tex439 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Γιατί σε μένα όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου λέει ότι έχω την ποιο πρόσφατη και δεν χρειάζεται. Το Δοκίμασα και από το κινητό και το ίδιο μου λέει. ότι δεν υπάρχει ποιο καινούργια έκδοση. Κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Αν σου λεει κάτι τέτοιο τότε μάλλον δεν υπάρχει κάτι πιο πρόσφατο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Αν σου λεει κάτι τέτοιο τότε μάλλον δεν υπάρχει κάτι πιο πρόσφατο. Μάλλον ναι, αλλά πως γίνεται άλλοι να έχουν την τελευταία έκδοση και να είναι διαφορετική από την δικιά μου? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KSHM Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 καλησπερα παιδια ! εχω στα χερια μου ενα w995 καινουργιο ..αλλα δεν εχει ελληνικα στα μενου του ..γνωριζη κανεις κατι ??? δεν εχω ιδεα απο sony ειμαι μια ζωη με νοκια σας ευχαριστω !!! Παράθεση SOTIRIS 955FM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 καλησπερα παιδια ! εχω στα χερια μου ενα w995 καινουργιο ..αλλα δεν εχει ελληνικα στα μενου του ..γνωριζη κανεις κατι ??? δεν εχω ιδεα απο sony ειμαι μια ζωη με νοκια σας ευχαριστω !!! αμα δεν εχει Ελληνικα σημαινει οτι το κινητο ειναι παρα-εισαγωγης.με αποδειξη αγορας και το πας σε sony ericsson service point και σου περνανε δωρεαν Ελληνικη γλωσσα.αλλιως θα πληρωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Μπορούμε να κανούμε κλήσεις VOIP και αν ναι πώς? Εχω βαλει τις ρυθμίσης SIP αλλά δεν βρισκω επιλογή για κλήση VOIP. Παρακολούθησα αρκετές σελίδες της συζήτησης αλλά δε βρήκα απάντηση στο παραπάνω. Ξέρει κανείς; Γιατί ακόμα ψάχνω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί τις ρυθμίσεις SIP του τηλεφώνου. Αν δε γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα μήπως γνωρίετε που στο καλό χρησιμοποιούνται οι ρυθμίσεις SIP ; Ή μήπως είναι διακοσμητικές; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsop69 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 καλημερα μολισ αγορασα και εγω το κινητο.ευχαριστημενως αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα. ενω αρχικα στο μενου υπηρχε κανονικα η αναφορα παραδοσης για καποιο λογο δεν υπαρχει πια...... εκανα ρεσετ το κινητο αλλα παλι αυτη η ρυθμιση δεν επανηλθε ... δοκιμασα να κανω αναβαθμιση αλλα λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση την 035 παρακαλω για την βοηθεια σας:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 καλημερα μολισ αγορασα και εγω το κινητο.ευχαριστημενως αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα. ενω αρχικα στο μενου υπηρχε κανονικα η αναφορα παραδοσης για καποιο λογο δεν υπαρχει πια...... εκανα ρεσετ το κινητο αλλα παλι αυτη η ρυθμιση δεν επανηλθε ... δοκιμασα να κανω αναβαθμιση αλλα λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση την 035 παρακαλω για την βοηθεια σας:):):) αυτο συμβαινει αμα αλλαξεις καρτα sim! για ενα περιεργο λογο..η αναφορα παραδοσης τοτε ειναι εμφανισιμη.δοκιμασε με καποια αλλη καρτα σιμ διαφορετικου δικτυου..και αν βρεις την επιλογη τσεκαρε'την και μετα θα την εχεις ενεργη και με αλλη sim.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultrobyr Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 RAVER επειδη σε βλεπω και σχολησε αρκετα ενεργα με το W995 θα μπορουσες περιπου να μας δωσεις μια λιστα με απαραιτητα προσθετα για το κινητο κατα τη γνωμη σου καθως και flash themes,προγραμματακια κ γενικως οτιδηποτε χρησιμο? θα σου ημουν υποχρεος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 RAVER επειδη σε βλεπω και σχολησε αρκετα ενεργα με το W995 θα μπορουσες περιπου να μας δωσεις μια λιστα με απαραιτητα προσθετα για το κινητο κατα τη γνωμη σου καθως και flash themes,προγραμματακια κ γενικως οτιδηποτε χρησιμο? θα σου ημουν υποχρεος. :) θεματα θα κατεβασεις απο το lasyk.net τωρα εφαρμογες μπορεις να κατεβασεις μεσα απο το κινητο σου.θα μπεις getjar.com και θα βρεις συμβατες εφαρμογες και παιχνιδια.τωρα με αυτο κινητο..δεν εχεις πολλες δυνατοτητες σε εφαρμογες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios1975 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 καλημερα θα ηθελα αν γνωριζεται αν το συγκεκριμενο κινητο εχει εφαρμογη που να κλειφωνει την οθονη μπροστα ωστε να χρεαζεται κωδικοσ για να ανοιξει στο κεντρικο μενου οπωσ εχουν nokia 620hs 3 edition κυκλογορει κατι τετοιο;δεν θελω μηνυματα η εικονεσ στην καρτα αλλα ολο το μενου.περιμενω γιατι μου ειναι σημαντικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλώς ήρθες στο forum! Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που να κάνει σωστή δουλειά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Τελικα,εδωσα συνταξη στο αγαπημενο μου S700i,και πηρα κι εγω,ενα W995. Με παρεσυρε ο αδερφος μου,που πηρε ενα ιδιο,και ακουγοντας τον ηχο του με τα ακουστικα που εχω απο το iPod,επαθα πλακα,οποτε σημερα με 239,90,το πηρα σε μαυρο. Mπροστα στι υψηλες τιμες των smartphones,που δεν επροκειτο ετσι κι αλλοιως να κανω χρηση των ευκολιων τους,βολευτηκα μια χαρα. Και οι φωτο,μια χαρα ειναι. Τωρα,και για τα κοριτσακια,βρηκα ενα ροζέ, απο το Γερμανικο Αμαζον,που δεν το ειδα εδω. http://www.amazon.de/Sony-Ericsson-Handy-UKW-Radio-Valentine/dp/B0035WTKYM/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1282654509&sr=8-6 Edited August 24, 2010 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Τελικα,εδωσα συνταξη στο αγαπημενο μου S700i,και πηρα κι εγω,ενα W995. Με παρεσυρε ο αδερφος μου,που πηρε ενα ιδιο,και ακουγοντας τον ηχο του με τα ακουστικα που εχω απο το iPod,επαθα πλακα,οποτε σημερα με 239,90,το πηρα σε μαυρο. Mπροστα στι υψηλες τιμες των smartphones,που δεν επροκειτο ετσι κι αλλοιως να κανω χρηση των ευκολιων τους,βολευτηκα μια χαρα. Και οι φωτο,μια χαρα ειναι. Τωρα,και για τα κοριτσακια,βρηκα ενα ροζέ, απο το Γερμανικο Αμαζον,που δεν το ειδα εδω. http://www.amazon.de/Sony-Ericsson-Handy-UKW-Radio-Valentine/dp/B0035WTKYM/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1282654509&sr=8-6 μεγεια το καινουργιο σου κινητο!! σε'αυτη την τιμη..ειναι απο τις καλες αγορες :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Kαι μια ερωτηση τωρα. Η κοπελα στο μαγαζι,μου ειπε να το φορτισω 8-10 ωρες,ενω το χαρτι γραφει οτι σε 2,5 ειναι ΟΚ. Τι απο τα δυο ισχυει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Αν έχει λίγη μπαταρία, θα το χρησιμοποιήσεις όπως είναι. Όταν αποφορτιστεί, θα το φορτίσεις μέχρι να σου βγάλει την ένδειξη "πλήρης φόρτιση" (περίπου 2,5 ώρες θα κάνει). Αν επιτρέπεται, από πού το αγόρασες σε τέτοια τιμή; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Αν έχει λίγη μπαταρία, θα το χρησιμοποιήσεις όπως είναι. Όταν αποφορτιστεί, θα το φορτίσεις μέχρι να σου βγάλει την ένδειξη "πλήρης φόρτιση" (περίπου 2,5 ώρες θα κάνει). Αν επιτρέπεται, από πού το αγόρασες σε τέτοια τιμή; Γερμανος,με την επιδοτηση 30 Ευρω που ειχα. Ειδα ομως οτι καποιο αλλο μαγαζι,η Κινητομανια,το ειχε στην ιδια τελικη τιμη που το πηρα εγω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ok, ευχαριστώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Exω δυο ερωτηματα τωρα σα νεοφωτιστος που ειμαι. Ειχα κατεβασει καποια κομματια,που κατα καιρους τα χρησιμοποιουσα σαν ringtones.Τωρα,κατεβασα τα παντα,επαφες,φωτογραφιες, στο Γερμανο,με το μηχανημα που εχουν εκει,γιατι δεν ηξερα η βαριομουν να τα κατεβασω μονος μου. Τα ringtones αυτα ομως,δεν τα βλεπω να ειναι καπου. Υπαρχει καποια απαντηση; Δευτερον,στο παλιο μου τηλεφωνο,ειχα "κολλησει",μια φωτογραφια,σε μια επαφη,και ετσι,αν καποιος με επαιρνε τηλ,εβλεπα με μια ματια απο μακρυα,ποιος ειναι και δε χρειαζοταν να το παρω στα χερια μου και να το διαβασω. Στο W995,αυτο γινεται,και πως; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w995 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) Απο χθες ειμαι κ γω κατοχος τ κινητου αλλα εχω καποια προβληματα. Το τηλεφωνο ειναι μεταχειρισμενο και δεν εχει ελληνικο μενου,μαλλον απο εξωτερικο θα ειναι αλλα δεν με πολυπειραζει αυτο.Πριν παρω το κινητο εψαξα αρκετα στο ιντερνετ και ειδα μερικες εφαρμογες οπως gps,youtube αλλα το δικο μ δεν τα χει.Εχω προβλημα με το WiFi ιντερνετ.Οταν συνδεομαι στο ιντερνετ κ παω να μπω σ μια σελιδα μ λεει αυτο "('Communication error. Try again, turn off WiFi or contact your provider for support')" Επισεις το κινητο διαφιμιζει μια εταιρια,Ο2.μπενω στο κρυφο μενου-προσαρμογη κ εχει αυτα τα 3: 1224-1496 Ρ17Α 1215-7993 Ρ1ΗΑ035 TELEFONICA-UK Γινεται να το κανω debrand μ αυτο τον οδηγο?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 Edit:Εκανα debrand με ενα αλλο guide και ολα μια χαρα.Ελληνικο μενου,εφυγαν κ οι διαφιμησεις εχο youtube κτλπ,αλλα το WiFi παλι το ιδιο προβλημα.Συνδεομαι σε δυκτιο-αναβει το πρασινο πανω στην οθονη, και οταν παω να μπω ιντερνετ μ βγαζει "('Communication error. Try again, turn off WiFi or contact your provider for support')" Καμια λυση? Ευχαριστω Edited August 26, 2010 by w995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Οταν κοιταζω το τηλ,βλεπω οτι διπλα στο εικονιδιο που ειναι αριστερα,και δειχνει τις γραμμες ισχυος σηματος,βγαινει ενα κεφαλαιο Η. Τι σημαινει αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Οταν κοιταζω το τηλ,βλεπω οτι διπλα στο εικονιδιο που ειναι αριστερα,και δειχνει τις γραμμες ισχυος σηματος,βγαινει ενα κεφαλαιο Η. Τι σημαινει αυτο; οτι μπορεις να κανεις βιντεο-κληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 To Η υποδεικνύει την ύπαρξη HSDPA. Αν δεν χρησιμοποιείς το 3G θα έλεγα να το απενεργοποιήσεις για να κάνεις εξοικονόμηση μπαταρίας. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 οτι μπορεις να κανεις βιντεο-κληση. Βιντεοκλήση μπορείς να κάνεις και με "απλό" 3G σήμα. Όπως αναφαίρει και ο φίλος zxr[/member] είναι ότι το 3G δίκτυο έχει δυνατότητα HSDPA (High-Speed Downlink Packet Acess) δηλαδή ακόμα πιο γρήγορης μεταφοράς δεδομένων. Γνωστό και ως 3.5G. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις στο γλωσσάρι του φόρουμ: HSDPA Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ...και πως το απενεργοποιω aυτο που λες; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts