Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα!!!τα subs στα ελληνικά σας τα εμφανίζει? γιατί σε μένα κάτι ακαταλαβίστικα μου βγάζει πως θα το βάλω στα ελληνικά?...

και τα εικονίδια από το ndrive ( κάτι αεροπλανάκια αυτοκινητάκια κλπ )είναι όλα στην έκθεση πως θα μπορέσω να τα κάνω hide? :ninja::cry::D:rolleyes:;)

Σύνδεσε το κινητό σε λειτουργία μαζικής μνήμης και στον φάκελο NDrive(στην κάρτα μνήμης)>images favourites>24,32,48,σε αυτούς τους υποφάκελους βρίσκονται όλα τα αρχεία εικόνας που εμφανίζονται σε διαφορετικές διαστάσεις διότι και με τον προσανατολισμό οθόνης πρέπει να ανταποκρίνονται σωστά στην απεικόνιση τους>επιλέγοντας τα όλα σε κάθε φάκελο ξεχωριστά πας με δεξί κλικ>Ιδιότητες>βάλτα όλα στο Μόνο για ανάγνωση και Κρυφό>Εφαρμογή>ΟΚ και αυτό ήταν,δεν θα τα βλέπεις στην Εκθεση:);).

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον στο βιβλιαρακι οδηγιων δε βρηκα κατι για το λουκετακι που δεν εχει καποια χρησιμοτητα....και να αναφερω κατι που δε ξερω αν εχει αναφερθει...οταν βαζεις τη μικρη σειρα γραμματων και μπαινεις στο κεντρικο μενου τοτε η μιση οθονη ειναι κενη και τα υπομενου κατι αντιστοιχο κατι που δε μου αρεσει αισθητικα....σε συγκριση με το ν97 γιατι εχω και τα 2 θεωρω οτι κατα πασα πιθανοτητα αν συνεχισει το αγαπημενο μου λειτουργικο τερμα τα νοκια καλως ηρθες SAMSUNG!!!!!!!!!!

το λουκετακι οντως τι κανει?

Το λουκετάκι στην οθόνη αναμονής χρησιμεύει στο (ξε+)κλειδώνει την θέση που έχουμε τοποθετήσει τα διάφορα widgets.

παιδια εγκατέστησα το garmin αλλα στη σελίδα που επιλέγεις γλώσσα δε μπορω να επιλεξω "επόμενο".. εχω κάνει τα πάντα!! καμία πρόταση?

Παιδιά καλησπέρα. Και εγω είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Omnia Hd αλλα θέλω να ρωτήσω τι γίνεται μετην rom της συγκεκριμένης συσκευής. Το αγόρασα απο την vodafone αλλά έχει το firmware που έχει πρόβλημα στον ήχο του video. Η ερώτηση είναι έχει βγεί official rom απο την vodafone Που να λύνει το πρόβλημα? Αν περάσω την ιταλική firmware στα ελληνικά ακυρώνεται η εγγύηση της συσκευής απο την voda?

Thx

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Η ερώτηση είναι έχει βγεί official rom απο την vodafone Που να λύνει το πρόβλημα? Αν περάσω την ιταλική firmware στα ελληνικά ακυρώνεται η εγγύηση της συσκευής απο την voda?

Thx

1) Οχι ακομα

2) Ναι

Απλώς....Κωστας

παιδιά, παρακαλώ όποιοs μπορεί να με βοηθήσει στα παρακάτω ερωτήματα. 1. το 8910 του Πλαίσιου έχει το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο του video; 2. έχω το garmin σε nokia N82. μπορώ να το αντιγράψω στο 8910; 3. ταιριάζει η κάρτα με το πρόγραμμα garmin που είχε το παλιό omnia; 4. πωs κάνουμε αναβάθμιση του χάρτη auto drive hellas σε 1.70; και 5. είμαι κάτοχοs garmin nuvi και κατεβάζω νόμιμα τιs αναβαθμίσειs του autodrive hellas. υπάρχει τρόποs να το περάσω στο 8910; σαs ευχαριστώ εκ των προτέρων.

παιδια εγκατέστησα το garmin αλλα στη σελίδα που επιλέγεις γλώσσα δε μπορω να επιλεξω "επόμενο".. εχω κάνει τα πάντα!! καμία πρόταση?

Το ιδιο προβλημα ειχα και γω, φανταζομαι οτι βαζεις την εκδοση 5.00.40 η 30 .

Μονο με την εκδοση 5.00.50 παιζει κανονικα, (μην προσπαθητε σε εκδοσεις 5.00.40 και 30 ΔΕΝ παιζει στο HD) την εβαλα και ολα οκ, αλλα την βρηκα χωρης χαρτες και περασα τους χαρτες απο την 5.00.40 και δεν μου δουλευουν. Αλλα το Garmin παιζει χωρης κολιματα.

Ξερει κανεις που θα βρουμε ελληνικους χαρτες να παιζουν με την εκδοση 5.00.50 ???????????????????

παιδιά, παρακαλώ όποιοs μπορεί να με βοηθήσει στα παρακάτω ερωτήματα. 1. το 8910 του Πλαίσιου έχει το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο του video; 2. έχω το garmin σε nokia N82. μπορώ να το αντιγράψω στο 8910; 3. ταιριάζει η κάρτα με το πρόγραμμα garmin που είχε το παλιό omnia; 4. πωs κάνουμε αναβάθμιση του χάρτη auto drive hellas σε 1.70; και 5. είμαι κάτοχοs garmin nuvi και κατεβάζω νόμιμα τιs αναβαθμίσειs του autodrive hellas. υπάρχει τρόποs να το περάσω στο 8910; σαs ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Αυτό που πήρα ΄γω από ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

2.Garmin 5.00.50 εκ νέου θα κάνεις εγκατάσταση,όχι αντιγραφή.

3.Το ΟΜΝΙΑ έχει WM άρα το αρχείο εγκατάστασης του Garmin στην κάρτα θα είναι .exe ή .cab το οποίο δεν έχει σχέση με τα αρχεία .sisx για Symbian και μάλλον θα είναι και παλιότερη έκδοση(προ 5.00.50)

4.http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html

ευχαριστώ για τιs απαντήσειs, αλλά δεν ξέρω πωs και από που να κατεβάσω το 5.00.50. τον χάρτη 1,70 τον έχω κατεβάσει από/www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html[/url][/quote (σαν κάτοχοs garmin nuvi), αλλά πωs θα τον περάσω στο 8910; μπορείs αν σου είναι εύκολο ή κάποιο άλλο παιδί, να μου στείλει μύνημα γιατί δεν πρόκειται να τα καταφέρω.

Ευχαριστω παιδες.Επαναλαμβανω 1 ερωτησh αν ξερει καποιος

Πως μπορω να ανοιξω την καμερα βιντεοκλησης να τη δοκιμασω?

ευχαριστώ για τιs απαντήσειs, αλλά δεν ξέρω πωs και από που να κατεβάσω το 5.00.50. τον χάρτη 1,70 τον έχω κατεβάσει από/www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html[/url][/quote (σαν κάτοχοs garmin nuvi), αλλά πωs θα τον περάσω στο 8910; μπορείs αν σου είναι εύκολο ή κάποιο άλλο παιδί, να μου στείλει μύνημα γιατί δεν πρόκειται να τα καταφέρω.

ιπμαρτ>Google it ! τα υπόλοιπα δικά σου,όπως μας βρήκες εδώ σου δίνω hint,ο εύρων αμείβεται;);)

P.S. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ SIM AΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ????

Kάποιος ??? :worry::worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Πιανεις την επιφανεια της σιμ που φαινεται και προσπαθεις να τη συρεις προς τα εξω.

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο... Από πού να την πιάσω, αφού δεν έχει κάποιο κενό αριστερά - δεξιά ώστε να την κρατήσουν τα δάκτυλα από τις πλευρές.... και από πάνω πιέζοντας δεν σύρεται έξω με τίποτα.... :O

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο... Από πού να την πιάσω, αφού δεν έχει κάποιο κενό αριστερά - δεξιά ώστε να την κρατήσουν τα δάκτυλα από τις πλευρές.... και από πάνω πιέζοντας δεν σύρεται έξω με τίποτα.... :O

εγω πιανω τη sim με το δακτυλο (δεικτη)στην επιφανεια της sim που φαινεται, πιεζω λιγο και τη συρω και βγαινει.

Ίσως έχω πιο λιπαρά tips απ'ό,τι χρειάζεται τελικά... Θα δοκιμάσω με rubber όπως διάβασα κάπου. ΤΗΑΝΧ :)

Η καρτα μνημης εχει ονομα στο κινητό "F:ΝΟ ΝΑΜΕ" , ξερεις κανεις πως γηνεται μετανομασια.

Εχει δοκιμασει κανει τον Resco Photo Viewer γιατι τον εγκατεστησα και μου κολα στην αρχικη οθονη.

Τί λέτε moderatορες, ν'ανοίξουμε τρία επιπλέον νήματα εδώ για Εφαρμογές, Παιχνίδια και Θέματα για το i8910 ή να πάμε να κολλήσουμε μέσα στα αντίστοιχα νήματα της ΝΟΚΙΑ (ΟS 9.4 και 9.5) ??? :)

Έχει συζητηθεί για άνοιγμα νέας ενότητας Samsung Symbian αλλά, μετά την ανακοίνωση ότι η εταιρία θα ασχοληθεί με το android και ότι το HD, θα είναι το τελευταίο της μοντέλο με symbian, η ιδέα εγκαταλήφθηκε.

Όσον αφορά τα θέματα περί εφαρμογών θεμάτων, παιχνιδιών, hack κτλ, τα πάντα, σχεδόν, είναι ίδια με τα 5th edition της Nokia. Οπότε χρησιμοποιούμε τα ήδη υπάρχοντα θέματα όπου υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση. Έτσι, θα τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα, θα παίρνουμε πιο γρήγορα απαντήσεις και θα διαβάζουν πολλοί περισσότεροι χρήστες τις πληροφορίες που περιέχονται στο καθένα.

Ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε shortcuts απο προγραμματα στο μενου των widget ή μονο web based apps περνει?

Η καρτα μνημης εχει ονομα στο κινητό "F:ΝΟ ΝΑΜΕ", ξερεις κανεις πως γηνεται μετανομασια.

Πας στο Γραφείο, Διαχείριση αρχείων, μπαίνεις στην κάρτα μνήμης και από τις επιλογές βρίσκεις τη "Μετονομασία".

Να ρωτήσω και γω κάτι....

Με την κάρτα μνήμης μέσα στο κινητό, υπάρχει σε σας ένα μικρό κίτρινο εικονίδιο δίπλα στο σήμα της μπαταρίας ??? Πώς φεύγει από κει ???

Φίλοι μου έχω βάλει το GAMRIN το οποίο είχε κάποια POIS εξτρά... Πως μπορώ να τα αφαιρέσω να μην φαίνονται στην οθόνη μου μήπως ξέρει κανείς ;

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD