala proxthes eida to mhnyma kati me ergasies eixe na kanei... proswrina itan down pali to susthma... e lew gia ta email... alla pali kinezika!pote epiteloys skopeuoun na ta ftia3oun? Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
julius_ceasar Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 kyriolektika oi anthropoi doulevoun proxeira kai dystyhos einai apoluto pronomio mias omadas katastmatarhon apo thn athina pou poulane dithen ftina horis apodeixeis.an tolmiseis na miliseis gi aytous h gia tous kollitous tous ekei mesa sthn kaluteri periptosi diagrafesai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 k nomiza oti mono se mena emfanizetai to provlhma me ta kinezika... re tous sxistomathdes eisxwrhsan mexri k sta mail! :D :lol: ασε το ιδιο σπασιμο εχω φαει κι εγω dr.και δεν βγαζω ακρη. :p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Καλησπέρα. Είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να κάνει register στο fleamarket ή το έχουν κόψει? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios1976 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Φίλε Jim87 έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Τελικά βρήκα που το έχουν... http://www.fleamarket.gr/program/user.cfm Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 πάλι έπεσε? πάω να το ανοίξω και λέει out of service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 emena anoigei kanonika.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Και εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
connee Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 ΑΝ ΤΟ MAIL ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 κ μενα μου το ανοιγει κανονικα... οσο για το μειλ ακριβως αυτο... αν ειναι με λατινικους το διαβαζεις! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolakas Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Για το προβλημα με τα e-mail διαβαστε εδω... ;) Παράθεση ..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Είναι πάλι down ή απλά εγώ δεν μπορώ να μπω; :worry: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Είναι πάλι down ή απλά εγώ δεν μπορώ να μπω; :worry: Μόλις τώρα που το δοκίμασα μπήκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Είναι πάλι down ή απλά εγώ δεν μπορώ να μπω; :worry: Ήταν down, για αρκετή ώρα το απόγευμα. Τώρα είναι και πάλι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts