Jump to content

Εmarket (πρώην Fleamarket): Χρήση και γενικές απορίες

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ απλα δεν μπορεις να βαλεις αγγελια...

και αν σου ζητησουν μιζα πρεπει να πας σε τραπεζα και τετοια πραματα...ασε ρε συ ολα αυτα ειναι νταβατζιλικια..

δεν μπορεις τον αλλον να τον εχεις κλειδωμενο αν δεν σου τα σκασει!

απο την μια αν ειναι εμπορικο site..οκ αλλα και παλι οχι πληρωσε με να σε ανοιξω..:rocket::rocket::rocket:

σκεψου να σε κλειδωσουν εδω και να σου ζητησουν λεφτα..:shoot::shoot::shoot:

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα εμενα μου ειχαν σβησει τα παντα! ακομα και αγγελιες που ειχα βαλει παλιοτερα...χαθηκαν!

ε δεν ειναι σωστο αυτο...

ασε που αν μπαινεις συχνα σε κλειδωνουν και σου ζητανε μιζα..

Αυτό πάντως, πρώτη φορά το ακούω ρε σύ. Εγώ το χρησιμοποιώ το flea 3-4 χρόνια τώρα και δεν παρατήρησα ποτέ κάτι τέτοιο.

εμενα δεν μου ζητησαν ποτε ρε συ..εναν φιλο μου τον κανανε ετσι 2-3 φορες...απο αυτους που εχουν τις περισοτερες αξιολογησεις..

εμενα απλα μου τα εσβηναν...μπορει να ηταν και hacking

Join friend!

Εμενα με ειχαν κανει ban και παροτι εστειλα 5 email να μου πουν τον λογο με εγραψαν κανονικα
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

πολυ απλα δεν μπορεις να βαλεις αγγελια...

και αν σου ζητησουν μιζα πρεπει να πας σε τραπεζα και τετοια πραματα...ασε ρε συ ολα αυτα ειναι νταβατζιλικια..

δεν μπορεις τον αλλον να τον εχεις κλειδωμενο αν δεν σου τα σκασει!

απο την μια αν ειναι εμπορικο site..οκ αλλα και παλι οχι πληρωσε με να σε ανοιξω..

Περίεργα πράματα,από το 2001 το χρησιμοποιώ/ούσα και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση,who knows.Πάντως δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα παρουσιάζεις. :)

σκεψου να σε κλειδωσουν εδω και να σου ζητησουν λεφτα..

Ou la la,αυτό κι αν ήταν καλή ιδέα! :p

129026.png?1640591734

η περιπτωση φιλου που αναφερει ο billakoss παιδες ειμαι εγω... κ οποιος με ξερει, ξερει κ τι ατομο ειμαι!κ ομως μου το καναν αυτο το πραγμα... οσο λειτουργουσε ημουν χρηστης με εξακριβωμενα κ 185 θετικες!κ ομως συμβαινουν κ αυτα... τελος παντων δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες!τα ατομα ειναι γιου χου εκει μεσα!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

παλι?

αντε να δουμε αυτο το συντομα ποτε θα ειναι...

τουλαχιστον ας το βαλουν σε ενα σταθερο σερβερ να μην εχουμε προβληματα παλι!κ ας ειναι κ ασφαλης!να μην μπαινει η κουτση μαρια μεσα κ τα κανει κουλουβαχατα!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

μπαααααααα... τιποτα!εγω που πηγα να μπω παλι τιποτα... "δεν ειναι δυνατη η ευρεση της σελιδας" κτλ κτλ

ΚΩΣΤΑΣ

εδω κ ενα μηνα κλειστο ειναι τι αλλο να κανουν καλυτερο οι ανθρωποι!?!

ΚΩΣΤΑΣ

Βγηκε πρωτη σελιδα που λεει οτι ανοιγει αυριο Σαββατο 25/9. Το θεμα ειναι για ποσο θα μεινει ενεργο.

Βγηκε πρωτη σελιδα που λεει οτι ανοιγει αυριο Σαββατο 25/9. Το θεμα ειναι για ποσο θα μεινει ενεργο.

Δοξα το θεο.. "Αυριο Σαββατο 24/9...."

Επισης θελω να δω σε τι φαση θα βρεθουμε ολοι μας.. Θ εχουν παρει εγκαιρα back up η θα βρεθουμε με καμια 10αρια αξιολογησεις ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ?? :lol: :lol: :cry: :cry: για να δουμε..!! :)

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει αμέτρητες συναλλαγές (και αγορές και πωλήσεις) από το fleamarket, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ας ελπίσουμε να επιτρέψει από αύριο χωρίς προβλήματα. Και μακάρι να πετάξουν το Microsoft IIS και Coldfusion (που δεν αντέχει πολλή κίνηση) και να βάλουν κανέναν Apache server με PHP script, αλλιώς πάλι τα ίδια θα έχουμε αργά ή γρήγορα...

this signature is under heavy construction

flush,ξεκαβάλα!Γράφτηκες στο forum από τότε που κάποιο πουλάκι σου είπε ότι ανοίχθηκε θέμα στο computing που κριτικάρει το fleamarket.Έκανες 8-9 flaming posts λες κι έχεις κάποια "πλεονεκτήματα" από το site.Τώρα πάλι τα ίδια!Αν ισχύει αυτό βγες και πες έχω την τάδε σχέση με το site αυτό.Με το να κρύβεσαι και να αρχίζεις να τα χώνεις όποτε βλέπεις αρνητική κριτική για το flea κακό δικό σου κάνεις.

Μπορούμε να κρίνουμε και μόνοι μας αν κάποιος χρήστης είναι έμπιστος ή όχι,δε χρειαζόμαστε τη "βοήθεια" σου.

Αυτά,dismissed!

129026.png?1640591734

Σβηστηκε μηνυμα μου??

Ναι, όπως και του flush. O οποίος αν θέλει μπορεί να φέρει αντίλογο σε αυτά που λένε οι υπόλοιποι σε κόσμιο ύφος όμως και χωρίς απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Θα παρακαλέσω να μην υπάρξει άλλη off topic απάντηση κάτω από αυτό το μήνυμα... Όποιος θέλει να πει κάτι άσχετο με το Fleamarket, καλό θα ήταν να χρησιμοποήσει ΡΜs... ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

εγω παντως δεν ειπα κατι κακο..αλλα εληξε το θεμα για μενα.

Join friend!

Αυριο ανοιγει.

Βγηκε πρωτη σελιδα που λεει οτι ανοιγει αυριο Σαββατο 24/9. Το θεμα ειναι για ποσο θα μεινει ενεργο.

Προτού ποστάρουμε διαβάζουμε πρώτα...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Σας ενόχλησε το ύφος μου ή η αλήθεια άραγε?

Αν κάποιοι έχουν ένα κακό λόγο για το Fleamarket να τον πουν αλλά να είναι αληθινός και όχι ότι κατεβάσει του καθενός η φαντασία.

Επίσης να αναρωτηθούν πρίν γράψουν πόσο σωστοί ήτανε αυτοί γιατί δεν μπορείς να παραβιάζεις τους κανονισμούς και μετά να βρίζεις που σε κόψανε. Δεν μπορώ εγώ να βλέπω τον καθένα να ανοίγει το κινητό του στο 1 ευρώ και να το σιγοντάρει και να μην τον καταγγείλω, ούτε μπορώ να βλέπω να ανοιγεί το ericsson στα nokia γιατι θα πουλήσει καλύτερα, όπως δεν ανέχομαι να διαβάζω αμπελοφιλοσοφίες και να μην καυτηριάσω.

Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με κανένα site, όμως στο χώρο των κινητών ειμαι πολλά χρόνια και έχω δει πολλά όπως και γνωρίζω πολλούς από εσάς.

Ενα θα πω μόνο. Λυπάμαι γιατί το Fleamarket σας έκανε μάγκες στην πιάτσα των κινητών και δεν εκτιμάτε τίποτα. Λυπάμαι γιατί μόνο λόγια είσαστε κι αν σας κόψει καμιά φορά το Flea, παρακαλάτε να ξαναμπείτε γιατι εκεί έχετε βρεί την χήνα με τα χρυσά αυγά.

Οταν λοιπόν θα λέτε τα κακώς κείμενα να λέτε και τα καλώς και να μην δείχνετε την ασυδοσία σας πετώντας τα στα όλα στον ποταμό. Χίλια καλά, όλα καλά, ένα κακό, όλα κακά. Έτσι το πάτε.

Φίλε μου δεν έχεις και άδικο σε αυτά που λές, ειδικά στο τελευταίο post σου. Όμως ίσως δεν κατάλαβες το κλίμα που επικρατεί στο thread. Κανένας δεν θέλει να κλείσει το flea, γιατί να κλείσει άλλωστε? Όπως βλέπεις, όλοι παρακαλάμε να ανοίξει. Δε συμφέρει κανέναν. Ούτε εμένα, ούτε εσένα που το χρησιμοποιούμε. Πολύς κόσμος βγάζει φράγκα από το flea και φαντάζομαι θα το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα.

Τα καλά του fleamarket τα ξέρουμε όλοι, και σ'ένα τόσο επιτυχημένο και δημοφιλές site, η επισήμανση των κακών στοιχείων είναι πιο χρήσιμη από το να του χαϊδεύουμε τ'αυτιά. Με αφορμή τώρα, την επανέναρξη της λειτουργίας του-και την ενδεχομένως βελτίωση των υπηρεσιών του- κοιτάμε να επισημάνουμε κάποια λάθη.That's all. Όσο για αυτό που λές για κάποιους που τους έκανε «μάγκες» το flea, δείχνεις έτσι, ότι εσύ είσαι αυτός που κρίνει μονομερώς τα πράγματα, υπέρ του flea. Αν κάποιοι χρωστάνε στο flea το...«νταϊλίκι τους», τότε πολύ περισσότερο το flea χρωστάει σε αυτούς τη δημοσιότητά του και τη δικιά του «μαγκιά», γιατί μην ξεχνάς ότι το flea είναι δημοφιλές, όχι επειδή προσφέρει κάτι το εντυπωσιακό ή πρωτοποριακό, αλλά επειδή αποτελείται από πολλά μέλη. Ο υπερβολικός αριθμός των μελών είναι αυτό που κάνει το flea αναντικατάστατο προς το παρόν και όχι το flea αυτό καθεαυτό. Και αν κλείσει το flea, που το απεύχομαι, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, site όπως http://www.ibid.gr ή http://www.kinitopazaro.gr θα γίνουν fleamarket No2 και καλά θα κάνουν.

Φίλε μου δεν έχεις και άδικο σε αυτά που λές, ειδικά στο τελευταίο post σου. Όμως ίσως δεν κατάλαβες το κλίμα που επικρατεί στο thread. Κανένας δεν θέλει να κλείσει το flea, γιατί να κλείσει άλλωστε? Όπως βλέπεις, όλοι παρακαλάμε να ανοίξει. Δε συμφέρει κανέναν. Ούτε εμένα, ούτε εσένα που το χρησιμοποιούμε. Πολύς κόσμος βγάζει φράγκα από το flea και φαντάζομαι θα το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα.

Τα καλά του fleamarket τα ξέρουμε όλοι, και σ'ένα τόσο επιτυχημένο και δημοφιλές site, η επισήμανση των κακών στοιχείων είναι πιο χρήσιμη από το να του χαϊδεύουμε τ'αυτιά. Με αφορμή τώρα, την επανέναρξη της λειτουργίας του-και την ενδεχομένως βελτίωση των υπηρεσιών του- κοιτάμε να επισημάνουμε κάποια λάθη.That's all. Όσο για αυτό που λές για κάποιους που τους έκανε «μάγκες» το flea, δείχνεις έτσι, ότι εσύ είσαι αυτός που κρίνει μονομερώς τα πράγματα, υπέρ του flea. Αν κάποιοι χρωστάνε στο flea το...«νταϊλίκι τους», τότε πολύ περισσότερο το flea χρωστάει σε αυτούς τη δημοσιότητά του και τη δικιά του «μαγκιά», γιατί μην ξεχνάς ότι το flea είναι δημοφιλές, όχι επειδή προσφέρει κάτι το εντυπωσιακό ή πρωτοποριακό, αλλά επειδή αποτελείται από πολλά μέλη. Ο υπερβολικός αριθμός των μελών είναι αυτό που κάνει το flea αναντικατάστατο προς το παρόν και όχι το flea αυτό καθεαυτό. Και αν κλείσει το flea, που το απεύχομαι, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, site όπως http://www.ibid.gr ή http://www.kinitopazaro.gr θα γίνουν fleamarket No2 και καλά θα κάνουν.

σ'ευχαριστω πολυ... με εβγαλες απο τον κοπο να τα γραψω ολα αυτα!ακριβως οτι ηθελα να πω!μα ακριβως λεμε...

ΥΓ:μεχρι στιγμης ακομα το banner ειναι που λεει 24/9 (ανοιγουμε κ σας περιμενουμε...)

ΚΩΣΤΑΣ

Το Fleamarket που το έκαναν μάγκα δεν βγήκε να κατηγορήσει κανέναν σας. Αυτοί όμως που έγιναν μάγκες το κατηγορούν και αυτό δείχνει αχαριστία.

Άλλο καλοπροαίρετη κριτική κι άλλο αυτό που κάνετε.

Όσο για τα άλλα 2 site που αναφέρεις...πως λέμε καμία σχέση? Αυτό ακριβώς!