Jump to content

Εmarket (πρώην Fleamarket): Χρήση και γενικές απορίες

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

disxos omos ot ibid dene xei toses polles dimpraises!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

re paidia ti ta 8elete ta ellhnika auctions??

pate sto ebay.co.uk kai valte agglies ekei !!

dhlwste POST TO GREECE ONLY kai grafte kai Ellhnika kanonika...

pisteyw oti zhthma xronou to ebay na ginei kai ellhniko... h mish ellada pleon apo ebay.com kai ebay.co.uk agorazei (to idio einai vasika apla sto ena exei synh8ws apo USA kyriws kai to allo apo Eyrwph...)

1o. Το Ebay κοστίζει.. ΠΟΛΥ.

2ο. Ελάχιστοι έλληνες αγοράζουν από εκεί (σε σχέση με τον αριθμό αυτών που ψάχνουν που και που στο fleamarket).

3o. Είναι μάλλον αδύνατο να βρεις εύκολα δημοπρασίες που στέλνουν μόνο Ελλάδα. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το search, κι εκεί θα πρέπει να δηλώσεις τι ακριβώς ψάχνεις ενώ στο fleamarket μπορείς να κοιτάξεις γρήγορα κι εύκολα τι περιέχει κάθε κατηγορία.

4ο. Υπάρχει το πρόβλημα του συναλλάγματος και της γλώσσας (δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά).

5ο. Πρέπει να γνωρίζεις αγγλικά (όσο κι αν φαίνεται περίεργο, υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν ξέρουν καλά αγγλικά και δεν θέλουν να μπλέξουν) για να βγάλεις άκρη.

Μπορώ να σκεφτώ κι άλλα αν θέλετε..

Μιχάλης :alien:

Aytin tin stigmi prospa9o na mpo alla einai offline.. Ti egine? Paei pe8ane gia panta?

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εάν θέλετε να πεθάνετε στα γέλια, πηγαίνετε στις διευθύνσεις της Alexa για το iBid και το Fleamarket όπου οι χρήστες μπορούν να σχολιάζουν τα site.

Έχουν μπει προφανώς οι ιδιοκτήτες των site ή κάτι τέτοιο και βρίζουν ο ένας τον άλλο.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Με την ευκαιρία, ρίξτε μια ματιά και στα αντίστοιχα forum του Fleamarket και του iBid για ακόμη περισσότερες "πληροφορίες". Εάν ξεκινήσει ξύλο μεταξύ των δύο site, αναλαμβάνω τα στοιχήματα.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Το fleamarket όταν είναι offline είναι επειδή δέχεται πολλά hits. Τα μεσημέρια που μπαίνω συνήθως εγώ δεν έχει πρόβλημα..

Παρεπιπτόντως, ο webmaster μ'έκανε ban σήμερα από το fleamarket χωρίς κανένα προφανή λόγο. Δεν θα ήθελα με τίποτα να πιστέψω ότι έχει να κάνει με τα posts μου εδώ. Περιμένω απάντησή του.. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει διαπιστώσει κανένας άλλο εδώ μέσα κάτι παρόμοιο..

ke pu ksereivre pios ise sot fleamarket??stile tus minima ke rota!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 9 Μάρ. 2004 , 18:41)

Παρεπιπτόντως, ο webmaster μ'έκανε ban σήμερα από το fleamarket χωρίς κανένα προφανή λόγο. Δεν θα ήθελα με τίποτα να πιστέψω ότι έχει να κάνει με τα posts μου εδώ. Περιμένω απάντησή του.. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει διαπιστώσει κανένας άλλο εδώ μέσα κάτι παρόμοιο..

Μήπως είχες δώσει «περίεργο» τηλέφωνο; Ή μήπως διεύθυνση σε webmail (Yahoo, Hotmail κτλ); Έτσι είχα φάει ban και εγώ με το παλιό (πριν την καταστροφή) nick...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

1. Μπορεί κάποιος να έχει το ίδιο ψευδώνυμο και στο fleamarket ή παρόμοιο.

2. Μπορεί να γίνει τσεκάρισμα μέσω email.

3. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν δει τα μάτια μου εμένα, γι'αυτό μην αποκλείεις ποτέ τίποτα. Αυτό έχω μάθει εγώ τα τελευταία χρόνια!! :)

Τέλος πάντων, μου απάντησε σήμερα, είχε γίνει παρεξήγηση. Ολα καλά! :)

!!!gia stile mu se kana pm ti exoun dei ta matia su gia na skero diladi na me proetimasmenos!!mia ke bazo to ido username pantu!!mono ta paswords alalzo gia profaneis logous!

i am back at last .....

Κακώς χρησιμοποιείς το ίδιο ψευδώνυμο και θα σου πω ένα πάρα πολύ απλό λόγο.. Η Ελλάδα είναι σχετικά μικρή χώρα και τα sites όπως π.χ. το myphone (δεν υποννοώ κάτι για το site προς θεού!) είναι ελάχιστα οπότε αν είσαι ταυτισμένος με κάποιο συγκεκριμένο ψευδώνυμο το οποίο χρησιμοποιείς παντού και κάποια στιγμή κάτι στραβό συμβεί (χοντρό εννοούμε), θ' αντιμετωπίσεις πρόβλημα σχεδόν παντού όπου θα σε χαρακτηρίζουν εύκολα σαν "α να αυτός που.. ". Στην Ελλάδα όπως ξέρεις, είναι πολύ εύκολο να σου βάλουν "ταμπέλες". Και το πρόβλημα δεν θα ξεκινήσει απαραίτητα απ'αυτόν ή αυτούς που διευθύνουν κάποια sites όσο από απλούς χρήστες..

aman les diladi na me entopisoun tote pu ekleba kati trapezes meso net :) basika den kano tpt xotnro sto net oute tha kano pote ke mu aresei na me anagnorizoun pantu(an ke afto to kanun ke apo ton tropo pu grafo :)) giait px sto fleamrket polla pedoia me exun prtoimisi epidi me kseroun apo edo!

i am back at last .....

• 3 weeks later...

Ρε παιδιά το Fleamarket κολλάει κάθε τρεις και λίγο. Δημοπρασίες δεν μπορούν να γίνουν εκεί πέρα, με την κλασσική έννοια του όρου. Όποιος ποντάρει να χτυπήσει δημοπρασία τελευταία λεπτά, ας κάνει το σταυρό του μην πέσει το σύστημα. Βέβαια τραβάνε τα μαλλιά τους και οι πωλητές που περιμένουν τελευταία στιγμή να ανέβει το σύστημα για να πάρουν καμιά προσφορά επιπλέον.

Όσο για ενναλακτικό site δείτε το ibid στα σίγουρα. Κοντεύει να έχει όσες δημοπρασίες έχει το Fleamarket, έχει δεκάδες παραπάνω δυνατότητες και μοιάζει αρκετά με το eBay. Δεν θα ήταν υπερβολή να σας πω ότι το Fleamarket μπροστά του δεν πιάνει μπάζα. Βέβαια έχει χρέωση αλλά για τους πωλητές μόνο. Όποιος θέλει να κάνει δουλειά σοβαρή πληρώνει, όποιος θέλει να σπάει τα νεύρα του και να βρίζει, κάθεται στο Flea και για 1-2 Euro μαζοχίζεται.

Το τελευταίο είναι το 3nsold. Τσάμπα και αυτό αλλά έχει να ανανεωθεί 3 χρόνια και είναι για την πλάκα (ακόμα σε δραχμές!).

popo ontos eixa ekro na bo sot ibid ke blepo pos exei idi arxizei na gmeizei arketa!!

i am back at last .....

Εγώ πάλι προτιμώ το ebay.de που αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το σκόπελο της γλώσσας έχει πολλά και καλά (καλύτερα από το αγγλικό).

Όσο για τα δικά μας, προφανώς η κατάσταση είναι ακόμα τέτοια, που θα έπρεπε να συγχωρούμε τις παιδικές ασθένειες (Όλοι τις έχουμε περάσει αυτές.)

Βλέπω ότι το ibid το σχολιάζετε ευμενώς. Μιας και δεν ήμουν πελάτης του flea, ώστε να φάω στη μάπα τη δυσλειτουργία του, κρίνω μόνο από όσα βλέπω τώρα. Το flea είχε κάποιο πρόβλημα με την dbase του χτες/προχτές πάλι.

Το ibid μόλις πέταξε κι αυτό μύνημα λάθους το οποίο είναι κάπως κουλό (όσο κι ο υπεύθυνος εκεί μάλλον που κάνει οικονομία με λάθος τρόπο).

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers
- [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][sql Server]
The log file for database 'auctions' is full.
Back up the transaction log for the database to free up some log space.
- Error on Function InsertLog

Δεν νομίζω να θεωρεί κανείς σοβαρό και με δυνατότητες κάποιο site που βασίζεται σε MS προϊόντα, ε? :p :p :p :p :p

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

• 3 weeks later...
απο σημερα το πρωι μου βγαζει την σελιδα του σαν under construction τι εγινε??

i am back at last .....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (14 Απρ. 2004 , 18:23)

απο σημερα το πρωι μου βγαζει την σελιδα του σαν under construction τι εγινε??

A καλά! :whistle: Ευτυχώς τις ημέρες του Πάσχα... είχαμε συνεχές ωράριο, και βρίσκαμε και το site τους, ανοικτό. :mad: Έτσι έχουν καταντήσει.

Don't criticize... what you can't understand...!

Θέλω να πω, ότι τον τελευταίο καιρό... τη μία στιγμή λειτουργεί κανονικά, και την άλλη στιγμή είναι down.
Don't criticize... what you can't understand...!

ke mallon tora epese mia gia panta ke to ksanakanun apo tin arxi!!

i am back at last .....

Ο κωδικας τους εχει πολλα bugs. Εχουν παρει εναν προγραμματιστη για να μπαλωσει τα κακως κειμενα αλλα τιποτα ακομα. Επισης τους εχουν hackeψει πολλες φορες...Ανταγωνισμος!!!