Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα να κάνω και γω update και τσίμπησα το kdz αρχείο την ώρα που το κατέβαζε το πρόγραμμα της LG..

είναι η v10c έτσι γράφει μετα την αποσυμπίεση.. τώρα περιμένω να τελειώσει το backup για να αρχίσω το update.. αν είναι επιτυχημένο το kdz αρχείο θα το ανεβάσω κάπου για όλους (ποιό είναι προτιμότερο? rapidshare?)

dum spiro spero

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εβαλα να κάνω και γω update και τσίμπησα το kdz αρχείο την ώρα που το κατέβαζε το πρόγραμμα της LG..

είναι η v10c έτσι γράφει μετα την αποσυμπίεση.. τώρα περιμένω να τελειώσει το backup για να αρχίσω το update.. αν είναι επιτυχημένο το kdz αρχείο θα το ανεβάσω κάπου για όλους (ποιό είναι προτιμότερο? rapidshare?)

όπου σε βολεύει φιλαράκι φτάνει μόνο να το ανεβάσεις το καλύτερο απόλα είναι αν το στείλης στον jihdem

Λοιπον το update ολοκληρώθηκε επιτυχως χωρίς κανένα σημαντικό πρόβλημα..

η version που μου γράφει στο factory menu είναι km900at-00-v10c-202-xxx-jul-09-2009

εγω πάντως στα kp500 tools πάτησα σαν version V10C_01 γιατί με V10C_00 δεν προχώρησε.. οπότε ετσι θα ονομάσω το αρχείο.. αν είναι v10c_02 δε το γνωρίζω..

θα βρείτε την 10c open greek στο:

http://www.mediafire.com/?sharekey=4...018c8114394287

dum spiro spero

όπου σε βολεύει φιλαράκι φτάνει μόνο να το ανεβάσεις το καλύτερο απόλα είναι αν το στείλης στον jimdem

Αν ο φίλος το ανεβάσει σε rapidshare και δεν έχει account, το αρχείο θα διαγραφεί έπειτα απο 10 downloads. Προτείνω να ανέβει μονοκόμματα σε mediafire ή megashares.

Τώρα, για την C, όλα τέλεια. Μόνο το bug που είπαμε με τις playlists αλλά θα το αντέξω μέχρι το επόμενο update. Επίσης μου έχει κολλήσει κάνα δυο φορές στα sms. Παρατήρησα οτι αν έχω πολλά και μακροσκελή μηνύματα στα εισερχόμενα, δουλεύει πιο αργά η πληκτρολόγηση νέου μηνύματος και μπορεί να κολλήσει το κινητό. Προτείνω σε όσους τη βάλουν να κρατάνε το inbox τους καθαρό. Σχετικά με το gps, απλά εξεπλάγην. Με τις κανονικές ρυθμίσεις αργούσε να βρεί δορυφόρους (σαν την open europe b ίσως και λίγο πιο αργά). Αλλά απο τη στιγμή που έκανα custom ρυθμίσεις, πετάει! Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

@stred: Οκ, αυτή είναι η έκδοση που έχω. Το έλεγξα μέσω κρυφού μενού.

Μια ερωτηση γιατι εχω χαθει..η τελευταια εκδοση της ΟΡΕΝ Europe υποστηριζει Ελληνικη γλωσσα και τι διαφορα εχει με την Ελληνικη C???To FM trasm. λειτουργει κανονικα και στις 2 εκδοσεις??σορρυ αλλα λογω οτι ειμαι στην δουλεια δεν εχω καταφερει να διαβασω ολες τις σελιδες στο φορυμ..ευχαριστω!

Μια ερωτηση γιατι εχω χαθει..η τελευταια εκδοση της ΟΡΕΝ Europe υποστηριζει Ελληνικη γλωσσα και τι διαφορα εχει με την Ελληνικη C???To FM trasm. λειτουργει κανονικα και στις 2 εκδοσεις??σορρυ αλλα λογω οτι ειμαι στην δουλεια δεν εχω καταφερει να διαβασω ολες τις σελιδες στο φορυμ..ευχαριστω!

Yποστηρίζει κανονικότατα.Fm trans δεν υπάρχει στην ελληνική C και σε καμία ελληνική γενικά.

Ace of Hearts..

τοτε δεν συμφερει να βαλει καποιος την ευρωπαικη εκδοση αν εχει και Ελληνικη γλωσσα και αν εχουν και ιδια λειτουργικοτητα?

Η νέα open europe είναι ίδια με την ελληνική, απλά έχει και πομπό fm. Επίσης, έχουν αναφερθεί μερικά προβλήματα με το wi-fi καθώς και έλλειψη προεγκατεστημένων ρυθμίσεων στην open europe.

τοτε δεν συμφερει να βαλει καποιος την ευρωπαικη εκδοση αν εχει και Ελληνικη γλωσσα και αν εχουν και ιδια λειτουργικοτητα?

H ελληνική c είναι κατά τα φαινόμενα λίγο καλύτερη, αν και δεν υποστηρίζει playlists.Είναι καλύτερη όμως στο gps.Eγώ παραμένω στην open europe B

Ace of Hearts..

Γιατί στην LG δεν κάνουν το software να έχει ένα "παραθυράκι" για τον πομπό? Στα νόκια, μόλις ανοίξεις τον πομπό, έχει ρυθμίσεις και βάζεις τη χώρα που μένεις. Άν βάλεις Ελλάδα σου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο. Αν βάλεις Γερμανία δουλεύει κανονικα!

Η αληθεια ειναι οτι απο αρχες Ιουνη που εχω το κινητο ουτε μια φορα δεν χρησιμοποιησα το Ραδιοφωνακι του μιας και οτι μουσικη την εχω περασει μεσα και χωρις διαφημισεις..χεχε..αλλα τον πλοηγο και το wi-fi τα χρησιμοποιω οποτε μαλλον θα το κανω το καλο και θα την βαλω και αν ποτε βγει η Ευρωπαικη πιο καλη τοτε θα ξανακανω την καλη..χοχοχοχο

Η αληθεια ειναι οτι απο αρχες Ιουνη που εχω το κινητο ουτε μια φορα δεν χρησιμοποιησα το Ραδιοφωνακι του μιας και οτι μουσικη την εχω περασει μεσα και χωρις διαφημισεις..χεχε..αλλα τον πλοηγο και το wi-fi τα χρησιμοποιω οποτε μαλλον θα το κανω το καλο και θα την βαλω και αν ποτε βγει η Ευρωπαικη πιο καλη τοτε θα ξανακανω την καλη..χοχοχοχο

Όχι, δε λέω για το ραδιόφωνο, αλλά για τον πομπό fm (που μπορείς να ακούσεις τα τραγούδια του κινητού σου σε μια ραδιοφωνική συσκευή στη συχνότητα που επιλέγεις.) Οπότε, αν σ'ενδιαφέρουν το wi-fi και η πλοήγηση μόνο, καθώς και δεν θες playlists στη μουσική, τότε η νέα greek είναι η καλύτερη για σ'ένα.

"σε μια ραδιοφωνική συσκευή στη συχνότητα που επιλέγεις"

τι εννοεισ στην συχνοτητα που επιλεγω??

jimdem εχω ενα πρόβλημα με το wetravel.. με την v10c κατάφερα και το εκανα εγκατάσταση αλλά στον "ορισμό δικαιωμάτων" έχω 2 μόνο επιλογές :

1.ερώτηση πάντα

2.να μην επιτρέπεται ποτε

το γύρισα και στα αγγλικά μπας και χάθηκε η επιλογή "να επιτρέπεται πάντα" κάπου στη μετάφραση αλλά τζίφος..

δοκίμασα και με ενα αλλα java αλλά τπτ..

factory reset έκανα..

εσένα εχει κανονικά τις 3 επιλογές? wtf?

Υ.Γ.

στο mediafire το ανεβάζω.. κανα 25 λεπτο ακόμα.. :)

EDIT

ακυρο τα παραπάνω

είχα εγκαταστήσει το JAR oxi to JAD

ελεος ffs

dum spiro spero

jimdem εχω ενα πρόβλημα με το wetravel.. με την v10c κατάφερα και το εκανα εγκατάσταση αλλά στον "ορισμό δικαιωμάτων" έχω 2 μόνο επιλογές :

1.ερώτηση πάντα

2.να μην επιτρέπεται ποτε

το γύρισα και στα αγγλικά μπας και χάθηκε η επιλογή "να επιτρέπεται πάντα" κάπου στη μετάφραση αλλά τζίφος..

δοκίμασα και με ενα αλλα java αλλά τπτ..

factory reset έκανα..

εσένα εχει κανονικά τις 3 επιλογές? wtf?

Υ.Γ.

στο mediafire το ανεβάζω.. κανα 25 λεπτο ακόμα.. :)

Έκανες εγκατάσταση με το .jad? Πρέπει να εγκαταστήσεις το jad όχι το jar.

edit: χαχα με πρόλαβες!

τι εννοεισ στην συχνοτητα που επιλεγω??

Ανοίγεις τον πομπό fm, βάζεις πχ 105,2 και πατάς μετάδοση. Μετά, ανοίγεις τη μουσική και βάζεις ένα τραγούδι να παίζει. Έπειτα, ανοίγεις ενα ραδιο, hifi που είναι κοντά σου, συντονίζεσαι στην συχνότητα που όρισες στο κινητό και ακούς απο εκεί τη μουσική! Υπόψιν οτι έχει μικρή εμβέλεια και η ποιότητα είναι μέτρια. 1-2 φορές στην αρχή το χρησιμοποίησα, μετά καθόλου.

Αντεεεεε??εκανε τετοια μαγκια το κινητο??καλα ιδεα δεν ειχα γι'αυτο..εγω νομιζα οτι δεν δουλευει γενικα το ραδιο..χοχοχοο..τι λεμε τοτε..μια χαρααα..

Δυστηχως κόλησε ο firefox και αναγκάστηκα να ξεκινήσω απο την αρχη..

αυτή τη φορά ανεβάζω την εκδοση σε 3 αρχεία..

θα βρείτε την 10c open greek στο:

w w w . mediafire.com/?sharekey=443eb77f206b806fd8f14848abf485dd900b9dc546a0e332ce018c8114394287

επιπλέον αναφέρω πως οταν το lg update tool κατεβάζει μια εκδοση την κατεβάζει στο:

C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\LGMOBILEAX\Phone

εγω το έβαλα να την κατεβάσει και μετα εβγαλα το κινητό απο το καλώδιο.. οπότε δεν την έσβησε οταν τελειωσε το κατέβασμα και έτσι την τσίμπησα.. :)

dum spiro spero

εκανα αναβαθμ. λογισμικου και μου εκανε παλι της cosmote 10c..ενω ζητησα την Ελληνικη χωρις καποια εταιριας..

πωσ γίνετε να κάνω αναβάθμιση με τα 3 αρχεία που δώσατε απο πάνω???πρέπει να τα βάλω όλα σε 1 φάκελο και να τα ρίξω μέσα???

πωσ γίνετε να κάνω αναβάθμιση με τα 3 αρχεία που δώσατε απο πάνω???πρέπει να τα βάλω όλα σε 1 φάκελο και να τα ρίξω μέσα???

τα 3 αρχεία είναι αρχεία rar.. θα τα βάλεις μαζι κάπου και οταν τα ανοίξεις με το winrar ή παρόμοιο πρόγραμμα θα πάρεις ενα αρχείο .kdz που είναι το firmware..

απο κει και περα για να κάνει αναβάθμιση να διαβάσεις οπωσδήποτε τον αναλυτικο οδηγό του jimdem582 γιατί δε ξέρεις πολλά απο υπολογιστές και θα μπερδευτείς περισσότερα αν στα πω εγω εν συντομία..

dum spiro spero

Μάγκες, στην προσπάθειά μου να εγκαταστήσω το wetravel.jad μου βγάζει "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας".... Επανεκκίνησα το κινητό αλλά δεν άλλαξε τίποτα.... Ξέρει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;

καλησπερα παιδια! εψαξα πολλες σελιδες αλλα δε μπορεσα να τις διαβασω ολες οποτε ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει το ερωτημα μου! Στο αρενα γινεται να δω βιντεο απο youtube μεσω wifi και gps χωρις να πληρωνω αφου βαλω δικο μου ποργραμμα γινεται να χρησιμοποιησω;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

καλησπερα παιδια! εψαξα πολλες σελιδες αλλα δε μπορεσα να τις διαβασω ολες οποτε ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει το ερωτημα μου! Στο αρενα γινεται να δω βιντεο απο youtube μεσω wifi και gps χωρις να πληρωνω αφου βαλω δικο μου ποργραμμα γινεται να χρησιμοποιησω;

γίνεται ανάλογα το firmware. Τα παλαιότερα δεν υποστήριζαν αυτή την δυνατότητα. Με ένα φλασάρισμα σε καινούριο firmware είσαι τζετ.

Δεν χρειάζεται να βάλεις δικό σου πρόγραμμα καθώς και ο ενσωματωμένος browser λθα παίζει τα βίντεο.Απλά είναι αργός, να προτιμήσεις τον opera mini

Μόλις έβαλα την νέα Open Greek και όταν προσπάθησα να δω βίντεο μέσω wifi μου έγραψε "Άγνωστο Σφάλμα" και με πήγε στην προηγούμενη σελίδα. Ξαναδοκίμασα και πάλι τα ίδια. Ξέρει κανέις τι γίνεται???

Μόλις έβαλα την νέα Open Greek και όταν προσπάθησα να δω βίντεο μέσω wifi μου έγραψε "Άγνωστο Σφάλμα" και με πήγε στην προηγούμενη σελίδα. Ξαναδοκίμασα και πάλι τα ίδια. Ξέρει κανέις τι γίνεται???

Έκανες factory reset? Επίσης στις ρυθμίσεις browser και streaming πρέπει να δηλώσεις ως access point την επιλογή Wi-FI