Theodore41 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Απο τα ξυπνητηρια,εχω ενεργοποιησει το πρωτο σε εβδομαδιαια βαση,και εχω βαλει εναν ηχο σειρηνας,για να το ακουω σιγουρα,και χρησιμοποιω και το 2ο ποτε ποτε,αλλα ο ηχος που βγαινει απ αυτο,ειναι αλλος,ασχετος. Πως μπορω να βαλω και γι αυτο,τη σειρηνα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Απο τα ξυπνητηρια,εχω ενεργοποιησει το πρωτο σε εβδομαδιαια βαση,και εχω βαλει εναν ηχο σειρηνας,για να το ακουω σιγουρα,και χρησιμοποιω και το 2ο ποτε ποτε,αλλα ο ηχος που βγαινει απ αυτο,ειναι αλλος,ασχετος. Πως μπορω να βαλω και γι αυτο,τη σειρηνα; Όπως έβαλες και στο πρώτο! Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Το τηλεφωνο,δινει τη δυνατοτητα να ακουσεις κατι,απο δυο μεριες. 1ο,απο την πανω τρυπιτσα,που βαζεις τα ακουστικα,και 2ο,συνδεοντας τα ακουστικα,στο καλωδιο,που εχει και μικροφωνο,και μπαινει στην πλαγια σχισμη,και με τον τροπο αυτο,μπορεις να ακουσεις και ραδιο,και τηλεφωνο. Προς τι λοιπον, η μικρη οπη επανω,αφου με τη μεγαλη σχισμη,μπορεις να κουσεις μια χαρα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 παιδες η δονηση οταν πηγαινεις με το σταυρο πανω κατω δεξια αριστερα στο κεντρικο μενου απο ποια επιλογη βγαινει?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) παιδες η δονηση οταν πηγαινεις με το σταυρο πανω κατω δεξια αριστερα στο κεντρικο μενου απο ποια επιλογη βγαινει?:O Η δόνηση υπάρχει στα θέματα circa, divisim, partim. Αν επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο θέμα η δόνηση δεν υπάρχει. Δυστυχώς στα 3 θέματα που προανέφερα, δεν πρέπει να απενεργοποιείται. Edited September 16, 2010 by empathis Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapuu Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 189 ευρω στα media markt..πολυ καλη τιμουλα Σε ποιο κατάστημα ? :blink::blink::blink: (Μήπως είναι μόνο για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη... ?) και στο παλιο μεντιαμαρκτ στο ανατολικο καρφουρ το χει αλλα εχουν μεινει κυριως ασημενια νομιζω Καλά στη Θεσσαλονίκη άλλες τιμές έχετε; Εγώ το πήρα από mediamarkt στην Αθήνα στις 4 Σεπτεμβρίου 250 € !! Έπεσε η τιμή σε 10 μέρες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageorg Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλημέρα.Εχω το κινητό στην ασημί του έκδοση σχεδόν 1.5 μήνα και έχει αποχρωματιστεί στα πλαινά μέρη του το καπάκι της μπαταρίας.Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο στο φόρουμ η συγκεκριμένη φθορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλά στη Θεσσαλονίκη άλλες τιμές έχετε; Εγώ το πήρα από mediamarkt στην Αθήνα στις 4 Σεπτεμβρίου 250 € !! Έπεσε η τιμή σε 10 μέρες;; Αν ξέρει κάποιος για τιμή κάτω από 200 € στην Αθήνα, ας μας το πει να τρέξουμε... :happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapuu Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλημέρα.Εχω το κινητό στην ασημί του έκδοση σχεδόν 1.5 μήνα και έχει αποχρωματιστεί στα πλαινά μέρη του το καπάκι της μπαταρίας.Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο στο φόρουμ η συγκεκριμένη φθορά; Δυστυχώς η ποιότητα κατασκευής της SE δεν είναι και η καλύτερη (βέβαια έχω πολλά χρονιά να πάρω άλλη μάρκα οπότε δεν είμαι αντικειμενικός). Θα περίμενε κανείς τα πλαστικά να μην ξεβάφουν... Το έχω πάθει και σε άλλα μοντέλα SE παλιότερα. Οπότε καλύτερα πάρε καμιά θήκη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Εγω το βαζω σε σακουλακι πανινο.ή δερματοειδες,οπως εκανα και με το S700,που το ειχα τοσα χρονια,και δεν ειχε παθει τιποτα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapuu Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Εγω το βαζω σε σακουλακι πανινο.ή δερματοειδες,οπως εκανα και με το S700,που το ειχα τοσα χρονια,και δεν ειχε παθει τιποτα. Σωστός και αν ψάχνει κανείς για θήκες υπάρχουν χιλιάδες στο ebay (όλων των ειδών) για το W995. Το λέω γιατί μετά από ψάξιμο σε 4 καταστήματα μεγάλων αλυσίδων, οι πωλητές τους μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει θήκη που να ανοίγει μαζί με το slider του κινητού!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Υπάρχει και κάποιος άλλος που αντιμετωπίζει ή έλυσε το παρακάτω πρόβλημα; όταν πληκτρολογώ μήνυμα (SMS) ή Σημείωση ή το κείμενο από μια Υπενθύμιση στο Ημερολόγιο, δεν μου βγάζει μικρά γράμματα αλλά μόνο κεφαλαία. Ενώ το σχετικό εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης είναι α ή Αα (αλλάζοντάς το με αστερίσκο), ότι γράφω είναι με κεφαλαία. Όταν όμως γράφω το ονοματεπώνυμο μιας καινούργιας επαφής όλα λειτουργούν κανονικά. Με τα Αγγλικά κανένα πρόβλημα πουθενά. Μόνο στα Ελληνικά. Καμμιά βοήθεια; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Υπάρχει και κάποιος άλλος που αντιμετωπίζει ή έλυσε το παρακάτω πρόβλημα; όταν πληκτρολογώ μήνυμα (SMS) ή Σημείωση ή το κείμενο από μια Υπενθύμιση στο Ημερολόγιο, δεν μου βγάζει μικρά γράμματα αλλά μόνο κεφαλαία. Ενώ το σχετικό εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης είναι α ή Αα (αλλάζοντάς το με αστερίσκο), ότι γράφω είναι με κεφαλαία. Όταν όμως γράφω το ονοματεπώνυμο μιας καινούργιας επαφής όλα λειτουργούν κανονικά. Με τα Αγγλικά κανένα πρόβλημα πουθενά. Μόνο στα Ελληνικά. Καμμιά βοήθεια; Ευχαριστώ Ενώ γράφεις sms πας στις ρυθμίσεις γραφής από τις επιλογές και ενεργοποιείς τους εθνικούς χαρακτήρες. Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ενώ γράφεις sms πας στις ρυθμίσεις γραφής από τις επιλογές και ενεργοποιείς τους εθνικούς χαρακτήρες. Τα σέβη μου αγαπητέ!! (για μια ακόμη φορά) :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πως ενεργοποιειται το Best Pic; Το παταω στις επιλογες,αλλα βγαινει μονο του μετα,χωρις να μου δειχνει οτι ειναι ενεργο,για να κανω κατι. Καποια γνωμη; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thats_my_name Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ρε παιδιά αναφορά παράδοσης... μυνήματος...που υπάρχει γιατί δεν την βρίσκω πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Ρε παιδιά αναφορά παράδοσης... μυνήματος...που υπάρχει γιατί δεν την βρίσκω πουθενά! Μενού/Μηνύματα/Μηνύματα/Ρυθμίσεις/Αναφορ. παράδοσης Edited September 20, 2010 by empathis Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thats_my_name Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μισό γιατί θα τρελαθώ...πρώτον δεν υπάρχει πουθενά αναφορά παράδοσης...!!! Δεύτερον αυτό που αναφέρεται πιο πάνω ότι σε κάποια συγκεκριμένα θέματα όταν μπαίνεις στο menu και κινείσαι...το κινητό δονείται...δεν μου το κάνει...! Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μισό γιατί θα τρελαθώ...πρώτον δεν υπάρχει πουθενά αναφορά παράδοσης...!!! Δεύτερον αυτό που αναφέρεται πιο πάνω ότι σε κάποια συγκεκριμένα θέματα όταν μπαίνεις στο menu και κινείσαι...το κινητό δονείται...δεν μου το κάνει...! Τι παίζει; Αν ακολουθήσεις τη διαδρομή που αναφέρω πιο πάνω θα βρείς την επιλογή της αναφοράς παράδισης. Στα θέματα circa, divisim, partim, η κίνηση στο μενού δονεί τη συσκευή. Πιθανότατα έχεις απενεργοποιήσει τη δόνηση γενικά από τις ρυθμίσεις. Τσέκαρέ το. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Winchester Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Γεια σας...πηρα σημερα το w995 (αφου πρωτα ειχα αγορασει το κακιστο Αινο και το πουλησα) το κινητο ειναι τελειο... εχω ομως το εξης προβλημα..δεν μπορω να συνδεθω με το wi fi του σπιτιου μου..ενω βαζω τον σωστο κωδικο (υπενθυμιζω,το ρουτερ ειναι μεσα στο σπιτι μου,μιλαμε για δικη μου συνδεση) μου λεει η συνδεση απετυχε,ξερει μηπως καποιος μια λυση για αυτο? ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Μισό γιατί θα τρελαθώ...πρώτον δεν υπάρχει πουθενά αναφορά παράδοσης...!!! Δεύτερον αυτό που αναφέρεται πιο πάνω ότι σε κάποια συγκεκριμένα θέματα όταν μπαίνεις στο menu και κινείσαι...το κινητό δονείται...δεν μου το κάνει...! Τι παίζει; Είναι branded το κινητό σου; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Η δόνηση υπάρχει στα θέματα circa, divisim, partim. Αν επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο θέμα η δόνηση δεν υπάρχει. Δυστυχώς στα 3 θέματα που προανέφερα, δεν πρέπει να απενεργοποιείται. ευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thats_my_name Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) Είναι branded το κινητό σου; Κάτω από την προσαρμογή μου βγάζει...δύο σειρές με κωδικούς...και την λέξη...ADRIATIC...Τι πρέπει να κάνω; Edited September 23, 2010 by thats_my_name Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Δεν ειναι σπαστικο οταν προσπαθεις να αυξομειωσεις την ενταση της μουσικης η να δεις την αποδοση της μπαταριας ..να πατιεται καταλαθος το πληκτρο γουολκμαν?? που πηγαν και το εβαλαν μια ζωη πανω δεξια η αριστερα το ειχαν και τωρα το βαλανε στη μεση αναμεσα σε πληκτρο καμερας και μουσικων αλλων..! Ακομα και ζουμ στην καμερα δυσκολευομαι να κανω. Παντως ειναι τζαματο κινητο η ναυαρχιδα των walklman οπως διαβασα πιο πανω!! Αρχικό μήνυμα από empathis Η δόνηση υπάρχει στα θέματα circa, divisim, partim. Αν επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο θέμα η δόνηση δεν υπάρχει. Δυστυχώς στα 3 θέματα που προανέφερα, δεν πρέπει να απενεργοποιείται. ευχαριστω για τη βοηθεια! Η δονηση στα θεματα με δονηση μπορει να φυγει και οταν το τηλεφωνο το εχεις στο αθορυβο και με την δονηση απενεργοποιημενη!! Τελικα ομως δεν παιρνει φλας θεματα οπως το w595 πχ επειδη μαλλλον εχει το εικονιδιο του δορυφορου (υπ, εντοπισμου) στο μενου του..! Ξερει κανενας αν μπορω να βρω flash themes για το κινητο μου w995 η ισχυει αυτο που εγραψα παραπανω?? Edited September 25, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δεν ειναι σπαστικο οταν προσπαθεις να αυξομειωσεις την ενταση της μουσικης η να δεις την αποδοση της μπαταριας ..να πατιεται καταλαθος το πληκτρο γουολκμαν?? που πηγαν και το εβαλαν μια ζωη πανω δεξια η αριστερα το ειχαν και τωρα το βαλανε στη μεση αναμεσα σε πληκτρο καμερας και μουσικων αλλων..! Αν είσαι σε λειτουργία κάμερας, όσο και να πατάς το κουμπί walkman, θα παραμείνει σε λειτουργία κάμερας. Μπορείς να ζουμάρεις απρόσκοπτα. :cool: Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts