REDHOTSTEF Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Εκανα και δουλεψε . Κατι αλλο . Υπαρχει τροπος να μεταφερθουν τα μηνυματα απο ενα αλλο κινητο στο W995 ? Και αν ναι πως ? με sms γινεται παντως. Γυρω στα 5-10 λεπτα κοστιζει το μυνημα. Σοβαρα τωρα υπαρχει τροπος, οπως και να στειλεις το τηλεφωνικο σου καταλογο, αλλα αν πας στο γερμανο πχ, πρεπει να εχεις αγορασει το κινητο σου απο εκει αλλιως δε στο κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Εκανα και δουλεψε . Κατι αλλο . Υπαρχει τροπος να μεταφερθουν τα μηνυματα απο ενα αλλο κινητο στο W995 ? Και αν ναι πως ? Αν το άλλο κινητό συνδέεται με το MyPhoneExplorer είναι πανεύκολο. Διαφορετικά αποθήκευσέ τα στην SIM. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 καλησπερα...ειχα το εν λογο κινητο και μου το κλεψανε... αν παω στην βονταφον(απο την οποια ειχα αγορασει το κινητο) με το κουτι και την αποδειξη υπαρχει καποιος τροπος να το μπλοκαρουν ωστε να μην λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Σαν δυνατότητα υπάρχει μέσω του ΙΜΕΙ. Τα ελληνικά δίκτυα όμως δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Σαν δυνατότητα υπάρχει μέσω του ΙΜΕΙ. Τα ελληνικά δίκτυα όμως δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν. ειναι με βαση το δικτυο που χρησιμοποιει ο κλεφτης η με βαση την σονυ ερικσον? εννοω οτι αν εγω παρω στην βοντα και μου το κανουν η συσκευη 8α ειναι μπλοκαρισμενη μονο στις βονταφον σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Νομιζω οτι κλειδωνεται το imei του κινητου και δεν λειτουργει με κανενα δικτυο Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Νομιζω οτι κλειδωνεται το imei του κινητου και δεν λειτουργει με κανενα δικτυο μαλιστα, το θεμα ειναι αν γινετε αυτο στο ελλαδισταν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Παιδια το κινητο μου κανει κατι περιεργο ... Γραφω βιντεο και περιπου στα 20 δευτερα κοβεται και κλεινει το βιντεο , και παει στην αρχικη του οθονη το κινητο ... Τι παιζει ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Όχι αρκετή μνήμη; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Παιδια το κινητο μου κανει κατι περιεργο ... Γραφω βιντεο και περιπου στα 20 δευτερα κοβεται και κλεινει το βιντεο , και παει στην αρχικη του οθονη το κινητο ... Τι παιζει ? Μου το κανε κ εμένα όταν το είχα.. Η λύση που είχα βρει κάθε 3-4 μέρες ένα restart να καθαρίσει λίγο η RAM του κ αλλαγή να γράφει στην εσωτερική μνήμη και δε μου είχε κολλήσει πότε ξανά στο video, βεβαίως έτσι έπρεπε μετά να το κάνω μετακίνηση στη κάρτα και το πιο πιθανό ήταν το ότι την είχα φορτωμένη! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Παιδια το κινητο μου κανει κατι περιεργο ... Γραφω βιντεο και περιπου στα 20 δευτερα κοβεται και κλεινει το βιντεο , και παει στην αρχικη του οθονη το κινητο ... Τι παιζει ? Μήπως έχεις περάσει άλλον driver κάμερας; Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια . Το κινητο το κλεινω καθε βραδυ οποτε το restart που λες γινεται . Απο μνημη εχω 5 γιγα ελευθερα αρα δεν παιζει αυτο . Δεν εχω περασει αλλον driver καμερας . Να γραφει στην εσωτερικη μνημη θα το δοκιμασω αν και ειναι λιγο σπαστικη η μεταφορα μετα . Υπαρχει τροπος να το κανω update(format) μονος μου γιατι η εγγυηση εχει ληξει ? Ειναι ευκολο ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Μέσω του SEUS. Θα το συνδέσεις στον υπολογιστή και θα σου πει αν υπάρχει διαθέσιμη ανάβαθμιση για το κινητό σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Μου το εχει κανει και μενα αυτο 2 φορες πριν ενα διαστημα. Δεν ειχα περασει καποιον οδηγο καμερας και ειχα επισης 5 γκυγκα ελευθερα. Ενα απο τα ελαχιστα ελλατωματα που παρουσιαζει μια στο τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Μέσω του SEUS. Θα το συνδέσεις στον υπολογιστή και θα σου πει αν υπάρχει διαθέσιμη ανάβαθμιση για το κινητό σου. Αναβαθμιση δεν υπαρχει , την τελευταια εκδοση φοραει . Εγω λεω αν μπορω να φλασαρω (ετσι νομιζω λεγεται) εγω το τελευταιο διαθεσιμο λογισμικο , αυτο δηλαδη που θα καναν στο σερβις Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Τι παταμε για να δουμε ποια ειναι η εκδοση που εχει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Τι παταμε για να δουμε ποια ειναι η εκδοση που εχει; Μενού>Ρυθμίσεις>Γενικές>Υπηρ. αναβάθμισης>Έκδοση λογισμικ. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Αναβαθμιση δεν υπαρχει , την τελευταια εκδοση φοραει . Εγω λεω αν μπορω να φλασαρω (ετσι νομιζω λεγεται) εγω το τελευταιο διαθεσιμο λογισμικο , αυτο δηλαδη που θα καναν στο σερβις Ναι, κατάλαβα. Είπες update στο προήγουμενο post για αυτό σου είπα για SEUS. Για φλασάρισμα είτε μέσω wotan server επί πληρωμή είτε σε κάποιο Sony Ericsson Service Point. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι το firmware που περνάνε στα service points είναι διαφορετικό από αυτό που περνά το SEUS. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Μενού>Ρυθμίσεις>Γενικές>Υπηρ. αναβάθμισης>Έκδοση λογισμικ. Γραφει 1215-7995 R1HA035 091210 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Γραφει 1215-7995 R1HA035 091210 Αυτή είναι η έκδοση λογισμικού του κινητού σου. Είναι η τελευταία που βγήκε και λογικά δεν πρόκειται να βγει νεότερη. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Ναι, κατάλαβα. Είπες update στο προήγουμενο post για αυτό σου είπα για SEUS. Για φλασάρισμα είτε μέσω wotan server επί πληρωμή είτε σε κάποιο Sony Ericsson Service Point. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι το firmware που περνάνε στα service points είναι διαφορετικό από αυτό που περνά το SEUS. Μονος μου δεν υπαρχει τροπος να το κανω ? Γιατι και οι δυο λυσεις ειναι επι πληρωμη ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilosioa Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 καλησπερα εχω το συγκεκριμένο κινητο και εντιμετωπιζω το εξης προβλημα: δεν λειτουργουν τα κουμπια, μονο το 'NO' το πηγε ο θειος μου στο σερβις και του αλλαξαν καποια εξαρτηματα -τι δε γνωριζω- και διορθωθηκε προσωρινα... τωρα παλι χαλασε... επισης του ειπαν οτι φταιει η μπαταρια και οτι εχει παρει υγρασια (η μπαταρια!) γι αυτο δεν πατανε τα κληκτρα. οταν το βαζω στη φορτιση παλι τα ιδια κανει- δεν ξερω αν βοηθαει αυτο που σας ειπα. η μπαταρια εχει κατι σαν ξυσιματα-γδαρσιματα απο τις πολλες πτωσεις αλλα δεν μου φαινεται αυτα τα σημαδια να ειναι απο την υγρασια οπως λενε στο σερβις... βοηθηστε με γιατι δεν ξερω τι να κανω και εχω μεινει χωρισ κινητο. ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Δεν ξέρω πως ακριβώς θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε από τη στιγμή που το πρόβλημα από ότι φαίνεται είναι στο hardware. Μόνο το service μπορεί να κάνει κάτι οπότε μάλλον θα πρέπει να το ξανά πας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilosioa Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ειναι λογικο να μη πατανε τα πληκτρα επειδη εχει μπει υγρασια μεσα στη μπαταρια??? περιεργο μου φαινεται;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Η υγρασία δεν μπαίνει μόνο από το πίσω μέρος που βρίσκεται η μπαταρία. Μπορεί να μπήκε από το πάνω μέρος και να έφτασε μέχρι την μπαταρία επηρεάζοντας φυσικά και το πληκτρολόγιο. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts