aris_21 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 καλημερα!! θελω να βαλω τα windows 7 ποια προτεινεται να περασω?? αμα βαλω τα ultimate θα εχω καποιο προβλημα? με τους drivers τι παιζει??θα περασω αυτους που ειχα?? ευχαριστω!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 γεια σας παιδια εγω σκεφτομαι να παρω ενα hp touchsmart iq522 οχι το525 αξιζει τα λεφτα του η οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 αμα δεν σου χρειαζεται το blu-ray που εχει το 525 τοτε αξιζει τα λεφτα του, εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το δικο μου μηχανημα και δεν ειχα κανενα προβλημα, περιμενω πως και πως να βαλω και τα windows 7.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 οχι blu-ray δεν χρειαζομαι οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 καποιος που να εχει περασει στο μηχανημα του τα windows 7?? υπαρχει καποιο προβλημα?? τα drivers?? η hp μου ειπε οτι χανω την εγγυηση και δεν θα μου δωσει ολα τα drivers. ισχυει κατι τετοιο?? αμα τα παρω γνησια??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 καποιος που να εχει περασει στο μηχανημα του τα windows 7?? υπαρχει καποιο προβλημα?? τα drivers?? η hp μου ειπε οτι χανω την εγγυηση και δεν θα μου δωσει ολα τα drivers. ισχυει κατι τετοιο?? αμα τα παρω γνησια??:O Δεν νομίζω οτι χάνεις την εγγύηση.Μάλλον αν κατι πάθει το μηχάνημα,και ειναι στην εγγύηση,για να το πας στο service,πρέπει να του περάσεις το λειτουργικό που είχε οταν το αγόρασες. Παντως,αν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά,πες τους να αγοράσεις την αναβάθμιση απο αυτούς(ΗΡ) μαζι με τους drivers!Και βάλε τα windows 7 ultimate!! Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 τελικα ειδα στην σελιδα τους οτι μπορω να βαλω η τα premium/ultimate και εχει και τα drivers διαθεσιμα μεσο του site τους για κατεβασμα.μαλλον αυτη δεν ηξερε τι μου ελεγε στο τηλ. τελικα ξαναπηρα τηλ.και βγηκε μια αλλη και ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα απλως χανω την εγγυηση σε θεμα software. την Δευτερα θα περασω την full εκδοση premium.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Βαλε τα ultimate καλύτερα!!! Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 γιατι?? τι θα εχω παραπανω?? :O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 γιατι?? τι θα εχω παραπανω?? :O:O Παρα πολλά!Τα πάντα!!!!!! Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 γιατι?? τι θα εχω παραπανω?? :O:O εγω εχω βαλει τα premium το μηχανημα πιο καλο ακομα.απλα στην αρχη δεν θα δουλευει το touchsmart.θελει κατεβασμα των drivers απο την hp και μετα ολα αριστα.μιλαμε για ΓΝΗΣΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΝΤΑ.MHN ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ:):D Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Πάντα για γνήσιο λογισμικό μιλάμε!! Η ΗΡ εχει έτοιμα DVD,ενα με τα windows7 ultimate και ενα με τους drivers.:) Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 ευχαριστω παιδια.... αυτα δεν βαζω?? premium... http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-64-bit--Greek-DSP.htm ultimate.... http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Ultimate-64-bit-Greek-DSP.htm αξιζει να δωσω 70Ε παραπανω??:) Καλα Χριστουγεννα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Βεβαίως και αξίζει!! Δες ΕΔΩ τις διαφορές. Χρόνια Πολλά. Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Μόλις αγόρασα ένα 525 από τα Media Markt. Υπάρχει κάποια διαφορα στους drivers που δίνει η HP στο site της και σε αυτούς που σου δίνουν εάν αγοράσεις το DVD της HP - για τους drivers των Windows 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Μόλις αγόρασα ένα 525 από τα Media Mark. Υπάρχει κάποια διαφορα στους drivers που δίνει η HP στο site της και σε αυτούς που σου δίνουν εάν αγοράσεις το DVD της HP - για τους drivers των Windows 7? Αν το μηχάνημα που αγόρασες εχει εγκατεστημένα τα windows7,δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τους drivers.Eιναι ολα ετοιμα. Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 εμενα ειχε vista premium.πηγα σε win7 premium.γνησια τα 64 αρια βεβαια.ο υπολογιστης πεταει Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Το 525 που αγόρασα έχει τα Vista. Έβαλα τα Windows 7 και ρωτάω εάν παραγγείλω τα CD από την HP, θα υπάρχουν διαφορές από τους drivers που υπάρχουν στο site της HP για τα 64bit Windows? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 οχι δεν νομιζω... εγω ειχα παρει τηλ. την hp και μου ειπε οτι ολα τα drivers ειναι διαθεσιμα μεσο του site. αλλα αμα θελεις για σιγουρα παρε ενα τηλ. απο Δευτερα.... 801 11 75400:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 οχι δεν νομιζω... εγω ειχα παρει τηλ. την hp και μου ειπε οτι ολα τα drivers ειναι διαθεσιμα μεσο του site. αλλα αμα θελεις για σιγουρα παρε ενα τηλ. απο Δευτερα.... 801 11 75400:) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου. Θα τους πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα (πιστεύω να είναι κάποιος εκεί). Πάντως αφού έκανα αναβάθμιση στα 7 Ulti, δεν λειτουργεί η Live TV και τα πλαϊνά κουμπιά τςη έντασης. Μετά από ψάξιμο βρήκα τρόπο να λειτουργήσουν τα πλαινά κουμπιά, αλλά Live TV ακόμα δεν λειτουργεί! Επίσης μετά την αναβάθμιση, ανέβηκε η αξιολόγηση του 525: Vista: 5.1 7 Ultimate: 5.7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 τιποτα!! σιγουρα θα βρεις καποιους. απο τις 08.00 μεχρι τις 18.00 να σε ρωτησω εγω αμα παραγγειλω αυτα ενταξει δεν ειμαι?? http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01196 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Θα είσαι ΟΚ. Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης να επιλέξεις Upgrade ώστε να σου αναβαθμίσει την υπάρχουσα έκδοση των Windows Vista. Πάντως είναι εντυπωσιακό "μηχανάκι". Περίμενα το HP Touchsmart IQ 600 αλλά τελικά είναι σχεδόν ίδιο με το δικό μας (σε θέμα hardware) εκτός από την κάρτα γραφικών και τον σκληρό δίσκο! Καλή εγκατάσταση (θα μείνεις σίγουρα ευχαριστημένος)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 σιγουρα Upgrade?? αυτα δεν ειναι για Upgrade?? http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01244 μηπως πρεπει να επιλεξω custom?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Έχεις δίκιο, απλά εγώ εννοούσα κατά την εγκατάσταση των 7 να επιλέξεις να κάνεις αναβάθμιση (custom ή όπως αλλιώς το ονομάζει...), ώστε να διατηρήσεις πάντα την δυνατότητα restore στο προηγούμενο λειτουργικό με τους drivers της HP (Vista δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 δηλ.αμα παρω την full εκδοση και κανω custom. αμα θελησω καποτε(που δεν νομιζω) να γυρισω σε vista με τα cd που εχω απο τα vista δεν θα μπορω?? ουσταστικα το upgrade δεν σβηνει τα δεδομενα και τις ρυθμισεις μου ενω το full τα κανεις απο την αρχη. σωστα?? πανως προτιμω να δωσω 165Ε παρα 350Ε για τα upgrade. εξαλλου τα drivers υπαρχουνε στο site της hp. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts