dragonmaster Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 λοιπον η αληθεια ειναι οτι εχω παρει πολλες φορες μεθυσμενους φιλους μου σπιτι και δεν ειναι και το καλυτερο γιατι λενε ανοησιες και παραμιλουν συγκεκριμενα ενας καποιος ντροπαλος φιλος μου απο το ποτο ειχε κολησει σε 2 κοπελιες στο διπλανο τραπεζι και το αγορι της μιας τα πηρε αγρια αλλα δεν εγινε τιποτα αφου το ξεκαθαρισα εν πασει περιπτωση το να πινεις δεν σε κανει περισοτερο μαγκα αλλα λιγοτερο γιατι σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις μετρο ,καποιοι εχουν μετρο στα 3-4 ποτηρια και αλλοι στα 9-12 αλλα δεν πρεπει να φτανεις στα ορια και να γινεσαι ρεζιλι Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 εν πασει περιπτωση το να πινεις δεν σε κανει περισοτερο μαγκα αλλα λιγοτερο γιατι σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις μετρο ,καποιοι εχουν μετρο στα 3-4 ποτηρια και αλλοι στα 9-12 αλλα δεν πρεπει να φτανεις στα ορια και να γινεσαι ρεζιλι ...εκτος αν γουσταρεις :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ...εκτος αν γουσταρεις :p πολυ σωστη η φιλη.μην το βλεπετε μονο σαν μαγκια το οτι μπορει να υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που να το γουσταρουν να μεθανε σας εχει περασει ποτε κατα νου:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 πολυ σωστη η φιλη.μην το βλεπετε μονο σαν μαγκια το οτι μπορει να υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που να το γουσταρουν να μεθανε σας εχει περασει ποτε κατα νου:rolleyes: Φυσικα και μου εχει περασει απο το μυαλο,οπως αλλοι γουσταρουν τα ναρκωτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Καλα τα ναρκωτικα ειναι αλλο πραγμα..αλλα βασικα κ τα 2 ειναι εθιστικα μετα απο καποιο διαστημα...οποτε το ποτο θελει μετρο αλλα ΜΑΚΡΙΑ απο τα ναρκωτικα (ενα μηνυμα απο το Υπουργειο Υγειας)χααχαχα Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Φυσικα και μου εχει περασει απο το μυαλο,οπως αλλοι γουσταρουν τα ναρκωτικα. Καλα τα ναρκωτικα ειναι αλλο πραγμα..αλλα βασικα κ τα 2 ειναι εθιστικα μετα απο καποιο διαστημα...οποτε το ποτο θελει μετρο αλλα ΜΑΚΡΙΑ απο τα ναρκωτικα (ενα μηνυμα απο το Υπουργειο Υγειας)χααχαχα Σε όλες τις περιπτώσεις (τσιγάρο, ποτό, μπάφος) μπορεί ο καθένας να τη βρίσκει όπως θέλει. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να μην παίρνει άλλους στο λαιμό του (βλ. παθητικό κάπνισμα, ποτό κ οδήγηση κτλ). Από εκεί κ πέρα δε θα πούμε σε κανέναν πως να διασκεδάζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Σε όλες τις περιπτώσεις (τσιγάρο, ποτό, μπάφος) μπορεί ο καθένας να τη βρίσκει όπως θέλει. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να μην παίρνει άλλους στο λαιμό του (βλ. παθητικό κάπνισμα, ποτό κ οδήγηση κτλ). Από εκεί κ πέρα δε θα πούμε σε κανέναν πως να διασκεδάζει :) +1. Όπως τη βρισκει ο καθενας...για την παρτη του ομως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Προσωπικα δεν εχω φτασει στο σημειο να πιω τοσο ωστε α) να μην θυμαμαι τιποτα, β)να αφησω την τυχη μου(a.k.a. τον ασφαλη γυρισμο μου στο σπιτι) σε καποιον μη αξιοπιστο και γ)να κανω καραγκιοζιλικια μην εχοντας καθολου επιγνωση και ελεγχο του τι κανω. Επειδη με φερνουν σε αμηχανια τετοιες φασεις οταν τις βιωνω απο αλλους στην παρεα, προσπαθω να μην το κανω. Αλλωστε δεν ειναι και το ιδιο ενας αντρας μεθυσμενος(που εχει τον χαβαλε του και που ειναι και λιγο σεκτσυ ενιοτε ε :O ) με μια γυναικα σε παρομοια κατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 και γω δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο να μην καταλαβαινω τιποτα! αλλα εχω δει φιλαρακια μου(αγορια-κοριτσια) να ειναι λιωμα! ο καθενας εχει το χαβαλε του! την πρωτη φορα που ηπια και "χαλαστηκα" ειπα δεν προκειται να ξαναπιω! ελα ομως που το ξαναεκανα! καθε φορα ετσι λεω αλλα... ευτυχως τωρα τελευταια δεν πινω πολυ, οχι οτι επινα και πολυ, λογο του οτι ειμαι συνειδητοποιημενος οδηγος! εχω, δεν εχω το αμαξι δεν πινω! καμια μπυρα και πολυ ειναι! εκτος και αν κατσει φαση με ουζα-τσιπουρα-ρακες! ε, εκει δεν σταματω.... οπως και με την βοτκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Προσωπικα δεν εχω φτασει στο σημειο να πιω τοσο ωστε α) να μην θυμαμαι τιποτα, β)να αφησω την τυχη μου(a.k.a. τον ασφαλη γυρισμο μου στο σπιτι) σε καποιον μη αξιοπιστο και γ)να κανω καραγκιοζιλικια μην εχοντας καθολου επιγνωση και ελεγχο του τι κανω. Επειδη με φερνουν σε αμηχανια τετοιες φασεις οταν τις βιωνω απο αλλους στην παρεα, προσπαθω να μην το κανω. Αλλωστε δεν ειναι και το ιδιο ενας αντρας μεθυσμενος(που εχει τον χαβαλε του και που ειναι και λιγο σεκτσυ ενιοτε ε :O ) με μια γυναικα σε παρομοια κατασταση. Γιατι; Εγω πιστευω οτι και μια γυναικα εχει το χαβαλε της ψιλομεθυσμενη. Δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι σεξυ+χαβαλεδες μονο οι αντρες... Δε λεω για λιωμα, που ειναι απωθητικο και στα 2 φυλα, αλλά για ηπιες καταστασεις που να την εχεις "ακουσει" λιγο. ευτυχως τωρα τελευταια δεν πινω πολυ, οχι οτι επινα και πολυ, λογο του οτι ειμαι συνειδητοποιημενος οδηγος! εχω, δεν εχω το αμαξι δεν πινω! καμια μπυρα και πολυ ειναι! Κι εγω οταν εχω το αμαξι δεν πινω σταγονα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Τα Χριστουγεννα βεβαια ενω θα οδηγουσα ηπια 3 ποτά, αλλά ευτυχως μεσολαβησε αρκετος χρονος για να ξελαμπικάρω μέχρι που έπιασα το τιμόνι (αλλιώς δε θα φευγαμε γιατι πιωμενη δε θα οδηγουσα!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Γιατι; Εγω πιστευω οτι και μια γυναικα εχει το χαβαλε της ψιλομεθυσμενη. Δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι σεξυ+χαβαλεδες μονο οι αντρες... Δε λεω για λιωμα, που ειναι απωθητικο και στα 2 φυλα, αλλά για ηπιες καταστασεις που να την εχεις "ακουσει" λιγο. Μα εργω ειπα για τερμα μεθυσι, οχι για χαβαλε. Τις προαλλες Θησειο ηταν μια κοπελα στο διπλα τραπεζι λιωμα κι εκλαιγε και φωναζε, ε γιατι να φτασεις σε τετοιο σημειο; Κριμα ειναι...Και ναι, προφανως αυτο ειναι απωθητικο και στα 2 φυλα, εχεις δικιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μα εργω ειπα για τερμα μεθυσι, οχι για χαβαλε. Τις προαλλες Θησειο ηταν μια κοπελα στο διπλα τραπεζι λιωμα κι εκλαιγε και φωναζε, ε γιατι να φτασεις σε τετοιο σημειο; Κριμα ειναι...Και ναι, προφανως αυτο ειναι απωθητικο και στα 2 φυλα, εχεις δικιο. ααα για τερμα μεθυσι ελεγες...συγγνωμη δεν το καταλαβα :O ναι, το τερμα μεθυσι δε λεει, ειναι ξεφτιλα οπως και να 'χει! Ασε που δεν ειναι διασκεδαστικο και για τον ιδιο τον μεθυσμενο... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Φυσικα και μου εχει περασει απο το μυαλο,οπως αλλοι γουσταρουν τα ναρκωτικα. κανενας ναρκομανης δεν γουσταρει τα ναρκωτικα.ειναι αρρωστοι και εθισμενοι μην συγκρινεις ανομοια πραγματα φιλαρακι εκτος αν μου μιλας για τους αλκοολικους οποτε και παλι εισαι λαθος γιατι εδω λεμε την γνωμη μας απλα για ενα μεθυσι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Εδώ πάντως φτιάχνουν και πιγκουίνο.Δεν ξέρω αν έχει παντου.Έχει χαμηλό ποτήρι με gordons space και δυό σφηνάκια.Ένα τεκίλα και ένα ursus.Τραβάς πρώτα το τεκίλα και πέφτει το άλλο μέσα και μτα το πίνεις εκίνο κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εδώ πάντως φτιάχνουν και πιγκουίνο.Δεν ξέρω αν έχει παντου.Έχει χαμηλό ποτήρι με gordons space και δυό σφηνάκια.Ένα τεκίλα και ένα ursus.Τραβάς πρώτα το τεκίλα και πέφτει το άλλο μέσα και μτα το πίνεις εκίνο κανονικά. Με κουφανες! :blink::happy: Ακουγεται...τσίου πίου! Σε στελνει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Καλα τα ναρκωτικα ειναι αλλο πραγμα..αλλα βασικα κ τα 2 ειναι εθιστικα μετα απο καποιο διαστημα...οποτε το ποτο θελει μετρο αλλα ΜΑΚΡΙΑ απο τα ναρκωτικα (ενα μηνυμα απο το Υπουργειο Υγειας)χααχαχα και τα 2 ειναι εθισμος και κακος μαλιστα,τα ναρκωτικα εννοειται και μακρια απο μας οτι ειναι στο ανωτατο βαθμο. τεσπα. το σαββατο αυτο βγηκαμε εγω με εναν φιλο και 4 κοπελες και πηγαμε σε ενα κλαμπ ενος κολλητου. οι 3 κοπελες κι ο φιλος μου εγιναν λιωμα πραγματικα.τους μαζευαμε μαζι με την αλλη κοπελα που δεν ηπιε παραπανω απο οσο μπορουσε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Μμμμμμμμμ μεθυσι! Καλο ειναι αν εχει μετρο ( το εχω παραβει αρκτες φορες για να πω την αληθεια) αλλα ετσι ειναι μεχρι να βρεις το μετρο σου,ποιο ποτο σε μεθαει περισσοτερο η σου καθετε ποιο ασχημα. Οταν λεω ασχημα εννοω για εμετο,πονοκεφαλο, στομαχι κτλ. Στον καθε ενα μας επιδραει διαφορετικα αλλος μεθαει περισσοτερο με βοτκα παρα με ουισκι (με την ιδια ποσοτητα/περιεκτικοτητα σε αλκοολ) η το αντι8ετο. Προσωπικα αντεχω αρκετα το αλκοολ εως πολυ! Αλλα με 2 σφηνακια north 8ελω να ξερασω και ας μην εχω μεθυσει ουτε στο ελαχιστο(ενα θεματακι με το στομαχι μου). παντως τα χειροτερα με8υσια μου και μαλλον αυτο που λεω ειναι το χειροτερο μου ηταν την πρωτοχρονια απο 2007 σε 2008 4 ποτα τζην λεμοναδα σε ψηλο ποτηρι με 2 παγακια( 2 παγακια σημαινει περισσοτερο ποτο αρα πιο καλο κατ'εμε, δεν γινεται νερουλο απο τα πολλα) το ενα μονορουφι!!! για οποιον ξερει αν το πιεις μονορουφι σε χτυπαει περισσοτερο και 14 σφηνακι north τα οποια ημουν σε 8εση να μετρησω ( ειπα περισσοτερα αλλα εχασα το λαγαρισμο) και ναι ηταν η πρςτη φορα που θυμαμαι μοναχα μερικες σκηνες απο εκεινη την νυχτα!! Καλα το τι κοροιδεμα επεσε απο την δικια μου και την αδελφη δεν συζυτιεται και ευτηχωσ με πηγε σπιτι της! Αλλα την να κανω με τρλανε η αδελφη τησ δικιασ μου. και αφου ειναι και .αρκετα μεγαλυτερες μου την πατησα 29 η δικια μου 27 η αδελφη της. (τις ηλικιες δεν τισ γραφω για κανενας ιδιεταιρο λογο απλωσ για να πς οτι αυτεσ πολυ ποιο εμπειρες και περπατημενεσ απο΄μενα γιαυτο και την πατησα!Δηλαδη εσκεμμενα το εκανε η αδελφη τησ οχι απο κακια ετσι για την φαση. Πλακα ειχε δεν μπορω να πω. Πωπω σας κουρασα τι εγραψα ο ανθρωπος!!! :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ώρα για ξεθάψιμο :p πείτε τις εμπειρίες σας στα οινοπνευματοποτεία :lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts