Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μενα μου δουλευει το pc suite αλλα και αυτο οχι τελεια, δηλαδη περναω αρχεια και δεν μου τα ανοιγει μετα το κινητο. Δεν νομιζω να φταιει το autorun. Δεν ξερω πως ενεργοποιειται. Δες αυτο το site μπας και βγαλεις ακρη http://autorun.moonvalley.com/enable.htm

πολύ καλό το Link , ευχαριστω, νόμιζα ότι κάτι άλλο ήταν το autorun.

τα ενεργοποιησα , ήταν όντως στο off,

στης δουλειας το pc δουλεύουν όλα ρολόι ,

στου σπιτιού το pc ΔΕΝ δουλεύει η μαζική αποθήκευση + isync + συγχρονισμός μουσικής,

δουλεύει μόνο το pc suite kai αυτό με κόλπο

μόλις συνδέω το καλώδιο στο pc και επιλέγω pc suite , μου βγάζει στο κινητό περιμένετε να εκκινηθει η εφαρμογή στον υπολογιστή, δεν γίνεται εκίνηση ποτέ, μπαίνω στο υπολογιστής μου , τοτε μόνο το αναγνωρίζει σαν εξωτερικό δίσκο f , ανοίγω το f , τρέχω ένα αρχείο usbautorun που έχει ένα λογότυπο της lg απο πάνω, κάνει κατι usbdrivers install και τότε μόνο βγάζει στο pc suite οτι συνδεσα το km900 ,

και από ότι βλέπω στο internet και σε ξένα forums είναι πολυ αυτοι που έχουν ακριβώς το ίδιο προβλημα και όλοι ψάχνονται αν φταίει το pc τους .

Aυτό το autorun κάπου το διαβαζα ότι μάλλον φταίει . Και ειπα να το δοκιμάσω , άλλα δίκιο εχεις άσχετο είναι.

Ομως στο κουτί του αρενα είχε ένα φυλαδιάκι που εδειχνε πως να συνδέσεις το κινητο στο pc με usb και καπου έλεγε στο σημείο που βάζεις το cdακι του pc suite οτι άν έχεις απενεργοποιημενο το autorun του pc δεν θα γίνει σωστή εγκατάσταση.

θα τα απεγκατάστησω όλα τα lg και φτου και απ'την αρχή μπας και....

Edited by myriam_aplu

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, ξέρει κανείς να μου δώσει το link όπου μπορώ να βάλω αγγελία στο site για να πουλήσω το Arena μου?

Καλησπερα παιδια εχω να μπω πολυ καιρο στο φορουμ.

Καταρχας ενδιαφερομαι για ενα απο τα δυο LG gt505 και km900 arena περισσοτερο για το δευτερο. Τεσπα να μην τα πολυλογω επειδη μου ειναι απιθανο να ψαξω 300 σελιδες απο οτι ειδα το αρενα εχει αρκετα προβληματακια καποια ασημαντα οπως οι λιστες αναπαραγωγης (αποψη μου) και καποια σημαντικα οπως προβληματα εγκαταστασης κλπ. Εχω τα εξης ερωτηματα:

1) Το GPS λειτουργει οπως στο LG GT505; Δηλαδη αχρηστο; Ή ειναι αναβαθμισμενο;

2) Το κινιτο κολαει συχνα; γιατι απο τι ειδα σε ξενες ιστοσελιδες πολλοι αναφερουν προβληματα με τον επεξεργαστη και παραπονιουνται οτι κολαει πολλες φορες το κινιτο.

3)Αξιζει να δωσω περιπου 80 ευρω παραπανω για να εχω 8γκιγκα μνημη + καλυτερη οθονη αφης και καλυτερο μουλτιμεντια δλδ (αναπαραγωγη βιντεο,μουσικη κλπ); Αν εχει καμια αλλη αξιολογη διαφορα παρακαλω να με διορθωσετε.

Αφτα για αρχη...

Ισως επρεπε να το γραψω στους διαξιφισμους αλλα θεωρησα πως θα ηταν καλυτερα εδω μιας και το θεμα εχει να κανει περισσοτερο με το αρενα.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Καλησπερα παιδια εχω να μπω πολυ καιρο στο φορουμ.

Καταρχας ενδιαφερομαι για ενα απο τα δυο LG gt505 και km900 arena περισσοτερο για το δευτερο. Τεσπα να μην τα πολυλογω επειδη μου ειναι απιθανο να ψαξω 300 σελιδες απο οτι ειδα το αρενα εχει αρκετα προβληματακια καποια ασημαντα οπως οι λιστες αναπαραγωγης (αποψη μου) και καποια σημαντικα οπως προβληματα εγκαταστασης κλπ. Εχω τα εξης ερωτηματα:

1) Το GPS λειτουργει οπως στο LG GT505; Δηλαδη αχρηστο; Ή ειναι αναβαθμισμενο;

2) Το κινιτο κολαει συχνα; γιατι απο τι ειδα σε ξενες ιστοσελιδες πολλοι αναφερουν προβληματα με τον επεξεργαστη και παραπονιουνται οτι κολαει πολλες φορες το κινιτο.

3)Αξιζει να δωσω περιπου 80 ευρω παραπανω για να εχω 8γκιγκα μνημη + καλυτερη οθονη αφης και καλυτερο μουλτιμεντια δλδ (αναπαραγωγη βιντεο,μουσικη κλπ); Αν εχει καμια αλλη αξιολογη διαφορα παρακαλω να με διορθωσετε.

Αφτα για αρχη...

Ισως επρεπε να το γραψω στους διαξιφισμους αλλα θεωρησα πως θα ηταν καλυτερα εδω μιας και το θεμα εχει να κανει περισσοτερο με το αρενα.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Εγω το αγορασα το κινητο πριν 3 βδομαδες απο την vodafone που το δινει 190 ευρω. Κοιτα η αληθεια ειναι οτι στα λεφτα του δεν βρισκεις καλυτερο κινητο. Να ξερεις ομως οτι βγαζει πολλα προβληματα, αλλα ασημαντα αλλα ομως πολυ σημαντικα. Η μπαταρια με το ζορι κραταει 2 μερες και με χρηση μετρια προς αρκετη δεν θα σου αντεξει ουτε μερα.

Το Gps του δουλευει κυριως οταν εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ. Μπορεις να περασεις και αλλα gps αλλα και παλι δεν ειναι οτι καλυτερο και σε πολλους, οπως και σε μενα, δεν τα δεχεται( οπως το we travel). Μεχρι στιγμης εμενα δεν τρωει πολλα κολληματα. Αυτο ειναι το καλο.

Κατα την γνωμη μου δωσε λιγα λεφτα παραπανω να παρεις το nokia 5800. Αξιζει τα λεφτα του και δεν θα το μετανοιωσεις ενω για το arena δεν μπορω να σου πω το ιδιο.

Σε ευχαριστω που απαντησες εγκαιρα αλλα εγινε το εξης:

Επεσε το budget μου στα 200 ευρω:mad:

Και σκεφτομαι να παρω το LG GT505.

Παρολα αυτα το αρενα το πειρες απο vodafone με επιδοτηση; Πρεπει να εχω συνδεση στο κινητο; Ή απλα το περνεις απο την εταιρια και το λειτουργικο ειναι προσαρμοσμενο στα στοιχεια της vodafone ;

Εν συντομια: Αν δεν πληρωνω παγιο στην vodafone μπορω να το αγορασω ως καρτοκινητο στα 190 ευρω;

Ευχαριστω.

Παιδιά, δοκίμασα να κατεβάσω μια, δύο εφαρμογές, συγκεκριμένα: opera mini και betfair mobile application(νομίζω και σε εκείνη συνέβη), και στις 2 περιπτώσεις, δεν μου αναγνώριζε τα certificates και χρειάστηκε να πατήσω επιλογή για no ceritificate ώστε να μη σταματάει την εγκατάσταση του προγράμματος σε εκείνο το σημείο. Παίζει κανένα ρόλο με την ασφάλεια του opera και του application γενικά ή το certificate υπάρχει μόνο για το θεαθήναι ?

παιδιά κανείς ?

Σε ευχαριστω που απαντησες εγκαιρα αλλα εγινε το εξης:

Επεσε το budget μου στα 200 ευρω:mad:

Και σκεφτομαι να παρω το LG GT505.

Παρολα αυτα το αρενα το πειρες απο vodafone με επιδοτηση; Πρεπει να εχω συνδεση στο κινητο; Ή απλα το περνεις απο την εταιρια και το λειτουργικο ειναι προσαρμοσμενο στα στοιχεια της vodafone ;

Εν συντομια: Αν δεν πληρωνω παγιο στην vodafone μπορω να το αγορασω ως καρτοκινητο στα 190 ευρω;

Ευχαριστω.

Εγω ειχα επιδοτηση και το πηρα απο την vodafone. Παντως και μονο την συσκευη να παρεις τοσο κοστιζει. Παντως ξανασκεψου για το Νοκια το 5800. Το ξερω οτι ειναι αρκετα παραπανω τα λεφτα, αλλα τα αξιζει. Ειναι πολυ καλυτερο κινητο και δεν εμφανιζει τα προβληματα του αρενα που ειναι αρκετα.

Θα ηθελα να ρωτησω απο τους χρηστες του αρενα εαν τρωνε καθολου κολληματα στο κινητο και αν ναι μετα απο ποσο περιπου καιρο και υπο ποιες συνθηκες οπως πχ αν γεμισεις το κινητο με πολλα αρχεια.

Guest hermos
Η ηχογράφηση κλήσης του κινητού είναι καλή? Ακούγεται ξεκάθαρα και αυτός που καλεί και αυτός που ακούει? Αν όχι πως μπορώ να την βελτιώσω?

Θα ηθελα να ρωτησω απο τους χρηστες του αρενα εαν τρωνε καθολου κολληματα στο κινητο και αν ναι μετα απο ποσο περιπου καιρο και υπο ποιες συνθηκες οπως πχ αν γεμισεις το κινητο με πολλα αρχεια.

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα και την μέχρι στιγμής εμπειρία μου θα καταθέσω και εγώ τα σχόλιά μου για το LG KM900 - Arena.

Πριν πω το οτιδήποτε να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους πάντες (γνώστες και μη) εδώ μέσα γιατί με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στο να καταλάβω τι συμβαίνει με το κινητό και πως να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα.

Το κινητό το έχω αγοράσει εδώ και 2 εβδομάδες από τη Wind εκμεταλλευόμενος την επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου. Η πρώτη εντύπωση για μένα που δεν είχα ποτέ κινητό με touch screen ήταν πολύ καλή!

Το φόρτισα όπως έπρεπε και ξεκίνησα σιγά σιγά να το μαθαίνω. Πρώτη και σημαντική συμβουλή, αν μου επιτρέπεται, προς όλους που πρωτοχρησιμοποιούν το κινητό. Παρακαλώ πολύ διαβάστε το Εγχειρίδιο Οδηγιών (Manual). Είναι πολύ χρήσιμο και βοηθάει στο να λυθούν απλές απορίες.

Στα ενδότερα της συσκευής τώρα. Όλως περιέργως σε σχέση με τα όσα διάβαζα πριν το αγοράσω, το κινητό μου δεν αντιμετωπίζει κανένα σχεδόν πρόβλημα! (Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω που το λέω...) Είχα τρομάξει για να είμαι ειλικρινής από τα όσα προβλήματα έλεγαν άλλοι χρήστες ότι είχαν, αλλά δεν πτοήθηκα. Η πραγματικότητα που ζω τώρα είναι ότι το κινητό μου δεν έχει κανένα σχεδόν πρόβλημα. Λέω σχεδόν γιατί δε ξέρω τι θα προκύψει στο μέλλον, αλλά μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς!

Η έκδοση του λογισμικού είναι : KM900AT_V10c και έχω επιλέξει ως προεπιλεγμένη την Αγγλική γλώσσα για τα μενού.

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη ρύθμιση των προφίλ.

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το you tube μέσω του browser του κινητού.

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ξυπνητήρι.

Δεν κάνει μόνο του επανεκκινήσεις.

Όταν γράφω μήνυμα και πλησιάζω τους 160 χαρακτήρες μου βγάζει ένα μικρό παραθυράκι πάνω δεξιά και μου λέει τον αριθμό χαρακτήρων και τα μηνύματα που θα σταλούν, όπως και στο τέλος μόλις πατήσω αποστολή.

Μπορεί να ξεχνάω κι άλλα θέματα που άλλοι αντιμετωπίζουν απλά εγώ δεν έχω προβλήματα! Οφείλω να πω ότι το GPS δεν το έχω χρησιμοποιήσει, ούτε σκοπεύω, αλλά ίσως δοκιμάσω το WeTravel.

Για το παραπάνω quote του Rodes. Γενικά η εμπειρία μου από υπολογιστές και κινητά μου έχει δείξει ότι όλα κάποια στιγμή κολλάνε, όλα κάποια στιγμή κάνουν επανεκκινήσεις. Μηχάνημα είναι και πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάποια στιγμή κάτι συμβαίνει και τρελαίνεται. Γι 'αυτό υπάρχει η αναβάθμιση λογισμικού, το service της κάθε εταιρίας και φυσικά το internet!

Δε θυμάμαι να έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Απλά θεώρησα πρέπον να γράψω και εγώ την μέχρι στιγμής εμπειρία μου από το κινητό.

Ευχαριστώ...

Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια εμπειρία.

Θέλω να μου πείτε εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα.

Έχω πάρει 3 bluetooth με το τελευταίο να είναι της LG. Λοιπόν κάθε λογικό τηλέφωνο κάνει κλήσεις στα δύο πατήματα της bluetooth συσκευής.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ LG ARENA κάνει κλήση με το ένα πάτημα του κουμπιού του bluetooth και μάλιστα όχι στον τελευταίο αριθμό που ο ίδιος έχεις καλέσει αλλά στον τελευταίο αριθμό που έχει γίνει γενικά κλήση στο τηλέφωνο.

Αποτέλεσμα?

Να έχεις το bluetooth στο πέτο σου να πατιέται κατα λάθος το κουμπί, εσύ να μην έχεις πάρει χαμπάρι και να έχεις κάνει κλήση και να σε ακούνε κανονικότατα τι λές.

Μιλάμε για φοβερο bug που στην LG δεν ξέρουν τίποτα. Αν έχει κανείς καμιά εμπειρία ας με καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Guest hermos
Η ηχογράφηση κλήσης του κινητού είναι καλή? Ακούγεται ξεκάθαρα και αυτός που καλεί και αυτός που ακούει? Αν όχι πως μπορώ να την βελτιώσω?

Κανείς δεν ξέρει?

Ευχαριστω πολυ και μπραβο στο κουραγιο σας σε οσους καθεστε και γραφετε για την εμπειρια σας με το κινητο!

Οποτε προς το παρων δεν με σταματαει τιποτα.:shifty:

Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια εμπειρία.

Θέλω να μου πείτε εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα.

Έχω πάρει 3 bluetooth με το τελευταίο να είναι της LG. Λοιπόν κάθε λογικό τηλέφωνο κάνει κλήσεις στα δύο πατήματα της bluetooth συσκευής.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ LG ARENA κάνει κλήση με το ένα πάτημα του κουμπιού του bluetooth και μάλιστα όχι στον τελευταίο αριθμό που ο ίδιος έχεις καλέσει αλλά στον τελευταίο αριθμό που έχει γίνει γενικά κλήση στο τηλέφωνο.

Αποτέλεσμα?

Να έχεις το bluetooth στο πέτο σου να πατιέται κατα λάθος το κουμπί, εσύ να μην έχεις πάρει χαμπάρι και να έχεις κάνει κλήση και να σε ακούνε κανονικότατα τι λές.

Μιλάμε για φοβερο bug που στην LG δεν ξέρουν τίποτα. Αν έχει κανείς καμιά εμπειρία ας με καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Δεν είναι μαμούνι (κοινώς bug) του κινητού. Έτσι κάνει. Το ίδιο μου κάνει και ένα Samsung U900 και ένα U600 που τα δουλεύουμε στο σπίτι. Έχεις δίκιο που διαμαρτήρεσαι, αλλά δυστυχώς κάποιοι κατασκευαστές το έχουν επιλέξει έτσι.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Guest hermos
Το μεγάφωνο του κινητού έχει κάποιο πρόβλημα? Πατάω στο μικρόφωνο που έχει, ακούω καλά τον άλλο, αλλά αυτός δεν με ακούει. Τι γίνεται?

Το μεγάφωνο του κινητού έχει κάποιο πρόβλημα? Πατάω στο μικρόφωνο που έχει, ακούω καλά τον άλλο, αλλά αυτός δεν με ακούει. Τι γίνεται?

:blink:

Αν μπορείς να είσαι λίγο πιο επεξηγηματικός, θα ήταν ευχής έργο! Κοινώς δεν κατάλαβα τίποτα!!!! Πες μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, λίγο πιο αναλυτικά.;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Guest hermos
:blink:

Αν μπορείς να είσαι λίγο πιο επεξηγηματικός, θα ήταν ευχής έργο! Κοινώς δεν κατάλαβα τίποτα!!!! Πες μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, λίγο πιο αναλυτικά.;)

Βάζω το μεγάφωνο. Αρχίζω την συνομιλία. Όταν μιλάω εγώ, αυτός με τον οποίο μιλάω δεν με ακούει. Αντιθέτως, εγώ τον ακούω μια χαρά.

Ανοικτή συνομιλία δηλαδή! Οπότε όχι το μεγάφωνο, αλλά το μικρόφωνο φαίνεται να σου δημιουργεί πρόβλημα. Αν δεν την ενεργοποιήσεις (την ανοικτή συνομιλία), μιλάς δηλαδή κανονικά με τον συνομιλιτή σου έχοντας το τηλέφωνο στο αυτί σου, τότε σε ακούει κανονικά? Με λίγα λόγια, ο συνομιλιτής σου σε ακούει κάπως? Με το handsfree που έχεις στην συσκευασία? Σε ακούει?

Guest hermos
Ανοικτή συνομιλία δηλαδή! Οπότε όχι το μεγάφωνο, αλλά το μικρόφωνο φαίνεται να σου δημιουργεί πρόβλημα. Αν δεν την ενεργοποιήσεις (την ανοικτή συνομιλία), μιλάς δηλαδή κανονικά με τον συνομιλιτή σου έχοντας το τηλέφωνο στο αυτί σου, τότε σε ακούει κανονικά? Με λίγα λόγια, ο συνομιλιτής σου σε ακούει κάπως? Με το handsfree που έχεις στην συσκευασία? Σε ακούει?

Όταν μιλάω κανονικά από το κινητό, ακούω και εγώ και αυτός με τον οποίο μιλάω κανονικά. Και η ηχογράφηση γίνεται μια χαρά. Το μεγάφωνο πως το ενεργοποιώ?

Guest hermos
Πώς μπορώ να βάλω το κινητό να κάνει ηχογράφηση χωρίς κάποιο πρόγραμμα? Επίσης, μου όταν κάνω κλήση μου κλειδώνει η οθόνη τουλάχιστον 3 φορές. Πως θα το κάνω να μην κλειδώνει η οθόνη καθόλου?

Όταν μιλάω κανονικά από το κινητό, ακούω και εγώ και αυτός με τον οποίο μιλάω κανονικά. Και η ηχογράφηση γίνεται μια χαρά. Το μεγάφωνο πως το ενεργοποιώ?

Πώς μπορώ να βάλω το κινητό να κάνει ηχογράφηση χωρίς κάποιο πρόγραμμα? Επίσης, μου όταν κάνω κλήση μου κλειδώνει η οθόνη τουλάχιστον 3 φορές. Πως θα το κάνω να μην κλειδώνει η οθόνη καθόλου?

Οπότε δεν έχεις βλάβη. Το μικρόφωνο δουλεύει. Δες μήπως υπάρχει διαθέσημη αναβάθμιση στο νετ, αλλιώς κάνε backup τα δεδομένα σου και τράβα του κανένα factory default και θα συνέρθει. Κάτι έχει κολλήσει στην ρουτήνα της ανοικτής ακρόασης.

Όσο για τα άλλα που ρωτάς έχουν χιλιοαπαντηθεί. Ψάξε λίγο στο νήμα και θα βρεις τις απαντήσεις.

Guest hermos
Οπότε δεν έχεις βλάβη. Το μικρόφωνο δουλεύει. Δες μήπως υπάρχει διαθέσημη αναβάθμιση στο νετ, αλλιώς κάνε backup τα δεδομένα σου και τράβα του κανένα factory default και θα συνέρθει. Κάτι έχει κολλήσει στην ρουτήνα της ανοικτής ακρόασης.

Όσο για τα άλλα που ρωτάς έχουν χιλιοαπαντηθεί. Ψάξε λίγο στο νήμα και θα βρεις τις απαντήσεις.

Το θέμα είναι 392 σελίδες. Που θα το βρω?

Και εμένα μου έχει κολλήσει μόνο μια φορά και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία. Έκδοση firmware KM900AT_V10e, γλώσσα Αγγλικά, Power save on, 3G off. Το κινητό είναι γεμάτο τραγούδια και ταινίες. Τις ταινίες πραγματικά απολαμβάνεις να τις βλέπεις, η ανάλυση είναι όλα τα λεφτά. Τα τραγούδια όπως και είπα πριν είναι ένα πρόβλημα μιας και ο song player του κινητού είναι για τα μπάζα. Το πρόβλημα με το bluetooth το αντιμετωπίζω και εγώ, και από την στιγμή που δεν θέλω να με εκθέσει το έχω βάλει στην άκρη. Φαίνεται πως στην LG δεν το έχουν το κομμάτι με τον προγραμματισμό, ίσως επειδή είναι νέοι στα κινητά να μην έχουν τους κατάλληλους προγραμματιστές ακόμη.

Όπως και να έχει δεν υπάρχει κανένα καλό παιδί από τους ψαγμένους με τα κινητά που να γνωρίζει πως να κάνει signed την έκδοση του KD player για το Arena, μπας και λύσουμε το πρόβλημα αυτό;

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα και την μέχρι στιγμής εμπειρία μου θα καταθέσω και εγώ τα σχόλιά μου για το LG KM900 - Arena.

Πριν πω το οτιδήποτε να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους πάντες (γνώστες και μη) εδώ μέσα γιατί με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στο να καταλάβω τι συμβαίνει με το κινητό και πως να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα.

Το κινητό το έχω αγοράσει εδώ και 2 εβδομάδες από τη Wind εκμεταλλευόμενος την επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου. Η πρώτη εντύπωση για μένα που δεν είχα ποτέ κινητό με touch screen ήταν πολύ καλή!

Το φόρτισα όπως έπρεπε και ξεκίνησα σιγά σιγά να το μαθαίνω. Πρώτη και σημαντική συμβουλή, αν μου επιτρέπεται, προς όλους που πρωτοχρησιμοποιούν το κινητό. Παρακαλώ πολύ διαβάστε το Εγχειρίδιο Οδηγιών (Manual). Είναι πολύ χρήσιμο και βοηθάει στο να λυθούν απλές απορίες.

Στα ενδότερα της συσκευής τώρα. Όλως περιέργως σε σχέση με τα όσα διάβαζα πριν το αγοράσω, το κινητό μου δεν αντιμετωπίζει κανένα σχεδόν πρόβλημα! (Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω που το λέω...) Είχα τρομάξει για να είμαι ειλικρινής από τα όσα προβλήματα έλεγαν άλλοι χρήστες ότι είχαν, αλλά δεν πτοήθηκα. Η πραγματικότητα που ζω τώρα είναι ότι το κινητό μου δεν έχει κανένα σχεδόν πρόβλημα. Λέω σχεδόν γιατί δε ξέρω τι θα προκύψει στο μέλλον, αλλά μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς!

Η έκδοση του λογισμικού είναι : KM900AT_V10c και έχω επιλέξει ως προεπιλεγμένη την Αγγλική γλώσσα για τα μενού.

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη ρύθμιση των προφίλ.

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το you tube μέσω του browser του κινητού.

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ξυπνητήρι.

Δεν κάνει μόνο του επανεκκινήσεις.

Όταν γράφω μήνυμα και πλησιάζω τους 160 χαρακτήρες μου βγάζει ένα μικρό παραθυράκι πάνω δεξιά και μου λέει τον αριθμό χαρακτήρων και τα μηνύματα που θα σταλούν, όπως και στο τέλος μόλις πατήσω αποστολή.

Μπορεί να ξεχνάω κι άλλα θέματα που άλλοι αντιμετωπίζουν απλά εγώ δεν έχω προβλήματα! Οφείλω να πω ότι το GPS δεν το έχω χρησιμοποιήσει, ούτε σκοπεύω, αλλά ίσως δοκιμάσω το WeTravel.

Για το παραπάνω quote του Rodes. Γενικά η εμπειρία μου από υπολογιστές και κινητά μου έχει δείξει ότι όλα κάποια στιγμή κολλάνε, όλα κάποια στιγμή κάνουν επανεκκινήσεις. Μηχάνημα είναι και πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάποια στιγμή κάτι συμβαίνει και τρελαίνεται. Γι 'αυτό υπάρχει η αναβάθμιση λογισμικού, το service της κάθε εταιρίας και φυσικά το internet!

Δε θυμάμαι να έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Απλά θεώρησα πρέπον να γράψω και εγώ την μέχρι στιγμής εμπειρία μου από το κινητό.

Ευχαριστώ...

Το πηρες στην κανονικη εκδοση? Γιατι εμενα ειναι εκδοση cosmote και εκτος απο το προβλημα με το προφιλ και το ξυπνητηρι που δε χτυπαει ( αυτο αρχισε να συμβαινει μετα απο 2-3 βδομαδες) για λιγες μερες σταματησε να κλειδωνει, αλλα τωρα το ξεπερασε.. Οταν πηγα στη Lg παντως και μου περασαν την κανονικη εκδοση (αυτη που εχεις και εσυ) δε μπορουσα να δω βιντεακια στο youtube.