anegefalos Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) καλησπερα,μολις χτες πηρα το arena με επιδοτηση 23 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα το κακο ειναι οτι δεν το βλεπουν με τιποτα τα win 7.πορει καποιος να βοηθησει? ok το ξεπερασα αυτο.εχω 3 νεα προβληματακια 1ον δεν μου βλεπει την καρτα toshiba 4gb class2 microsdhc,2ον αφου ενεργοποιησα το geotagging στην καμερα πως το χρησιμοποιω και πως μπορω τελικα να δω που βγηκε η φωτογραφια μου,3ον δεν το θυμαμαι ποτε θα επανελθω το θυμηθηκα,αν μπορει καποιος να μου γραψει τις ρυθμισεις για να βλεπω τα mail μου στο yahoo ευχαριστω,καλη ανασταση! Edited April 3, 2010 by anegefalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rodes Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Λοιπον εχω την εκδοση λογισμικου KM900AT_V10v εκδοση υλικου rev 1.1 Θελω απλα να κανω αναβαθμηση του λογισμικου μεσω του LG Pc suite αλλα το εγκατεστησα και το αναβαθμησα το προγραμματακι. Αργοτερα επελεξα ενημερωση του λογισμικου εκανε load και τελειωσε και τιποτα. Μηπως δεν υπαρχει πιο καινουρια εκδοση; Ειναι καλυτερο να μεινω σε αυτη που εχω; Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tralalilalom Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 (edited) λύθηκαν όλα!! έσβησα το "περίεργο" αρχείο με μια απλή διαμόρφωση (να'ναι καλά το αδέρφι μου με τις φαεινές του ιδέες :up: ), φλάσαρα και στην v10p_00 να έχω ftm και να ξεφορτωθώ τη voda και είμαι ενθουσιασμένη :dance: ! Το κινητάκι τα σπάει!! :D Edited April 5, 2010 by tralalilalom Παράθεση ..in all the bad days and the music that plays.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) καλησπερα,μολις χτες πηρα το arena με επιδοτηση 23 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα το κακο ειναι οτι δεν το βλεπουν με τιποτα τα win 7.πορει καποιος να βοηθησει? ok το ξεπερασα αυτο.εχω 3 νεα προβληματακια 1ον δεν μου βλεπει την καρτα toshiba 4gb class2 microsdhc,2ον αφου ενεργοποιησα το geotagging στην καμερα πως το χρησιμοποιω και πως μπορω τελικα να δω που βγηκε η φωτογραφια μου,3ον δεν το θυμαμαι ποτε θα επανελθω το θυμηθηκα,αν μπορει καποιος να μου γραψει τις ρυθμισεις για να βλεπω τα mail μου στο yahoo ευχαριστω,καλη ανασταση! εμενα θα μου απαντησει κανεις? Edited April 6, 2010 by anegefalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 καλησπερα,μολις χτες πηρα το arena με επιδοτηση 23 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα το κακο ειναι οτι δεν το βλεπουν με τιποτα τα win 7.πορει καποιος να βοηθησει? ok το ξεπερασα αυτο.εχω 3 νεα προβληματακια 1ον δεν μου βλεπει την καρτα toshiba 4gb class2 microsdhc,2ον αφου ενεργοποιησα το geotagging στην καμερα πως το χρησιμοποιω και πως μπορω τελικα να δω που βγηκε η φωτογραφια μου,3ον δεν το θυμαμαι ποτε θα επανελθω το θυμηθηκα,αν μπορει καποιος να μου γραψει τις ρυθμισεις για να βλεπω τα mail μου στο yahoo ευχαριστω,καλη ανασταση! εμενα θα μου απαντησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grmitsos88 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 καλησπερα φιλε μπορεισ να με βοηθεισεις λιγο. ειμαι νεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tralalilalom Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 γράψε εδώ τι προβλήματα έχεις και αν μπορούμε θα βοηθήσουμε όλοι! ;) Παράθεση ..in all the bad days and the music that plays.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 το εχετε παρατησει το forum η μου φαινεται?απλα πειτε το για να ψαξω αλλου:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 το εχετε παρατησει το forum η μου φαινεται?απλα πειτε το για να ψαξω αλλου:( 1) Δεν στην βλέπει στο PC ή το αρένα? 2) Νομίζω μέσω Google Earth μπορείς αλλα δεν το έχω ψάξει! ίσως αυτό το βίντεο σε βοηθήσει http://www.youtube.com/watch?v=S6GGDWMlGiY 3) http://www.lg-phones.org/lg-arena-yahoo-email-settings.html Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ευχαριστω για την απαντηση σου.δεν την βλεπει την καρτα ουτε το αρενα ουτε το pc, μια ειναι 4gb class2 και η αλλη 8gb class 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ευχαριστω για την απαντηση σου.δεν την βλεπει την καρτα ουτε το αρενα ουτε το pc, μια ειναι 4gb class2 και η αλλη 8gb class 4 ίσως θέλουν format, δοκίμασε σε fat32 και πες μας. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander703806 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Να τη μετατρέψεις σε mp4 χρησιμοποιώντας το έτοιμο προφίλ που έχει για το Αρένα. Συγνώμη για το άκυρο άλλα θα αγοράσω το Arena και πρίν είχα το cookie... Πάντα είχα το ίδιο πρόβλημα όταν βάζω ταινίες δεν μπορώ να βάλω και υπότιτλους (ενσωματομένους) στο κινιτό... Ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να γίνεται και να υποστιρίζει Ελληνικά ? Υ.Γ. Δοκίμασα αυτο το X Media Recorde και δέν βρήκα τίποτα για υποτ... Επίσης χρησιμοποιούσα το Xilisoft Video Converter πολύ καλο πρόγραμμα έπερνε υπότιτλους αλλά τους έβγαζε μετά ενσωματομένους στο βίντεο με αλαμπουρνέζικα, μόνο ελληνικά δεν ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos9 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Συγνώμη για το άκυρο άλλα θα αγοράσω το Arena και πρίν είχα το cookie... Πάντα είχα το ίδιο πρόβλημα όταν βάζω ταινίες δεν μπορώ να βάλω και υπότιτλους (ενσωματομένους) στο κινιτό... Ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να γίνεται και να υποστιρίζει Ελληνικά ? Υ.Γ. Δοκίμασα αυτο το X Media Recorde και δέν βρήκα τίποτα για υποτ... Επίσης χρησιμοποιούσα το Xilisoft Video Converter πολύ καλο πρόγραμμα έπερνε υπότιτλους αλλά τους έβγαζε μετά ενσωματομένους στο βίντεο με αλαμπουρνέζικα, μόνο ελληνικά δεν ήταν... Καλημέρα! Επειδή έτυχε να θέλω χθες να ενσωματώσω κάτι υπότιτλους σε ένα .avi αρχείο θα σου πω τι βρήκα. Καταρχάς έχω το WinAVI Video Converter με το οποίο ενσωματώνω υπότιτλους με τον παρακάτω τρόπο: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=181030 και μετά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα XMedia Recode για το Arena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους απο την Miss Grinia 2010. Σας υπόσχομε δεν ξαναγκρινιάζω για το αρενα δεν δεν δεν…. Τόσες μέρες διαβάζω το νήμα εδώ και στο άλλο με το flassarisma και αισθανθηκα πολυ γελοία που ότι βρήκα εγω στο παραπέντε εσεις όλοι τα έχετε χιλιοπει εδώ και ένα χρόνο και άλλα πολλά. Να ρωτήσω κάτι τώρα αν ξέρει κανείς δημιουργώντας ένα μήνυμα ξεκινάει το γράφει με μικρά ελληνικά , το αποθηκεύω στα πρόχειρα , όταν πάω να συνεχίσω το μηνυμα στα πρόχειρα, το βρίσκω στα κεφαλαία!:blink::blink::blink: κουκου τελείως, συνεχίζω και γράφω μικρά ,πως το στέλνει δεν ξέρω μικρά μεγάλα Πατάω εγώ κάτι ή μόνο του το κάνει ?????? ( γράφω σχεδον πάντα με Τ9) Υπενθύμιζω δεν γκρινιάζω , απλά εγραφα τη λέξη ''κάιρο'' και το αρενα το έκανε ''ΚΑΙΡΟ''. (Θυμάμαι απο το ericsson μου αν εγραφα μικρά ελληνικά το έστελνε ως mms και για αυτό αν θυμάμαι καλά εγραφα πάντα κεφαλαία.):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos9 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους απο την Miss Grinia 2010. Σας υπόσχομε δεν ξαναγκρινιάζω για το αρενα δεν δεν δεν…. Τόσες μέρες διαβάζω το νήμα εδώ και στο άλλο με το flassarisma και αισθανθηκα πολυ γελοία που ότι βρήκα εγω στο παραπέντε εσεις όλοι τα έχετε χιλιοπει εδώ και ένα χρόνο και άλλα πολλά. Να ρωτήσω κάτι τώρα αν ξέρει κανείς δημιουργώντας ένα μήνυμα ξεκινάει το γράφει με μικρά ελληνικά , το αποθηκεύω στα πρόχειρα , όταν πάω να συνεχίσω το μηνυμα στα πρόχειρα, το βρίσκω στα κεφαλαία!:blink::blink::blink: κουκου τελείως, συνεχίζω και γράφω μικρά ,πως το στέλνει δεν ξέρω μικρά μεγάλα Πατάω εγώ κάτι ή μόνο του το κάνει ?????? ( γράφω σχεδον πάντα με Τ9) Υπενθύμιζω δεν γκρινιάζω , απλά εγραφα τη λέξη ''κάιρο'' και το αρενα το έκανε ''ΚΑΙΡΟ''. (Θυμάμαι απο το ericsson μου αν εγραφα μικρά ελληνικά το έστελνε ως mms και για αυτό αν θυμάμαι καλά εγραφα πάντα κεφαλαία.):p Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Καταρχάς το κινητό αυτόματα κάνει τα γράμματα κεφαλαία όταν αποθηκεύεται στα Πρόχειρα. Γενικά ξέρω ότι τα μηνύματα στέλνονται με κεφαλαία γράμματα ανεξαρτήτως πως τα έχεις γράψει εσύ. Νομίζω υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις σε κινητά, αλλά άφοβα να γράφεις όπως σε βολεύει. Εγώ γράφω με μικρά γράμματα και με τόνους μέσω του T9, αλλά με κεφαλαία παραδίδονται στον παραλήπτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageorg Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλησπέρα.Επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία του lg arena (μικρή διάρκεια <10-12 ώρες ημερησίως έχοντας ενεργοποιήσει εξοικονόμηση ενέργειας,καταργήσει την δόνηση επαφής κτλ) θα μπορούσα να έχω κάποια διεύθυνση και τηλέφωνο για το σέρβις της εταιρείας στην Αθήνα;Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos9 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλησπέρα.Επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία του lg arena (μικρή διάρκεια <10-12 ώρες ημερησίως έχοντας ενεργοποιήσει εξοικονόμηση ενέργειας,καταργήσει την δόνηση επαφής κτλ) θα μπορούσα να έχω κάποια διεύθυνση και τηλέφωνο για το σέρβις της εταιρείας στην Αθήνα;Ευχαριστώ πολύ. Στο πίσω μέρος του Οδηγού Χρήσης (manual) λέει το τηλέφωνο: 800 11 200 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 thank you, thank you λέω να ψάξω να βρω μήπως μπορώ να παταω κάτι μόλις ξεκινάω το μηνυμα να γράφω μονιμα κεφαλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageorg Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου stefanos9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatonTNT Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παιδια help το lg arena μου μετα απο το flasharisma για αναβαθμηση του vodafone λογισμικου ο υπολογιστης εκλεισε λογο διακοπης ρευματος και εμεινε μισο. τωρα μου λεει version mismatching δλδ οτι η εκδοση δεν τεριαζει. διαβασα στο internet οτι με το προγραμα GSmulti μπορει να το φτιαξει αυτο, αλλα δεν τα καταφερα. καμια συμβουλη η καπιο guide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 εξακολουθω να μην μπορω να χρησιμοποιησω τις καρτες μνημης που εχω γιατι δεν τις βλεπει το κινητο ενω ειναι fat32.χρειαζομαι εναν αναλυτικο οδηγο για geotagging(και τις ρυθμισεις στο κινητο),οπως και τις ρυθμισεις για το yahoo mail.παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υπερβολικα ευγνωμων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Καλημέρα! Επειδή έτυχε να θέλω χθες να ενσωματώσω κάτι υπότιτλους σε ένα .avi αρχείο θα σου πω τι βρήκα. Καταρχάς έχω το WinAVI Video Converter με το οποίο ενσωματώνω υπότιτλους με τον παρακάτω τρόπο: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=181030 και μετά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα XMedia Recode για το Arena. ηθελα να ρωτησω και εγω με τους υποτιτλους πως γίνεται αλλα μ αυτα που διαβάζω καταλαβα . Στην πρωτη ταινια που εβαλα στο κινητο ήταν ενα επεισοδιο του nip tuck κατεβασμένο απο το ιντερνετ είχα απο κάτω και τους υποτιτλους αλλα δεν τους παιρνει αυτοματα το xmedia , αλλα οκ καταλαβα πως γίνεται . έγω χρησιμοποιω το convert to dvd για να τα μεταφέρω σε σιντακι οποτε θα δοκιμασω απο το κομπλε cdaki να το μετατρεψω με το xmedia. Μάλλον κάπως ετσι μεταφέρονται και υποτιτλοι. Να πω και κάτι άλλο εχει αρχισει και με ενδιαφέρει το φλασαρισμα τωρα ειμαι στο σταδιο διαβάζω να μορφωθω. Θελω και εγω το fmtransimiter και το we travel δεν μου δουλευει με τιποτα. Βασικά όμως έχω προβλήματα πολλα με τις κλησεις . Κατι δεν πάει καλά , με καλουν παταω να ανοιξω την γραμμη και είναι νεκρο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 εξακολουθω να μην μπορω να χρησιμοποιησω τις καρτες μνημης που εχω γιατι δεν τις βλεπει το κινητο ενω ειναι fat32.χρειαζομαι εναν αναλυτικο οδηγο για geotagging(και τις ρυθμισεις στο κινητο),οπως και τις ρυθμισεις για το yahoo mail.παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υπερβολικα ευγνωμων:) βοηθεια παιδια,θα το σπασω το κινητο!καποιος απο τους mods να μου δωσει τα φωτα του...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 thank you, thank you λέω να ψάξω να βρω μήπως μπορώ να παταω κάτι μόλις ξεκινάω το μηνυμα να γράφω μονιμα κεφαλαια όντως όπς και να τα γράψεις, σε κεφαλαία πάνε. Αν θέλεις να γράφεις κεφαλαία, όταν είναι μικρά πάτα το shift (το βελάκι κάτω αριστερά) συνεχόμενα για 2'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 όντως όπς και να τα γράψεις, σε κεφαλαία πάνε. Αν θέλεις να γράφεις κεφαλαία, όταν είναι μικρά πάτα το shift (το βελάκι κάτω αριστερά) συνεχόμενα για 2'' σωστός! όντως , και το ψαχνα , το παρατεταμένα δεν το ειχα σκεφτεί, το κάνει πορτοκάλι και όντως γράφει κεφαλαία μόνιμα, μόνο που νομίζω οτι με το τ9 δεν λειτουργεί σωστά, βάζει τόνους στα κεφαλαία, αυτο το κολπο θα βολεψει όσους γράφουν με μουλτι ταπ . Ευχαριστώ πάντως. παιδια τα νευρα μου , σήμερα ειναι η δευτερη φορά που μου το κάνει το κινητο και πάλι γκρινιαρα θα με πειτε. έγραφα πάλι σε μήνυμα την ιστορία της ζωης μου και μόλις έφτασε στο 8 μηνύματα σε ένα έσβησε τελείως το κινητο και έκανε επανεκκίνηση μόνο του ! Ακριβώς το ίδιο πράγμα μου το χει ξανακάνει άλλη μια φορά. και ένω κάνω συχνές αποθηκευσεις στα προχειρα σήμερα το ξέχασα με πνιγε το δίκιο στο μηνυμα που γραφα και ξεχάστηκα. και την πάτησα όταν ξαναάνοιξε το κινητό μόνο του, το μήνυμα είχε εξαφανιστεί. Συμπέρασμα η έκδοση p στα long sms εχει προβλημαααααααα μπλοκάρει η μνήμη τουυυυυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts