Aimar Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αλλαξε φορτιστη και αν συνεχισει να κανει το ιδιο,τοτε αλλαζεις μπαταρια.επισης καθαρισε τις επαφες εκει με λιγο οινοπνευμα και μια μπατονετα. οταν λεω διαμορφωση,μπορεις να το κανεις (ισως να υπαρχει και επιλογη) μεσα απο το κινητο,αλλιως βγαζεις την καρτα μνημης και την βαζεις σε card reader και την κανεις μεσω υπολογιστη. καθαρισα τις επαφες και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με την φορτιση... την καρτα μνημης την εκανα φδιαμορφωση μεσα απο το κινητο, για κανα 2 μερες δουλεψε ρολοι, σημερα παλι δεν την αναγνωριζε και την εβαλα κανα 2-3 φορες για την δει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 καθαρισα τις επαφες και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με την φορτιση... την καρτα μνημης την εκανα φδιαμορφωση μεσα απο το κινητο, για κανα 2 μερες δουλεψε ρολοι, σημερα παλι δεν την αναγνωριζε και την εβαλα κανα 2-3 φορες για την δει.. αν σου δημιουργει ακομη προβληματα καν'την διαμορφωση απο τον υπολογιστη και επελεξε συστημα αρχειων FAT32 εφοσον ειναι 4gb και μεγαλυτερη. αν δεν δουλεψει και αυτο το "tip" τοτε παρε μια αλλη καρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Παντως αμα λες οτι ενω εχεις ανοιχτο το κινητο και την βγαλεις για να περασεις μια εικονα πχ και οταν την ξαναβαλεις δεν την αναγνωριζει και πρεπει να την ξαναβγαλεις -βαλεις για να την δει μου το κανει και μενα μερικες φορες και ειναι και της Sony η καρτα . Ενταξει δεν ειναι και μεγαλο προβλημα εκτος αν κανεις ολη την ωρα αυτην την δουλεια Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παντως αμα λες οτι ενω εχεις ανοιχτο το κινητο και την βγαλεις για να περασεις μια εικονα πχ και οταν την ξαναβαλεις δεν την αναγνωριζει και πρεπει να την ξαναβγαλεις -βαλεις για να την δει μου το κανει και μενα μερικες φορες και ειναι και της Sony η καρτα . Ενταξει δεν ειναι και μεγαλο προβλημα εκτος αν κανεις ολη την ωρα αυτην την δουλεια οχι φιλε μου, δεν την βγαζω ποτε απο την θεση της παρα μονο οταν δεν την αναγνωριζει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 οχι φιλε μου, δεν την βγαζω ποτε απο την θεση της παρα μονο οταν δεν την αναγνωριζει :P Ειναι μεσα και την χανει ε . Μαλιστα , παραξενο μου φαινεται . Τι μαρκα ειναι η καρτα ? Την εχεις γεματη τερμα ? Της εβαζες διαφορα και μετα τα σβηνες και εβαζες αλλα παντα στο οριο να ναι γεματη ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Ειναι μεσα και την χανει ε . Μαλιστα , παραξενο μου φαινεται . Τι μαρκα ειναι η καρτα ? Την εχεις γεματη τερμα ? Της εβαζες διαφορα και μετα τα σβηνες και εβαζες αλλα παντα στο οριο να ναι γεματη ? η μαρκα της ειναι sandisk και εχει μεγεθος 8 γιγαμπαιτ Δεν την εχω γεματη τερμα, τωρα μετα την διαμορφωση εχει 7 γιγα ελευθερα και πριν ειχε 6.8 περιπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 η μαρκα της ειναι sandisk και εχει μεγεθος 8 γιγαμπαιτ Δεν την εχω γεματη τερμα, τωρα μετα την διαμορφωση εχει 7 γιγα ελευθερα και πριν ειχε 6.8 περιπου... Ποσο καιρο την εχεις την καρτα ? Αν ειναι ζητα αντικασταση . Παντως αυτο που σου συμβαινει δειχνει οτι εχει προβλημα στις επαφες ή η καρτα ή η συσκευη (αλλιως δεν θα την εχανε) . Σου χε πεσει κανα ποτο ή νερο στο κινητο , μην εχει παρει μεσα τιποτα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) greeklish η μπαταρια τα εχει :food: τα ψωμια της.καιρος να την αλλαξεις. Edited May 16, 2011 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) greeklish να αλλαξεις την μπαταρια...και να μην γραφεις με greeklish αν μπορεις:) Edited May 16, 2011 by zxr Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Και οταν κανεις μπανιο μην εχεις το κινητο εκει κοντα. (κατι μου λεει πως το κανεις) δεν ειναι παλιο κινητο το w995 για να εχει "λιωσει" τοσο πολυ η μπαταρια. μου "μυριζει" περιπτωση βραχυκυκλωματος μπαταριας απο υδρατμους. (εκτος και αν απο την αρχη δεν εκανες καλες φορτισεις, εχεις συνεχεια ανοιχτο το 3g κλπ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) συγνωμη για τα greeklist :( πριν απο κατι μηνες ηταν ενταξει αλλα μετα οταν το φορτιζα τν επομενη ημερα η την ιδια ημερα ηταν στην τελευταια γραμμη... στο μπανιο δε το παιρνω μαζι μου :blink: 3g ειναι συνεχεια κλειστο... επισησ που μπορω να βρω μπαταρια?? Edited May 16, 2011 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 συγνωμη για τα greeklist :( πριν απο κατι μηνες ηταν ενταξει αλλα μετα οταν το φορτιζα τν επομενη ημερα η την ιδια ημερα ηταν στην τελευταια γραμμη... στο μπανιο δε το παιρνω μαζι μου :blink: 3g ειναι συνεχεια κλειστο... επισησ που μπορω να βρω μπαταρια?? ψαξε στο skroutz...η πηγαινε σε κανενα καταστημα του γερμανου κατι θα βρεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) ψαξε στο skroutz...η πηγαινε σε κανενα καταστημα του γερμανου κατι θα βρεις πηγα γερμανο και εχει 45 ευρω :X επισησ θελω να ρωτησω το θεμα splatta υπαρχει για το w995?? Edited May 16, 2011 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 επισησ θελω να ρωτησω το θεμα splatta υπαρχει για το w995?? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20344&stc=1&d=1305648643 of course my friend ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 συγνωμη για τα greeklist :( πριν απο κατι μηνες ηταν ενταξει αλλα μετα οταν το φορτιζα τν επομενη ημερα η την ιδια ημερα ηταν στην τελευταια γραμμη... στο μπανιο δε το παιρνω μαζι μου :blink: 3g ειναι συνεχεια κλειστο... επισησ που μπορω να βρω μπαταρια?? Μπαταρια εχει εδω γνησια με 16 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Είναι σίγουρα γνήσια; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20344&stc=1&d=1305648643 of course my friend ;) το εχεις μηπως να μου το δωσεις? Μπαταρια εχει εδω γνησια με 16 ευρω. ειναι γνησια σιγουρα? Edited May 18, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) το εχεις μηπως να μου το δωσεις? Τι ακριβως να σου δωσω..? Το θεμα βρισκεται εδω--> http://www.zedge.com Edited May 18, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Τι ακριβως να σου δωσω..? Το θεμα βρισκεται εδω--> http://www.zedge.com δε το σκεφτηκα να ψαξω εκει :blink: οπως και να εχει ευχαριστω :D http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20344&stc=1&d=1305648643 of course my friend ;) γιατι δε μου δειχνει το θεμα οπως το δικο σου?? δν ειναι ετσι τα εικονιδια τα δειχνει κανονικα :( Edited May 18, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 δε το σκεφτηκα να ψαξω εκει :blink: οπως και να εχει ευχαριστω :D γιατι δε μου δειχνει το θεμα οπως το δικο σου?? δν ειναι ετσι τα εικονιδια τα δειχνει κανονικα :( Ειναι Branded το κινητο σου? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ειναι Branded το κινητο σου? δν ειναι απο cosmote vodafone και τα λοιπα... νομιζω ειναι οκ αλλα μονο σε αυτο το θεμα που θελω και σε καποια αλλα δν ειναι οπωσ την εικονα πιο πανω...ομως καποια αλλα που εχει μεσα το κινητο ειναι ενταξει...δε καταλαβαινω τι γινεται :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 το εχεις μηπως να μου το δωσεις? ειναι γνησια σιγουρα? Ναι, ειναι σιγουρα γνησια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Παιδια υπαρχει αντιστοιχη android calibration μπαταριας εφαρμογη για java κινητα ? Η δεν γινεται αυτο εδω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Και να γίνεται δεν νομίζω ότι θα καθίσει να ασχοληθεί κανείς για να την φτιάξει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 εμενα θα μου απαντησει κανεις στο θεμα μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts