lefteritsio Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπερα!εχω το Samsung Blue Earth S7750 και εχω προβλημα με την αριθμομηχανη. Συγκεκριμενα δεν πατιουνται τα νουμερα 3 6 και 9 ενω αλλου π.χ αν θελω να καλεσω καπου και εχει αυτα τα νουμερα δεν εχω προβλημα. Με το SAMSUNG New PC Studio PC Sync δεν βρισκει αναβαθμιση για το κινητο αυτο. Τι να κανω?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) ρε παιδια το σκεφτομαι κι εγω για αυτο το κινητο αμμεσα ! σαν ποιοτητα και αντοχη υλικων ειναι καλο ??? δηλαδη αμα φαει μια τουμπα διαλυεται ?? εχει κανεις εμπειρια σε αυτο ??? :D το gps τελικα δουλευει ή οχι ??? η μπαταρια με χαλαρη χρηση ποσο κραταει ??? καποιος ειπε το ελιωσε και κρατησε μιαμιση μερα ... ομως αναμονη λεει οτι εχει 500 ωρες ... τις εχει ή μπαλαμουτι η ιστορια ? Edited March 3, 2011 by jakjak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hnikol Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Καλημέρα, εμένα το gps λειτουργεί μια χαρά, για πρόγραμμα έβαλα το mgmaps. Κατέβασα το πρόγραμμα κατευθείαν από το κινητό, ενώ τους χάρτες από τον υπολογιστή και τους αποθήκευσα στην microSD. Λειτουργεί μια χαρά! Edited March 29, 2011 by hnikol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisperi Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω ενα samsung gt-7550 μπλού έρθ και θέλω να ροτήσω αν παίρνει χάρτες gps.σημειοτέον οτι έχει χάρτες google maps αλλά με gprs και με χρεόνει.αν ξέρει κατι κάποιος ας μου πει.ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω ενα samsung gt-7550 μπλού έρθ και θέλω να ροτήσω αν παίρνει χάρτες gps.σημειοτέον οτι έχει χάρτες google maps αλλά με gprs και με χρεόνει.αν ξέρει κατι κάποιος ας μου πει.ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:lol::p για κοιταξε το ακριβως προηγουμενο ποστ απ το δικο σου..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisperi Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 για κοιταξε το ακριβως προηγουμενο ποστ απ το δικο σου..:rolleyes: Σας ευχαριστώ πολύ.Κατέβασα το προγραμμα κατευθείαν στο κινητό αλλα δεν μας είπες για τους χάρτες.περιμένω και ευχαριστώ πολύ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecatodarcus Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Γειά σας και από εμένα. Από εχθές είμαι κάτοχος αυτού του κινητού. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για το που μπορώ να βρίσκω δωρεάν εφαρμογές, έχω βρει μέχρι στιγμής μόνο το getjar.com. Επίσης ψάχνω apps για το skype και για το gtalk. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ? Τέλος έχει βρεί κάποιος χάρτες που να λειτουργούν μόνο offline? Σας ευχαριστώ! οι mgmaps που εγκατέστησα λειτουργούσαν κανονικά μόνο που όταν τους χρησιμοποίησα παρότι ήμουν συνδεδεμένος στο web μέσω wifi χρεώθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 πολυ ωραιο κιν! κυκλοφορει ακομα? η μονο μεταχειρησμενο πλεον μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecatodarcus Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 εγώ το είχα πάρει πρίν μισό χρόνο από μαγαζί στην αθήνα το οποίο το είχα βρεί μέσω skroutz. τώρα που ξανακοίταξα το ίδιο μαγαζί το έχει αλλά λέει άγνωστη διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgrecos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δεν μπορώ να συνδέσω το Blue Earth με το pc. Εγκατέστησα το Samsung New PC Studio για xp αλλά και πάλι δεν... Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι πολλαπλών κινητών (με αποσπώμενα βίσματα). Εάν ακούει κανένας καλός άνθρωπος ας βοηθήσει * Και youtube δεν αναπαράγει video -με σύνδεση wifi-, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts