skafetzakis Δημοσιεύτηκε January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2009 ψάχνω ένα πρόγραμμα τo οποιο να μου μετατρέπει κυριος νομίσματα, έχω βρει κάποια αλλα είναι παλιά και οι νομισματικές αξιες διαφορετικές με το σήμερα. κάτι το οποιο μπορώ να του ορίσω εγώ πια είναι η αξια η αν μπορεί μέσο internet να ενημερώνεται... κύριος ελβετικα φράγκα σε euro αν γνωρίζετε και για κινητό θα με βοηθούσε thanks Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Είσαι σε λάθος μέρος. Εδώ ασχολούμαστε με τις συσκευές. Υπάρχει το αντίστοιχο μέρος για προγράμματα (Pocket PC Software). Σχετικά με την ερώτησή σου... η πρότασή μου είναι να βάλεις το HiCalc 2.6.2 Έχει τα πάντα και φυσικά αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 δεν ξέρω για ποιό κινητό το θέλεις, αν όμως μιλάς για PPC και windows mobile, υπάρχει το SPB traveller που τα έχει όλα.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts