Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου αν θυμάμαι καλά στην V3-29 δεν αναβαθμίζεται το modem part παρα μόνο τα άλλα 2 parts.Κάπου είχα δει ένα μέλος που είχε φλασάρει την 3-29 από την μανίσια ρομ απευθείας και είχε διατηρήσει το αρχικό modem της voda.

Σίγουρα πάντως στην τελευταία έκδοση δεν αναβαθμίζεται το modem γιαυτό και ο Γερμανός το χορηγεί ξεχωριστά.

Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε αυτό που σου έγραψα παραπάνω η περίμενε να βγει η καινούργια V4 με πλήρη ελληνική υποστήριξη!

Σ' ευχαριστω φίλε μου, θα περιμένω την V4 και ελπίζω να ειναι θέμα του MODEM.΄Πάντως απο τη΄μέρα που εβαλα τη μαμισια rom δεν μου παρουσιαστηκε ξανα το πρόβλημα.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγήκε η HX-V4-28!!!! :dance: :dance:

• 3D-nav and 3D-taskmanager disabled by default (just install 3d-package.sis from e:\goodies if you have flashed the contents pack, if not download it here
  • JD1 (or newer based)
  • freesign cert. + nokia
  • changed kinetic scroll values (little bit slower)
  • conversation-app integrated in message-app
  • Full Java 2.1 compatible
  • Adobe reader can be installed now
  • integrated SE-vivaz-app: trackID (same as shazzam, but this is for free :) )
  • jepegencoder from JD1 RU. (thanks to sceriffo for this tip)
  • free space on c:\ ~89 MB ! (language depended)
  • New widgets by default: torch-widget by joker2009, liam clock by liamstears .
  • New flashing procedure, flash your device TWICE, but get all your apps/files on e:\ flash the conntents-pack and the following things will be installed:
    widgets: crsikeloFlipClock (HTC like clock) HIFIBLUE clock (analog clock) Nokia OVI maps vers. 3.04 (16.04.2010) Opera-mobile, TTpod, (all installed on e:\)
    15 New themes. New startup-sound/animation.
    Goodies folder on e:\ with usefull apps: many Vodafone homescreens, accuweather, animation_plus, 2 different dayhandversions (portrait keyboard and much more) Java 2.1_18 beta.
    orange-homescreen, pan-focus-patc, skyfire-browser. Games: Labyrinth_by_Illusion and Rally_Master_pro (free)
  • kinetic-scroll in MENU and landcape in menu
  • Many bugfixes
  • first licensed app (phone torch) by Harald Meyer: http://www.phonetorch.com
  • new kastor-effects by joker2009
  • Videoplayer version switched back to 1.088 (better subtitle)
  • Cache values changed to e:\ it seems that on d:\ somtimes apps crashed !
  • changed sensor-speed lowered to 200 ms (now it doesn´t change so fast from portrait to landscape
  • open4all patch is still integrated but you can disable it via ROMpatcher-patch as some apps are not compatible with it !
  • Cube widget_bar can be enabled by flashing the Cube-flash-patch AFTER flashing the main part !

Descrition how to flash the new Firmware with contents-pack:

1. Do a flash with the exe file (as always)

2. after phone reboots, SHUT OFF Phone

3. go again in bootloader

4. start symbian rom-flashing tool from the CONTENTS package

5. click on CONTENTS SMD in the flashing tool and load the *.ima file depending on the device you are using (8GB or 16GB) from the package

6. plugin USB cable in your device and click on DOWNLOAD START

7. After phone reboots, the installation will begin in the background, it´s finished when “reboot phone to finish installation appear.

If you want the Cube-widget-bar you have to flash the widget-patch BEFORE flashing the contents-pack: Download_cube_widget_patch

It´s very important to make a HARD-reset if you have flashed an older V4-Beta version before starting the flashing procedure !!!!

=================================

Εγώ όπως σε όλα τα μεγάλα releases θα περιμένω μία μέρα για τυχόν bugs και αύριο με το καλό, βούρ στον πατσά!!! :D

Από ότι βλέπω άλλαξε και η διαδικασία φλασάρίσματος λιγάκι (ως συνήθως) και πλέον φλασάρουμε και 2 φορά για να περάσουμε κάποιος εφαρμογές.Τα βήματα φαίνονται απλά πάντως.

Αν φλασάρει κάποιος βιαστικός :lol: περιμένουμε εντυπώσεις!!

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Εγώ θα περιμένω για την ελληνική έκδοση αν και δεν ειμαι ακόμα σίγουρος γιατί η V3 μου πάει γάντι! Οποιος την βάλει ας μας πει συγκριτικά και με την V3 αν είχε αυτήν πριν περασμένη..
Αντώνης

Βγήκε η ελληνική tonysac!

Το λινκ της υπογραφής μου σε αυτήν παραπέμπει! :happy:

Απλά αναζητείται γενναίος να την περάσει για να μας πει πρώτες εντυπώσεις! :p

Ναι εχεις δικιο τωρα το ειδα! Απο οτι βλεπω στο site του προς το παρον φαινεται σταθερη αν και η καινουρια προσθηκη στα widgets εχει bugs οπως λεει και ο ιδιος...παντως για να την βαλω θα πρεπει κατι να με πεισει οτι ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη της V3...ειδομεν! :ninja:
Αντώνης

Εμένα μόνο το kinetic scrolling των μενού μου φτάνει, οπότε αύριο αν δεν βγει κάνα bug fix γιούυυυργιααα! :lol:

Εμένα μόνο το kinetic scrolling των μενού μου φτάνει, οπότε αύριο αν δεν βγει κάνα bug fix γιούυυυργιααα! :lol:

Την πέρασα εδω και κανενα 30λεπτο ολα τελεια μέχρι στιγμής λίγο αργό ειναι μονο το καινούριο widget criskelo clock. προσκυνάω το καινούριο app TrackID.

Την πέρασα εδω και κανενα 30λεπτο ολα τελεια μέχρι στιγμής λίγο αργό ειναι μονο το καινούριο widget criskelo clock. προσκυνάω το καινούριο app TrackID.

Ωραίος ρε Legend...

Διάβασα στο blog του γερμανού ότι σε πολλούς δεν αρέσει ότι πρέπει να κάνεις 3 φορές κλίκ για αν ανοίξει μια εφαρμογή.Ισχύει;

Και αν ναι είναι τόσο ενοχλητικό;

Ωραίος ρε Legend...

Διάβασα στο blog του γερμανού ότι σε πολλούς δεν αρέσει ότι πρέπει να κάνεις 3 φορές κλίκ για αν ανοίξει μια εφαρμογή.Ισχύει;

Και αν ναι είναι τόσο ενοχλητικό;

Αν λες για το widget criskelo clock στην αρχη ηθελε όντος αρκετές φορές να το πατήσεις, τώρα όμως αφού πέρασα και αλλά προγράμματα και έκανα μερικές επανεκκινησης το πατώ μια φορά και αργή 3-4 δευτερόλεπτα για ανοίξει αυτό που θέλω, γενικά ειναι στα όρια του ενοχλητικού επίσης η μια από της επτά συντομεύσεις δεν μου ανοίγει καθόλου.Αν λες για το μενού καμιά φορα οχι παντα μπορει να χρειαστεί να πατήσεις και δεύτερη φορα το επαθα στα πολυμέσα,μουσικη και στην έκθεση αλλα αυτο γίνεται μονό όταν το κανείς γρήγορο πάτημα και πιστεύω οτι το μπερδεύει με το scrolling γι'αυτο δεν το ανοίγει αμεσος.

Edited by LeGendGR

παιδες καλησπερα. εχει τελικα kinetic scrolling στο menu??? κανενα bug???? αυτο το αρχειο 8GB Contents pack τι περιεχει???? μοντεμ δεν εχει η ειναι ενσωματωμενο??? την περναμε με τον ιδιο τροπο που περασαμε και την HX-V3-29 // Modem JC1 ????

περιμενω πως και πως το Σ/Κ να βρω χρονο να την περασω, αν δεν βγαλει κανενα προβλημα ως τοτε.

καλο βραδυ σε ολους.

panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp

Τι είναι ακριβώς το "app TrackID" κάτι σαν το shazam id που σου έδινε πληροφορίες για το τραγούδι και τον τραγουδιστή;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Τι είναι ακριβώς το "app TrackID" κάτι σαν το shazam id που σου έδινε πληροφορίες για το τραγούδι και τον τραγουδιστή;

καλημερα. ακριβως αυτο που λες. μονο που ειναι δωρεαν απο την SE και δουλευει αψογα :)

την περασα και γω πριν λιγο, αψογη μεχρι στιγμης . πολυ πιο γρηγορη αποκριση σε σχεση με την V3 , καλητερο σημα, αλλα...... στην οθονη αναμονης δηχνει μονο το wallpaper και το μενου των 4 πληκτρων (Τηλεφ-Επαφες-Μηνυμ-Μενου) το οποιο μαλιστα :mad: δεν ακουμπα κατω κατω στην οθονη αλλα ειναι λιγο πιο ψηλα :mad:, και που ειναι το ρολοι:mad: , η μπαρα με το σημα:mad:, η μπαρα της μπαταριας :mad: ?????????????

Εχω βαλει σαν θεμα αρχικης οθονης το ''χαμηλη'' , που στην V3 μου τα εδειχνε κανονικα.

Ειναι σπαστικο :mad: να μην βλεπεις την μπαταρια σου, το σημα σου, αν ειναι ετσι θα επανελθω στην V3.;)

την περασα και γω πριν λιγο, αψογη μεχρι στιγμης . πολυ πιο γρηγορη αποκριση σε σχεση με την V3 , καλητερο σημα, αλλα...... στην οθονη αναμονης δηχνει μονο το wallpaper και το μενου των 4 πληκτρων (Τηλεφ-Επαφες-Μηνυμ-Μενου) το οποιο μαλιστα :mad: δεν ακουμπα κατω κατω στην οθονη αλλα ειναι λιγο πιο ψηλα :mad:, και που ειναι το ρολοι:mad: , η μπαρα με το σημα:mad:, η μπαρα της μπαταριας :mad: ?????????????

Εχω βαλει σαν θεμα αρχικης οθονης το ''χαμηλη'' , που στην V3 μου τα εδειχνε κανονικα.

Ειναι σπαστικο :mad: να μην βλεπεις την μπαταρια σου, το σημα σου, αν ειναι ετσι θα επανελθω στην V3.;)

κ εγω την εβαλα αλλα αυτα τα προβληματα δεν τα εχω ειναι οπως στη v3 ακριβως

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποια ρομ περασες? γιατι εχει μια που λεει " 8GB Contents pack" και μια που λεει Main Russian, Greek, Dutch. ξερεισ ποια ειναι η διαφορα τους, η διαδικασια φλασαρισματος ειναι ιδια με τις προηγουμενες? εγω εχω περασει την HV-3

κ εγω την εβαλα αλλα αυτα τα προβληματα δεν τα εχω ειναι οπως στη v3 ακριβως

μετα απο καμια 10αρια restart τελικα τα εβγαλε.:D, παντως ειναι ταχυτατη !!! να δουμε και το video και τις φωτο τι λενε.... !!;)

ποια ρομ περασες? γιατι εχει μια που λεει " 8GB Contents pack" και μια που λεει Main Russian, Greek, Dutch. ξερεισ ποια ειναι η διαφορα τους, η διαδικασια φλασαρισματος ειναι ιδια με τις προηγουμενες? εγω εχω περασει την HV-3

Russian, Greek, Dutch αυτη ειναι η rom, το content pack αν θες το βαζεις, ειναι για να ενεργοποιησεις η να απενεργοποιησεις καποια προγραμματα εφαρμογες

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια/που μπορω να βρω και εγω την V3 γιατι ειμαι ακομη μεε την μαμισια.δεν εχω προβλημα αλλα κατι καλυτερο δεν βλαπτει.ευχαριστω εκ των προτερων.........

φιλε θα την βρεις στο σιτε γερμανου HX-Custom-Roms.com. και σου την προτηνο την εχω περασει και ειναι φανταστικη!!!

Παίδες, έχω περάσει εδώ και λίγες μέρες την v3 και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα από 2 πράγματα...1ον η μπαταρία κρατάει μόνο μια μέρα από 3-4 με την μαμίσια, και 2ον δεν έχει την ίδια ένταση το ακουστικό όταν συνομιλώ (ακούγεται χαμηλά..). Βοηθήστε με, με τις γνώσεις σας, γιατί αλλιώς θα το σπάσω!!!!και είναι κρίμα......

φιλε μου εχει βγει το HX-V4 γειατι δεν περνας αυτο και δες αν εχεις το ιδιο προβηιμα.εγω το εχω περασμενο και ολα σουπερ!!!!

φιλε μου εχει βγει το HX-V4 γειατι δεν περνας αυτο και δες αν εχεις το ιδιο προβηιμα.εγω το εχω περασμενο και ολα σουπερ!!!!

Εαν θελήσω να εγκαταστήσω την v4, θα πρέπει πάλι μετά να ξαναεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές?

Εαν θελήσω να εγκαταστήσω την v4, θα πρέπει πάλι μετά να ξαναεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές?

Ναι δυστυχώς...αλλά υπάρχει το Contents pack που έχει πολλές προεγκατεστημένες! :)

Παίδες, έχω περάσει εδώ και λίγες μέρες την v3 και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα από 2 πράγματα...1ον η μπαταρία κρατάει μόνο μια μέρα από 3-4 με την μαμίσια, και 2ον δεν έχει την ίδια ένταση το ακουστικό όταν συνομιλώ (ακούγεται χαμηλά..). Βοηθήστε με, με τις γνώσεις σας, γιατί αλλιώς θα το σπάσω!!!!και είναι κρίμα......

εγω φιλε μου εχω την v3 και δεν την αλλαζω. η μπαταρια μου κραταει 7-8 μερες. Οταν φτασει σε μια γραμμη τοτε μου κραταει αλλες 2 μερες. Δεν ξερω γιατι σε εσενα κραταει τοσο μα τοσο λιγο.

TCe

7-8 μερες? και εγω το ειχα περασμενο αλλα η μπαταρια μου κρατουσε μονο 3 μερες το πολυ και την νυχτα το εκλεινα!εγω παντως σου λεω να περασεις να περασεις v4 την εχω περασμενει και ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την v3!

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD