MaFiOzOS_88 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Οκ χαίρομαι που βρήκες την λύση στο πρόβλημα σου! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) mafioze μεταπηδησες στο android? πηρες blade? κι εμενα με βλεπω σε κανενα μηνα, το πολυ διμηνο, να πηγαινω προς το πρασινο ανδροειδες ρομποτακι.. Edited January 4, 2011 by maximillian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 mafioze μεταπηδησες στο android? πηρες blade? κι εμενα με βλεπω σε κανενα μηνα, το πολυ διμηνο, να πηγαινω προς το πρασινο ανδροειδες ρομποτακι.. Ναι πλέον είμαι και ευτυχής κάτοχος του Blade! Δεν εγκαταλείπω την υπερκινητάρα που ακούει στο όνομα Samsung i8910, αλλά κάνω και τα πειράματα μου στο android. :D Για κάποιον που δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά είναι τρελό value for money το κινητάκι! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αν και είμαστε οφ τοπικ, πόσο το πήρες και απο που αν επιτρέπεται το ΖΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αν και είμαστε οφ τοπικ, πόσο το πήρες και απο που αν επιτρέπεται το ΖΤΕ? 159€ μετρητοίς από την Wind! Sent from my Blade Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδεθώ στο Internet μέσω i8910; Το δηλώνω ως Wi-fi; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδεθώ στο Internet μέσω i8910; Το δηλώνω ως Wi-fi; Θέλεις να μπεις στο ίντερνετ από το κινητό η θες να δώσεις το ίντερνετ που παίρνει το κινητό από 3g στο λεπτό σου ας πούμε; Για την δεύτερη δουλειά υπάρχει το joiluspot. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Θέλεις να μπεις στο ίντερνετ από το κινητό η θες να δώσεις το ίντερνετ που παίρνει το κινητό από 3g στο λεπτό σου ας πούμε; Για την δεύτερη δουλειά υπάρχει το joiluspot. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Θέλω να κάνω το i8910 ως wifi router καιι μετά μέσω ενός Laptop να κάνω αναζήτηση και να βρω το i8910 ως wifi και να συνδεθώ από το Laptop στο internet. Από ψάξιμο που έκανα βρήκα το Joikusoft JoikuSpot Premium v.3.10 (μάλλον το ίδιο θα λέμε) αλλά στο γνωστό μέρος που κοίταξα δεν μπορούσα να το κατεβάσω σα να ήταν αποσυρμένο. Επίσης βρήκα και μία light εκδοση που δεν κλειδώνει και είναι ανοιχτό για όλους άλλα όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου έβγαζε μήνυμα "αδυναμία εγκατάστασης". Μήπως θέλει υπογραφή αν και έχω περάσει την rom του Γερμανού την v4. Τι παίζει; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καταρχήν να εγκαταστήσεις την V11 + JB1 modem άμεσα!!! :p Για το joikuspot θα λάβεις Π.Μ.... ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καταρχήν να εγκαταστήσεις την V11 + JB1 modem άμεσα!!! :p Για το joikuspot θα λάβεις Π.Μ.... ;) Ωχ, δηλαδή πρέπει να αναβαθμιστώ στην v11 του Γερμανού; Επειδή έχω αφήσει τις προσπάθειες από την έκδοση v4 μπορείτε να μου πείτε τα σχετικά δηλ. πρόγραμμα, διαδικασία κ.λ.π. Θυμάμαι ότι στα windows 7 είχαμε πρόβλημα, παραμένει; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ωχ, δηλαδή πρέπει να αναβαθμιστώ στην v11 του Γερμανού; Επειδή έχω αφήσει τις προσπάθειες από την έκδοση v4 μπορείτε να μου πείτε τα σχετικά δηλ. πρόγραμμα, διαδικασία κ.λ.π. Θυμάμαι ότι στα windows 7 είχαμε πρόβλημα, παραμένει; Ναι το πρόβλημα με τα Windows 7 παραμένει και δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ... Η αναβάθμιση στην V11 δεν είναι απαραίτητη αλλά ενδεικνύεται μιας και η 11 έχει αρκετές βελτιώσεις! Βεβαία άμα είσαι βολεμένος με την V4 δεν αξίζει και τόσο τον κόπο το φλασάρισμα.... Άμα πάλι θέλεις να "λερώσεις τα χέρια σου", ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ μου που τα έχω όλα σε σειρά! :) Τελικά το Joikuspot βγάζει και σε μένα σφάλμα στο τέλος τις εγκατάστασης.... Θα ψάξω να δω τι φταίει και θα σου πω! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδια σος εχει κανεις τους drivers γιατι θα παω να βαλω την 11 και θα τους ψαχνω παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδια σος εχει κανεις τους drivers γιατι θα παω να βαλω την 11 και θα τους ψαχνω παλι... Οι απαιτούμενοι drivers υπάρχουν στο site του hyperx! :) Sent from my Blade Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) παιδια την περασα αλλα νομιζα πως ειχε swype,εκανα λαθος? επισης εχασα τις εικονες μου, καπου τις εχω στο pc αλλα υπαρχει περιπτωση να τις ανακτησω ?επιπλεον οταν εκανα restore εχασα το θεμα του γερμανου της εκδοσης 11 που μπορω να το βρω? Edited January 5, 2011 by Panos_theo_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παιδια την περασα αλλα νομιζα πως ειχε swype,εκανα λαθος? επισης εχασα τις εικονες μου, καπου τις εχω στο pc αλλα υπαρχει περιπτωση να τις ανακτησω ?επιπλεον οταν εκανα restore εχασα το θεμα του γερμανου της εκδοσης 11 που μπορω να το βρω? Κανονικά υπάρχει υποστήριξη για swype αλλά προς το παρόν κανείς δεν έχει καταφέρει να το κάνει να δουλέψει.... Για τις εικόνες δύσκολα τα πράγματα...δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό σε μαζική αποθήκευση και σκάναρε το με το recuva.Εφόσον δεν το γέμισες με καινούργια αρχεία (ώστε να σβηστούν οριστικά τα παλιά) όλο και κάτι θα βρει.... Όταν λες ότι "έχασες το θέμα" μετά από restore, τι εννοείς;; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μάγκες πέρασα ένα slideit.sis αντίστοιχο του swype. έκανα ένα restart για να το δοκιμάσω και δεν ξανάνοιγε με τίποτα... ξαναφλάσαρα και δουλεύει αλλα κοψοψολιάστηκα.. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Όταν λες "δεν ξανανοιγε με τίποτα" εννοείς το κινητό;;; WTF?? Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Κανονικά υπάρχει υποστήριξη για swype αλλά προς το παρόν κανείς δεν έχει καταφέρει να το κάνει να δουλέψει.... Για τις εικόνες δύσκολα τα πράγματα...δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό σε μαζική αποθήκευση και σκάναρε το με το recuva.Εφόσον δεν το γέμισες με καινούργια αρχεία (ώστε να σβηστούν οριστικά τα παλιά) όλο και κάτι θα βρει.... Όταν λες ότι "έχασες το θέμα" μετά από restore, τι εννοείς;; τα αρχεια περασα μεσω του υπολογιστη, ειχε κανει φορματ στη μνημη του τηλεφωνου και δε βρηκε τιποτα το recuva .Το θεμα το βρηκα , αλλα την εικονα με τις φωτιες δεν τη βρισκω στο τηλεφωνο. επισης,υπαρχει καπου το Skype?Γιατι το κατεβαζω απο το ovi αλλα δεν ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Κρίμα που έχασες τα αρχεία σου...backup backup backup από τούθε και στο εξής! ;) Η εικόνα με τις φωτιές υπάρχει στο C:, και μπορείς να την βρεις ευκολα με έναν file manager (x-plore πχ). Το skype δεν υποστηρίζει το κινητό μας.... :/ Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εννοώ μαφιόζε, οτι το άνοιγα, εβγαινε το samsung πήγαινε δεξιά αριστερά η μπλε μπαρα, κόλαγε και μετα τίποτα. όλο το βράδυ το άφησα ανοιχτό τίποτα. Τέσπα, ξαναφλάσαρα και δουλεύει μια χαρά. Ξαναπέρασα λοιπόν το slideit 2.0 modified, signed έκδοση. και το greeklanguage pack.sis και τώρα δουλεύει κανονικότατα:D πολύ γρήγορο λέμε. Κάποιες λέξεις δε βγαίνουν καλά, αλλά τις εισάγεις.. Πολύ καιρό το προσπαθούσα και το πέτυχα. Έβαλα ένα άλλο ωραίο, που κάνεις mouse για τον υπολογιστή την οθόνη του κινητού. Smarttouch λέγεται. Ψάχνω.. μπας και βρω τον τρόπο για να δουλεψουν οι παλιοκλήσεις voip. Θα το βρω.:lol: ένα ωραίο site είναι: http://www.mobiledownloadblog.com/2010/01/how-i-use-my-samsung-omnia-i8910-hd.html Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Γράφεις πιο γρηφορα με το slide it από οτι με το Τ9;; Sent from my Blade Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδία σος μου βγάζει συνέχεια μήνυμα όταν πάω να το φορτίσω πως η μπαταρία αποσυνδέθηκε.εβαλα και αλλο φορτιστη και τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδία σος μου βγάζει συνέχεια μήνυμα όταν πάω να το φορτίσω πως η μπαταρία αποσυνδέθηκε.εβαλα και αλλο φορτιστη και τιποτα. Μου το βγάζει και μένα απο καμιά φορά όταν έχω την 2 μπαταρία.Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις μερικές φορές και θα νιώσει. ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Μου το βγάζει και μένα απο καμιά φορά όταν έχω την 2 μπαταρία.Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις μερικές φορές και θα νιώσει. ;) Τελικά το συνέδεσα στο usb για να κανω back up,ωστε να κανω hard format και όταν το έβγαλα δούλεψε κανονικά με το φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Γράφεις πιο γρηφορα με το slide it από οτι με το Τ9;; Sent from my Blade Όχι.. το κατήργησα. Να σε ρωτήσω ρε Μαφιόζε, πως τα καταφέρνεις με τις 2 μπαταρίες? αφου όταν βάλεις τη 2η αφού τέλειωσε η πρώτη, και τελειώσει και η 2η, η πρώτη είναι άδεια..ή τη φορτίζεις κάπως? δε ξέρω αν με κατάλαβες... ε? :D Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts