nickvog Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 φιλε μολις την εβαλα και γω να κατεβαινει... κατω απο 200kb/sec δεν εχει πεσει...ειμαι ηδη στο 72%. με τι κατεβαζεις? για ξαναδοκιμασε σε λιγο. κατεβηκε επιτυχως και πολυ γρηγορα η ελληνικη εκδοση ποτε θα βγει??? Φίλε μου, δοκίμασα από χτες βράδυ μέχρι και πριν από λίγο αρκετές φορές και ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ !!!! Δοκίμασα να κατεβάσω και από FF, IE ακόμη και από DM.... ΑΡΑΜΠΑΣ στην καλύτερη 2 ή 3 kb/s :cry: Τί στο.... :X Εντωμεταξύ, ούτε ένα mirror στο Γερμανό, ενώ παλιότερα όλο και κάποιος ανέβζε και κάποιο εναλλακτικό για διευκόλυνση... Αν μπορείς εσύ φίλε alexclone, ή κάποιος άλλος από μας να ανεβάσει το αρχείο σε ένα rapid ή ό,τι άλλο... ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ. Να'σαι καλά. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) το αρχειο black pearl εννοεις ετσι? 2-3kb/sec μονο? εμενα κατεβαζε με 200 οπως σου πα.τεσπα εχω αρχισει και το ανεβαζω στο rapid... οριστε και το link...http://rapidshare.com/files/406890411/black_pearl.rar Edited July 14, 2010 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 παντως με το θεμα για το αργο downloading που αναφερθηκε, να πω οτι μαλλον πρεπει να ειναι θεμα συνδεσης του παλικαριου γιατι και εγω την κατεβασα χωρις προβλημα χθες και μαλιστα με καλη ταχυτητα. τελος παντων. Τωρα σε λιγο θα περασω την V7 (απο την V5 που εχω) και θα πω εντυπωσεις συντομα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Τελικά οι 2 μήνες αποχή από το φλασάρισμα ώθησαν αρκετούς να δοκιμάσουν την καινούργια ρομ από την πρώτη μέρα.Good, good.....more beta testers, faster debugging! :D Πάντως για να έχουμε 3/3 καλές εντυπώσεις και κανένα εμφανές μεγάλο bug η ρομ φαίνεται να τα σπάει! :D @alexclone λογικά θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά όχι ελληνικά μενού και Τ9... Για τα 2 τελευταία θα πρέπει να περιμένουμε το ελληνικό localization. Ξέρω ότι είναι νωρίς να το ρωτήσω αλλά what the heck... :p Την μπαταρία πως την βλέπετε στην V7 έκδοση; Το κινητο πλεον τα σπαει αγρια!!!!.....Bugs υστερα απο 15 ωρες συνεχους απασχολησης με το 8910 δεν εχω αντιμετωπισει εκτοσ απο εκεινο που αναφερει και hyper-x δηλαδη οτι για να ενεργοποιηθει το 3D task manager θελει επανεκιννηση το κινητο!!!.....με τα 600 Mhz ενεργοποιημενα απο χθες μπορω να πω πως η μπαταρια βρισκεται σε αρκετα υψηλα επιπεδα:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 βρε λες να δοκιμασω και γω να το flashαρω?:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 βρε λες να δοκιμασω και γω να το flashαρω?:D:D Και εγώ το σκέπτομαι αλλα μάλλον θα περιμένω για να μην φλασαρω δυο φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ενταξει,τα αγγλικα δεν με πειραζουν αλλα θελω να δωσω το κινητο αυτες τις μερες και δεν ξερω αν ο επομενος θα χει προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 το αρχειο black pearl εννοεις ετσι? 2-3kb/sec μονο? εμενα κατεβαζε με 200 οπως σου πα.τεσπα εχω αρχισει και το ανεβαζω στο rapid... οριστε και το link...http://rapidshare.com/files/406890411/black_pearl.rar Φυσικά, αυτό το αρχείο εννοούσα. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγα φίλε alexclone. ΥΠΟΧΡΕΟΣ :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 τιποτε ρε:p:p το κατεβαζεις/το κατεβασες? τι ταχυτητες επιασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 και εμένα δεν με πειράζουν τα αγγλικά, ίσος να με βολεύουν και πιο πολύ αλλά θέλω να εχω ελληνικα κάτι σαν κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 και εμένα δεν με πειράζουν τα αγγλικά, ίσος να με βολεύουν και πιο πολύ αλλά θέλω να εχω ελληνικα κάτι σαν κόλλημα. μια απο τα ιδια κι εγω:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) τιποτε ρε:p:p το κατεβαζεις/το κατεβασες? τι ταχυτητες επιασες? Ανοιγόκλεισα βλέφαρο και κατέβηκε!!! Με έναν DM που δουλεύω .... 1,2MB/s :p Όσο για τα ελληνικά... κι εγώ μαζί σας!!!! Ένα πράμα ρε παιδί μου... αν και σε windows και γενικά pc εφαρμογές θέλω μόνο english, στα κινητά τα ελληνικά είναι κάτι σαν φετίχ :D Edited July 14, 2010 by nickvog Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ωραια:D:D:D επισης, διαβαζα τα σχολια που εχουν γραψει οσοι βαλανε την 7, και αναφερουν καποιοι: 1)not as my expect. I have just up loaded v7 but must turn back to v5. In v7. Touch is not sensitive. Cant scroll in contact, in dictionary, everything is slow. I hope Hx team will fix it . Thank you 2)hi.i have problem with call log.when i restart my phone all call logs become delete! 3)Secondly: After I’ve flashed my phone, I tried to do the same thing as in the youtube tutorial = Wait untill the autoinstallers are complete. HOWEVER, the phone seems to try these installers, but after 30seconds the phone reboots itself, and it keeps doing that untill I did a factory reset (*#7370#). Then the phone is usable, but I don’t have the Tsunami, nor the Threaded-SMS, nor other stuff that is auto installed. I tried re-flashing the phone but it gave the same result. εσεις που εχετε βαλει την 7,παρουσιαστηκε καποιο προβλημα σαν τα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 πεεεεεερημενοντας την ελληνικη ..... Παντος δεν ξερω το ποσο καλη ειναι η οχι, ενα πραγμα θελω να εχει διορθωθει που μου την σπαει:mad: , οταν συνδεουμε το κινητο με PC ασπριζει το θεμα του κινητου και μας χανεται το wallpaper. και κατι αλλο που θεωρο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τετοιο κινητο ειναι οταν βλεπουμε μια φωτο απο την διαχείριση αρχειων δεν μπορουμε με το δαχτυλο να παμε σε επομενη, πρεπει να βγουμε απο αυτην και μετα να ανοιξουμε αλλη. Αυτα πρεπει να κοιταξει ο γερμανος και να διορθωσει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 το πρωτο που αναφερεις εμενα δεν το κανει...ολα κανονικα μου μενουν. οσο για το δευτερο,δεν μπαινω μεσω διαχειρισης αρχειων οποτε...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 παιδεια πειται μας της εντηπωσεις απο την V7 οσοι το εχουν περασει!!ειναι καλητερει απο την v5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 για να καταλαβω... στο link κατεβαζεις ουσιαστικα ενα εργαλειο για το flashαρισμα? δηλαδη εγω συνδεω το κινητο και παταω το 'download start' ??? dim_dais, ελληνικα δεν εχει αυτη η εκδοση, ετσι? Οχι αγορίνα .... Δεν εχει . . .οταν βγεί βεβαια η ελληνική θα ξαναφλασάρω βεβαια... τελος παντων... ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ ΠΑΝΤΩΣ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 αντε με καταφερατε και μολις φλασαρα και γω:D:D:D η διαδικασια απλα γελοια...δεν το περιμενα τοσο ευκολο. πρωτη εντυπωση καλη,πολυ εξυνο το εργαλειο της αρχικης οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 πεεεεεερημενοντας την ελληνικη ..... Παντος δεν ξερω το ποσο καλη ειναι η οχι, ενα πραγμα θελω να εχει διορθωθει που μου την σπαει:mad: , οταν συνδεουμε το κινητο με PC ασπριζει το θεμα του κινητου και μας χανεται το wallpaper. αυτο που λες γινεται απ οτι ξερω, επειδη το θεμα ειναι αποθηκευμενο στη μαζικη μνημη κ γινεται μονο οταν συνδεεσαι με τη μαζικη μνημη. αν συνδεθεις με pc studio δεν θα εχεις προβλημα η αν αποθηκευσεις το θεμα στη μνημη του τηλεφωνου c: αν προσεξες οταν συνδεεσαι με μαζικη μνημη κ οι εφαρμογες που εχεις εχει εγκατεστημενες δεν φενονται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 καλημερα,απο χθες σκαλιζω την εκδοση 7 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μπορω να πω. εντυπωση μου χει κανει το εργαλειο της αρχικης οθονης,που μπορεις να βαζεις συντομευσεις,αλλα τωρα μπορεις να τις 'σερνεις' προς τα πανω και να κρυβονται. επισης μεγαλη εντυπωση που χει κανει η μπαταρια που απο χτες που μου δειχνε 75% τωρα δειχνει 60%. χτες εβαλα τουλαχιστον 4-5 εφαρμογες και ειχα και το wifi συνεχεια ανοιχτο. νομιζω η εκδοση 7 κανει καλυτερη διαχειριση της ενεργειας. τωρα 2 ερωτησουλες ομως, 1)πανω αριστερα στο σημα απο κατω εχει βγει ενα '3G' και ενα αλλο συμβολακι σαν 2 γραμμες πηγαινε-ελα.http://i263.photobucket.com/albums/ii160/alexcloneclone/th_scr000001su.jpg το 3g το καταλαβαινω ενταξει.το αλλο,σου δειχνει οτι εκεινη την ωρα ειναι συνδεδεμενο ή να μην ασχοληθω καθολου? 2)οταν θες να επεξεργαστεις την αρχικη οθονη κρατας πατημενο το χερι σου πανω στην οθονη και βγαινουν τα συμβολα edit-close σε καθε κουτακι.κατω κατω σου λεει οτι 'drag panels to move'. πως ακριβως σερνω τα κουτακια?οταν τα σερνω φευγει ολη η οθονη προς τα πανω-κατω και οχι το κουτακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makissid Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 καλημέρα σε όλους.Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ flash pleyer γιατί δεν παίζουν τα βιντεάκια στο internet.Έχω την v5.εκτος αν υπάρχει στην v7 οπότε να μην ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 καλημερα,απο χθες σκαλιζω την εκδοση 7 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μπορω να πω. εντυπωση μου χει κανει το εργαλειο της αρχικης οθονης,που μπορεις να βαζεις συντομευσεις,αλλα τωρα μπορεις να τις 'σερνεις' προς τα πανω και να κρυβονται. επισης μεγαλη εντυπωση που χει κανει η μπαταρια που απο χτες που μου δειχνε 75% τωρα δειχνει 60%. χτες εβαλα τουλαχιστον 4-5 εφαρμογες και ειχα και το wifi συνεχεια ανοιχτο. νομιζω η εκδοση 7 κανει καλυτερη διαχειριση της ενεργειας. τωρα 2 ερωτησουλες ομως, 1)πανω αριστερα στο σημα απο κατω εχει βγει ενα '3G' και ενα αλλο συμβολακι σαν 2 γραμμες πηγαινε-ελα.http://i263.photobucket.com/albums/ii160/alexcloneclone/th_scr000001su.jpg το 3g το καταλαβαινω ενταξει.το αλλο,σου δειχνει οτι εκεινη την ωρα ειναι συνδεδεμενο ή να μην ασχοληθω καθολου? 2)οταν θες να επεξεργαστεις την αρχικη οθονη κρατας πατημενο το χερι σου πανω στην οθονη και βγαινουν τα συμβολα edit-close σε καθε κουτακι.κατω κατω σου λεει οτι 'drag panels to move'. πως ακριβως σερνω τα κουτακια?οταν τα σερνω φευγει ολη η οθονη προς τα πανω-κατω και οχι το κουτακι. Ρε παιδιά δεν θα γίνει κάτι και για μας που έχουμε Wiindows 7 να μπορούμε να φλασάρουμε με μια απλή και ασφαλή μέθοδο; Έχω ακόμα την V.2.02 και απο χτες δεν μπορώ να μεταφέρω καμια φωτογραφία απο το κινητό στο laptop με την μαζική αποθήκευση. Με το νεο PC STudio δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή λόγω της πειραγμένης ROM και δεν μπορώ ούτε απο εκει να κάνω κάποια αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ρε παιδιά δεν θα γίνει κάτι και για μας που έχουμε Wiindows 7 να μπορούμε να φλασάρουμε με μια απλή και ασφαλή μέθοδο; Έχω ακόμα την V.2.02 και απο χτες δεν μπορώ να μεταφέρω καμια φωτογραφία απο το κινητό στο laptop με την μαζική αποθήκευση. Με το νεο PC STudio δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή λόγω της πειραγμένης ROM και δεν μπορώ ούτε απο εκει να κάνω κάποια αναβάθμιση. http://hx-custom-roms.com/?cat=8 αν εχεις W7 δεν φταει η rom που δεν σου βρησκει το τηλ το pc studio, κατεβασε την εκδοση 7.2.36.9 του PC Studio 7 και δες αν εχεις εγκαταστησει σωστα τους drivers του τηλ. H αναβαθμιση των rom του γερμανου δεν γηνεται απο το PC studio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Η ROM του γερνανου ΔΕΝ επηρεαζει το PC Studio. Οποιος εχει προβλημα συνδεσης με το PC Studio να κοιταξει αλλου τι φταιει. Εχει ειπωθει πολλες φορες το θεμα αυτο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 καλημερα,απο χθες σκαλιζω την εκδοση 7 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μπορω να πω. εντυπωση μου χει κανει το εργαλειο της αρχικης οθονης,που μπορεις να βαζεις συντομευσεις,αλλα τωρα μπορεις να τις 'σερνεις' προς τα πανω και να κρυβονται. επισης μεγαλη εντυπωση που χει κανει η μπαταρια που απο χτες που μου δειχνε 75% τωρα δειχνει 60%. χτες εβαλα τουλαχιστον 4-5 εφαρμογες και ειχα και το wifi συνεχεια ανοιχτο. νομιζω η εκδοση 7 κανει καλυτερη διαχειριση της ενεργειας. τωρα 2 ερωτησουλες ομως, 1)πανω αριστερα στο σημα απο κατω εχει βγει ενα '3G' και ενα αλλο συμβολακι σαν 2 γραμμες πηγαινε-ελα.http://i263.photobucket.com/albums/ii160/alexcloneclone/th_scr000001su.jpg το 3g το καταλαβαινω ενταξει.το αλλο,σου δειχνει οτι εκεινη την ωρα ειναι συνδεδεμενο ή να μην ασχοληθω καθολου? 2)οταν θες να επεξεργαστεις την αρχικη οθονη κρατας πατημενο το χερι σου πανω στην οθονη και βγαινουν τα συμβολα edit-close σε καθε κουτακι.κατω κατω σου λεει οτι 'drag panels to move'. πως ακριβως σερνω τα κουτακια?οταν τα σερνω φευγει ολη η οθονη προς τα πανω-κατω και οχι το κουτακι. με αυτα τα θεματακια ξερει να μου απαντησει κανεις?:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts