Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για μενα τα καλητερα προγραματα πλοηγησης το ndrive και garmin!!

a)Θα ήθελα να περάσω της κάμερες ( Ρ@ντ@ρ :D) της τροχαίας αλλά δεν τα έχω καταφέρει .

Υπάρχει πουθενά κανένα αρχειάκι που να το φορτώνουμε στο κινητό και να το διαβάζει το Ndrive ή μπορούμε έστω χειροκίνητα να τα περάσουμε ώστε να χτυπάνε όποτε πλησιάζουμε ...

Ειδικά αυτή η ΑΟ έχει γεμίσει φωτογράφους με κάτι ξεφτίλα όρια στα 70km/h

b)an φλασάρω το κινητό για να βάλω την V5 θα χάσω όλα τα προγράμματα π.χ. Ndrive ?

Αν Ναι ξέρουμε μπορούμε να τα ξανακατεβάσουμε ? και να εγκατασταθούν χωρίς πρόβλημα ( τρέχουν όπως και στην original έκδοση ) ?

Edited by zakailiou

a) Δες στο gpspocketpc για κάμερες κλπ.

b) Ναι θα τα χάσεις.

Η μόνη έκδοση NDrive που έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψει σωστά είναι η 9.3.15 (983) DI.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Όχι ο HYPERX είναι Γερμανός 100%
οχι ρε για τον "Panagiotis" λεω βοηθα τον γερμανο, αυτος ο Panagiotis εκανε στην V5 το κινητο απο 550 σε 600Mhz δεν το εκανε ο Γερμανος.

Αυτο που μου συμβαινει ειναι απιστευτο. Εχω το bluetooth headset "Samsung wep 300". Το ειχα στο παλιο μου κινητο ενα Nokia N82 και δουλευε αριστα. Ε, πηγα σημερα να το συνδεσω με το i8910 (samsung με samsung λεω) απλα τα πραγματα παιχνιδακι θα ειναι. Και ομως παιδια δεν συνδεονται. Πολυ απλα το κινητο i8910 δεν βλεπει, δεν αναγνωριζει καθολου το Samsung wep 300. Αν ειναι δυνατον.

Μπορειτε να μου πειτε καποια bluetooth headset που εχετε και που δουλευουν με το i8910 μας να παρω να παρω ενα.

thanx

TCe

Αυτο που μου συμβαινει ειναι απιστευτο. Εχω το bluetooth headset "Samsung wep 300". Το ειχα στο παλιο μου κινητο ενα Nokia N82 και δουλευε αριστα. Ε, πηγα σημερα να το συνδεσω με το i8910 (samsung με samsung λεω) απλα τα πραγματα παιχνιδακι θα ειναι. Και ομως παιδια δεν συνδεονται. Πολυ απλα το κινητο i8910 δεν βλεπει, δεν αναγνωριζει καθολου το Samsung wep 300. Αν ειναι δυνατον.

Μπορειτε να μου πειτε καποια bluetooth headset που εχετε και που δουλευουν με το i8910 μας να παρω να παρω ενα.

thanx

Μου φαίνεται απίστευτο να μην το βλέπει καν!

Αν έλεγες ότι απλά δεν συνδέεται θα μπορούσα να το καταπιώ....

Μυστήρια πράγματα.... :wacko:

Εγώ έχω αυτό και δουλεύει άψογα με το i8910! :)

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

thanx

Πριν πας να αγοράσεις άλλο, δοκίμασε να κάνεις τη σύνδεση ανοίγοντας την εφαρμογή bluetooth, και ΟΧΙ απο τις ρυθμίσεις -> συνδεσιμότητα -> bluetooth. Απο εκεί κάτι δεν δουλεύει καλά, και πολύ πιθανόν να μην το βλέπει η συσκευή το ακουστικό.

Απο την εφαρμογή bluetooth που βρίσκεται στο μενού -> εργαλεία, πιστεύω οτι απο εκεί θα το λύσεις το θέμα.

Μου το εκανε κι εμενα, η εκδοση που εχει στο GOODIES δεν δουλευει σωστα στην ν5. Περασα την εκδοση 5250 1_6_018 και δουλευει οκ

αν μπορεις βαλε λινκ να το κατεβασω γιατι κ καποιο αλλο που κατεβασα απο i8910users το ιδιο ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ορίστε:

http://rapidshare.com/files/400125902/OviStore_5250_prdSrv_1_6_018_1_.rar

Βλέπω το εξής πρόβλημα που δεν ξέρω αν οφείλεται στη συσκευή ή στον υπολογιστή μου:

Δεν μπορώ να ανοίξω ούτε με το Windows media player ούτε με την εφαρμογή πολυμέσων του PC Studio, βίντεο που τραβάω απο τη συσκευή, με την V5.

Το παθαίνω και με μερικά άλλα βίντεο, άλλων συσκευών, αλλά όχι με όλα. Μερικά παίζουν.

Το προσπαθώ επίσης και με το BS player pro και με το Media player classic, και δεν παίζουν με τπτ.

Μήπως είναι θέμα της συσκευής;

thanx

Πατα συνεχόμενα το κουμπί απο το bluetooth και κάνε αναζήτηση. Μου το εκανε και εμένα με samsung bluetooth και μετα απο μερικές προσπάθειες το βρήκε!

Δεν υπάρχει περίπτωση θα το βρει. Δεν βρίσκω και εγω το δικό μου για να κανω δοκιμή αλλα ειχα παιδευτεί μέχρι να το βρει! Το σίγουρο ειναι οτι πατούσα για λίγο το κουμπί απο το bluetooth αλλά δεν θυμάμαι ποσο γιατι αν το πατάς πολυ ώρα θα σβήσει

Edited by LeGendGR

Πατα συνεχόμενα το κουμπί απο το bluetooth και κάνε αναζήτηση. Μου το εκανε και εμένα με samsung bluetooth και μετα απο μερικές προσπάθειες το βρήκε!

Νομίζω η απάντησή σου αναφέρεται σε άλλο θέμα...

Ορίστε:

http://rapidshare.com/files/400125902/OviStore_5250_prdSrv_1_6_018_1_.rar

στη δευτερη εγκατασταση βγαζει μυνημα Αγνωστο σφαλμα:-5 κ δεν γινεται εγκατασταση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε να βάλεις την έκδοση απο το GOODIES που δεν συνδέεται σωστά, και πέρνα απο πάνω αυτήν που ανέβασα. Αν θυμάμαι καλά, έτσι το έκανα κι εγώ.

κατέβασα κι εγώ το ovi store από το rapidshare, εχωντας περάσει πρώτα αυτή απο τα goodies αλλα τίποτα. Μόνο μεσω 3g/Gsm συνδέεται. Επίσης έχω κάνει και τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο --> συνδεσιμότητα ---> προορισμοί, έχω ορίσει δηλαδή και εκει το wlan ως προτεύων, αλλά δε θέλει με τίποτα να το δεχτεί. :mad:

Επίσης όταν πάω να κατεβασω οποιαδήποτε εφαρμογή απο το ovi store μου πετάει αυτό το σφάλμα: the operation could not be completed due to an error. :blink:

παλιότερα με το firmware v4 δουλευε κανονικά εστω και μέσω 3g μόνο. Τώρα τι συμβαίνει???

Μολις εκανα παλι δοκιμη. Λειτουργει κανονικα. Συνδεεται μεσω wlan, αφου με ρωτησει, κατεβαζει και εγκαθιστα εφαρμογες. Εχετε βαλει στις ρυθμισεις συνδεσης της συσκευης να ρωταει που θα συνδεθει; αν οχι, μηπως φταιει αυτο;

Βλέπω το εξής πρόβλημα που δεν ξέρω αν οφείλεται στη συσκευή ή στον υπολογιστή μου:

Δεν μπορώ να ανοίξω ούτε με το Windows media player ούτε με την εφαρμογή πολυμέσων του PC Studio, βίντεο που τραβάω απο τη συσκευή, με την V5.

Το παθαίνω και με μερικά άλλα βίντεο, άλλων συσκευών, αλλά όχι με όλα. Μερικά παίζουν.

Το προσπαθώ επίσης και με το BS player pro και με το Media player classic, και δεν παίζουν με τπτ.

Μήπως είναι θέμα της συσκευής;

Εμένα τα βίντεο που τραβάω από το κινητό παίζουν μια χαρά με όλα τα προγράμματα εκτός του kmplayer (τον οποίο τον είχα πειράξει λίγο και μάλλον γιαυτό δεν παίζουν).

Σε τι λειτουργικό σύστημα τα παίζεις τα βίντεο;

Εγώ είμαι με Win 7 x64.

Ο καλύτερος media player φυσικά είναι ο Media player Classic - Home Cinema!

κατέβασα κι εγώ το ovi store από το rapidshare, εχωντας περάσει πρώτα αυτή απο τα goodies αλλα τίποτα. Μόνο μεσω 3g/Gsm συνδέεται. Επίσης έχω κάνει και τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο --> συνδεσιμότητα ---> προορισμοί, έχω ορίσει δηλαδή και εκει το wlan ως προτεύων, αλλά δε θέλει με τίποτα να το δεχτεί. :mad:

Επίσης όταν πάω να κατεβασω οποιαδήποτε εφαρμογή απο το ovi store μου πετάει αυτό το σφάλμα: the operation could not be completed due to an error. :blink:

παλιότερα με το firmware v4 δουλευε κανονικά εστω και μέσω 3g μόνο. Τώρα τι συμβαίνει???

Στον μαμά browser πήγες στις ρυθμίσεις του να επιλέξεις να σε ρωτάει πάντα για την σύνδεση; Είναι ανεξάρτητη επιλογή από το Ρυθμίσεις/Συνδεσιμότητα.

Η παραπάνω ρύθμιση του μαμά browser επηρεάζει τα προγράμματα widgets και ίσως και το Ovi Store!

Στον μαμά browser πήγες στις ρυθμίσεις του να επιλέξεις να σε ρωτάει πάντα για την σύνδεση; Είναι ανεξάρτητη επιλογή από το Ρυθμίσεις/Συνδεσιμότητα.

Η παραπάνω ρύθμιση του μαμά browser επηρεάζει τα προγράμματα widgets και ίσως και το Ovi Store!

τελικα η ρυθμιση στο μαμα browser ηταν η λυση!!!! μπαινει κανονικα αφου πρωτα με ρωταει με τι συνδεση θελω να μπω

[sIGPIC][/sIGPIC]

;) μπράβο, όπως ανέφερε ο φίλος μαφιόζος, έτσι τα ρυθμίζω πάντα κι εγώ απο την αρχή, και γι αυτό δεν είχε βγει το πρόβλημα..

Κατεβασα την μαμισια εκδοση για το τηλ της vodafone αλλα δεν ξερω πως να την εγκαταστησω. Δεν εχει μεσα readme. Ας με βοηθεισει καποιος γιατι θελω να ξαναπερασω την παλια.
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Κατεβασα την μαμισια εκδοση για το τηλ της vodafone αλλα δεν ξερω πως να την εγκαταστησω. Δεν εχει μεσα readme. Ας με βοηθεισει καποιος γιατι θελω να ξαναπερασω την παλια.

Γιατί θέλεις να περάσεις την μαμίσια ρομ; Έπαθε τίποτα η συσκευή σου και χρειάζεσαι service;

Πάντως η "μαμισια" ρομ του "πλαισίου" που είχαμε οι περισσότεροι όταν πήραμε το κινητό, δεν υπάρχει πουθενά.Η ελληνική ρομ που έχουμε διαθέσιμη είναι παλιότερη έκδοση....

Θα χρειαστείς το symbian flashing tool 1.5 για να περάσεις την ρομ.

Αυτός ο οδηγός θα σου λύσει όλες τις απορίες... :)

Αν δεν την έχεις ήδη την ρομ, πες μου να σου βρω λινκ.

Λογικά, όπως περνάς και την custom

Γενικά χρειαζόμαστε το symbian flashing tool για να περάσουμε τις ρομ.

Οι custom του hyperx δεν είναι τίποτα άλλο παρά το symbian flashing tool με φορτωμένα εξ'αρχής τα αρχεία της ρομ για λόγους ευκολίας!

Edited by MaFiOzOS_88

Γιατί θέλεις να περάσεις την μαμίσια ρομ; Έπαθε τίποτα η συσκευή σου και χρειάζεσαι service;

Πάντως η "μαμισια" ρομ του "πλαισίου" που είχαμε οι περισσότεροι όταν πήραμε το κινητό, δεν υπάρχει πουθενά.Η ελληνική ρομ που έχουμε διαθέσιμη είναι παλιότερη έκδοση....

Θα χρειαστείς το symbian flashing tool 1.5 για να περάσεις την ρομ.

Αυτός ο οδηγός θα σου λύσει όλες τις απορίες... :)

Αν δεν την έχεις ήδη την ρομ, πες μου να σου βρω λινκ.

Γενικά χρειαζόμαστε το symbian flashing tool για να περάσουμε τις ρομ.

Οι custom του hyperx δεν είναι τίποτα άλλο παρά το symbian flashing tool με φορτωμένα εξ'αρχής τα αρχεία της ρομ για λόγους ευκολίας!

Βασικα δεν εχω δει καμια τεραστεια διαφορα με την V5 του Γερμανου φιλου, που οπως λεγαν ολοι οτι γινεται διαφορετικο τηλεφωνο κτλ. Κατεβασα και το ovi maps που εβαλε ο φιλος πιο πανω αλλα δεν μπαινουν οι χαρτες με το map loader κι ετσι σκεφτομαι ή να βαλω την V4 που απ τα σχολια μου φενεται καλυτερη ή να βαλω την μαμισια. Δεν ξερω τι νακα κανω ας με βοηθησει καποιος που ξερει καλυτερα.

Ευχαριστω

LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Βασικα δεν εχω δει καμια τεραστεια διαφορα με την V5 του Γερμανου φιλου, που οπως λεγαν ολοι οτι γινεται διαφορετικο τηλεφωνο κτλ. Κατεβασα και το ovi maps που εβαλε ο φιλος πιο πανω αλλα δεν μπαινουν οι χαρτες με το map loader κι ετσι σκεφτομαι ή να βαλω την V4 που απ τα σχολια μου φενεται καλυτερη ή να βαλω την μαμισια. Δεν ξερω τι νακα κανω ας με βοηθησει καποιος που ξερει καλυτερα.

Ευχαριστω

Πήγες από την μαμά ρομ στην V5 και δεν είδες καμία διαφορά;;;; :blink:

Εκτός και αν κατάλαβα λάθος (πχ να πήγες από την V3 στην V5), αυτό που λές είναι πρωτοφανές!

Άμα αρχίσω να γράφω για τις βελτιώσεις της V5 σε σχέση με την "μαμά" ρομ δεν θα τελειώσω ούτε αύριο! :p

Με το map loader μια χαρά μπαίνουν οι χάρτες στο ovi maps (την έκδοση που έχει γίνει modded για να παίζει στο κινητό μας).

Η V4 είναι καλή ρομ αλλά άμα είσαι στην V5 δεν υπάρχει λόγος να κάνεις υπαναχώρηση! :)

[quote=MaFiOzOS_88

Με το map loader μια χαρά μπαίνουν οι χάρτες στο ovi maps (την έκδοση που έχει γίνει modded για να παίζει στο κινητό μας).

μηπως μπερδευεται με το ovi store που αναφερθηκαν προβληματα? παντως απ οτι θυμαμαι το τηλεφωνο πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στη μνημη μαζικης αποθηκευσης για να αναγνωριζεται απ το map loader

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD