STEVE54 Δημοσιεύτηκε January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2009 Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω ένα πρόγραμμα για να βλέπω το χρόνο ομιλίας εξερχομένων και εισερχομένων κλίσεων (εξερχομένων περισσότερο) για win mobile 6. Υπάρχει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 τι συσκευη εχεις;υπαρχουν 2-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEVE54 Δημ. January 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 HP ipaq 614c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 δοκιμασε το battery status.βεβαια υπαρχουν και αλλα με πολυ πιο αναλυτικες πληροφοριες,αλλα αυτο τα βασικα τα εχει,χρονο εισερχομενων-εξερχομενων και ποσα sms εστειλες και ελαβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEVE54 Δημ. January 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 τι συσκευη εχεις;υπαρχουν 2-3 Εκτός απο το Battery Status (στην δική μου συσκευή HTC DIAMOND 2.03.401.2 WWE δεν μετράει το χρόνο κλήσεων!) και το KDPowermeters (το οποίο δεν μου μετράει SMS!) ποιό άλλο υπάρχει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εκτός απο το Battery Status (στην δική μου συσκευή HTC DIAMOND 2.03.401.2 WWE δεν μετράει το χρόνο κλήσεων!) και το KDPowermeters (το οποίο δεν μου μετράει SMS!) ποιό άλλο υπάρχει;δεν μπορω να σε βοηθησω:(γιατι δεν εχω το πια το diamond,καλυτερα ας σου απαντησει καποιος κατοχος της συσκευης;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEVE54 Δημ. January 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω. Φιλε lagoudakis το εβαλα και μου φαινεται πολυ καλο , tnx agn:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Phone Dashboard Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Phone Dashboard Το εχει δοκιμασει κανεις σε htc? Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Today Phone Pro, για μενα το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Εγώ έχω το phone dashboard και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν παιζει όμως μα το tf3d θέλει την 2nd today. Για το Today Phone Pro έχεις κάποιο link; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Εγώ, πάλι, είμαι πολύ περίεργη που αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν έχει βρεθεί ένας χριστιανός που να φτιάξει ένα απλό, λιτό κι απέριττο προγραμματάκι (κατα προτίμηση όχι Today Plugin γιατί με το Manila και τα λοιπά δεν βολεύει όλους) που να κάνει το απλό..το απλούστατο... Να μετράει χρόνο ομιλίας και SMS δίνοντας την δυνατότητα να εξαιρέσεις κάποιους αριθμούς. Ότι κάνει κι το Battery Status αλλά πιο ελαφρύ. Νομίζω θα βοηιούσε πολύ κόσμο!! Είναι ελάχιστα τα προγράμματα που υπάρχουν ο περισσότερος κόσμος μετράει το χρόνο ομιλίας του. Το Phone DashBoard δεν έχει δυνατότητα εξαίρεσης αριθμών ή θυμάμαι λάθος? Γιατί έχω 2nd Today αλλά μου είναι απαραίτητο να μην μετράει κάποιους αριθμούς. :s Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Εγώ, πάλι, είμαι πολύ περίεργη που αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν έχει βρεθεί ένας χριστιανός που να φτιάξει ένα απλό, λιτό κι απέριττο προγραμματάκι (κατα προτίμηση όχι Today Plugin γιατί με το Manila και τα λοιπά δεν βολεύει όλους) που να κάνει το απλό..το απλούστατο... Να μετράει χρόνο ομιλίας και SMS δίνοντας την δυνατότητα να εξαιρέσεις κάποιους αριθμούς. Ότι κάνει κι το Battery Status αλλά πιο ελαφρύ. Νομίζω θα βοηιούσε πολύ κόσμο!! Είναι ελάχιστα τα προγράμματα που υπάρχουν ο περισσότερος κόσμος μετράει το χρόνο ομιλίας του. Το Phone DashBoard δεν έχει δυνατότητα εξαίρεσης αριθμών ή θυμάμαι λάθος? Γιατί έχω 2nd Today αλλά μου είναι απαραίτητο να μην μετράει κάποιους αριθμούς. :s Έχει τη δυνατότητα εξαίρεσης αριθμών:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ooo! Thanks! Το είχα δοκιμάσει πριν πολύ καιρό στο 3600 αλλά μάλλον δεν θυμόμουν σωστά! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts