Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Geia xara, paidia.

Psaxvw edw kai kava-duo mhves gia veo kivhto. Exw (mallov) katalh3ei sta SAMSUNG, mias kai apogohteuthka ap' ta NOKIA.

Me kaluptei plhrws to OMNIA, alla m' evdiaferei OPWSDHPOTE me metria xrhsh (mpolika SMS, 4-5 klhseis, 40' kava tabli), va mou krata h mpataria (lion 1500ara, etsi?) toulaxistov 3-3 1/2 meres.

SYMBAINEI auto me to OMNIA? Ki av oxi, POIO SAMSUNG exei tetoia diarkeia mpatarias?

Euxaristw ek to protairwv gia apavthseis.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε, γι'αυτό το ΟΜΝΙΑ μιλούσες; Γιατί λέγοντας απλά ΟΜΝΙΑ όλοι καταλαβαίνουν το WΜ που κυκλοφορεί καιρό κι ότι για το συγκεκριμένο που ονομάζεται ΟΜΝΙΑ ΗD.

Για το θέμα αυτονομίας κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει καθώς η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Φίλε, γι'αυτό το ΟΜΝΙΑ μιλούσες; Γιατί λέγοντας απλά ΟΜΝΙΑ όλοι καταλαβαίνουν το WΜ που κυκλοφορεί καιρό κι ότι για το συγκεκριμένο που ονομάζεται ΟΜΝΙΑ ΗD.

Για το θέμα αυτονομίας κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει καθώς η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

My bad... Το κανονικό, το άλλο εννοώ. Αυτό που υπάρχει απ' τα Χριστούγεννα.

Μην δίνετε σημασία στα on-line καταστήματα. Ο καθένας μπορεί να το βάλει όσο θέλει και με άφιξη ακόμα και σήμερα.

καλα ολα αυτα αλλα αμα βγει στην αγγλια 25μαιου στην ελλαδα ποτε θα κυκλοφορησει επισημα????:cool:

καλα ολα αυτα αλλα αμα βγει στην αγγλια 25μαιου στην ελλαδα ποτε θα κυκλοφορησει επισημα????:cool:

Καλά κάτσε να βγει εκεί 25 -05.... και βλέπουμε.!!! Αν παρ ολ' αυτά βγεί τη συγκεκριμένη ημ/νία εδώ πρέπει να το περιμένουμε το νωρίτερο τον Ιούλιο!!

Samsung i8910 Omnia HD preview: Getting closer

http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-review-349.php

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

η τιμη sar που αναφερθηκε ειναι στα 1900 αμερικανικα.για 2100 ευρωπαικη δεν βρηκα ακομα.στα 1800 ειναι 0.65.πιθανον στα 2100 θα ειναι 0.85/0,9

Καλά κάτσε να βγει εκεί 25 -05.... και βλέπουμε.!!! Αν παρ ολ' αυτά βγεί τη συγκεκριμένη ημ/νία εδώ πρέπει να το περιμένουμε το νωρίτερο τον Ιούλιο!!

Η vodafone μου εχει δωσει ως επισημη κυκλοφορια μεσα Ιουλιου.

Δεν ηθελα να το πιστεψω, αλλα μαλλον δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα

θα ειναι κατω απο 450ε ρε παιδια??? ή να κατσω στα αυγα μου?;)
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

θα ειναι κατω απο 450ε ρε παιδια??? ή να κατσω στα αυγα μου?;)

αν δεν σε παιρνει για παραπανω...ναι ..κατσε ησυχος ;)

Στα 600 θα έρθει σε μας (στην καλύτερη).

και εγω εκει κοντα,ισως και λιγο παραπανω, το κοβω..:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

στην γερμανια βγαινει στις 22 του μηνα το εχω και κοστιζει 580 ευρω :D

σε καμια 15 αρια μερες το πολυ θα το εχω

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

Εννοείς το έχεις παραγγείλει και θα σου έρθει σε 15 μέρες; Είναι σίγουρο αυτό για τις 22 Μαίου; Γιατί και στην αγγλιά το ίδιο λέγαν και σήμερα ενημερωσαν οτι δεν ισχύει η ημερομηνία και δεν ξέρουν πότε θα κάνουν παραλαβή. Μήπως παιχτεί το ίδιο σκηνικό και στην γερμανία;

αυτη την παρασκευη θα δωθει το κινητο στους provider της γερμανιας για branding και για διανομη στα υποκαταστηματα τους.

παντα τα κινητα πανε στους provider 5-10 μερες πριν την κυκλοφορια του κινητου.

μιλαω παντα για γερμανια ετσι ;)

εγω θα το παρω σε τιμη χονδρικης απο ενα φιλαρακι που εχει ανεξαρτητο καταστημα κινητης τηλεφωνιας

Να κλέψει να σου δώσει

αυτη την παρασκευη θα δωθει το κινητο στους provider της γερμανιας για branding και για διανομη στα υποκαταστηματα τους.

παντα τα κινητα πανε στους provider 5-10 μερες πριν την κυκλοφορια του κινητου.

μιλαω παντα για γερμανια ετσι ;)

εγω θα το παρω σε τιμη χονδρικης απο ενα φιλαρακι που εχει ανεξαρτητο καταστημα κινητης τηλεφωνιας

Στειλε και σε εμας κανενα βρε συ Virus:p

στην γερμανια βγαινει στις 22 του μηνα το εχω και κοστιζει 580 ευρω :D

σε καμια 15 αρια μερες το πολυ θα το εχω

με το καλο, εχει ελληνικα μεσα? η εχει μονο συγκεκριμενες γλωσσες?

το innov ειχε και ελληνικα, αυτο δεν ξερω. εγω ετσι και αλλιως μονο αγγλικα δουλευω στα κινητα

Να κλέψει να σου δώσει

το innov ειχε και ελληνικα, αυτο δεν ξερω. εγω ετσι και αλλιως μονο αγγλικα δουλευω στα κινητα

to innov δεν ειχε ελληνικα, ειχα παρει απο αγγλια και τα εβαλα μετα εδω.

to innov δεν ειχε ελληνικα, ειχα παρει απο αγγλια και τα εβαλα μετα εδω.

μιλαω για γερμανια οπως ξαναειπα....

και αν δεν εχει αλλαζεις το code σειρας και στο επομενο update σου κατεβαζει το αναλογο firmware...

στην γερμανια ειχε ελληνικα το innov 100%

δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα και να τα εχει δεν θα τα βαλω και να με ενδιεφεραν δεν θα λεγα τπτ απο την στιγμη που θα παρω την συσκευη 430 ευρω ;)

Να κλέψει να σου δώσει

Διαβάζοντας αυτό: http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-review-349.php το preview είδα κάποια πράγματα που με χάλασαν. Λέει ότι η οθόνη δεν φαίνεται καλά στον ήλιο και το πίσω μεταλλικό καπάκι το άλλαξαν με μια πλαστικούρα.

Ακόμα λένε ότι το iphone έχει καλύτερη οθόνη ενώ τόσο καιρό ακούγαμε ότι το omnia hd έχει καλύτερη οθόνη από το iphone.

The bad news about the display of Samsung i8910 is that its legibility drops dramatically under direct sunlight. Now that we have a more recent reference, the Omnia HD screen is a cut above the LG KM900 Arena and LG GC900 Viewty Smart in terms of sunlight legibility, but still remains inferior to the iPhone for example.

αναφερονται στη αναγνωσιμοτητα της υπο το φως του ηλιου κι οχι συνολικα στα χαρακτηριστικα της.Εννοειται πως ειναι καλυτερη απο του iphone
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD