LiverpoolFC_GR Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Geia xara, paidia. Psaxvw edw kai kava-duo mhves gia veo kivhto. Exw (mallov) katalh3ei sta SAMSUNG, mias kai apogohteuthka ap' ta NOKIA. Me kaluptei plhrws to OMNIA, alla m' evdiaferei OPWSDHPOTE me metria xrhsh (mpolika SMS, 4-5 klhseis, 40' kava tabli), va mou krata h mpataria (lion 1500ara, etsi?) toulaxistov 3-3 1/2 meres. SYMBAINEI auto me to OMNIA? Ki av oxi, POIO SAMSUNG exei tetoia diarkeia mpatarias? Euxaristw ek to protairwv gia apavthseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Φίλε, γι'αυτό το ΟΜΝΙΑ μιλούσες; Γιατί λέγοντας απλά ΟΜΝΙΑ όλοι καταλαβαίνουν το WΜ που κυκλοφορεί καιρό κι ότι για το συγκεκριμένο που ονομάζεται ΟΜΝΙΑ ΗD. Για το θέμα αυτονομίας κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει καθώς η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Φίλε, γι'αυτό το ΟΜΝΙΑ μιλούσες; Γιατί λέγοντας απλά ΟΜΝΙΑ όλοι καταλαβαίνουν το WΜ που κυκλοφορεί καιρό κι ότι για το συγκεκριμένο που ονομάζεται ΟΜΝΙΑ ΗD. Για το θέμα αυτονομίας κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει καθώς η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. My bad... Το κανονικό, το άλλο εννοώ. Αυτό που υπάρχει απ' τα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Δειτε κι' αυτο. http://www.play.com/Mobiles/Mobile/-/530/687/-/9037887/Samsung-i8910-8GB-Omnia-HD-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html?searchtype=genre Λετε να ειναι τοσο κοντα???? Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Μην δίνετε σημασία στα on-line καταστήματα. Ο καθένας μπορεί να το βάλει όσο θέλει και με άφιξη ακόμα και σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_320 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 για δειτε κ αυτο παιδια. http://www.samsungomniahd.com/2009/05/02/omnia-hd-supports-tv-out-through-35mm-jack/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faze Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Παίδες κάτι πρεπει να κάναμε.... για check it out... :P http://www.samsungomniahd.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=27 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_320 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 καλα ολα αυτα αλλα αμα βγει στην αγγλια 25μαιου στην ελλαδα ποτε θα κυκλοφορησει επισημα????:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 καλα ολα αυτα αλλα αμα βγει στην αγγλια 25μαιου στην ελλαδα ποτε θα κυκλοφορησει επισημα????:cool: Καλά κάτσε να βγει εκεί 25 -05.... και βλέπουμε.!!! Αν παρ ολ' αυτά βγεί τη συγκεκριμένη ημ/νία εδώ πρέπει να το περιμένουμε το νωρίτερο τον Ιούλιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Samsung i8910 Omnia HD preview: Getting closer http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-review-349.php Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros79 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 η τιμη sar που αναφερθηκε ειναι στα 1900 αμερικανικα.για 2100 ευρωπαικη δεν βρηκα ακομα.στα 1800 ειναι 0.65.πιθανον στα 2100 θα ειναι 0.85/0,9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Καλά κάτσε να βγει εκεί 25 -05.... και βλέπουμε.!!! Αν παρ ολ' αυτά βγεί τη συγκεκριμένη ημ/νία εδώ πρέπει να το περιμένουμε το νωρίτερο τον Ιούλιο!! Η vodafone μου εχει δωσει ως επισημη κυκλοφορια μεσα Ιουλιου. Δεν ηθελα να το πιστεψω, αλλα μαλλον δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 θα ειναι κατω απο 450ε ρε παιδια??? ή να κατσω στα αυγα μου?;) Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Στα 600 θα έρθει σε μας (στην καλύτερη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 θα ειναι κατω απο 450ε ρε παιδια??? ή να κατσω στα αυγα μου?;) αν δεν σε παιρνει για παραπανω...ναι ..κατσε ησυχος ;) Στα 600 θα έρθει σε μας (στην καλύτερη). και εγω εκει κοντα,ισως και λιγο παραπανω, το κοβω..:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 στην γερμανια βγαινει στις 22 του μηνα το εχω και κοστιζει 580 ευρω :D σε καμια 15 αρια μερες το πολυ θα το εχω Παράθεση Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Εννοείς το έχεις παραγγείλει και θα σου έρθει σε 15 μέρες; Είναι σίγουρο αυτό για τις 22 Μαίου; Γιατί και στην αγγλιά το ίδιο λέγαν και σήμερα ενημερωσαν οτι δεν ισχύει η ημερομηνία και δεν ξέρουν πότε θα κάνουν παραλαβή. Μήπως παιχτεί το ίδιο σκηνικό και στην γερμανία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 αυτη την παρασκευη θα δωθει το κινητο στους provider της γερμανιας για branding και για διανομη στα υποκαταστηματα τους. παντα τα κινητα πανε στους provider 5-10 μερες πριν την κυκλοφορια του κινητου. μιλαω παντα για γερμανια ετσι ;) εγω θα το παρω σε τιμη χονδρικης απο ενα φιλαρακι που εχει ανεξαρτητο καταστημα κινητης τηλεφωνιας Παράθεση Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 αυτη την παρασκευη θα δωθει το κινητο στους provider της γερμανιας για branding και για διανομη στα υποκαταστηματα τους. παντα τα κινητα πανε στους provider 5-10 μερες πριν την κυκλοφορια του κινητου. μιλαω παντα για γερμανια ετσι ;) εγω θα το παρω σε τιμη χονδρικης απο ενα φιλαρακι που εχει ανεξαρτητο καταστημα κινητης τηλεφωνιας Στειλε και σε εμας κανενα βρε συ Virus:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 στην γερμανια βγαινει στις 22 του μηνα το εχω και κοστιζει 580 ευρω :D σε καμια 15 αρια μερες το πολυ θα το εχω με το καλο, εχει ελληνικα μεσα? η εχει μονο συγκεκριμενες γλωσσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 το innov ειχε και ελληνικα, αυτο δεν ξερω. εγω ετσι και αλλιως μονο αγγλικα δουλευω στα κινητα Παράθεση Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 το innov ειχε και ελληνικα, αυτο δεν ξερω. εγω ετσι και αλλιως μονο αγγλικα δουλευω στα κινητα to innov δεν ειχε ελληνικα, ειχα παρει απο αγγλια και τα εβαλα μετα εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 to innov δεν ειχε ελληνικα, ειχα παρει απο αγγλια και τα εβαλα μετα εδω. μιλαω για γερμανια οπως ξαναειπα.... και αν δεν εχει αλλαζεις το code σειρας και στο επομενο update σου κατεβαζει το αναλογο firmware... στην γερμανια ειχε ελληνικα το innov 100% δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα και να τα εχει δεν θα τα βαλω και να με ενδιεφεραν δεν θα λεγα τπτ απο την στιγμη που θα παρω την συσκευη 430 ευρω ;) Παράθεση Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Διαβάζοντας αυτό: http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-review-349.php το preview είδα κάποια πράγματα που με χάλασαν. Λέει ότι η οθόνη δεν φαίνεται καλά στον ήλιο και το πίσω μεταλλικό καπάκι το άλλαξαν με μια πλαστικούρα. Ακόμα λένε ότι το iphone έχει καλύτερη οθόνη ενώ τόσο καιρό ακούγαμε ότι το omnia hd έχει καλύτερη οθόνη από το iphone. The bad news about the display of Samsung i8910 is that its legibility drops dramatically under direct sunlight. Now that we have a more recent reference, the Omnia HD screen is a cut above the LG KM900 Arena and LG GC900 Viewty Smart in terms of sunlight legibility, but still remains inferior to the iPhone for example. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 αναφερονται στη αναγνωσιμοτητα της υπο το φως του ηλιου κι οχι συνολικα στα χαρακτηριστικα της.Εννοειται πως ειναι καλυτερη απο του iphone Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts