anonym Δημοσιεύτηκε January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2009 Μπαινω εδω και λιγη ωρα στη Google να κανω ανζητηση και οτιδηποτε και να ψαξω, στα αποτελεσματα, κατω απο καθε σελιδα-αποτελεσμα-επιλογη, μου γραφει "Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας." Και δεν μιλαμε για επικυνδυνους ιστοτοπους.. αλλα για eshop, plaisio, gsmarena, ακομα και myphone.gr!! :lol: Και ακομα κι αν πατησω να μπω, δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα. Ειναι καποια ρυθμιση (στη Google) που απλα δεν γνωριζω ή κατι αλλο? :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα.Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να γράψω ''MyPhone'' αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα ακόμα και όταν γράφω ''Hotmail'' και προσπαθεί να με βάλει στο Hotmail.com.Ενώ όμως όταν αντιγράφω τα links που μου βγάζει μολυσμένα στο Google μου τα ανοίγει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.Τι παίζει με το Google;:worry: Edit:Αυτό το πρόβλημα πρέπει να συμβαίνει και σε άλλες χώρες γιατί μπήκα με τον γερμανικό Google και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: ''Warnung- ein Besuch dieser Website kann Ihren Computer beschädigen!'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antporpo Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν είναι καμία ρύθμιση απλά κάτι έχει γίνει και είναι σαν να εχει κρασάρει το σύστημα τους!! πολύ περίεργο πάντως Επανήλθε το google Ψέματα δεν επανήλθε ακόμα τώρα μου βγάζει error 403 Forbidden! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 κανονικα δουλευει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antporpo Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Τώρα πια ναι δουλευει κανονικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Όντως τώρα μια χαρά. Πριν είχε πρόβλημα και σε εμένα! ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Όντως δουλεύει μια χαρά όπως πρίν.Άντε ρε Google και με τρόμαξες...:p:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts