Aimar Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 υποστηριζεται ακομα το κινητο απο την σονυ?Βρηκα ενα σε χαλια κατασταση,και ανακαληψα πως ειναι αυτο που μου εκλεψαν πριν απο 2 χρονια :P Το κινητο ειναι σε κακη εμφανισιακη κατασταση, και εχει και προβλημα η καλωδιοταινια εχω μια ανταλλακτικη αλλα δν ειμαι σιγουρος για το πως θα την αλλαξω, και εκτος αυτου θελω να του αλλαξω και την προσοψη απο την μαμα σονυ αν γινετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Εδω και 2 μερες εχω προβλημα ,ενω μπουταρει κανονικα και ολα καλα ,μολις κλεισω την οθονη και την ξανα ανοιξω ,μαυριλα ενω τα το πληκτρολογιο και τα κουμπια δουλευουν/αναβουν ,εκανα επαναεγκατασταση με το sus ,τα ιδια Επισης ενφανιζει μια μπαρα καθετη αριστερη αλλοιωμενη Καμια ιδεα ..? Edited April 18, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 καλημερα παιδες...αλλο ενα παιδι με το w995....το οποιο το πηρα απο την αδερφη μου αλλα οκ....απο χτες ανοιξα το wifi σπιτι μου αλλα δεν καταφερα να συνδεθω....γενικα η αδερφη μου μου ειχε πει για καποια bugs αλλα εγω δεν ειχα θεματαβ ως τωρα....και χτες που το δοκιμασα θα συνδεοταν κανονικα αλλα δεν θα ειχε ιντερνετ....ξερει κανενας τιποτα? nick2crete said: Εδω και 2 μερες εχω προβλημα ,ενω μπουταρει κανονικα και ολα καλα ,μολις κλεισω την οθονη και την ξανα ανοιξω ,μαυριλα ενω τα το πληκτρολογιο και τα κουμπια δουλευουν/αναβουν ,εκανα επαναεγκατασταση με το sus ,τα ιδια Επισης ενφανιζει μια μπαρα καθετη αριστερη αλλοιωμενη Καμια ιδεα ..? σε ενα sony ericsson zylo που εχω ακομη μου το εκανε αυτο με το οτι οταν εκλεινε δεν ανοιγε...και πηγε για αλλαγη εικονας και τωρα δουλευει περφεκτ(μετα απο 3-4 σερβις στον πρωτο χρονο...) Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Aimar said: υποστηριζεται ακομα το κινητο απο την σονυ?Βρηκα ενα σε χαλια κατασταση,και ανακαληψα πως ειναι αυτο που μου εκλεψαν πριν απο 2 χρονια :P Το κινητο ειναι σε κακη εμφανισιακη κατασταση, και εχει και προβλημα η καλωδιοταινια εχω μια ανταλλακτικη αλλα δν ειμαι σιγουρος για το πως θα την αλλαξω, και εκτος αυτου θελω να του αλλαξω και την προσοψη απο την μαμα σονυ αν γινετε!! nick2crete said: Εδω και 2 μερες εχω προβλημα ,ενω μπουταρει κανονικα και ολα καλα ,μολις κλεισω την οθονη και την ξανα ανοιξω ,μαυριλα ενω τα το πληκτρολογιο και τα κουμπια δουλευουν/αναβουν ,εκανα επαναεγκατασταση με το sus ,τα ιδια Επισης ενφανιζει μια μπαρα καθετη αριστερη αλλοιωμενη Καμια ιδεα ..? georgePs said: καλημερα παιδες...αλλο ενα παιδι με το w995....το οποιο το πηρα απο την αδερφη μου αλλα οκ....απο χτες ανοιξα το wifi σπιτι μου αλλα δεν καταφερα να συνδεθω....γενικα η αδερφη μου μου ειχε πει για καποια bugs αλλα εγω δεν ειχα θεματαβ ως τωρα....και χτες που το δοκιμασα θα συνδεοταν κανονικα αλλα δεν θα ειχε ιντερνετ....ξερει κανενας τιποτα? Tι γινεται εδω ρε παιδια, τοσο καιρο ηταν ξεχασμενο το θεμα και τις δυο τελευταες μερες εχουμε απαντησεις απο 3 διαφορετικα παιδια που το καθενα αντιμετωπιζει προβλημα! Καιρος ηταν να παρουσιαστουν προβληματα, περασαν και τεσσερα χρονια. Το δικο μου στα δυο χρονια που το ειχα ηταν αψογο. Αλλα επειδη ηξερα οτι καποτε θα συνεβαινε το κακο σαν sony ericsson με συρομμενο πορτακι, το πουλησα πριν γινει ελλατωματικο..;) Τα κινητα sony ericsson μια χαρα υποστηριζονται σε επισημα καταστηματα. Κοιταξτε εδω:.. http://www.scribd.com/doc/18781520/SE-Service-Points :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 REDHOTSTEF said: Tι γινεται εδω ρε παιδια, τοσο καιρο ηταν ξεχασμενο το θεμα και τις δυο τελευταες μερες εχουμε απαντησεις απο 3 διαφορετικα παιδια που το καθενα αντιμετωπιζει προβλημα! Καιρος ηταν να παρουσιαστουν προβληματα, περασαν και τεσσερα χρονια. Το δικο μου στα δυο χρονια που το ειχα ηταν αψογο. Αλλα επειδη ηξερα οτι καποτε θα συνεβαινε το κακο σαν sony ericsson με συρομμενο πορτακι, το πουλησα πριν γινει ελλατωματικο..;) Τα κινητα sony ericsson μια χαρα υποστηριζονται σε επισημα καταστηματα. Κοιταξτε εδω:.. http://www.scribd.com/doc/18781520/SE-Service-Points :) ισως γιατι δεν ξεπερνιουνται τα σονυ....τουλαχιστον μεχρι να τα αχρηστεψουν τελειως.....ή να βγει το g4 :lol::lol: Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 nick2crete said: Εδω και 2 μερες εχω προβλημα ,ενω μπουταρει κανονικα και ολα καλα ,μολις κλεισω την οθονη και την ξανα ανοιξω ,μαυριλα ενω τα το πληκτρολογιο και τα κουμπια δουλευουν/αναβουν ,εκανα επαναεγκατασταση με το sus ,τα ιδια Επισης ενφανιζει μια μπαρα καθετη αριστερη αλλοιωμενη Καμια ιδεα ..? Βρηκα την εξης λυση στο προβλημα κατα τυχη ,αν δεν κλεισω το πορτακι δεν εχει κανενα θεμα ,ουτε μαυριζει η οθονη ουτε παγωνει ,βασικα σαν ξυπνητηρι το λειτουργω και κανει και πρακτικη στην φωτογραφια η 7χρονη κορη μου:p .. αλλα επειδη το χρυσοπληρωσα τοτε και το καμαρωνα δεν θελω να το χασω .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 georgePs said: καλημερα παιδες...αλλο ενα παιδι με το w995....το οποιο το πηρα απο την αδερφη μου αλλα οκ....απο χτες ανοιξα το wifi σπιτι μου αλλα δεν καταφερα να συνδεθω....γενικα η αδερφη μου μου ειχε πει για καποια bugs αλλα εγω δεν ειχα θεματαβ ως τωρα....και χτες που το δοκιμασα θα συνδεοταν κανονικα αλλα δεν θα ειχε ιντερνετ....ξερει κανενας τιποτα? τελικα ελυσα το προβλημα μου:Pοποιος εχει το ιδιο μπορω να τον βοηθησω Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Τελικα,εγω ημουν τυχερος.Το πηρα καπως αργοτερα,και το πληρωσα μονον 240€! Αψογο τηλεφωνο.Κι εκεινα τα ηχεια,καμια σχεση με τα smartphones.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Επειδή είμαι(ακόμη τουλάχιστον) άσχετος με αυτα...τι αναβάθμιση εκτός από τα search for update πρέπει να κάνω; Επίσης εχει κανενας κάποιο antivirus για το σονυ μασ; ****SOS***SOS*** στη προσπαθεια μο να το ελαφρυνω και να βγαλω ολα τα αχρηστα (που μου απασχολουσαν χρονο) κατι επα8ε το wifi και δεν τελειωνει ποτε την αναζητηση....εκανα ενα μαστερ ρισετ αλλα δεν αλλαξε κατι ξερετε τι μπορω να κανω? ****SOS***SOS*** Edited April 26, 2013 by georgePs Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos202 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπέρα και από εμένα έχω εδώ και ένα μήνα το w995 σταμάτησε να λειτουργεί το πλήκτρο του μενού και έτσι δεν μπορώ να το ανοίξω μερικές φορές πιάνει αλλά με βγάζει πληροφορίες του τηλεφώνου δοκίμασα να το κάνω repair με το pcsuite αλλά δεν γίνετε γιατί δεν μπορώ να επιλέξω τη λειτουργία το αναγνωρίζει ως μέσω αποθήκευσης υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω repair-reset χωρίς να χρειάζεται η επιλογή από το πλήκτρο του μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 ενας διεξοδος ια το μενου ειναι να πατας τα ενεργα συμβαντα και εχει κατω κατω...και πηγαινε ρυθμισεις και βαλτο σε μια συντομευση πχ πανω Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλησπερα παιδια, θελει ενας φιλος να παρει το τηλεφωνο( το ειχε και του χαλασε) και θα θελα να σας ρωτησω τι γινεται με το μενου. Το τηλ θα αγοραστει απο εξω ξεκλειδωτο. Με την γλωσσα τι παιζει, θα εχει Ελληνικα στο μενου? Θα μπορουν να μπουν μετα? Ρωταω γιατι το παιδι δεν τα παει και τοσο καλα με τ αγγλικα και θα ζοριστει αν δεν εχει Ελληνικα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 alexx said: Καλησπερα παιδια, θελει ενας φιλος να παρει το τηλεφωνο( το ειχε και του χαλασε) και θα θελα να σας ρωτησω τι γινεται με το μενου. Το τηλ θα αγοραστει απο εξω ξεκλειδωτο. Με την γλωσσα τι παιζει, θα εχει Ελληνικα στο μενου? Θα μπορουν να μπουν μετα? Ρωταω γιατι το παιδι δεν τα παει και τοσο καλα με τ αγγλικα και θα ζοριστει αν δεν εχει Ελληνικα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Και γω απ εξω το πηρα. Απο ebay συγκεκριμενα και ζητησα απο τον πωλητη να μου βαλει ελληνικα και να αλλαξει τον φωρτιστη με ευρωπαικο-ελληνικο. Οχι μονο το εκανε αλλα το εκανε και χωριςεξτρα χρεωση... Αλλα αμα σου χαλασει (οπως χαλασε σε μενα) θα εχεις μπερδεμα γιατι η εγγυηση που εχει δεν ισχυει(γιατι το ξεκλειδωμα το θεωρουν μη εξουσιωδοτημενη επεμβαση στο software) και μετα τρεχα γυρευε...! εγω απο 28/02/2013 ακομα παλευω...! Παντως το πηρα 99€. Πολυ καλη τιμη αν δεν χαλαγε :p:lol: Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Δεν υπάρχει συσκευή πού να έχω παραγγείλει από ebay,πέρα από παλιά συλλεκτικά κινητά,πού να δουλεύει χωρίς πρόβλημα για πολύ καιρό.δεν ξέρω το γιατί Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ταξιδιωτης22 said: Δεν υπάρχει συσκευή πού να έχω παραγγείλει από ebay,πέρα από παλιά συλλεκτικά κινητά,πού να δουλεύει χωρίς πρόβλημα για πολύ καιρό.δεν ξέρω το γιατί Εμενα μονο στο w995 ετυχε, δε μπορω να πω. Ενα n95 8gb που ειχα παρει προ 3ετιας ακομα λειτουργει... Παντως μετα απο αυτο δε ξαναπερνω κινητο απο ebay...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 atillas24 said: Εμενα μονο στο w995 ετυχε, δε μπορω να πω. Ενα n95 8gb που ειχα παρει προ 3ετιας ακομα λειτουργει... Παντως μετα απο αυτο δε ξαναπερνω κινητο απο ebay...! Καλησπερα παιδες μια βοηθεια το κινητο μου εχει κολληση και ενω αναβη κανονικα μετα ειναι νεκρο και αν δε βγαλω τη μπαταρια δε κλεινει με τιποτα.το συνδεσα με το pc να του κανω αναβαθμιση μεσω pc companion αλλα τιποτα γιατι πρεπει να μπω στης ρυθμισεις του κινητου να αλλαξω τη ρυθμισεις usb και αυτο δεν γινεται για τους παραπανω λογους που ανεφερα.για αυτο αν καποιος ξερει αλλο τροπο συνδεσης θα του ειμαι υποχρεος καθε λυση δεκτη ευχαριστω εκ των προτερων και τα λεμε.... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 splus said: Καλησπερα παιδες μια βοηθεια το κινητο μου εχει κολληση και ενω αναβη κανονικα μετα ειναι νεκρο και αν δε βγαλω τη μπαταρια δε κλεινει με τιποτα.το συνδεσα με το pc να του κανω αναβαθμιση μεσω pc companion αλλα τιποτα γιατι πρεπει να μπω στης ρυθμισεις του κινητου να αλλαξω τη ρυθμισεις usb και αυτο δεν γινεται για τους παραπανω λογους που ανεφερα.για αυτο αν καποιος ξερει αλλο τροπο συνδεσης θα του ειμαι υποχρεος καθε λυση δεκτη ευχαριστω εκ των προτερων και τα λεμε.... Κατι παρομοιο εκανε και σε μενα. Στον γερμανο μου ειπανε οτι ειναι συχνο φαινιομενο. Ειναι, κατα 95%, θεμα καλωδιοταινιας. Επισκευη στο γερμανο 60-70€... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ECCEV Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 αλλαζεις την κεντρικη καλωδιοταινια και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Μάλλον είναι υλικό το πρόβλημα και όχι λογισμικό για να θες αναβάθμιση... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 al3x1k0 said: Μάλλον είναι υλικό το πρόβλημα και όχι λογισμικό για να θες αναβάθμιση... Συνηθως κοβεται η καλωδιοταινια που ενωνει πλακεττα με οθονη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Και λόγω της παλαιότητας του κινητού ελάχιστα συμφέρει να το φτιάξεις εκτός και υπάρχουν στη μέση συναισθηματικοί λόγοι οπότε οκ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfil Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μια βοηθεια αν ξερει καποιος,το κινητο λειτουργουσε κανονικα ωσπου μια μερα παγωσαν ολα και το μονο που αναβει(σταθερα) ειναι το κοκκινο led πισω οuτε αναβει ουτε επικοινωνει με το pc απο usb.Ψάχνοντας στο internet καταλαβα οτι πιθανον η συσκευη θελει flash μια διαδικασια επανεγκαταστασης του κινητου.Αν ξερει κανεις να με φωτισει...Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 tolisfil said: Αν ξερει κανεις να με φωτισει...Ευχαριστω:) φίλε μου είχα παίξει πριν χρόνια και εγώ με το κινητό αυτό. Ρίξε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα SE A2 Phones flashing with A2 uploader. Απαντάει σε πολλά ερωτήματά σου και στην διαδικασία. Μετά από το διάβασμα σίγουρα θα βρεις κάποιο βίντεο στο YouTube και τα προγράμματα κάπου στο απέραντο διαδίκτυο. :cool::cool: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλημέρα παιδιά! Φίλος έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα καλωδιοταινίας και στο slide δεν ανάβει η οθόνη παρόλο που είναι ανοιχτό σαν συσκευή το τηλέφωνο. Θέλουμε να τραβήξουμε backup με το software της Sony αλλά το USB του τηλεφώνου είναι γυρισμένο σε USB host για να βλέπεις μέσω USB τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης. Θυμάμαι στα παλιότερα Ericsson μπορούσες να κάνεις navigation στο μενού πατώντας τους αριθμούς στο πληκτρολόγιο, δηλαδή πατούσες μενού, πατούσες 3 και π.χ. πήγαινε στο ραδιόφωνο κλπ. Αν ισχύει το ίδιο και σε αυτό το τηλέφωνο, μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο να μας πει το συνδυασμό για αλλάξουμε τη συνδεσιμότητα του USB από USB host στην άλλη παράμετρο που σου επιτρέπει συνδεσιμότητα με το software της Sony? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Μετα την απογοητευση με την μπαταρια του ΖΝ5. Βρηκα ενα λειτουργικο και λεω να το προσπαθησω. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts