NIKOLASIRA Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 @nikolasira Έχεις προβλήματα με το gps;Με την v10B_02 open europe χθες κανονικό τεστάκι στο αμάξι με το wetravel ,λόκαρε γρήγορα και με καθοδήγησε κανονικά στον προορισμό μου. Δεν παρουσίασε ιδιαίτερα προβλήματα απλά το σύγκρινα με το Ν82 και Ν85 και είδα μεγάλη διαφορά στον χρόνο εντοπισμού δορυφόρου και συν πρέπει να είσαι σε πολύ ανοιχτό χώρο για να τους βρει και γω v10B_02 open europe να δούμε τι θα γίνει με την γερμανική ή την αγγλική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 NIKOLASIRA said: @nikolasira Έχεις προβλήματα με το gps;Με την v10B_02 open europe χθες κανονικό τεστάκι στο αμάξι με το wetravel ,λόκαρε γρήγορα και με καθοδήγησε κανονικά στον προορισμό μου Δεν παρουσίασε ιδιαίτερα προβλήματα απλά το σύγκρινα με το Ν82 και Ν85 και είδα μεγάλη διαφορά στον χρόνο εντοπισμού δορυφόρου και συν πρέπει να είσαι σε πολύ ανοιχτό χώρο για να τους βρει και γω v10B_02 open europe να δούμε τι θα γίνει με την γερμανική ή την αγγλική Πάντως, όταν είχα την open europe, σε εντελώς ανοικτό χώρο κλείδωσε σε 5 λεπτά, ενώ ενός φίλου μου το ολοκαίνουριο n86 ακόμα δεν είχε βρεί πάνω από 2 δορυφόρους. Στο 10λεπτο κλείδωσε και εκείνο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magasn1 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 o jimdem λέει στο ελληνικό flash για αρχείο .cab .πρέπει και εγώ να χρησημοποιήσω .cab ?? γιατί θέλω να βάλω την v10b_02.kdz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 jimdem582 said: Πάντως, όταν είχα την open europe, σε εντελώς ανοικτό χώρο κλείδωσε σε 5 λεπτά, ενώ ενός φίλου μου το ολοκαίνουριο n86 ακόμα δεν είχε βρεί πάνω από 2 δορυφόρους. Στο 10λεπτο κλείδωσε και εκείνο! Και σε μένα έχει κλειδώσει μερικές φορές πολύ γρήγορα με open Europe αλλά καμία σχέση με το Ν82 αλλά αφού λες ότι το Ν86 έκανε τα ίδια μάλλον είναι θέμα αναβαθμίσεων τέλος πάντων θα το παλέψουμε Σε γενικές γραμμές πόντος είμαι πολύ ευχαριστημένος σαν τηλέφωνο αν και κολλημένος με τα ericcson νομίζω ότι εκτός από την φωτογραφία την νύχτα είναι μια άριστη επιλογή ιδικά για τα λεφτά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 magasn1 said: o jimdem λέει στο ελληνικό flash για αρχείο .cab .πρέπει και εγώ να χρησημοποιήσω .cab ?? γιατί θέλω να βάλω την v10b_02.kdz Μπορείς να βάλεις και το cab Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magasn1 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 τι διαφορά έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 1) εχω το κινητο απο τον Μαιο προφανως θα εχει βγει νεα εκδοση δεν εχω αναβαθμισει,πως γινεται η αναβαθμιση 2)Γινεται να κατεβασω τον σαφαρι για browser ? αν ναι, με τον παραδοσιακο τροπο απο το σαιτ της απλ? 3)Ποιο ειναι το προγραμματακι που μετατρεπει τα divx και avi σε βιντεο που μπορεις να δεις στο τηλεφωνο? (αν εχεις μια ταινια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 bruce_wayne said: 1) εχω το κινητο απο τον Μαιο προφανως θα εχει βγει νεα εκδοση δεν εχω αναβαθμισει,πως γινεται η αναβαθμιση 2)Γινεται να κατεβασω τον σαφαρι για browser ? αν ναι, με τον παραδοσιακο τροπο απο το σαιτ της απλ? 3)Ποιο ειναι το προγραμματακι που μετατρεπει τα divx και avi σε βιντεο που μπορεις να δεις στο τηλεφωνο? (αν εχεις μια ταινια) 1)Έχουν βγει ναι.Δες τη δική σου και διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις. 2)Όχι 3)Χmedia recode.Έχει και προφίλ για το Αρένα, μετατρέπει σε .mp4 Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magasn1 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ένα πολύ καλό app για τουσ υποψοιφιουσ αγοραστέσ του κινητού θα βρείτε εδω!!! http://arena.lgmobile.com/emulator/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 http://209.85.229.132/translate_c?hl=de&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://www.handy-faq.de/forum/lg_km900_arena_forum/70119-lg_km900_arena_firmware_download.html&rurl=translate.google.de&usg=ALkJrhjORiU4Z7cxPwkFA9Vu0Hv2mgznhg#post409561 μαλλον βγηκε η καινουρια V10D01_3 - Europe Open Firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ^^ αναφέρθηκε πιο πάνω. Έχει τα ίδια προβλήματα με την προηγούμενη. Μάλλον δεν αξίζει το κόπο. Μου ήρθε μια μπαταρία που αγόρασα απο e-bay. ίδια σε όλα με την κανονική, απλά μάλλον για την τιμή της είναι ιμιντασιόν. Αυτό που πρόσεξα είναι οτι δεν θερμαίνεται το κινητό με αυτή όπως γίνεται με την κανονική. Ελπίζω να έχει και αυξημένη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 καλησπερα το δικο μου εχει το παρακατω firmware KM900AT-00-V10i-EUR-XXX-MAR-09-2009 αυτο σημαινει οτι εχει περασμενη εκδοση open europe? το κινητο το εχω παρει απο πλαισιο εαν κανω επισημο update ποια θα μου περασει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Μόλις πρίν απο λίγο ολοκλήρωσα το GPS Test μου. Το ενεργοποίησα εν κινήσει μέσα στο αυτοκίνητο. Σε 1 sec βρήκε 3 δορυφόρους. Στα 50 sec βρήκε 8 και στα 90 sec κλείδωσε. Γενικά πολύ μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τις άλλες ρυθμίσεις και τα firmware που είχα. Επίσης το We-travel διέπρεψε, καθώς είχε μικρή απόκλιση (σε μερικά σημεία μηδενική) και γρήγορη επικοινωνία με το δορυφόρο. Οι χάρτες (που είναι μια προσφορά του nikolasira) είναι πολύ λεπτομερείς και έχουν ΟΛΑ τα πρατήρια και ΟΛΕΣ τις οδούς των μεσαίων και μεγάλων πόλεων. Γενικά πολύ καλή χαρτογράφηση. Αυτά. Firmware: V10_C Greek Unbranded GPS Settings : θα τις βρείτε στο pdf μου στο λίνκ της υπογραφής μου. akismei said: καλησπερα το δικο μου εχει το παρακατω firmware KM900AT-00-V10i-EUR-XXX-MAR-09-2009 αυτο σημαινει οτι εχει περασμενη εκδοση open europe? το κινητο το εχω παρει απο πλαισιο εαν κανω επισημο update ποια θα μου περασει? ευχαριστω Vodafone δεν είναι η συσκευή σου? (νομίζω η έκδοση i είναι της Vodafone) Το EUR δε σημαίνει open europe αλλά λογισμικό για ευρωπαϊκές χώρες. Εφόσον είναι vodafone branded τελικά, κάνε update μέσω pc suite στην V10_v την νεότερη που έχει βελτιώσεις και youtube μέσω wifi. Για μειονεκτήματα και τέτοια δεν ξέρω καθώς η συσκευή μου είναι unbranded. Άν θες να περάσεις και εσύ ανοιχτό firmware, συμβουλέψου το pdf στο λινκ της υπογραφής μου "Οδηγός εκτεταμένης...." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 oxi δεν ειναι vodafone η συσκευη. το αγορασα σκετη συσκευη απο πλαισιο και σιγουρα δεν λεει καπου βονταφον ουτε το κουτι αλλα ουτε και η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 akismei said: oxi δεν ειναι vodafone η συσκευη. το αγορασα σκετη συσκευη απο πλαισιο και σιγουρα δεν λεει καπου βονταφον ουτε το κουτι αλλα ουτε και η συσκευη Παράξενο. Μπορείς να μου στείλεις σε pm το s/n της συσκευής σου για να το κοιτάξω? (Τo s/n το γράφει στο κουτί και κάτω απο τη θέση της μπαταρίας στη συσκευή) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Μπορεί να είναι γερμανικό παραεισαγωγής. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Spidey said: Μπορεί να είναι γερμανικό παραεισαγωγής. Ακριβώς! Αυτό ήθελα α γράψω τώρα! Αν δεν κάνω λάθος, πριν την Μ δεν ήταν η έκδοση i? Επίσης, νόμιζα οτι ήταν vodafone γιατί και σε μερικές vodafone συσκευές έχει i λογισμικό καθώς και σε μερικές βρετανικές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 jimdem582 said: Ακριβώς! Αυτό ήθελα α γράψω τώρα! Αν δεν κάνω λάθος, πριν την Μ δεν ήταν η έκδοση i? Επίσης, νόμιζα οτι ήταν vodafone γιατί και σε μερικές vodafone συσκευές έχει i λογισμικό καθώς και σε μερικές βρετανικές. Νομίζω ναι , δε θυμάμαι ακριβώς.Όπως και να έχει , η συσκευή αναβαθμίζεται, γιατί είναι παλιά η έκδοση.Λογικά είναι από τα πρώτα παραεισαγωγής που ήρθαν. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magasn1 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 παιδιά θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι η νεότερη open europe αναβάθμιση κ αν γίνετε απο π μπορώ να την κατεβάσω.έχω την V10B_02. αξίζει να κάνω αναβάθμιση ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 magasn1 said: παιδιά θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι η νεότερη open europe αναβάθμιση κ αν γίνετε απο π μπορώ να την κατεβάσω.έχω την V10B_02. αξίζει να κάνω αναβάθμιση ?? Γιατί δε διαβάζεις αυτά που σου γράφω;ε; :p Και αυτά που γράφουν και άλλοι εδώ; Η νεότερη είναι η v10D και ΟΧΙ να μην την βάλεις. (Σου είχα απαντήσει :Το feedback είναι τελείως αρνητικό για την open europe v10D, οπότε συμβουλή μου είναι να μείνεις μακριά από αυτή την έκδοση(εκτός από τις playlists που δεν μπορείς να κάνεις, αναφέρθηκαν προβλήματα με το WIFI και άλλα bugs) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntino Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Παιδιά μετά απο την αναβάθμιση επαναφέρουμε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ntino said: Παιδιά μετά απο την αναβάθμιση επαναφέρουμε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις; Καλό είναι να κάνεις ένα factory reset-από την οθόνη κλήσης, πληκτρολογείς 1809#*900# και πατάς το factory reset.Φρόντισε να έχεις back up. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntino Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Ευχαριστώ φίλε!Η v10c που εχω είναι ότι πιο καινούριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ntino said: Ευχαριστώ φίλε!Η v10c που εχω είναι ότι πιο καινούριο; Eφόσον είναι η ελληνική , ναι :) Και είναι καλή έκδοση , όπως έχει αναφέρει ο jimdem582. Welcome :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magasn1 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ρε παιδιά μήπωσ μπορώ να πάρω screenshot στο κινητό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts