Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το βαζω σε σακουλακι πανινο.ή δερματοειδες,οπως εκανα και με το S700,που το ειχα τοσα χρονια,και δεν ειχε παθει τιποτα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω το βαζω σε σακουλακι πανινο.ή δερματοειδες,οπως εκανα και με το S700,που το ειχα τοσα χρονια,και δεν ειχε παθει τιποτα.

Σωστός και αν ψάχνει κανείς για θήκες υπάρχουν χιλιάδες στο ebay (όλων των ειδών) για το W995. Το λέω γιατί μετά από ψάξιμο σε 4 καταστήματα μεγάλων αλυσίδων, οι πωλητές τους μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει θήκη που να ανοίγει μαζί με το slider του κινητού!!!

Υπάρχει και κάποιος άλλος που αντιμετωπίζει ή έλυσε το παρακάτω πρόβλημα;

όταν πληκτρολογώ μήνυμα (SMS) ή Σημείωση ή το κείμενο από μια Υπενθύμιση στο Ημερολόγιο, δεν μου βγάζει μικρά γράμματα αλλά μόνο κεφαλαία. Ενώ το σχετικό εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης είναι α ή Αα (αλλάζοντάς το με αστερίσκο), ότι γράφω είναι με κεφαλαία. Όταν όμως γράφω το ονοματεπώνυμο μιας καινούργιας επαφής όλα λειτουργούν κανονικά.

Με τα Αγγλικά κανένα πρόβλημα πουθενά. Μόνο στα Ελληνικά.

Καμμιά βοήθεια;

Ευχαριστώ

Υπάρχει και κάποιος άλλος που αντιμετωπίζει ή έλυσε το παρακάτω πρόβλημα;

όταν πληκτρολογώ μήνυμα (SMS) ή Σημείωση ή το κείμενο από μια Υπενθύμιση στο Ημερολόγιο, δεν μου βγάζει μικρά γράμματα αλλά μόνο κεφαλαία. Ενώ το σχετικό εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης είναι α ή Αα (αλλάζοντάς το με αστερίσκο), ότι γράφω είναι με κεφαλαία. Όταν όμως γράφω το ονοματεπώνυμο μιας καινούργιας επαφής όλα λειτουργούν κανονικά.

Με τα Αγγλικά κανένα πρόβλημα πουθενά. Μόνο στα Ελληνικά.

Καμμιά βοήθεια;

Ευχαριστώ

Ενώ γράφεις sms πας στις ρυθμίσεις γραφής από τις επιλογές και ενεργοποιείς τους εθνικούς χαρακτήρες.

patc

Ενώ γράφεις sms πας στις ρυθμίσεις γραφής από τις επιλογές και ενεργοποιείς τους εθνικούς χαρακτήρες.

Τα σέβη μου αγαπητέ!! (για μια ακόμη φορά)

:respect:

Πως ενεργοποιειται το Best Pic;

Το παταω στις επιλογες,αλλα βγαινει μονο του μετα,χωρις να μου δειχνει οτι ειναι ενεργο,για να κανω κατι.

Καποια γνωμη;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ρε παιδιά αναφορά παράδοσης... μυνήματος...που υπάρχει γιατί δεν την βρίσκω πουθενά!

Μενού/Μηνύματα/Μηνύματα/Ρυθμίσεις/Αναφορ. παράδοσης

Edited by empathis
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Μισό γιατί θα τρελαθώ...πρώτον δεν υπάρχει πουθενά αναφορά παράδοσης...!!! Δεύτερον αυτό που αναφέρεται πιο πάνω ότι σε κάποια συγκεκριμένα θέματα όταν μπαίνεις στο menu και κινείσαι...το κινητό δονείται...δεν μου το κάνει...! Τι παίζει;

Μισό γιατί θα τρελαθώ...πρώτον δεν υπάρχει πουθενά αναφορά παράδοσης...!!! Δεύτερον αυτό που αναφέρεται πιο πάνω ότι σε κάποια συγκεκριμένα θέματα όταν μπαίνεις στο menu και κινείσαι...το κινητό δονείται...δεν μου το κάνει...! Τι παίζει;

Αν ακολουθήσεις τη διαδρομή που αναφέρω πιο πάνω θα βρείς την επιλογή της αναφοράς παράδισης.

Στα θέματα circa, divisim, partim, η κίνηση στο μενού δονεί τη συσκευή. Πιθανότατα έχεις απενεργοποιήσει τη δόνηση γενικά από τις ρυθμίσεις. Τσέκαρέ το.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Γεια σας...πηρα σημερα το w995 (αφου πρωτα ειχα αγορασει το κακιστο Αινο και το πουλησα)

το κινητο ειναι τελειο...

εχω ομως το εξης προβλημα..δεν μπορω να συνδεθω με το wi fi του σπιτιου μου..ενω βαζω τον σωστο κωδικο (υπενθυμιζω,το ρουτερ ειναι μεσα στο σπιτι μου,μιλαμε για δικη μου συνδεση) μου λεει η συνδεση απετυχε,ξερει μηπως καποιος μια λυση για αυτο?

ευχαριστω προκαταβολικα

Είναι branded το κινητό σου;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Η δόνηση υπάρχει στα θέματα circa, divisim, partim. Αν επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο θέμα η δόνηση δεν υπάρχει. Δυστυχώς στα 3 θέματα που προανέφερα, δεν πρέπει να απενεργοποιείται.

ευχαριστω για τη βοηθεια!

Είναι branded το κινητό σου;

Κάτω από την προσαρμογή μου βγάζει...δύο σειρές με κωδικούς...και την λέξη...ADRIATIC...Τι πρέπει να κάνω;

Edited by thats_my_name

Δεν ειναι σπαστικο οταν προσπαθεις να αυξομειωσεις την ενταση της μουσικης η να δεις την αποδοση της μπαταριας ..να πατιεται καταλαθος το πληκτρο γουολκμαν??

που πηγαν και το εβαλαν μια ζωη πανω δεξια η αριστερα το ειχαν και τωρα το βαλανε στη μεση αναμεσα σε πληκτρο καμερας και μουσικων αλλων..!

Ακομα και ζουμ στην καμερα δυσκολευομαι να κανω. Παντως ειναι τζαματο κινητο η ναυαρχιδα των walklman οπως διαβασα πιο πανω!!

Αρχικό μήνυμα από empathis

Η δόνηση υπάρχει στα θέματα circa, divisim, partim. Αν επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο θέμα η δόνηση δεν υπάρχει. Δυστυχώς στα 3 θέματα που προανέφερα, δεν πρέπει να απενεργοποιείται.

ευχαριστω για τη βοηθεια!

Η δονηση στα θεματα με δονηση μπορει να φυγει και οταν το τηλεφωνο το εχεις στο αθορυβο και με την δονηση απενεργοποιημενη!!

Τελικα ομως δεν παιρνει φλας θεματα οπως το w595 πχ επειδη μαλλλον εχει το εικονιδιο του δορυφορου (υπ, εντοπισμου) στο μενου του..!

Ξερει κανενας αν μπορω να βρω flash themes για το κινητο μου w995 η ισχυει αυτο που εγραψα παραπανω??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Δεν ειναι σπαστικο οταν προσπαθεις να αυξομειωσεις την ενταση της μουσικης η να δεις την αποδοση της μπαταριας ..να πατιεται καταλαθος το πληκτρο γουολκμαν??

που πηγαν και το εβαλαν μια ζωη πανω δεξια η αριστερα το ειχαν και τωρα το βαλανε στη μεση αναμεσα σε πληκτρο καμερας και μουσικων αλλων..!

Αν είσαι σε λειτουργία κάμερας, όσο και να πατάς το κουμπί walkman, θα παραμείνει σε λειτουργία κάμερας. Μπορείς να ζουμάρεις απρόσκοπτα. :cool:

Απο χθες ειμαι και γω κατοχος του w995..Απο πρωτη εντυπωση απλα...τα σπαει!!

Εχω ομως μια απορια που λογικα θα εχει ηδη απαντηθει, αλλα μου ειναι αδυνατο να διαβασω τις 100++ σελιδες του παροντως θρεντ!

Η απορια μου ειναι οτι απο οτι ειδα στα χαρακτηριστικα του κινητου εχει gps..

Πρεπει να βαλω χαρτες και τα λοιπα για να δουλεψει ε?

Που τους βρισκω ομως? Τη διαδιακασια πρεπει να ακολουθησω για να εχω gps? Και οταν λεω Gps οχι google maps και αηδιες αλλα κανονικο προγραμα με χαρτες!!

Παρακαλω καποιος που γνωριζει την διαδικασια, Θα ημουν ευγνομων αν μου εξηγησει την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να εχω και gps στο κινητο(κατεβασμα- τροπος εγκαταστασης χαρτων κτλ.)!!

EDIT:

Ρε παιδια δεν γνωριζει κανεις η βαριεστε να ασχοληθειτε??

Αφου διαβασα καμποσες σελιδες βρηκα κατι για WeTravel και οδηγιες εγκαταστασεις του..

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι με αυτο το προγραμμα (WeTravel) χρειαζεται συνδεση στο internet για να δουλεψει το gps η οχι??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ρε παιδια δεν γνωριζει κανεις η βαριεστε να ασχοληθειτε??

Αφου διαβασα καμποσες σελιδες βρηκα κατι για WeTravel και οδηγιες εγκαταστασεις του..

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι με αυτο το προγραμμα (WeTravel) χρειαζεται συνδεση στο internet για να δουλεψει το gps η οχι??

ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΜΑΘΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ.

Κοσμοτε,100Mbps.

και προφανως η συνδεση σε χρεωνει κιολας ε?

Ε μετα το gps αν ειναι με χρεωση ειναι αχρηστο σαν να μην εχει ειναι (οχι οτι με νοιαζει δεν το αγορασα για αυτο το λογο αλλα τεσπα)..

edit:παντως σε πιο πισω σελιδες απο οτι διαβασα καταλαβα οτι Με το WeTravel δεν χρειαζεται συνδεση στο διαδυκτιο :wacko:

και προφανως η συνδεση σε χρεωνει κιολας ε?

Ε μετα το gps αν ειναι με χρεωση ειναι αχρηστο σαν να μην εχει ειναι (οχι οτι με νοιαζει δεν το αγορασα για αυτο το λογο αλλα τεσπα)..

edit:παντως σε πιο πισω σελιδες απο οτι διαβασα καταλαβα οτι Με το WeTravel δεν χρειαζεται συνδεση στο διαδυκτιο :wacko:

Μια μικρή παραίνεση... αν δε βαριέσαι να διαβάσεις "όλες" τις προηγούμενες σελίδες, θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες που σε ενδιαφέρουν και πολλές άλλες που δε φαντάζεσαι ότι υπάρχουν και μπορεί να σε ενδιαφέρουν....

Σχετικά με το GPS τώρα, στις πιο πολλές συσκευές (και στο w995) μπορεί να δουλέψει αυτόνομα χωρίς να χρεώνεσαι, αρκεί να το επιλέξεις. Τι σημαίνει αυτό; όταν ανοίγεις το GPS, αυτό ψάχνει να βρει δορυφόρους για να σου δώσει στίγμα, μια διαδικασία που παίρνει γύρω στο 5 λεπτά και πρέπει να είσαι σε ανοικτό χώρο χωρίς ψηλά κτίρια να μπλοκάρουν το σήμα. Οι συσκευές μας όμως έχουν aGPS όχι απλό GPS. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει η επιλογή του assisted start, που δουλεύει - αρκεί να έχεις σύνδεση για δεδομένα (internet κλπ) - ως εξής: η κάθε εταιρία (π.χ. Cosmote) έχει δικές τις κεραίες GPS και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου στείλει τη θέση των δορυφόρων στη συσκευή σου, ώστε να γλυτώσεις το χρόνο της αναμονής των 5 λεπτών. Εναλλακτικά, την πληροφορία αυτή μπορεί να την πάρει το κινητό (π.χ. SATIO) απ' ευθείας από servers στο internet που έχουν και αυτοί δικές τους κεραίες GPS. Όπως και να 'χει, χρεώνεσαι μόνο για τα λίγα kiloBytes αυτής της πληροφορίας (αμελητέο ποσό χρημάτων). Με το assisted start του w995 - και παλιότερα του c702 - έχω GPS και στο κρεβάτι μου (3m από μπαλκονόπορτα - όσο και αν δεν το πιστέψουν κάποιοι!). Συνήθως οι συσκευές έχουν ενεργοποιημένο το assisted start, αλλά μπαίνοντας στις ρυθμίσεις το κλείνεις, περιμένεις 5 λεπτά και έχεις τσάμπα αυθεντικό GPS, δηλαδή στίγμα, ύψος και ταχύτητα.

Τώρα άμα θες να έχεις πρόγραμμα navigation, google maps κλπ, αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Το w995 έχει μέσα το wayfinder navigator, αρκετά καλό προγραμματάκι άμα μάθεις και λίγο τα "χούγια" του (όχι τίποτα σοβαρό, κατά τη γνώμη μου πάντα), αλλά στο δίνει νομίζω 3 μήνες δωρεάν και μετά πρέπει να το πληρώσεις. Αυτό δε θέλει καμιά εγκατάσταση, το ανοίγεις, κάνεις ένα registration και παίζει αμέσως. Εγώ το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα και είμαι σχετικά ικανοποιημένος (πλήρωσα 70€ για 3 χρόνια, αλλά μπορείς να το πάρεις και για 1 ή 2 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι τις τιμές). Άμα δε σου αρέσει ίσως να μπορείς να βάλεις και το wisepilot που έχει το Aino και άλλα SonyE κινητά αλλά δεν ξέρω αν και εκεί τελικά πληρώνεις... Τέλος πρέπει να υπάρχουν και άλλες java εφαρμογές navigation που μπορείς να επιλέξεις, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο στο internet. Έχε υπ' όψη σου ότι το w995 δεν παίρνει όλες τις navigation εφαρμογές (π.χ. Garmin navigator που είναι μάλλον το καλύτερο), αλλά μόνο όσες είναι java applications, γιατί δεν είναι smart phone.

Σχετικά με τις χρεώσεις μπορώ να σου πω τα εξής: το wayfinder που έχω κατεβάζει όλα τα δεδομένα από το internet, δηλαδή χάρτες, POI κλπ, οπότε σε χρεώνει ανάλογα με το τι κατεβάζει κάθε φορά. Έχεις όμως την επιλογή να εγκαταστήσεις τους χάρτες στη μνήμη του κινητού και να κατεβάζει μόνο τα POI (δηλ εστιατόρια, βενζινάδικα, ΑΤΜ κλπ) και να σε χρεώνει ελάχιστα kilobytes (δηλ πάλι αμελητέο ποσό). Το μειονέκτημα του wayfinder είναι ότι για να ανοίξει θέλει σύνδεση με το internet, γιατί κάνει authentication με τον κεντρικό server της υπηρεσίας (σχεδόν μηδέν kilobytes), που σημαίνει ότι στην έρημο δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις :lol:, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο :lol:. Για το wisepilot δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια. Επίσης μπορεί να υπάρχουν όπως σου είπα και άλλες java εφαρμογές navigation που δεν κάνουν authentication και δεν κατεβάζουν POI και είναι τσαμπέ, αλλά ψάχ' το και πες μου και 'μένα αν βρεις κάτι καλό (π.χ. τσάμπα τελείως είναι to Garmin navigator που έχει χάρτες και POI προ εγκατεστημένα, αλλά μπαίνει μόνο σε smartphone όπως σου είπα).

Για το wetravel δε μπορώ να σου πω πολλά γιατί πρωτοδιάβασα για αυτό, εδώ στο forum. Απ' ότι κατάλαβα, τα έχει όλα προ εγκατεστημένα, αλλά δεν πρέπει να είναι professional εφαρμογή και θέλει λίγο ψάξιμο στο forum για το πως θα το εγκαταστήσεις. Πάντως κάποιος έχει πει ότι το εγκατέστησε και του δούλευε τσαμπέ.

Αν θες Google maps έχε υπ' όψη σου ότι θα πληρώνεις, γιατί όλα τα δεδομένα είναι online και τα κατεβάζει. Αν βάλεις και το street view που έχει μάλιστα και βλέπεις φωτογραφίες των δρόμων κλπ, τότε καλύτερα να πάρεις ένα πρόγραμμα δεδομένων με αρκετά MBytes γιατί κατεβάζει πολύ πράμα. Γενικά το Google maps που το χρησιμοποιώ πάρα πολύ (χωρίς street view) δεν μου στοιχίζει πολλά.

Αυτά, πιστεύω πως σε κάλυψα.

Edited by sapuu

@sapuu

Oχι απλα με καλυψες αλλα..με υπερκαλυψες!!!

Σ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το χρονο που διεθεσες, ησουν κατατοπιστικοτατος!!!

Το τηλεφωνο το εχει συγγενης μου.

Στα θετικα τα καλα ηχεια,η μεγαλη οθονη,η φοβερη καμερα.

Αρνητικα η βαρια κατασκευη κ το οτι ειναι slide(αν κ μου φαινετε καλη κατασκευη slide).Ειναι κ καπως τσιμπημενη η τιμη αν αναλογιστεις πως μ αυτα τα λεφτα που εχει τωρα +-260€ αγορασεις κιν με "ανοιχτο" λειτουργικο.

ρε παιδιά πως μπορούμε να το κάνουμε να συνδέεται απο το wireless και να μην μαs ανοίγει συνέχεια το GPRS ? (Εφόσον έχουμε σήμα wireless)
tex

Καλημερα.

- παιδια τι λεει απο καμερα? Σε σχεση με το aino για πααδειγμα..

- Σε τι μεγεθος τραβαει βιντεο?

Καλημερα.

- παιδια τι λεει απο καμερα? Σε σχεση με το aino για πααδειγμα..

- Σε τι μεγεθος τραβαει βιντεο?

Σε σχεση με το aino δεν ξερω γιατι δεν το εχω δουλεψει, αλλα για κινητο walkman οι φωτο του ειναι φοβερες..Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα στα 8 megapixel αλλα πιστευω οτι και το w995 σε θεμα φωτο δεν προκειται να σε αφησει ανικανοποιητο..

Βιντεο δεν ξερω τη αναλυση τραβαει αλλα ξερω οτι σε αυτο τον τομεα τα χαλαει λιγο..

Το samsung m8800 pixon που ειχα πριν απο αυτο ηταν πολυ ανωτερο για παραδειγμα στο θεμα βιντεο..

• The title was changed to Sony Ericsson W995