Serafeim1981 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Μενού, ρυθμίσεις, συνδεσιμότητα, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, δίκτυα gsm/3g και επιλέγεις "μόνο gsm" (c510 έχω αλλά λογικά έτσι γίνεται και στο w995). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ευχαριστω πολυ. Πατησα καποια στιγμη,επιλογη δικτυου για να δω τι γινεται,και μου εβγαζε δυο δικτυα ΚΟΣΜΟΤΕ.Γιατι; Μετα,πηγα παρακατω,που λεει Δικτυα gsm/3g,και εβαλα μονον το gsm,οπως μου εγραψες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παιδιά υπάρχει κάποιο κατάστημα μεταχειρισμένων τηλεφώνων στην Αθήνα που να μπορώ να το αγοράσω σε προσιτή τιμή 100-150 ευρώ? Για λόγους μη διαφίμησης κάντε μου ένα pm!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pw995 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Σημερα κλεινω την δευτερη μερα με το w995,καταπληκτικο κινητο με πολλες δυνατοτητες και γενικα τα εχει ολα δεν του λειπει τιποτα για walkman.... To μονο που με εχει προβληματισει ειναι οτι ενω το βιντεο που τραβαει το βγαζει σε mp4,αν κατεβασω ενα ερχειο βιντεο mp4 απο υπολογιστη δεν το υποστιριζει και δεν το αναπαραγει.Μηπως ξερει κανεις τι παιζει με αυτο?Αν γινεται να εγκαταστησεις καποιο αλλο player???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Μπορείς να μετατρέψεις το mp4 σε 3gp με κάποιον converter. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pw995 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Μπορείς να μετατρέψεις το mp4 σε 3gp με κάποιον converter. Τελικα ψαχτηκα λιγο παραπανω και βρηκα ενα converter που το μετατρεπει παλι σε mp4 αλλα σε μικροτερη αναλυση(320 240).Η εικονα ειναι απλα τελεια!!!!Σαν bluray... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Οδηγιες για τις ρυθμισεις της καμερας,υπαρχουν καπου,γιατι δεν τα καταλαβαινω ολα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Οδηγιες για τις ρυθμισεις της καμερας,υπαρχουν καπου,γιατι δεν τα καταλαβαινω ολα; Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?? οι ρυθμισεις ειναι απλες και κατανοητες.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonAntonio Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Τελικα ψαχτηκα λιγο παραπανω και βρηκα ενα converter που το μετατρεπει παλι σε mp4 αλλα σε μικροτερη αναλυση(320 240).Η εικονα ειναι απλα τελεια!!!!Σαν bluray... Με ποιον converter το κανεις να μην ψαχνουμε?? Κανει και αλλες μορφες σε mp4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Ειμαι εδω και αρκετο καιρο κατοχος τις συσκευης χωρις κανενα παραπονο... Μονο που απο προχ8ες παρατηρησα εναν ηχο που θυμιζει τριξιμο σε καποιες συνομιλιες... παιζει να ειναι και του δικτυου?(κοσμοτε) η ειναι καποιο προβλημα του κινητου? Επισης ξερει μηπως κανενας ποσο θα κοστισει στην αντιπροσωπεια η αλλαγη της προσοψης και διωρθωση του τζογου στο πορτακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με το ακουστικο? την ενταση την εχεις στο υψηλοτερο επιπεδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 ναι απο τοτε που το πηρα παντα στο υψηλοτερο επιπεδο...!!! μερικες φορες που ακουγα το τριξιμο και το χαμηλωσα παντως συνεχισε να ακουγετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 χωρις να ειμαι σιγουρος, υποψιαζομαι προβλημα ακουστικου. 2-3 συσκευες που ετυχε να πιασω στα χερια μου και να μιλησω δεν ειχαν καποιο προβλημα. ισα ισα ακουγα ΤΕΛΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Παρακαλώ για μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος. Σήμερα πήρα το W995 για να αντικαταστήσω το παλιό μου W610i. Υπάρχει τρόπος (μέσω υπολογιστή) να μεταφέρω στο 995, τις επαφές που έχω στον κατάλογο του 610; Σε κάθε επαφή έχω 3-4 αριθμούς καθώς και διευθύνσεις σπιτιού κλπ. Ανέβαλλα επί καιρό την αλλαγή τηλεφώνου για να αποφύγω την πληκτρολόγηση για 300+ ονόματα. Έχω στο pc εγκατεστημένη τη Sony Ericsson PC Suite αλλά από μια προσπάθεια που έκανα, μόνο φωτογραφίες και mp3 μπορώ να μεταφέρω, κάτι όμως που το κάνω και με απλή σύνδεση του τηλεφώνου (σαν εξωτερικό σκληρό) στον υπολογιστή. Με τις επαφές είναι το πρόβλημα. Υπάρχει λύση (με κάποιο άλλο πρόγραμμα ίσως ή οτιδήποτε άλλο); Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Παρακαλώ για μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος. Σήμερα πήρα το W995 για να αντικαταστήσω το παλιό μου W610i. Υπάρχει τρόπος (μέσω υπολογιστή) να μεταφέρω στο 995, τις επαφές που έχω στον κατάλογο του 610; Σε κάθε επαφή έχω 3-4 αριθμούς καθώς και διευθύνσεις σπιτιού κλπ. Ανέβαλλα επί καιρό την αλλαγή τηλεφώνου για να αποφύγω την πληκτρολόγηση για 300+ ονόματα. Έχω στο pc εγκατεστημένη τη Sony Ericsson PC Suite αλλά από μια προσπάθεια που έκανα, μόνο φωτογραφίες και mp3 μπορώ να μεταφέρω, κάτι όμως που το κάνω και με απλή σύνδεση του τηλεφώνου (σαν εξωτερικό σκληρό) στον υπολογιστή. Με τις επαφές είναι το πρόβλημα. Υπάρχει λύση (με κάποιο άλλο πρόγραμμα ίσως ή οτιδήποτε άλλο); Ευχαριστώ Δοκίμασε με το myPhone Explorer Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Eγω,εδωσα 10 Ευρω στο Γερμανο,και μου τα περασαν ολα αυτοι. Τα παντα ολα.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Δοκίμασε με το myPhone Explorer Δυστυχώς, ενώ το πρόγραμμα φαίνεται εύχρηστο και λειτουργικό, δεν ''βλέπει'' με τίποτα τη συσκευή μου (610). :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Δυστυχώς, ενώ το πρόγραμμα φαίνεται εύχρηστο και λειτουργικό, δεν ''βλέπει'' με τίποτα τη συσκευή μου (610). :( Έχεις περάσει τους drivers του κινητού στον υπολογιστή; Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Έχεις περάσει τους drivers του κινητού στον υπολογιστή; Νόμιζα ότι με την PC Suite εγκαθίστανται και οι drivers. Μάλλον πρέπει να τις αναζητήσω στο διαδίκτυο. Λοιπόν, εγκατέστησα τους drivers και τώρα το MyPhoneExplorer το βλέπει το W610 κανονικά. Δεν βλέπω όμως πουθενά στο πρόγραμμα κάποιου είδους οδηγίες για το τι θα κάνω με όσα βλέπει το πρόγραμμα σε μια συσκευή. Το MyPhoneExplorer βλέπει τα πάντα στο W610. Ωραία. Τι τα κάνω αυτά λοιπόν; Πώς θα τα μεταφέρω (τις επαφές που με ενδιαφέρουν) σε άλλη συσκευή; Στα Πρόσθετα> Δημιουργία αντιγράφου, έκανα ένα αντίγραφο. Αυτό το αντίγραφο θα φορτώσω μετά στο W995; Επίσης, δεν μπορώ να βρω τους drivers του W995. Βρίσκω σε ένα zip την Pc Suite με ένα πρόγραμμα που λέγεται Driver Updater. Στο site της Sony πάλι πρέπει να κατεβάσω την Pc Suite. Καμμιά πρόταση πού μπορώ να βρω μόνο τους drivers ; Υπάρχει περίπτωση η PC Suite 6.0 να έχει τους drivers; Αυτή που έχω εγώ είναι η 1.0 Ευχαριστώ και πάλι. Edited September 10, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Αμα θελω να βαλω μια φωτο,απ αυτες που εχω αποθηκευσει,σα μονιμη φωτο με το που ανοιγει το τηλεφωνο,τι πρεπει να κανω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Νόμιζα ότι με την PC Suite εγκαθίστανται και οι drivers. Μάλλον πρέπει να τις αναζητήσω στο διαδίκτυο. Λοιπόν, εγκατέστησα τους drivers και τώρα το MyPhoneExplorer το βλέπει το W610 κανονικά. Δεν βλέπω όμως πουθενά στο πρόγραμμα κάποιου είδους οδηγίες για το τι θα κάνω με όσα βλέπει το πρόγραμμα σε μια συσκευή. Το MyPhoneExplorer βλέπει τα πάντα στο W610. Ωραία. Τι τα κάνω αυτά λοιπόν; Πώς θα τα μεταφέρω (τις επαφές που με ενδιαφέρουν) σε άλλη συσκευή; Στα Πρόσθετα> Δημιουργία αντιγράφου, έκανα ένα αντίγραφο. Αυτό το αντίγραφο θα φορτώσω μετά στο W995; Επίσης, δεν μπορώ να βρω τους drivers του W995. Βρίσκω σε ένα zip την Pc Suite με ένα πρόγραμμα που λέγεται Driver Updater. Στο site της Sony πάλι πρέπει να κατεβάσω την Pc Suite. Καμμιά πρόταση πού μπορώ να βρω μόνο τους drivers ; Υπάρχει περίπτωση η PC Suite 6.0 να έχει τους drivers; Αυτή που έχω εγώ είναι η 1.0 Ευχαριστώ και πάλι. Έχω την εντύπωση ότι η PC Suite 6.0 έχει τους drivers. Εγώ όταν άλλαξα κινητό μου το φόρτωσε το αντίγραφο κανονικά αν και έλεγε ότι είναι απο άλλη συσκευή, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Έχω την εντύπωση ότι η PC Suite 6.0 έχει τους drivers. Εγώ όταν άλλαξα κινητό μου το φόρτωσε το αντίγραφο κανονικά αν και έλεγε ότι είναι απο άλλη συσκευή, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Θα το δοκιμάσω. Εγκατέστησα ήδη και την PC Suite 6.0 η οποία περιλαμβάνει τους drivers από το W595 του γιού μου οπότε υποθέτω και από το W995 (δεν το δοκίμασα ακόμη.) Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα βοήθεια. Ελπίζω να μη σας κουράσω περαιτέρω. :) Υ.Γ. Καταπληκτικό πρόγραμμα το MyPhoneExplorer!!! Edited September 11, 2010 by Skakinen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 βρε παιδιά, ένα Η σε τετράγωνο πλαίσιο, το οποίο εμφανίζεται και φεύγει μόνο του πάνω αριστερά , δίπλα από τις γραμμές που δείχνουν την ποιότητα του σήματος, τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 βρε παιδιά, ένα Η σε τετράγωνο πλαίσιο, το οποίο εμφανίζεται και φεύγει μόνο του πάνω αριστερά , δίπλα από τις γραμμές που δείχνουν την ποιότητα του σήματος, τι είναι; Νομιζω οτι το δικτυο ειναι 3G.Το ρυθμισα,να μην το βγαζει,γιατι δεν με ενδιαφερει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Νομιζω οτι το δικτυο ειναι 3G.Το ρυθμισα,να μην το βγαζει,γιατι δεν με ενδιαφερει. Έχεις δίκιο. Το manual δεν γράφει τίποτα αν και θα έπρεπε. Μια άλλη απορία βρε παιδιά: πάνω αριστερά στην οθόνη , ακριβώς πάνω απο τις γραμμές που δείχνουν το σήμα, υπάρχει ένα G το οποίο γίνεται από μόνο του E και μετά ξαναγίνεται G κλπ. (βλέπετε το κίτρινο βέλος στη φωτο). Ξέρει κάποιος περί τίνος πρόκειται; http://users.hol.gr/~sd1312/w995.jpg Edited September 15, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts