Kyris Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Διαβάζω στο φόρουμ πως όλοι φλασάρετε, αναβαθμίζετε, και παιδεύεστε και δεν κατάλαβα ακόμα την αιτία. Δεν δουλεύει σωστά το κινητό σας? Αν ναι, γιατί δεν το πάτε πίσω εκεί που το πήρατε? Εγώ έχω ακόμα την έκδοση V10a και μου δουλεύουν όλα άψογα. Το μόνο με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί είναι οι χάρτες. Ολα τ'άλλα πάνε μιά χαρά. Το τηλέφωνο μου είναι unbranded και η μόνη βαβούρα που είχα ήταν που πήγα στην κοσμοτέ γιά να μου ρυθμίσουν internet και emails. Γιατί τοση μανία με αναβαθμίσεις και φλασαρίσματα? Και κάνει και ζέστη..... Ας μου πει κάποιος: "τί είναι αυτό που κάνει το φλασάρισμα αναγκαίο?" Μήπως εγώ είμαι ο βλάκας και δεν καταλαβαίνω? Τί θα κερδίσω αν βάλω την τελευταία version όταν όλα δουλεύουν σωστά? Στο κάτω-κάτω, όταν αγοράζετε μιά φωτογραφική μηχανή την πειράζετε? Ψάχνετε γιά αναβαθμίσεις? Εκτός αν όλα αυτά είναι ένα είδος sport......... Είναι όμως κρίμα γιά κάποιους μη μυημένους στο άθλημα, που στη προσπάθειά τους να γίνουν "ειδικοί" μιμούμενοι τα τσακάλια του φόρουμ, χαλάνε τα τηλέφωνά τους. Γνωρίζω ήδη έναν που το κινητό του δούλευε καλύτερα πριν την αναβάθμιση. Παιδιά, αν το ARENA δουλεύει μη το πειράζετε. Αν δε δουλεύει, επιστροφή και αλλαγή. Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaqmayol Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ευκολη απαντηση. υπαρχουν διαφορετικοι λογοι για φλασαρισμα. 1) πολλα παιδια που αγορασαν unbranded συσκευη, και εκαναν αναβαθμιση, σβηστηκαν λειτουργειες που τους ενδιεφεραν οπως π.χ fm transmitter 2) αλλα παιδια που αγορασαν branded συσκευες διαπιστωσαν με εκπληξη οτι ειχαν αφαιρεθει λειτουργιες για τις οποιες τις ειχαν αγορασει. 3) αλλα παιδια διαπιστωσαν οτι το κινητο εκανε διαφορα κουλα. Εμενα π.χ. εχανε πααααααααρα πολυ συχνα το σημα και δεν ηταν θεμα GSM ή 3G τωρα γενικοτερα για το θεμα των αναβαθμισεων, ολα ξεκινανε απο τον λογο που υπαρχουν. Δηλαδη π.χ για τα windows ειναι χαζοι που βγαζουν τις αναβαθμισεις? παραδειγμα φερνω. Η λογικη της αναβαθμισης ειναι για να βελτιωσει καποια bugs που υπαρχουν. αλλιως ποιος ο λογος? ΑΝ ριξεις μια ματια σε προηγουμενα ποστ θα δεις καλιστα την διαφορα σε συγκεκριμενα feautures. Εγω π.χ βλεπω, οτι το σημα ειναι πλεον καμπανα ενω πριν το εψαχνα με την καραμπινα. Και στο δια ταυτα ειναι πιστευω καθαρα personal για τον καθε χρηστη, Εσυ πχ μπορεις να μου πεις αλλους τοσους λογους γιατι να μην γινεται φλασαρισμα. Ολα ειναι σχετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί σε εμένα δεν ενημερώνει πότε πρεπει να βγάλω μπαταρία; Απλα βλέπω οτι υπάρχει ERROR και σταματάει η διαδικασία απο μόνη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 το φλασαρισμα ειναι προσωπικη υποθεση του καθε ενα απο μας...αναλαμβανει το ρισκο να το κανει με οτι συνεπειες κ αν εχει... εγω το εκανα επειδη ειχα το χρονο κ τη διαθεση να το ψαξω..γιατι διαβαζοντας σε αλλα φορουμ υπηρχε βελτιωση στο κινητ μετα την αναβαθμιση...οποτε γιατι να μεινω με το vl menu που δε μου αρεσει κιολας??? αμα θελετε αλλαξτε κ τον τιτλο του τοπικ σε φλασαρισμα τι να πω...πιο πριν επρεπε να το λεμε gps topic κ μετα gmail η οτιδηποτε αλλο? οσοι ψαχνουν κ ψαχνονται δοκιμαζουν πραγματα κ βοηθανε κ τους υπολοιπους μεσα απο αυτο το φορουμ...γιαυτο υπαρχει αλλωστε... Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjalla Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Φίλε μου μήπως αποσυμπίεσες το cab? γιατί ειχα κάνει το ίδιο λάθος κ σταματούσε κάπου εκεί στο 55% ps:finaldestimy86 keep up the good work!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Οχι δεν το αποσυμπίεσα. Επρεπέ; Τώρα διάβασα σε ένα περιοδικό οτι κυκλοφορούν φήμες πως η LG θα κυκλοφορήσει το ARENA με windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 οχι δε χρειαζεται αποσυμπιεση... κ οσο για wm στο κινητο μας ειμαι επιφυλακτικος αρκετα....οχι για το αν θα βγει...αλλα για το τι θα προσφερει κ ποσο χρησιμο θα ειναι... κ η lg εβγαλε δικο της λογισμικο κ πιστευω θα το υποστηριξει... (αναφερθηκε αν θα εχει τα 6.1 η θα βγει καποια εκδοση ειδικα για το arena?) Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Οχι δεν υπήρξε αναφορά σε ποιά έκδοση θα κυκλοφορήσει ούτε οτι ειναι σίγουρο αυτό. Απλά φήμες. Δεν θα με χαλαγε ομως. Έξυπνη κίνηση απο την LG πάντως αν σκεφτεις πως ετσι θα τραβήξει και ατομα που το θελουν για επαγγελματικη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 mitsigan said: Οχι δεν το αποσυμπίεσα. Επρεπέ; Τώρα διάβασα σε ένα περιοδικό οτι κυκλοφορούν φήμες πως η LG θα κυκλοφορήσει το ARENA με windows mobile. Μήπως εννοείς αυτό? http://www.gsmarena.com/lg_gm730-2694.php LG GM730. Windows Mobile με το S-Class User Interface του Arena. Έρχεται... Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostiras Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 καταρχας καλησπερα!!! θελω να αλλαξω κινιτο και μαλλον θα επιλεξω αυτο... εσεις ως χρηστες του συγκεκριμενου κινιτου εισαστε ικανοποιημενοι? αν οχι ποιο αλλο κινιτο κοντα πανω κατω σε αυτα τα λεφτα μου προτεινετε... σημαντικο ρολο για μενα στην επιλογη ενος κινιτου παιζει η εξωτερικη εμφανιση για αυτο και μαλλον θα επιλοξω το αρενα γιατι πιστευω οτι συνδιαζει ικανοτιτες και ομορφια πολλη καλα... ποια νομιζετε οτι ειναι τα τροτα του σημεια? ευχαριστω εκ των προτερον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ενημέρωση απο εξυπηρέτηση πελατών LG: Έχει όντως προγραμματιστεί αναβάθμιση μέσα στον Ιούνιο που θα λύσει προβλήματα και (λογικά) θα έχει και κάποια νέα χαρακτηριστικά. Όσων αφορά το AppStore, η LG είπε οτι ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο προς το παρόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Οχι cellakias, δεν ελεγε για διαφορετικο μοντελο αλλα για το ARENA. Ρε παιδια ακομα να καταφερω να το φλασαρω. Σημερα θα παω να δοκιμασω στον υπολογιστη ενος φιλου γιατι δεν βγαζω ακρη στον δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolg7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Καλησπερα. Ειμαι κατοχος lg arena απο wind.Στην αρχη δουλευαν ολα μια χαρα(και fmt).Πριν λιγο καιρο εκανα αναβαθμιση απο το site της lg και απο τοτε ουτε fmt ουτε η ιδια αποκριση στο μενου και ειδικα στην κυλιση του κυβου.(Η εκδοση που μου εμφανιζει τωρα ειναι v10b) Προσπαθησα να κανω φλασαρισμα απο τον οδηγο και μου βγαζει συνεχεια αυτο: μπορεις να βοηθησεις???? 16:24:10 : ******Extract Start C:/V10M_02.cab***** 16:24:10 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\) 16:24:10 : ExtractInfo Error(0) 16:24:10 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 16:24:10 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone 16:24:11 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR 16:24:11 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 16:24:11 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 16:24:11 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù 16:24:11 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 η v10b είναι η τελευταία έκδοση? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolg7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ναι....... Ετσι νομιζω δλδ. Υπαρχει περιπτωση να μην γινεται με vista?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 bolg7 said: Ναι....... Ρε παιδιά αφού απ'το pcsuite είναι γελοία η αναβάθμηση γιατί παιδεύεστε με φλασαρίσματα?Εγώ 1 ώρα ασχολήθηκα και τώρα είμαι κομπλέ!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 To ειχες vl η σκετο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Stavros4u said: To ειχες vl η σκετο; σκέτο φυσικά!:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolg7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 pythagoras_7 said: Ρε παιδιά αφού απ'το pcsuite είναι γελοία η αναβάθμηση γιατί παιδεύεστε με φλασαρίσματα?Εγώ 1 ώρα ασχολήθηκα και τώρα είμαι κομπλέ!;):) Τι εκανες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 παιδες λεω να παρω το αρενα.. υπάρχει κάποιος που το έχει μετανιώσει που το πήρε? ποιο θα λέγατε οτι ειναι το κύριο μειονεκτημά του? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 bolg7 said: Τι εκανες?? απλά το σύνδεσα με το pc suite και άρχισε αυτόματα την αναβάθμηση!:) stred said: παιδες λεω να παρω το αρενα.. υπάρχει κάποιος που το έχει μετανιώσει που το πήρε? ποιο θα λέγατε οτι ειναι το κύριο μειονεκτημά του? δεν του έχω βρει κανένα μειωνέκτημα! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolg7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 κ δεν εχασες το FMT ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 επιτελους φλασαρα...πριν σας πω εντυπωσεις ηθελα να ρωτησω τι χρησιμευεει ο πομπος fm? δηλαδη τι μπορω να κανω με αυτον? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolg7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Stavros4u said: επιτελους φλασαρα...πριν σας πω εντυπωσεις ηθελα να ρωτησω τι χρησιμευεει ο πομπος fm? δηλαδη τι μπορω να κανω με αυτον? Το συνδεεις με το ραδιο του αυτοκινητου κ ακους την μουσικη που εχεις στο τηλ στο ραδιο του αυτοκινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 παιδια καλησπερα...κολλαει συνεχεια και οπουδηποτε...να κανω format?μπορειτε να μου πειτε πως?ευχασριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts