Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Loipon..Skeftomai na parw ki egw to LG Arena tis epomenes meres..Exw ametrites erwtiseis, ki elpizw na apanti8oun edw..Eimai psiloasxetos me fm transmitter, flasharismata, debranded-unbranded kinita kai loipa...

To kinito skeftomai na to parw apo GERMANO (8a einai branded i oxi, kai ti akribws einai auta??)

-An parw to kinito auto apo tin GERMANO 8a exei FM Transmitter i oxi..

-Otan metaferw videakia apo pc ti metatropi prepei na kanw (se avi, se mp4,...???)

-Otan trabaw kapoio video apo to kinito, se ti morfi video ta apo8ikeuei..Poies einai oi dia8esimes epiloges apo8ikeusis me basi tin poiotita eggrafis???

-Yparxoun kollimata sto kinito??

-Me tin apokrisi tis o8onis ti paizei??

-O ixos tou kinitou einai kalos??

-Gia na mpeis sto internet dwrean me wi-fi poies einai oi proypo8eseis??

-Ta SMS grafontai aneta i oxi..yparxoun ellinika etsi??

-Apo GPS, Google Maps, pws xrisimopoiountai autes oi efarmoges???

-Ta Video apo Youtube paizoun kanonika mesw internet sto kinito??

-H Kamera tou kinitou einai kali gia ta 5 MP???Se eswterikous xwrous i foto kai ta video einai teleiws apogoiteutika (me basi auta pou diabasa parapanw) i einai ikanopoitika alla oxi arista??

-I Mpataria poso peripou diarkei (me metria xrisi), kai me polli xrisi??

-Vlakeia Erwtisi..To kinito 8a einai sta ellinika etsi (to menou ki ola auta)...

Sorry gia tis polles erwtiseis, alla eimai sto tsak na to agorasw, opote prepei na parw kai mia deuteri gnwmi..Euxaristw..

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Loipon..Skeftomai na parw ki egw to LG Arena tis epomenes meres..Exw ametrites erwtiseis, ki elpizw na apanti8oun edw..Eimai psiloasxetos me fm transmitter, flasharismata, debranded-unbranded kinita kai loipa...

To kinito skeftomai na to parw apo GERMANO (8a einai branded i oxi, kai ti akribws einai auta??)

-An parw to kinito auto apo tin GERMANO 8a exei FM Transmitter i oxi..

-Otan metaferw videakia apo pc ti metatropi prepei na kanw (se avi, se mp4,...???)

-Otan trabaw kapoio video apo to kinito, se ti morfi video ta apo8ikeuei..Poies einai oi dia8esimes epiloges apo8ikeusis me basi tin poiotita eggrafis???

-Yparxoun kollimata sto kinito??

-Me tin apokrisi tis o8onis ti paizei??

-O ixos tou kinitou einai kalos??

-Gia na mpeis sto internet dwrean me wi-fi poies einai oi proypo8eseis??

-Ta SMS grafontai aneta i oxi..yparxoun ellinika etsi??

-Apo GPS, Google Maps, pws xrisimopoiountai autes oi efarmoges???

-Ta Video apo Youtube paizoun kanonika mesw internet sto kinito??

-H Kamera tou kinitou einai kali gia ta 5 MP???Se eswterikous xwrous i foto kai ta video einai teleiws apogoiteutika (me basi auta pou diabasa parapanw) i einai ikanopoitika alla oxi arista??

-I Mpataria poso peripou diarkei (me metria xrisi), kai me polli xrisi??

-Vlakeia Erwtisi..To kinito 8a einai sta ellinika etsi (to menou ki ola auta)...

Sorry gia tis polles erwtiseis, alla eimai sto tsak na to agorasw, opote prepei na parw kai mia deuteri gnwmi..Euxaristw..

Καταρχην να γραφεις στα ελληνικα, ειδικα οταν γραφεις τοσα πολλα.

Παμε στις απαντησεις τωρα.

-Κατα 99,9% θα ειναι branded cosmote.Πρακτικα αυτο σημαινει οτι για να αναβαθ μισεις σε μια επομενη εκδοση, θα πρεπει να ειναι εκδοση της κοσμοτε.Διαφορετικα θα το φλασαρεις σε μια "ανοιχτη(open) εκδοση".Πρακτικα παλι, βγαινουν πολυ περισσοτερες αναβαθμισεις ανοιχτες απο ο,τι θα βγαλει η κοσμοτε, αυτο στο υπογραφω.Μπορεις ομως οπως ειπα να το φλασαρεις μονος σου,οπως εκανα εγω κ αρκετοι αλλοι που ειχαμε vodafone.Branded σημαινει οταν μια εταιρια παιρνει το κινητο κ παρεμβαινει στο λογισμικο του , προσθετωντας δικα της πραγματα, χοντρικα στο λεω.Απο τη στιγμη που το κινητο ειναι branded, μπορει να αναβαθμιστει μονο σε επομενη branded εκδοση της κοσμοτε,εκτος αν το φλασαρεις.

-Για fm trans στην κοσμοτε δε ξερω, η βοντα δεν ειχε.Μπορεις να το ρωτησεις.

-Σε mp4

-To κινητο παραδοξως δεν αποθηκευει σε avi.αποθηκευει σε 3gp με ο,τι αυτο συνεπαγεται.Το ρενουαρ δλδ, βγαζει πολυ καλυτερα(καθαρα) βιντεο σε αναλυση 640χ384 απο το αρενα σε αναλυση 720χ480.Παντως σε συνθηκες ημερας το βιντεο ειναι πολυ καλο, μην ανησυχεις.Οι αναλυσεις ειναι 720χ480, 640χ480 και οι γνωστες χαμηλοτερες.

-Οχι ιδιαιτερα κολληματα, ειναι σταθερο αρκετα.

-Μια χαρα ειναι η οθονη μην ανησυχεις.

-Να βρεις δωρεαν wifi spot.

-Ο ηχος ειναι αριστος, θα καταργησεις το mp3 player που πιθανον να εχεις.

-ανετατα γραφονται τα σμς, συνηθεια ειναι.Φυσικα κ εχει ελληνικα..

-Δεν ειναι συσκευη για gps.το γοογλε μαπς θα σε χρεωσει, αφου δε μπορεις να εχεις wifi στη διαδρομη.

-Δε νομιζω να παιζουν , θελουν μετατροπη.

-Περι καμερας.Σε συνθηκες ημερας ειναι πολυ ικανοποιητικη, αλλα το βραδυ μην περιμενεις κατι ιδιαιτερο, μην περιμενεις τπτ κατα τη γνωμη μου.η βιντεοσκοπηση σε εσωτερικο χωρο με δυσκολες συνθηκες φωτισμου κ το βραδυ εμφανιζει θορυβο.Για να καταλαβεις καλυτερα η γνωμη μου ειναι , απο το 1-10 , η φωτογραφια την ημερα παιρνει ενα 7.5, εσωτερικοι χωροι σε δυσκολο φωτισμο παιρνει 6, το βραδυ 3.

Βιντεο-την ημερα 9, το βραδυ 4.

Εχε υποψιν σου οτι το κινητο δεν πλασαρεται ως φωτογραφικο.

Μπαταρια με μετρια χρηση σε βγαζει μεχρι κ 2 ημερες.Με πολυ χρηση μια ημερα.

-Ολα ειναι στα ελληνικα

Συνοπτικα, προσωπικα δεν εχω μετανιωσει στιγμη που το πηρα, ειναι κατι το διαφορετικο κ για το μενου του κ για την ποιοτητα κατασκευης που ειναι αψογη.

Το μεγαλου του ατου για μενα ειναι ο ηχος του.

Ace of Hearts..

Καταρχην να γραφεις στα ελληνικα, ειδικα οταν γραφεις τοσα πολλα.

Παμε στις απαντησεις τωρα.

-Κατα 99,9% θα ειναι branded cosmote.Πρακτικα αυτο σημαινει οτι για να αναβαθ μισεις σε μια επομενη εκδοση, θα πρεπει να ειναι εκδοση της κοσμοτε.Διαφορετικα θα το φλασαρεις σε μια "ανοιχτη(open) εκδοση".Πρακτικα παλι, βγαινουν πολυ περισσοτερες αναβαθμισεις ανοιχτες απο ο,τι θα βγαλει η κοσμοτε, αυτο στο υπογραφω.Μπορεις ομως οπως ειπα να το φλασαρεις μονος σου,οπως εκανα εγω κ αρκετοι αλλοι που ειχαμε vodafone.Branded σημαινει οταν μια εταιρια παιρνει το κινητο κ παρεμβαινει στο λογισμικο του , προσθετωντας δικα της πραγματα, χοντρικα στο λεω.Απο τη στιγμη που το κινητο ειναι branded, μπορει να αναβαθμιστει μονο σε επομενη branded εκδοση της κοσμοτε,εκτος αν το φλασαρεις.

-Για fm trans στην κοσμοτε δε ξερω, η βοντα δεν ειχε.Μπορεις να το ρωτησεις.

-Σε mp4

-To κινητο παραδοξως δεν αποθηκευει σε avi.αποθηκευει σε 3gp με ο,τι αυτο συνεπαγεται.Το ρενουαρ δλδ, βγαζει πολυ καλυτερα(καθαρα) βιντεο σε αναλυση 640χ384 απο το αρενα σε αναλυση 720χ480.Παντως σε συνθηκες ημερας το βιντεο ειναι πολυ καλο, μην ανησυχεις.Οι αναλυσεις ειναι 720χ480, 640χ480 και οι γνωστες χαμηλοτερες.

-Οχι ιδιαιτερα κολληματα, ειναι σταθερο αρκετα.

-Μια χαρα ειναι η οθονη μην ανησυχεις.

-Να βρεις δωρεαν wifi spot.

-Ο ηχος ειναι αριστος, θα καταργησεις το mp3 player που πιθανον να εχεις.

-ανετατα γραφονται τα σμς, συνηθεια ειναι.Φυσικα κ εχει ελληνικα..

-Δεν ειναι συσκευη για gps.το γοογλε μαπς θα σε χρεωσει, αφου δε μπορεις να εχεις wifi στη διαδρομη.

-Δε νομιζω να παιζουν , θελουν μετατροπη.

-Περι καμερας.Σε συνθηκες ημερας ειναι πολυ ικανοποιητικη, αλλα το βραδυ μην περιμενεις κατι ιδιαιτερο, μην περιμενεις τπτ κατα τη γνωμη μου.η βιντεοσκοπηση σε εσωτερικο χωρο με δυσκολες συνθηκες φωτισμου κ το βραδυ εμφανιζει θορυβο.Για να καταλαβεις καλυτερα η γνωμη μου ειναι , απο το 1-10 , η φωτογραφια την ημερα παιρνει ενα 7.5, εσωτερικοι χωροι σε δυσκολο φωτισμο παιρνει 6, το βραδυ 3.

Βιντεο-την ημερα 9, το βραδυ 4.

Εχε υποψιν σου οτι το κινητο δεν πλασαρεται ως φωτογραφικο.

Μπαταρια με μετρια χρηση σε βγαζει μεχρι κ 2 ημερες.Με πολυ χρηση μια ημερα.

-Ολα ειναι στα ελληνικα

Συνοπτικα, προσωπικα δεν εχω μετανιωσει στιγμη που το πηρα, ειναι κατι το διαφορετικο κ για το μενου του κ για την ποιοτητα κατασκευης που ειναι αψογη.

Το μεγαλου του ατου για μενα ειναι ο ηχος του.

Το μόνο που με απασχολεί προσωπικά είναι το βίντεο με ποιότητα 3gp:mad:..Δεν ξέρω μου ακούγεται κάπως.Ενώ το κινητό που έχω τώρα (Νοκια 6290) αποθηκεύει σε mp4..Και λίγο το θέμα με την κάμερα..Μου προτείνεις Renoir ή Arena????:confused:

Ποια τα αρνητικά της ποιότητας 3gp??Από το pc το mp4 video πρέπει να είναι mobile mp4 ή movie mp4??? Άλλη μορφή δεν υποστηρίζεται??? Α!!Και τι προσφέρουν οι αναβαθμίσεις, όταν είναι ανοικτές κι όταν είναι της cosmote???? Οι αναβαθμίσεις θα γίνονται αυτόμτατα είτε είναι της cosmote είτε είναι ανοικτές, ή θα πρέπει ο κάθε χρήστης να τις πραγματοποιεί μόνος του???

Το φλασάρισμα έχει επιπτώσεις στο κινητό, και πως γίνεται???? Ευχαριστώ!!!!!!!!

Το μόνο που με απασχολεί προσωπικά είναι το βίντεο με ποιότητα 3gp:mad:..Δεν ξέρω μου ακούγεται κάπως.Ενώ το κινητό που έχω τώρα (Νοκια 6290) αποθηκεύει σε mp4..Και λίγο το θέμα με την κάμερα..Μου προτείνεις Renoir ή Arena????:confused:

Ποια τα αρνητικά της ποιότητας 3gp??Από το pc το mp4 video πρέπει να είναι mobile mp4 ή movie mp4??? Άλλη μορφή δεν υποστηρίζεται??? Α!!Και τι προσφέρουν οι αναβαθμίσεις, όταν είναι ανοικτές κι όταν είναι της cosmote???? Οι αναβαθμίσεις θα γίνονται αυτόμτατα είτε είναι της cosmote είτε είναι ανοικτές, ή θα πρέπει ο κάθε χρήστης να τις πραγματοποιεί μόνος του???

Το φλασάρισμα έχει επιπτώσεις στο κινητό, και πως γίνεται???? Ευχαριστώ!!!!!!!!

Το ρενουαρ σαφεστατα υπερτερει στην καμερα,εξαλλου ειναι φωτοκινητο.Υπερτερει κ στην βιντεοσκοπηση σε συνθηκες δυσκολου φωτισμου, εχω αναφερει χαρακτηριστικα οτι σε μια βαπτιση μεσα σε στην εκκλησια , το ρενουαρ τραβηξε πολυ καλυτερο βιντεο.Το γιατι η lg προτιμησε το 3gp, το ξερει η ιδια.αλλα σαφως το avi ειναι καλυτερο.Εκει σταματανε ομως τα υπερ του ρενουαρ.Σε ολα τα αλλα υπερεχει το αρενα, οθονη, αισθηση αφης, μενου,ακροαση μουσικης κλπ.

Μετατρεπονται με ειδικο προγραμμα , υπαρχει κ ενα αλλο στο cd που μετατρεπει σε divx αλλα σε χαμηλη αναλυση (320χ240).

Οι αναβαθμισεις οπως ξερεις βελτιωνουν τα κινητα.Το θεμα ειναι οτι η κοσμοτε αργει να βγαλει, ενω θα βγαινουν ηδη οι ανοιχτες, που δε θα μπορεις να βαλεις γιατι θα εχεις branded κ εκει ερχεται το φλασαρισμα.

Ανοιγοντας το προγραμμα επικοινωνιας του κινητου, το lg pc suite, θα μπορεις να ελεγχεις να υπαρχει αναβαθμιση.

Το φλασαρισμα αν γινει λαθος, θα σου αχρηστεψει το κινητο κ θα πρεπει να το πας σερβις.Δεν ειναι δυσκολη διαδικασια, αλλα γινεται με δικη σου ευθυνη.Διαβασε σελιδες πισω, υπαρχει κ οδηγος στην υπογραφη του φιλου finaldestiny

Ace of Hearts..

alloi lene kane flasharisma den einai tipota kai prepei na to kaneis gia kalo, alloi lene mhn to kaneis einai katastrofh...

alloi lene emeis sou dinoume tis plhrofories kai pare ton risko

ego tha perimeno ligo na do kanena episimo update and einai kalo... isos argotera to flasharo an den do veltiosh me ta episima updates.. pros to paron kai etsi opos einai mia xara kanei pola pragmata..

:!:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
:!:

βασικα οι περισσοτεροι εδω εχουν φλασαρει κ εχουν δει καλα αποτελεσματα...

κ ναι ισχυει οτι εμεις δινουμε τις πληροφοριες αλλα το ''ρισκο'' το αναλαμβανει αυτος που φλασαρει...ενημερωτικα ομως κανενα απο τα παιδια που το δοκιμασαν δε τους χαλασε το κινητο...ισα ισα εστρωσε σε καποια θεματα...οτι θελει ο καθενας πραττει δε πιεζουμε κανεναν...

εν αναμονη λοιπον της νεας αναβαθμισης...!

Το FM transmiter.

α οκ απλά είχε μόνο τα αρχικά του και δε το κατάλαβα.Βασικά επειδή έκανα σχεδόν αμέσως την αναβάθμηση δε ξέρω αν είχε από πριν και που βρίσκεται για να δω αν το έχω και τώρα...

Hip Hop.

http://i216.photobucket.com/albums/cc172/antonis86/i8t3sar8.jpg

Ενδιαφερον ετσι???

Τί είναι αυτό πάλι;

(ρε παιδιά γιατί όταν πάω να κάνω εγκατάσταση το we travel.jar μου λέει μεγάλο μέγεθος αρχείου" και δεν το κάνει;)

Τί είναι αυτό πάλι;

(ρε παιδιά γιατί όταν πάω να κάνω εγκατάσταση το we travel.jar μου λέει μεγάλο μέγεθος αρχείου" και δεν το κάνει;)

Μια απ' τα ίδια

Βρήκα κάτι άλλο και έκανα εγκατάσταση (το αρχείο v00.02 rc26) αλλά κόλλησε το κινητό. Μήπως έχει κανένας οδηγίες εγκατάστασης we travel; Κάποιος είπε ότι υπάρχουν στο forum του we travel αλλά δεν το βρίσκω

μονο ο beck23 το εχει δοκιμασει κ παιζει καλα...οποτε περιμενετε να σας πει τι ακριβως εχει κανει η να δωσει καποιο link με οδηγο...εγω ισως ασχοληθω αυριο κ θα σας πω αποτελεσματα...

λοιπον ακουστε....ή μαλλον καλυτερα διαβάστε:lol:....αν και ειμαι σε περίοδο εξεταστικής θα κάτσω να φτιάξω έναν mini οδηγό για το we travel....μπορει και σήμερα...
BECK23

α οκ απλά είχε μόνο τα αρχικά του και δε το κατάλαβα.Βασικά επειδή έκανα σχεδόν αμέσως την αναβάθμηση δε ξέρω αν είχε από πριν και που βρίσκεται για να δω αν το έχω και τώρα...

Πήγαινε στο μενού:

Εργαλεία/Πομπός FM

www.kyris.gr

λοιπον ακουστε....ή μαλλον καλυτερα διαβάστε:lol:....αν και ειμαι σε περίοδο εξεταστικής θα κάτσω να φτιάξω έναν mini οδηγό για το we travel....μπορει και σήμερα...

Ευχαριστούμε προκαταβολικά γιατί και λίγο η ηλικία! μετά τα σαράντα….

http://i216.photobucket.com/albums/cc172/antonis86/i8t3sar8.jpg

Ενδιαφερον ετσι???

Κάποια πληροφορία παραπάνω έχουμε για το συγκεκριμένο;;;:blink:

Κάποια πληροφορία παραπάνω έχουμε για το συγκεκριμένο;;;:blink:

Αποτελεί μέρος της έκδοσης 10c που κυκλοφόρησε πρίν απο λίγες μέρες στις Ασιατικές χώρες και λογικά θα συμπεριλαμβάνεται στη νέα ενημέρωση που έρχεται και στην Ελλάδα σε λίγες μέρες.

Ονομάζεται Handwriting tool και είναι εργαλείο που αναγνωρίζει τη γραφή. Δηλαδή, σχεδιάζουμε με το δάκτυλο τα γράμματα και αυτό τα αναγνωρίζει. Θα ενσωματωθεί στο πληκτρολόγιο (εκει που έχει ένα βελάκι πανω απο τα πλήκτρα και εαν το πατήσεις βγάζει "Αντιγραφή" κ.α). Επίσης, η νέα έκδοση έχει και το προγραμμα Tag-it που βρίσκει τις πληροφορίες των τραγουδιών. Είδατε? Κάθε αναβάθμιση έχει και μια μικρή βελτίωση. Είμαστε ακόμη στην αρχή!...

Αποτελεί μέρος της έκδοσης 10c που κυκλοφόρησε πρίν απο λίγες μέρες στις Ασιατικές χώρες και λογικά θα συμπεριλαμβάνεται στη νέα ενημέρωση που έρχεται και στην Ελλάδα σε λίγες μέρες.

Ονομάζεται Handwriting tool και είναι εργαλείο που αναγνωρίζει τη γραφή. Δηλαδή, σχεδιάζουμε με το δάκτυλο τα γράμματα και αυτό τα αναγνωρίζει. Θα ενσωματωθεί στο πληκτρολόγιο (εκει που έχει ένα βελάκι πανω απο τα πλήκτρα και εαν το πατήσεις βγάζει "Αντιγραφή" κ.α). Επίσης, η νέα έκδοση έχει και το προγραμμα Tag-it που βρίσκει τις πληροφορίες των τραγουδιών. Είδατε? Κάθε αναβάθμιση έχει και μια μικρή βελτίωση. Είμαστε ακόμη στην αρχή!...

Το σημαντικό είναι ένα! Τ9 θα έχει με αυτό το τρόπο; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για εμάς των θετικών επιστημών είναι σωτηρία πολλές φορές...

Ελπίζω να συνεχιστεί η δουλειά των αναβαθμίσεων όπως πάει μέχρι τώρα...

Γεια σας!

Κατ αρχην να πω οτι εχω παρει το Arena εδω και εναν μηνα περιπου και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.

Επισης να πω οτι εχω διαβασει πολλες φορες θεματα εδω και τα βρισκω χρησιμοτατα,και σας ευχαριστω ολους γι αυτο.!

Προσπαθησα πριν λιγες μερες να αναβαθμισω το Arena( απο VODAFONE αγορασμενο) σε λειτουργικο vista ακολουθωντας τις οδηγιες του φιλου finaldestiny αλλα δεν τα καταφερα τελικα.

Εχω συνδεση Cosmote, δεν μπορω να κανω ευκολα παρεμβαση σ αυτο,αλλα και θα ηθελα να εχω τον περιβοητο fm transmitter κατ αρχην, και ισως και αλλα πραγματα στο μελλον,οπως ενεργοποιηση e-mail, mobile internet,κ.λ.π.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος απο σας αν μπορω να τοποθετησω φακο μεγενθυνσης εικονας (zoom) στην καμερα, οπως εχουν τα i phone της Apple.

Αυτα τα ολιγα για την ωρα, σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση,μιας και ειμαι κατοικος ασχετου και μπουμπουνα γωνια...

1η χαζή ερώτηση..αν στο pc μου έχω ασύρματο ιντερνετ με wi-fi τότε στο κινητό θα μπορώ να έχω και δωρεαν ιντερνετ στο κινητό μου μέσω της σύνδεσης wi-fi????

και μια 2η χαζή ερώτηση οι αναβαθμίσεις για το ARENA θα γίνονται αυτόματα στα κινητά μας ή θα πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο..??? αν το πάρω το κινητό από germano ξέρει κανείς άμα θα έχει το fm transmitter????

στην πρωτη ερωτηση ναι...κ στη δευτερη το συνδεεις μεσω pc suite κ σου βγαζει ειδοποιηση για το αν υπαρχει καποια διαθεσιμη αναβαθμιση κ ακολουθως την κανει μονο του...