astrorama Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Καλημέρα σε όλους Πέρασα την καινούργια V8.32, 2 φορές αλλά δεν ανοίγει το τηλ κολλάει στην εκκίνηση. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κάνει αυτό; Και τι μπορώ να κάνω; Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Τι μαλ@@@Κιες.... σήμερα παρέλαβα τη καφέ-χρυσή προσοψη, το άνοιξα όλα ώραια και καλα και με το που έφτασα στο σημείο που έπρεπε να βγάλω την οθόνη και να αλλάξω το ασημένιο με το χρυσό κάδρο, διαβαζω σε ένα disassembly tutorial οτι η οθόνη είναι δεμένη με το πλαισιο μέσω διπλής ενωσης και είναι κολλημένη πάνω του με διπλή αυτοκόλλητη ταινία. άρα κράτησα το ασημένιο πλαίσιο και άλλαξα μόνο το μαύρο περίβλημα με το καφέ, η πίσω πλευρά είναι γαμάτη σε καφέ αλλα μπροστά έχει τριχρωμία μαύρο το πλαισιο της οθόνη, ασυμένιο το περίβλημα και καφέ πλαστικά... δυστυχώς μόνο το original θα ήταν τέλειο, με πρόσοψη δε κάνουμε δουλειά... Καλά πήγαν οι τρελοί και κόλλησαν την οθόνη με το μεταλικό πλαίσιο;;; :blink: Βεβαια αυτο σημαίνει ότι η οθόνη παραμένει σταθερή σε μια συγκεκριμένη θέση και δεν παίζει "να ξεκολλήσει" αλλά εσένα σου χαλάσανε την μόντα τώρα.... :/ Και πάλι όμως κάπως θα βγαίνει! Δηλαδή αν χρειαστεί ενας τεχνικός να αλλάξει την οθόνη, αλλάζει και το μέταλλο μαζί;;; :p εχω ενα προβλημα με το ομνια.μετα απο πολλα πεσιματα που χει φαει το κινητο αν και η οθονη ακομα αθικτη το πισω καπακι για την μπαταρια εχει ξεκολησει και δεν κλεινει καλα.ειναι δηλ ετοιμο να βγει.ξερει κανεις που μπορω θεσσαλονικη να δωσω το ομνια για να το φτιαξουνε;ειπαρχει σαμσουνγκ σερβις; Στο ebay έχει φθηνά καπάκια! :D Δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις στα service, εκτός και αν το έσπασες πιο πολύ, οπότε πάσο! :X Καλημέρα σε όλους Πέρασα την καινούργια V8.32, 2 φορές αλλά δεν ανοίγει το τηλ κολλάει στην εκκίνηση. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κάνει αυτό; Και τι μπορώ να κάνω; Σας ευχαριστώ Μήπως ο υπολογιστής που έκανες το flasharisma είχε παλιές θύρες USB τύπου 1.1; Edited September 11, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Μήπως ο υπολογιστής που έκανες το flasharisma είχε παλιές θύρες USB τύπου 1.1; Φίλε μου είναι το ίδιο PC που είχα περάσει και την προηγούμενη ROM V7. Την V8 την περνάει κανονικά, ενώ την V8.32 κολλάει στο ξεκίνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Φίλε μου είναι το ίδιο PC που είχα περάσει και την προηγούμενη ROM V7. Την V8 την περνάει κανονικά, ενώ την V8.32 κολλάει στο ξεκίνημα. Μήπως να δοκίμαζες να την ξανακατεβάσεις; :worry: Το λινκ το έχω και στην υπογραφή μου... Edited September 11, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 φιλε astrorama αφου το φλασαρες 2 φορες και σου κολλάει στην εκκίνηση κλειστο κιν. σου κανε φορματ με τα τρια κουμπια και ξανα δοκιμασε!!!η μηπως το ξανα κατεβασες και ολα καλα οπως σου προτειναι ο MaFiOzOS_88? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 MAFIOZOS το καπακι δεν κλεινει.κλεινει στην αρχη αλλα το κατω μερος δεν κολαει ας το πουμε με τη βαση..ειναι θεμα καπακιου;;;:lol: η κατι αλο; και επησεις περασα την ρομ του γερμανου που την περνανε ολοι τωρα:) τελευταια.Περα οτι ακομα ειπαρχουν καπια μικρα bugs η αυτονομια του κινητου μου εχει σπασει τα νευρα.Ενω το φορτιζω ας πουμε ολο το βραδι και οταν δεχομαι μια κληση η ακουω για μιση ωρα ας το πουμε μπ3 η μπαρα πεφτει στο 3 και μετα στο 2 και μετα καπουτ:( .το χει κανεις αυτο το προβλημα; γιατι στις πρωτες ρομ που εβγαζε η αυτονομια ητα παρα πολυ καλη.καμια σχεση.. Και κατι τελευταιο και μαλον δυσαρεστο..ο γερμανος ανακοινωσε επισημα στην σελιδα του πως λωγο hardware δεν θα μπορεσει να κανει πορτ την συμπιαν 3 στο κινητο.....αρα bye bye omnia:( Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 MAFIOZOS το καπακι δεν κλεινει.κλεινει στην αρχη αλλα το κατω μερος δεν κολαει ας το πουμε με τη βαση..ειναι θεμα καπακιου;;;:lol: η κατι αλο; Εξαρτάται, αλλά λογικά το καπάκι θα χάλασε.Πιθανότατα θα σπάσανε τα πλαστικά που κουμπώνουν με "την βάση" όταν κλείνεις το καπάκι. Και το δικό μ καπάκι ενώ το πρόσεχα, έχει 1-2 σπασμένα πιαστράκια αλλά προς το παρόν κλείνει αρκετά καλά! :p και επισης περασα την ρομ του γερμανου που την περνανε ολοι τωρα:) τελευταια.Περα οτι ακομα ειπαρχουν καπια μικρα bugs η αυτονομια του κινητου μου εχει σπασει τα νευρα.Ενω το φορτιζω ας πουμε ολο το βραδι και οταν δεχομαι μια κληση η ακουω για μιση ωρα ας το πουμε μπ3 η μπαρα πεφτει στο 3 και μετα στο 2 και μετα καπουτ:( .το χει κανεις αυτο το προβλημα; γιατι στις πρωτες ρομ που εβγαζε η αυτονομια ητα παρα πολυ καλη.καμια σχεση.. Πέρασες την τελευταία V8-32 (αυτήν που έχω και στην υπογραφή μου) ή την αρχική V8 με την Blue Spectrum HS και το καινούργιο κλείδωμα οθόνης;; Προς το παρόν με την V8-32 είμαι πολύ ικανοποιημένος με την μπαταρία! Πραγματικά αναπόλησα εποχές V5 που άντεχε 4-5 μέρες το κινητό!!! :D Και κατι τελευταιο και μαλον δυσαρεστο..ο γερμανος ανακοινωσε επισημα στην σελιδα του πως λωγο hardware δεν θα μπορεσει να κανει πορτ την συμπιαν 3 στο κινητο.....αρα bye bye omnia:( Ναι αυτό είναι πολύ ατυχές γιατί πιστεύω ότι όλοι ελπίζαμε να καταφέρει να βρει τρόπο να κάνει port το Symbian^3 στο κινητό μας.... :( Παρόλα αυτά μας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ εφευρετικός και όλο και κάποια καινούργια μόντα θα βρει για τις τελευταίες ρομ του κινητού μας! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 οπως λεει και ο μαφιοζος_88 και σε μενα ημπαταρια της V8-32 κραταει 5-6μερες. Αλλα προσοχη. Περασα extra την BlueSpectrumHS v2 homescreen και η μπαταρια μου κρατουσε 2 μερες. Το εβγαλα και μου κραταει 5-6 μερες. Τι να πω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Τελικά η Blue Spectrum εφταιγε για το drain της μπαταρίας ε....; Φτου και μάρεσε πολύ... :( Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 @MaFiOzOS_88 τι εγινε με την νεα μπαταρια; εμενα παντως η 8-32 με λιγο σκαλισμα δεν κραταει πανω απο 1,5-2 μερες Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikkas Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) Να αναφερω εντυπωσεις για την μπαταρια: Eχθες (15:00) οπου και περασα την v8.32 ειχα 1 γραμμη στην μπαταρια και το τηλ εσβησε (τρομερο) στης 02:00 το βραδυ! Σημερα λοιπον το πρωι φλασαρα το JB1 modem λογο του οτι απο πολλους διαβασα θετικα σχολια περι αποδοσης (σημα - μπαταρια)! ξεκινησα το πρωι (08:00) την πλοηγηση (ndrive) απο βυρωνα μαρουσι εκανα περιπου 45 λεπτα τηλεφωνηματα καμια ωριτσα wifi, καμποση ωρα κατι games, και θεματα που του περναγα. πιστευω πως ηταν μια normal χρηση! παρολα αυτα το κινητο στης 14:00 ηθελε φορτισμα.:( τι μπορει να φταιει οταν και εφοσον εχω και μπαταρια 3500mAh? Θα ξαναφλασαρω το JC1 modem διοτι εχθες με μια γραμμη απο της 15:00 εως της 02:00 δηλαδη 11 ωρες ηταν με μια γραμμη και συνεχεια επαιζα μαζι του! Ελπιζω να ειναι απο αυτο, διοτι βαρεθηκα να ειμαι με το φορτιστη στο χερι... κουφο δεν ειναι και με τετοια μπαταρια?:O Edited September 14, 2010 by memostrikkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikkas Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 παιδια sos sos. μου εκανε ξαφνικα επανεκκινηση και μου βγαζει το μηνυμα Ma, check FTM Mode και δεν εχω καθολου σημα. ξερεις κανεις τι ειναι αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikkas Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 παιδια sos sos. μου εκανε ξαφνικα επανεκκινηση και μου βγαζει το μηνυμα Ma, check FTM Mode και δεν εχω καθολου σημα. ξερεις κανεις τι ειναι αυτο?? ευτυχως το εφτιαξα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkonqtel Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) Γεια σας παιδια. Προσπαθω να περασω τη νεα εκδοση του firm του γερμανου, αλλα οταν συνδεω σε boot mode το exe του γερμανου δε μου αναγνωριζει το κινητο ακολουθω πιστα τις οδηγιες απο εδω. Ειναι κατι που θα πρεπει να κανω και δε το λεει η σελιδα? Ευχαριστω. Edited September 14, 2010 by falkonqtel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Στα εικονικά Windows XP που έστησες εγκατέστησες εγκατέστησες τα: 1. Install Microsoft’s MS XML 2. Then install the i8910 HD Flashing drivers. At this point it might pay to reset your machine to insure the drivers install correctly. Είναι απολύτως απαραίτητα για να βλέπει ο υπολογιστής σου το κινητό! Θα τα βρεις εδώ. Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkonqtel Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Τους drivers και το msxml τα εγκατεστησα απο το link που δινει το bytheway αλλα θα δοκιμασω και απο αυτο που μου εδωσες Μαφιοζε. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 @falkonqtel φυσικα πρεπει με κλειστο το κινητο να κρατησεις πατημενα συγχρόνως το πανω κουμπακι της εντασης και το κουμπακι του κλειδωματος και μετα το κοκκινο κουμπακι (power on) για να μπει το κινητο σε boot mode Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkonqtel Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 @falkonqtel φυσικα πρεπει με κλειστο το κινητο να κρατησεις πατημενα συγχρόνως το πανω κουμπακι της εντασης και το κουμπακι του κλειδωματος και μετα το κοκκινο κουμπακι (power on) για να μπει το κινητο σε boot mode To βάζω σε boot mode και εμφανιζεται αυτη η μπλε οθονη στο κινητο. Αλλά το πρόβλημα είναι οτι αφου το συνδεσω και ανοιξω το exe του γερμανου δε γινεται τπτ :cry: τι να φταει? εβαλα και τους drivers απο τον Μαφιοζο... Βαζω και τρια φιλτρα στο virtualbox. Παιζει ρολο η σειρα που εγκαθιστω τους drivers? Θα κατεβασω και κανενα αλλο iso των win XP sp3 μπας και δω φως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 φιλε falkonqtel δοκμασε να κανεις φλασαραισμα σε windows xp αν δεν εχεις εσυ κανενας φιλος μηπως!!! εχω κανει 15 φορες τουλαχιστον αναβαθμισει το κιν. μου στα xp που εχω και δεν ειχα κανενα προβλημα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkonqtel Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 manthos8 εκει μου φαινεται θα καταλειξω στο τελος... Θα κανω κανενα παρτισιον με winxp μονο και μονο για να φλασαρω το κινητο! χαχαχαχαχ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkonqtel Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Τελικα μετα απο πολυ κοπο εβαλα το νεο firm! Εκανα παρτισιον στο λαπτοπ και εβαλα τα xp τρομαξα βεβαια να βρω windows xp που να τρεχουν στο λαπτοπ μου αλλα και drivers! Σημασια εχει οτι τα καταφερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ε πες μας τις εντυπώσεις τότε...:) Άξιζε τόοοοσο κόπο? :p Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkonqtel Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι αξιζε τον κοπο! Η μπαταρια φενεται να κραταει παραπανω. Αλλαξε η αρχικη οθονη και πλεον οι συντομευσεις ειναι πιο εμφανεις και ευχρηστες, ενώ αφαιρεθηκε και η εικονα που εβγαινε οταν ηταν κλειδωμενο το κινητο. Θετικες μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις! Ξερει κανεις τι κανει αυτη η κλειδαρια στην αρχικη οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλησπέρα Έχω το samsung i8910HD. 1. Μήπως ξέρει κανείς αμα μπορώ να βάλω στο κινητό μου(Samsung i8910HD) τους χάρτες και το πρόγραμμα OVI? και αν ναι πως θα το βάλω? 2. Υπάρχει κανένα Link με applications για το Samsung i8910HD? Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 ξερω οτι το ovi εχει να κανει μονο με τη νοκια. αρα στο κινητο σου δε μπορεις να περασεις τους χαρτες(?). για χαρτες μπορεις να δεις διαφορα προγραμματα πλοηγησης. για εφαρμογες μπορεις να ψαξεις στο νετ. δε πιστευω να δυσκολευτεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts