Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalispera paidia exo an sas kano 2 erotisis 1 ti sar exei kai an akougonte dinata ta ixia tou otan xtipai!!!!!! euxaristo !!!! aaa kai kati epipleon aurio tha feri polles siskeyes i vodafone pou einai stin bouliagmenis!!!!! to leo giati to paragkila ekei kai mou to eipan!!!

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

SAR 0,99 W/kg.

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πήγα να βάλω την 11 και στην μέση μου έβγαλε σφάλμα τώρα το κινητό δεν κάνει τίποτα.

Απο που εκανες αναβαθμιση ?

Βγαλε για λιγο την μπαταρια και πες μας

σε ποια κατασταση βρισκεται.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Με το NSU. Προσπαθώ πολλές ώρες ην έβγαλα και την μπαταρία αλλά δεν το αναγνωρίζει το πλέον NSU. Μονό όταν πατώ το κουμπί να ανοίξει δουλεύει η δόνηση και δεν φαίνετε τίποτα στην οθόνη. Μου έμεινε στο χέρι.

Hello !! :p

Γιατι να πληρωσει 15€ εφοσων η συσκευη ειναι Ελληνικη?

Η αναβαθμιση ειναι μεσα στην εγγυηση για 2 χρονια

=======================================================================================

Μεταφερθηκαμε σε νεο θεμα .

Για οποιον θελει να ριξει μια ματια στο παλιο ,

βρισκεται εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219787

Φανταζομαι nervous να εισαι σιγουρος για το οτι δεν πληρωνεις αν το πας αλφα κοπυ αλλωστε εισαι γατα στα θεματα νοκια απο οτι εχω καταλαβει! Η ερωτηση μου ειναι οτι εφοσον εχεις κανονικα ελληνικο μοντελο ειτε κανεις την αναβαθμιση μεσω της σελιδας της νοκια ειτε το πας σε καταστημα αλφα κοπυ εχει διαφορα;

Καμια διαφορα ειναι το ιδιο!

edit:

Πως μπορουμε να κανουμε hard format στο 5800?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

edit:

Ψάχνω να βρω τρόπο να κάνω αλλά δεν υπάρχει αστεράκι. Από όσο έψαξα μονό με τον κωδικό γίνετε.

Τώρα στα Νοκια Shop το επαναφέρουν η το χαιρεταω ;

Διαβασα το προηγουμενο ποστ σου και σκεφτηκα να δοκιμασεις να κανεις hard format αλλα δεν ξερω πως γινεται :O

edit:

Όπως κάνουμε σε ολα τα υπολοιπα νοκια, *#7370# :lol: :D.

Έκανα πριν λίγες μέρες το πρωτο φορμάτ.

@kos Για να κάνεις φορματ πατας το εικονιδιο με το πληκτρολογιο και μολις εμφανιστει βάζεις τον κωδικο *#7370#

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εγω που επαθα το ιδιο σε Ν96 μου το αντικατεστησαν,ετσι μου ειπαν,αλλα απο οτι καταλαβα αλλαξαν την πλακετα γιατι το απεξω ηταν το ιδιο ενω το ΙΜΕΙ ειχε αλλαξει.

Για την αλλαγη αυτη μου το κρατησαν 3 εβδομαδες.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Σε κόκκινο ή μαύρο δεν έχει έρθει καθόλου στην Vodafone;

Ρε παιδιά έχει απαντηθεί πάνω από 5 φορές το ίδιο ακριβώς πράγμα από μένα χθες που είπα ότι η voda φέρνει μονο το μπλέ και δε ξέρουν καν αν θα φέρουν στο μέλλον το κόκκινο και από ένα σωρό παιδιά.

ΥΓ: η απορία μου βέβαια από χθες ήταν, μα καλά το κόκκινο δίκτυο έφερε μόνο το μπλε κι οχι το κόκκινο;;;; :lol::p:D

ΥΓ2: τελικά κι εμένα κάτι αυτό το μικρό κενό πάνω δεξιά που λέτε οντως κι αν το πιέσει δένει να βάλω σελοτέιπ;;; :rolleyes::lol::p

Ψάχνω να βρω τρόπο να κάνω αλλά δεν υπάρχει αστεράκι. Από όσο έψαξα μονό με τον κωδικό γίνετε.

Τώρα στα Νοκια Shop το επαναφέρουν η το χαιρεταω ;

\

το πήρες τώρα από τη vodafone;; αν ναι εχει εγγύηση αντικατάστασης 7 ημερών εμένα μου έδωσαν και φυλλάδιο από νοκια που έλεγε τους ορους και οτι πρεπει σε 7 μερες να το πας στο καταστημα που το πηρες

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όπως κάνουμε σε ολα τα υπολοιπα νοκια, *#7370# :lol: :D.

Έκανα πριν λίγες μέρες το πρψτο φορμάτ.

Oταν ειναι κλειστο πως κανουμε (δεν το διευκρινησα)! :)

Μάλλον δεν κάνεις, γιατί τα πλήκτρα του 5800 είναι 4 όλα και όλα. Δεν έχει άλλα για να πατήσεις κάποιο συνδιασμό.

Nokia 5800 XpressMusic v11.0.008 Firmware Now Available On NSU

http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/01/nokia-5800-xpressmusic-v110008-firmware-now-available-on-nsu.html

Changelog from S60Inside.com:

* Homepage is not defined for Vodafone Live!

* Last word disappears when selecting receiver in SMS

* My Nokia: phone displays “#” in front of Application name.

* During Back-Up & Restore operation, calendar entries are not restored

* Operator menu link within Welcome application

* Invalid message pops up before playing the file received via Bluetooth.

* Input Method, VKB just display number when selecting a WLAN access point which contains a password.

* Chinese box HWR control buttons and FS HWR control bar are too small.

* Unable to add image to Contact bar from Gallery when there is about 5 GB of data in memory card

* In Arabic UI, in calendar, the arrows on the top are reversed in week view and day view

* UI-rotation is too sensitive

* Search: Google search service is missing in Search.

* Contact could not display when switch numbers in Singtel 2-in-1 SIM card

* Maps: Wrong layout of the strings in the Maps search and favorites views

* Could not send new email if user name and password is not pre-defined

* Phone drops from service when both A5/3 +GEA3 used simultaneously with WLAN

* The Messaging application crashes a lot specially when replying or trying to send SMS you have to remove battery to be able to use the device again

* License Manager for Maps is not integrated to SW

* 5.0 Touch: Phonebook crashing when adding detail: Birthday, Anniversary

* Web screen is messed up

* Non stop Music Player “Library update”

* Clock, Alarm is inactive when phone is power off.

* APN Configuration Settings Update to be used for the Setting Wizard

* Ex-Factory settings are wrong

* UE unable to open Setting Wizard

* StartUpSettings version updated.

* Phone lost correct time during power off

* USSD - “Call Control Send USSD” command

* UE drops from 3G, then cannot sync to 3G cells

* Browser: Flash objects causes problems while browsing

\

το πήρες τώρα από τη vodafone;; αν ναι εχει εγγύηση αντικατάστασης 7 ημερών εμένα μου έδωσαν και φυλλάδιο από νοκια που έλεγε τους ορους και οτι πρεπει σε 7 μερες να το πας στο καταστημα που το πηρες

Και εμένα έτσι μου είπε η κοπέλα ότι γίνετε αντικατάσταση (αλλιώς δεν θα το αγόραζα ). Τώρα η πάω αύριο και λέω ότι ήταν ελαττωματικό η το πάω σε νοκια.

Δεν ξέρω διάβασα σε φόρουμ από άλλες χώρες που πήγαν να την περάσουν και τους κύλησε και αυτούς.

Μάλλον δεν κάνεις, γιατί τα πλήκτρα του 5800 είναι 4 όλα και όλα. Δεν έχει άλλα για να πατήσεις κάποιο συνδιασμό.

Aυτό με τα κουμπιά ειναι σπαστικό όταν εχεις συνηθισει αλλιώς, τελικά μια εφαρμογή που ειναι ανοιχτή πως ακριβώς τη κλείνεις χωρίς C; μήπως το βρήκες η πρέπει αναγκαστικά να βάλω προγραμμα γι΄αυτη τη δουλειά;

George Bernard Shaw

Aυτό με τα κουμπιά ειναι σπαστικό όταν εχεις συνηθισει αλλιώς, τελικά μια εφαρμογή που ειναι ανοιχτή πως ακριβώς τη κλείνεις χωρίς C; μήπως το βρήκες η πρέπει αναγκαστικά να βάλω προγραμμα γι΄αυτη τη δουλειά;

Ή πατάς το κόκκινο πλήκτρο και κλείνει η εφαρμογή ή θα περάσεις το handy taskman ή best taskman και θα τις τερματίζεις μέσω αυτών. Εγώ έχω περάσει το handy taskman.

Με το NSU. Προσπαθώ πολλές ώρες ην έβγαλα και την μπαταρία αλλά δεν το αναγνωρίζει το πλέον NSU. Μονό όταν πατώ το κουμπί να ανοίξει δουλεύει η δόνηση και δεν φαίνετε τίποτα στην οθόνη. Μου έμεινε στο χέρι.

Μπορεις να κανεις dead phone flashing μεσω phoenix ,

αλλα αστο καλυτερα ομως .

Flashing your Bricked/Dead Nokia 5800 phone - Hard Reset Your 5800

http://dailymobile.se/forum/index.php?topic=288.0

Μας τελειωσε !:p

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

μολις εκανα αναβαθμιση στη 11,ολα πηγαν μια χαρα και το βασικοτερο δεν χρειαστηκε να ξαναπερασω τιποτα γιατι δεν σβυστηκε τιποτα!!!!

Ή πατάς το κόκκινο πλήκτρο και κλείνει η εφαρμογή ή θα περάσεις το handy taskman ή best taskman και θα τις τερματίζεις μέσω αυτών. Εγώ έχω περάσει το handy taskman.

μα δε κλείνουν με το κόκκινο είτε το πατάς είτε όχι το ίδιο είναι ακόμα και στα προεγκατεστήμενα οπως πχ στο bounce μπες και δοκίμασε να πατήσεις το κοκκινο δεν αντιδρά καθόλου\

ΥΓ: Τελικά το πρόβλημα με το ρουτερ μου ειναι βρηκα τυχαία ενα free ον τελεκομ και συνδεθηκα κανονικά;; εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει;; το βρίσκει συνδέεται αλλά οταν πάω στον ιστό πετάει μήνυμα αδυναμία ευρεσης ιστού. Τι reset εκανα στο ρουτερ, τι επαναρυθμιση, τι το αφησα ξεκλειδωτο παντα το ίδιο, θα τρελλαθώ στο τέλος το Laptop δίπλα συνδέεται με κάθε τρόπο αμέσως

George Bernard Shaw

Η ερωτηση μου ειναι οτι εφοσον εχεις κανονικα ελληνικο μοντελο ειτε κανεις την αναβαθμιση μεσω της σελιδας της νοκια ειτε το πας σε καταστημα αλφα κοπυ εχει διαφορα;

Αν έχεις ελληνικό μοντέλο, τότε δεν τίθεται θέμα. Την κανείς από το σπίτι την αναβάθμιση με έναν από τους δύο τρόπους. Δεν υπάρχει λόγος να το πας στη Νοκια μιας και είναι το ίδιο.

Επίσης, όσον αφορά το θέμα χρημάτων, τα 15 ευρώ τα δίνεις μόνο σε περίπτωση που είναι εισαγωγής και θέλεις να περάσεις ελληνικα. Αλλιώς, δεν σε χρεώνουν.

Παιδιά, για το SAR δεν είδα να έχει μιλήσει κανένας ως τώρα, ψάχνω, αλλά έτσι όπως το παρουσιάζει η Νοκια στο σάιτ της δε βλέπω πουθενά να το αναφέρει. Μόνο εδώ αναφέρει ότι είναι 0.990 W/Kg. Δεν είναι και χαμηλό για τα σημερινά δεδομένα νομίζω.

Ξέρει κανένας σίγουρα;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Μετά από 4 ώρες με το 5800 οι εντυπώσεις ανάμικτες. Πολύ καλό τηλέφωνο, άψογη οθόνη που πραγματικά κάθεσαι και τη χαζεύεις ώρες ώρες, τέλειος ήχος λες και είναι μινι στερεο νιώθεις, στιβαρή και πολύ γερή κατασκευή (το καπάκι δένει τοσο γερά που νιώθεις ότι θα το σπάσεις για να το ανοίξεις) και ικανοποιητική κάμερα αλλά είχε και τα ελαττώματα του τελικά... ας τα αναφέρω λοιπόν

-κατ΄αρχήν όπως και να το κάνουμε στην ευχρηστία τελικά χάνει όσο βολική κι αν είναι η touch κάποιες φορές αποδεικνύεται μπελάς, πχ εισαι σε κλήση και σου ζητήσει να πατήσεις ένα πλήκτρο πρέπει αναγκαστικά να το απομακρύνεις απο το αυτί, να επιλέξεις να εμφανιστεί το αριθμητικό πληκτρολόγιο και στη συνέχεια να πατήσεις τον αριθμό

-όταν είναι σβυστή η οθόνη και σου στείλει κάποιος κάτι με BT εκεί που σε ρωτάει αν το δέχεσαι η οθόνη δεν ανάβει καθόλου απλά ακούς ένα ηχητικό εφέ και πρέπει μόνος σου να σκεφτείς να το ξεκλειδώσεις για να δεις τι ειναι, αν εισαι σε θορυβωδες περιβάλλον για παράδειγμα δε θα το δεις ποτέ

-Πολλά κολλήματα κατά την περιστροφή που πολλές φορές αργεί ενώ στα θέματα έχει καθυστερήσεις αναβοσβηνουν ενδείξεις μεχρι να ολοκληρωθει η αλλαγή απο οθόνη σε οθόνη

-αρκετά αργό μερικές φορές στις αποκρίσεις όταν πατάς τα κουμπιά πέρα από το bug με το κουμπί της κάμερας

-σε πολλά σημεία, εναλλαγές, σημεία που θέλουν κύλλιση τελικά θες τη γραφίδα με το δάχτυλο νιώθεις οτι δε βολεύει όσο κι αν θες να πείσεις τον εαυτό σου ότι βολεύει κάποιες φορές αναζητάς τη γραφιδα γιατί έτσι κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Με το δάχτυλο απλά κάποιες φορές θέλει παραπάνω πίεση και θέλει τελικά όχι ν΄αγγίξεις την οθόνη αλλά να τη χτυπήσεις για να σε αντιληφθεί

-Ενω στις φωτογραφίες με έβγαλε ασπροπρόσωπο με όσα άκουγα στο βίντεο ήταν άστα να πάνε, τι στο φως τι στο σκοτάδι χάλι μαύρο μιλάμε ελπίζω με μελλοντική αναβαθμιση να δούμε βελτίωση

Αύριο θα επανέλθω με νεώτερα και απορίες μιας και τωρα στάθηκα απλά στις ατέλειες που παρατήρησα. Επίσης η μπαταρία δείχνει πολύ καλή μιας και με 2-3 γραμμές άντεξε 4 ώρες ασταμάτητη χρήση χωρίς να αφήνω την οθόνη να κλείσει λεπτό.

ΥΓ: Τελικά ασύρματα ενώ συνδέεται με το speedtouch δε βλέπει σελίδες οσο κι αν το πάλεψα τι φταίει θα δω αύριο

Τελικά παιδιά με την αναβάθμιση διορθώνονται τα παραπάνω ελαττώματα??? Επίσης κάπου διάβασα ότι από την κάθετη στην οριζόντια θέση καθυστερεί να γυρίσει. Ισχύει?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...