Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που αριβως επιλεγουμε τον χαρτη που θελουμε γιατι δεν το βρισκω..?φυσικα να προτημισω τον 3in1 για ελλαδα ε?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2727224#post2727224

επισης εχω προβλημα να φορτωσω τα POI οταν παταω το τελευταιο next στον POILoader μου πεταει με την σειρα αυτα τα μηνυματα σε καθε POI

Mε poi δεν εχω ασχοληθει :O

ναι αλλα δεν μου δεχετε το IMEI του προγραμματος .

στο προγραμμα μου δινει ΙΜΕΙ και ΙΜSI

Oταν λες οτι δεν το δεχετε? Δηλαδη τι γινεται?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περιέχει 3 διαφορετικούς χάρτες, από ποιες εταιρίες δεν ξέρω.

Για να διαλέξεις χάρτη πας Εργαλεία - Διαχ/ση δεδομ. - Σετ χαρτών και πατάς κάτω δεξια MapSource

Εμένα για κάποιο λόγο εμφανίζεται δυο φορές ο χάρτης Ανάβαση..

δεν μου εμφανιζει mapsource εμενα

εμενα εχει :

Worlwide Roads Basemap

E:\GARMIN\

------------------------------------------------

*Λεπτομερεις Χαρτες

---------------------------

*Λεπτομερεις Χαρτες

επισης οταν ξεκιναω το προγραμα μου πεταει ενα παραθυρακι και γραφει "Δεν ειναι",και μετα στο επομενο μενου γραφει οτι ενας απο τους χαρτες χρειαζεται αγορα αν και εγω εβαλα unlocked δεν θα επρεπε να το εμφανιζει αυτο ε?

δ

επισης οταν ξεκιναω το προγραμα μου πεταει ενα παραθυρακι και γραφει "Δεν ειναι",και μετα στο επομενο μενου γραφει οτι ενας απο τους χαρτες χρειαζεται αγορα αν και εγω εβαλα unlocked δεν θα επρεπε να το εμφανιζει αυτο ε?

Δεν εχεις ξεκλειδωσει τους χαρτες για αυτο το γραφει.

εχω 3 αρχεια χαρτων στον φακελο,εναν της Ελλαδας 3in1,ολης της ευρωπης και αυτον που ειχε μεσα απο μονο του...αυτον που ειχε μεσα να τον διαγραψω?

εχω 3 αρχεια χαρτων στον φακελο,εναν της Ελλαδας 3in1,ολης της ευρωπης και αυτον που ειχε μεσα απο μονο του...αυτον που ειχε μεσα να τον διαγραψω?

Οχι ,μην τον διαγραφεις.Εκτος του βασικου οι αλλοι θελουν αρχειο unl .

Eιναι ο κωδικος ξεκλειδωματος του καθε χαρτη.

οντως τελικα ο ελληνικος χαρτης 3in1 δεν ειχε ξεκλειδωθει...συμφωνα ομως με τον οδηγο στο πρωτο ποστ θα επρεπε να εχω 3 id αρα μια σειρα με 75 ψηφια για να βαλω μεσα στο .unl αλλα εγω εχω 2 id ... 3 to 1 AUTODRIVE 1.60 +ANAVASIS 3.9.0+ ATLANTIC(map id :822 , 295) το 3ο δεν χρειαζεται?

λοιπον εβαλα νομιζω το 3 σε 1 αλλα μου λεει οτι ειναι κλειδωμενος και μου βγαζει ενα δ τι να κανω..?

Διαβαστε προσεκτικα το 1 ποστ υπαρχουν αρκετοι που περασαν ωρες για να υπαρχει αυτος ο οδηγος. :!:

Ο Αναβασης ειναι ξεκλειδωμενος αρα πρεπει να εχετε συνολο 50 ψηφια στην σειρα.

Στο 1 ποστ υπαρχει γραμμενο το παρακατω:

Άρα για εγκατάσταση πακέτου 2 χαρτών θα πρέπει στο αρχείο ΧΧΧΧΧΧ.UNL να έχουμε συνολικά 50 χαρακτήρες συνεχόμενους

ναι μα και παλι δε παιζει.συγγνωμη αλλα κανω καπου λαθος α και στο χχχχ βαζουμε GMAPSUPP ετσι οπως ονομασαμε το χαρτη δηλαδη...

Ψάχνω χάρτη για Αγγλία. Εψαξα στο χχχχχχχχ αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Ίσως δεν του έβαλα τις σωστές λέξεις στο search για να μου το βρεί με αναζήτηση.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και που μπορώ να το βρω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαβαστε προσεκτικα το 1 ποστ υπαρχουν αρκετοι που περασαν ωρες για να υπαρχει αυτος ο οδηγος. :!:

Ο Αναβασης ειναι ξεκλειδωμενος αρα πρεπει να εχετε συνολο 50 ψηφια στην σειρα.

Στο 1 ποστ υπαρχει γραμμενο το παρακατω:

Άρα για εγκατάσταση πακέτου 2 χαρτών θα πρέπει στο αρχείο ΧΧΧΧΧΧ.UNL να έχουμε συνολικά 50 χαρακτήρες συνεχόμενους

μα εγω για αυτο ακριβως ρωτησα!!επειδη το ειχα διαβασει και μου φανηκε παραξενο οτι δίνει 2 id αντι για 3 οσοι ειναι οι χαρτες,δεν ηξερα οτι ο ενας ηταν unlocked..τεσπα thanks για την βοηθεια δουλευει τωρα μια χαρα :)

τελευταια ερωτηση επειδη πρωτη φορα δουλευω gps,μερικες φορες χρησιμοποιησε το wlan,χωρις wlan δεν δουλευει?:O

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι άσχετος από κινητά και πρώτη φoρά κάτοχος ενός τεχνολογικά εξελιγμένου (έχω το nokia 5800). 'Ηθελα να ρωτήσω πως μπορεί κάποιος που εγκατέστησε το garmin mobile XT 5.00.40 σε nokia 5800 να είναι σίγουρος πως δεν χρεώνεται; Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό που θα του το εξασφαλίσουν και αν ναι ποιες;

Ευχαριστώ :)

Σημερα κλειδωσα για πρωτη φορα δορυφορο με το nokia maps αλλα με το garmin δεν βρησκει τιποτα, μου βγαζει οτι δεν εχει βρει συσκευες gps και στον χαρτη δειχνει 1αυτοκινητο να ειναι στην Αγγλια και δεν μπορω να το μετακινησω. Τι λαθος εχω κανει?:(

Ακολουθησα πιστα ολες τις οδηγιες του 1 post.

Πριν βγω εξω να λοκαρω δορυφορους να ρωτησω κατι

Κατα την εγκατασταση του προγραμματος αρχικα δεν μου εβγαλε γλώσσα των φωνητικών οδηγιών (να βαλω ελληνικα δλδ) κ το μενου ρυθμισεις-ηχος-ομιλια ειναι κενο

Αυτο σημαινει δλδ οτι δεν θα εχω φωνητικη καθοδηγηση??

pls help

Ακολουθησα πιστα ολες τις οδηγιες του 1 post.

Πριν βγω εξω να λοκαρω δορυφορους να ρωτησω κατι

Κατα την εγκατασταση του προγραμματος αρχικα δεν μου εβγαλε γλώσσα των φωνητικών οδηγιών (να βαλω ελληνικα δλδ) κ το μενου ρυθμισεις-ηχος-ομιλια ειναι κενο

Αυτο σημαινει δλδ οτι δεν θα εχω φωνητικη καθοδηγηση??

pls help

Μαλλον δεν εχει μπει ο φακελος με τις φωνες, για ξαναψαξτο γιατι μαλλον δεν θα τον εβαλες!

Σημερα κλειδωσα για πρωτη φορα δορυφορο με το nokia maps αλλα με το garmin δεν βρησκει τιποτα, μου βγαζει οτι δεν εχει βρει συσκευες gps και στον χαρτη δειχνει 1αυτοκινητο να ειναι στην Αγγλια και δεν μπορω να το μετακινησω. Τι λαθος εχω κανει?:(

Εχεις ξεκλειδωσει το gps με το αρχειο SW.UNL ?

Μαλλον δεν εχει μπει ο φακελος με τις φωνες, για ξαναψαξτο γιατι μαλλον δεν θα τον εβαλες!

μηπως ξερεις ποιος φακελος ειναι αυτος??κ σε ποια διαδρομη ακριβως στην καρτα μνημης πρεπει να τον βαλω??

μηπως ξερεις ποιος φακελος ειναι αυτος??κ σε ποια διαδρομη ακριβως στην καρτα μνημης πρεπει να τον βαλω??

voice και πρεπει να ειναι μεσα στο garmin.

ναι μα και παλι δε παιζει.συγγνωμη αλλα κανω καπου λαθος α και στο χχχχ βαζουμε GMAPSUPP ετσι οπως ονομασαμε το χαρτη δηλαδη...

Oτι ονομα εχεις δωσει στον χαρτη θα πρεπει να δωσεις το ιδιο ονομα και στο .unl. Aπο την στιγμη που εχεις ονομασει τον χαρτη GMAPSUPP το .unl πρεπει να το ονομασεις GMAPSUPP.unl

Ψάχνω χάρτη για Αγγλία. Εψαξα στο χχχχχχχχχχχχ αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Ίσως δεν του έβαλα τις σωστές λέξεις στο search για να μου το βρεί με αναζήτηση.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και που μπορώ να το βρω?

Μπορεις να κατεβασεις ολοκληρο το χαρτη της Ευρωπης και να στειλεις στην συσκευη σου μονο το μερος του χαρτη που σε ενδιαφερει (π.χ. Αγγλια).

τελευταια ερωτηση επειδη πρωτη φορα δουλευω gps,μερικες φορες χρησιμοποιησε το wlan,χωρις wlan δεν δουλευει?:O

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι άσχετος από κινητά και πρώτη φoρά κάτοχος ενός τεχνολογικά εξελιγμένου (έχω το nokia 5800). 'Ηθελα να ρωτήσω πως μπορεί κάποιος που εγκατέστησε το garmin mobile XT 5.00.40 σε nokia 5800 να είναι σίγουρος πως δεν χρεώνεται; Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό που θα του το εξασφαλίσουν και αν ναι ποιες;

Ευχαριστώ :)

Aπο την στιγμη που θα ενεργοποιησουμε το εσωτερικο gps οταν ανοιγουμε το garmin αυτοματα θα προσπαθει να βρει δορυφορους χωρις καμια επιπλεον χρεωση.

Εαν θελουμε να κλειδωνει πιο γρηγορα πρεπει να ενεργοποιησουμε το Α-GPS, διαβαστε το link που υπαρχει παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724

Το εχω κανει αυτο το βημα αλλα θα το ξανακοιταξω! Ευχαριστω;)

Εαν εισαι σιγουρος οτι εχεις φτιαξει σωστα το αρχειο sw.unl τοτε θα πρεπει να ενεργοποιησεις το εσωτερικο gps.

Αν δεν το έχει αναγνωρίσει αυτόματα πάμε Μενού > Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης, επιλέγουμε Eνσωματωμένο GPS και πατάμε Ενεργοποίηση.

voice και πρεπει να ειναι μεσα στο garmin.

Δεν υπαρχει τετοιος φακελος πουθενα ....

Μπορει να βοηθησει κανεις??