rostropol Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 καλημέρα!!!τα subs στα ελληνικά σας τα εμφανίζει? γιατί σε μένα κάτι ακαταλαβίστικα μου βγάζει πως θα το βάλω στα ελληνικά?... και τα εικονίδια από το ndrive ( κάτι αεροπλανάκια αυτοκινητάκια κλπ )είναι όλα στην έκθεση πως θα μπορέσω να τα κάνω hide? :ninja::cry::D:rolleyes:;) Σύνδεσε το κινητό σε λειτουργία μαζικής μνήμης και στον φάκελο NDrive(στην κάρτα μνήμης)>images favourites>24,32,48,σε αυτούς τους υποφάκελους βρίσκονται όλα τα αρχεία εικόνας που εμφανίζονται σε διαφορετικές διαστάσεις διότι και με τον προσανατολισμό οθόνης πρέπει να ανταποκρίνονται σωστά στην απεικόνιση τους>επιλέγοντας τα όλα σε κάθε φάκελο ξεχωριστά πας με δεξί κλικ>Ιδιότητες>βάλτα όλα στο Μόνο για ανάγνωση και Κρυφό>Εφαρμογή>ΟΚ και αυτό ήταν,δεν θα τα βλέπεις στην Εκθεση:);). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 λοιπον στο βιβλιαρακι οδηγιων δε βρηκα κατι για το λουκετακι που δεν εχει καποια χρησιμοτητα....και να αναφερω κατι που δε ξερω αν εχει αναφερθει...οταν βαζεις τη μικρη σειρα γραμματων και μπαινεις στο κεντρικο μενου τοτε η μιση οθονη ειναι κενη και τα υπομενου κατι αντιστοιχο κατι που δε μου αρεσει αισθητικα....σε συγκριση με το ν97 γιατι εχω και τα 2 θεωρω οτι κατα πασα πιθανοτητα αν συνεχισει το αγαπημενο μου λειτουργικο τερμα τα νοκια καλως ηρθες SAMSUNG!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 το λουκετακι οντως τι κανει? Το λουκετάκι στην οθόνη αναμονής χρησιμεύει στο (ξε+)κλειδώνει την θέση που έχουμε τοποθετήσει τα διάφορα widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmak0s Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 παιδια εγκατέστησα το garmin αλλα στη σελίδα που επιλέγεις γλώσσα δε μπορω να επιλεξω "επόμενο".. εχω κάνει τα πάντα!! καμία πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Και εγω είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Omnia Hd αλλα θέλω να ρωτήσω τι γίνεται μετην rom της συγκεκριμένης συσκευής. Το αγόρασα απο την vodafone αλλά έχει το firmware που έχει πρόβλημα στον ήχο του video. Η ερώτηση είναι έχει βγεί official rom απο την vodafone Που να λύνει το πρόβλημα? Αν περάσω την ιταλική firmware στα ελληνικά ακυρώνεται η εγγύηση της συσκευής απο την voda? Thx Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Η ερώτηση είναι έχει βγεί official rom απο την vodafone Που να λύνει το πρόβλημα? Αν περάσω την ιταλική firmware στα ελληνικά ακυρώνεται η εγγύηση της συσκευής απο την voda? Thx 1) Οχι ακομα 2) Ναι Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 παιδιά, παρακαλώ όποιοs μπορεί να με βοηθήσει στα παρακάτω ερωτήματα. 1. το 8910 του Πλαίσιου έχει το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο του video; 2. έχω το garmin σε nokia N82. μπορώ να το αντιγράψω στο 8910; 3. ταιριάζει η κάρτα με το πρόγραμμα garmin που είχε το παλιό omnia; 4. πωs κάνουμε αναβάθμιση του χάρτη auto drive hellas σε 1.70; και 5. είμαι κάτοχοs garmin nuvi και κατεβάζω νόμιμα τιs αναβαθμίσειs του autodrive hellas. υπάρχει τρόποs να το περάσω στο 8910; σαs ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 παιδια εγκατέστησα το garmin αλλα στη σελίδα που επιλέγεις γλώσσα δε μπορω να επιλεξω "επόμενο".. εχω κάνει τα πάντα!! καμία πρόταση? Το ιδιο προβλημα ειχα και γω, φανταζομαι οτι βαζεις την εκδοση 5.00.40 η 30 . Μονο με την εκδοση 5.00.50 παιζει κανονικα, (μην προσπαθητε σε εκδοσεις 5.00.40 και 30 ΔΕΝ παιζει στο HD) την εβαλα και ολα οκ, αλλα την βρηκα χωρης χαρτες και περασα τους χαρτες απο την 5.00.40 και δεν μου δουλευουν. Αλλα το Garmin παιζει χωρης κολιματα. Ξερει κανεις που θα βρουμε ελληνικους χαρτες να παιζουν με την εκδοση 5.00.50 ??????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 παιδιά, παρακαλώ όποιοs μπορεί να με βοηθήσει στα παρακάτω ερωτήματα. 1. το 8910 του Πλαίσιου έχει το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο του video; 2. έχω το garmin σε nokia N82. μπορώ να το αντιγράψω στο 8910; 3. ταιριάζει η κάρτα με το πρόγραμμα garmin που είχε το παλιό omnia; 4. πωs κάνουμε αναβάθμιση του χάρτη auto drive hellas σε 1.70; και 5. είμαι κάτοχοs garmin nuvi και κατεβάζω νόμιμα τιs αναβαθμίσειs του autodrive hellas. υπάρχει τρόποs να το περάσω στο 8910; σαs ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1. Αυτό που πήρα ΄γω από ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. 2.Garmin 5.00.50 εκ νέου θα κάνεις εγκατάσταση,όχι αντιγραφή. 3.Το ΟΜΝΙΑ έχει WM άρα το αρχείο εγκατάστασης του Garmin στην κάρτα θα είναι .exe ή .cab το οποίο δεν έχει σχέση με τα αρχεία .sisx για Symbian και μάλλον θα είναι και παλιότερη έκδοση(προ 5.00.50) 4.http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 ευχαριστώ για τιs απαντήσειs, αλλά δεν ξέρω πωs και από που να κατεβάσω το 5.00.50. τον χάρτη 1,70 τον έχω κατεβάσει από/www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html[/url][/quote (σαν κάτοχοs garmin nuvi), αλλά πωs θα τον περάσω στο 8910; μπορείs αν σου είναι εύκολο ή κάποιο άλλο παιδί, να μου στείλει μύνημα γιατί δεν πρόκειται να τα καταφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xremylos Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Ευχαριστω παιδες.Επαναλαμβανω 1 ερωτησh αν ξερει καποιος Πως μπορω να ανοιξω την καμερα βιντεοκλησης να τη δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 ευχαριστώ για τιs απαντήσειs, αλλά δεν ξέρω πωs και από που να κατεβάσω το 5.00.50. τον χάρτη 1,70 τον έχω κατεβάσει από/www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html[/url][/quote (σαν κάτοχοs garmin nuvi), αλλά πωs θα τον περάσω στο 8910; μπορείs αν σου είναι εύκολο ή κάποιο άλλο παιδί, να μου στείλει μύνημα γιατί δεν πρόκειται να τα καταφέρω. ιπμαρτ>Google it ! τα υπόλοιπα δικά σου,όπως μας βρήκες εδώ σου δίνω hint,ο εύρων αμείβεται;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 P.S. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ SIM AΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ???? Kάποιος ??? :worry::worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Kάποιος ??? :worry::worry: Πιανεις την επιφανεια της σιμ που φαινεται και προσπαθεις να τη συρεις προς τα εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Πιανεις την επιφανεια της σιμ που φαινεται και προσπαθεις να τη συρεις προς τα εξω. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο... Από πού να την πιάσω, αφού δεν έχει κάποιο κενό αριστερά - δεξιά ώστε να την κρατήσουν τα δάκτυλα από τις πλευρές.... και από πάνω πιέζοντας δεν σύρεται έξω με τίποτα.... :O Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο... Από πού να την πιάσω, αφού δεν έχει κάποιο κενό αριστερά - δεξιά ώστε να την κρατήσουν τα δάκτυλα από τις πλευρές.... και από πάνω πιέζοντας δεν σύρεται έξω με τίποτα.... :O εγω πιανω τη sim με το δακτυλο (δεικτη)στην επιφανεια της sim που φαινεται, πιεζω λιγο και τη συρω και βγαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Ίσως έχω πιο λιπαρά tips απ'ό,τι χρειάζεται τελικά... Θα δοκιμάσω με rubber όπως διάβασα κάπου. ΤΗΑΝΧ :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Η καρτα μνημης εχει ονομα στο κινητό "F:ΝΟ ΝΑΜΕ" , ξερεις κανεις πως γηνεται μετανομασια. Εχει δοκιμασει κανει τον Resco Photo Viewer γιατι τον εγκατεστησα και μου κολα στην αρχικη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Δεν έχει βγει ακόμα έκδοση του resco viewer για 5th edition. Περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 το μενου που λεγεται επαφες με φωτογραφια,στα αριστερα της οθονης αναμονης τι κανει? απλα βαζεις φωτογραφιες εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Τί λέτε moderatορες, ν'ανοίξουμε τρία επιπλέον νήματα εδώ για Εφαρμογές, Παιχνίδια και Θέματα για το i8910 ή να πάμε να κολλήσουμε μέσα στα αντίστοιχα νήματα της ΝΟΚΙΑ (ΟS 9.4 και 9.5) ??? :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Έχει συζητηθεί για άνοιγμα νέας ενότητας Samsung Symbian αλλά, μετά την ανακοίνωση ότι η εταιρία θα ασχοληθεί με το android και ότι το HD, θα είναι το τελευταίο της μοντέλο με symbian, η ιδέα εγκαταλήφθηκε. Όσον αφορά τα θέματα περί εφαρμογών θεμάτων, παιχνιδιών, hack κτλ, τα πάντα, σχεδόν, είναι ίδια με τα 5th edition της Nokia. Οπότε χρησιμοποιούμε τα ήδη υπάρχοντα θέματα όπου υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση. Έτσι, θα τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα, θα παίρνουμε πιο γρήγορα απαντήσεις και θα διαβάζουν πολλοί περισσότεροι χρήστες τις πληροφορίες που περιέχονται στο καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε shortcuts απο προγραμματα στο μενου των widget ή μονο web based apps περνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Η καρτα μνημης εχει ονομα στο κινητό "F:ΝΟ ΝΑΜΕ", ξερεις κανεις πως γηνεται μετανομασια. Πας στο Γραφείο, Διαχείριση αρχείων, μπαίνεις στην κάρτα μνήμης και από τις επιλογές βρίσκεις τη "Μετονομασία". Να ρωτήσω και γω κάτι.... Με την κάρτα μνήμης μέσα στο κινητό, υπάρχει σε σας ένα μικρό κίτρινο εικονίδιο δίπλα στο σήμα της μπαταρίας ??? Πώς φεύγει από κει ??? Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Φίλοι μου έχω βάλει το GAMRIN το οποίο είχε κάποια POIS εξτρά... Πως μπορώ να τα αφαιρέσω να μην φαίνονται στην οθόνη μου μήπως ξέρει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts