ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 παντως σε γενικες γραμμες πρεπει να ειναι καλο μηχανημα ε παιδια???ασχετα τα gps και καρτες 3g που δε με ενδιαφερουνε. με 160αρι δισκο ομως κι 1giga ram Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εννοείς αυτό εδώ: http://mydellmini.com/forum/touchpad-drivers-t5577.html Το έβαλες και είναι καλό ? Γιατί οι παλιότερες εκδώσεις του είχαν διάφορα χαζοπροβλήματα ... καμία σχέση. το έβγαλαν σε dmg την v15 :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 καμία σχέση. το έβγαλαν σε dmg την v15 :) link ??:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 link ??:D:D:D όλα είναι εδώ επειδή ποστάρουν κάθε δεύτερο πηγαίνει σελίδες πίσω αλλά το βρίσκεις. εδώ είναι. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Kαλημερα! κατεβασα το image Leopard OEM και το περασα στο usb μου (μεσω του imac μου). Εκαψα και το DellMiniBoot123v8.02b1 σε CD, bootαρει κανονικα και μετα βγαινει στο boot: Εκει... οτι και να βαλω... 81, 82 δεν το παίρνει και μένει εκει... Εχω βαλει το usb stick μου και δεν το αναγνωρίζει Εχει κανεις καμια ιδεα...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Kαλημερα! κατεβασα το image Leopard OEM και το περασα στο usb μου (μεσω του imac μου). Εκαψα και το DellMiniBoot123v8.02b1 σε CD, bootαρει κανονικα και μετα βγαινει στο boot: Εκει... οτι και να βαλω... 81, 82 δεν το παίρνει και μένει εκει... Εχω βαλει το usb stick μου και δεν το αναγνωρίζει Εχει κανεις καμια ιδεα...???? για δοκιμασε να βαλεις 80 αλλιως 90 σιγουρα εχεις το σωστο σιντι με τα λεοπαρντ;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 για δοκιμασε να βαλεις 80 αλλιως 90 σιγουρα εχεις το σωστο σιντι με τα λεοπαρντ;; Εαν βαλω 80 μου δείχνει τον εσωτερικο μoυ δίσκο... εαν βαλω 90 δεν κανει τιποτα. Κατεβασα το IMAGE απο εδω h@@p://thepiratebay.org/torrent/4697491/Mac.OSX.Leopard.V10.5.6-HOTiSO και το εγραψα σε USB απο το Mac μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Εαν βαλω 80 μου δείχνει τον εσωτερικο μoυ δίσκο... εαν βαλω 90 δεν κανει τιποτα. Κατεβασα το IMAGE απο εδω h@@p://thepiratebay.org/torrent/4697491/Mac.OSX.Leopard.V10.5.6-HOTiSO και το εγραψα σε USB απο το Mac μου... Κοιτα επειδη δεν ξερω ακριβως αν εχει διαφορα σε αυτο το ντελ απο το U100 που εχω εγω χρησιμοποιησα απο το ιδιο σαιτ που κατεβασες εσυ αλλα το retail dvd..μετα ομως χρησιμοποιησα ενα αλλο γιατι δεν το αναγνωριζε το σιντι,,τωρα βεβαια που εχω τα os x μπορω να κανω ριστορ το retail σε usb,.. οταν πατας 81 τι ακριβως σου βγαζει;;; σου λεει τιποτα για EBIOS error και κατι για sectors;;; αν ειναι δοκιμασε να βαλεις σε αλλη usb το στικ και κανε την διαδικασια με το 81 αλλα αστο κανα 10λεπτο να δεις τι θα βγαλει Αν δεν λειτουργησει υπαρχουν κι αλλες ιδεες... οπως να μπουταρεις απο αυτο το σιντι http://www.hackint0sh.org/forum/f181/44314.htm boot 132..κανονικα οταν σου βγαζει το boot πατας μια φορα εντερ και μετα το 81 και εντερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Κοιτα επειδη δεν ξερω ακριβως αν εχει διαφορα σε αυτο το ντελ απο το U100 που εχω εγω χρησιμοποιησα απο το ιδιο σαιτ που κατεβασες εσυ αλλα το retail dvd..μετα ομως χρησιμοποιησα ενα αλλο γιατι δεν το αναγνωριζε το σιντι,,τωρα βεβαια που εχω τα os x μπορω να κανω ριστορ το retail σε usb,.. οταν πατας 81 τι ακριβως σου βγαζει;;; σου λεει τιποτα για EBIOS error και κατι για sectors;;; αν ειναι δοκιμασε να βαλεις σε αλλη usb το στικ και κανε την διαδικασια με το 81 αλλα αστο κανα 10λεπτο να δεις τι θα βγαλει Αν δεν λειτουργησει υπαρχουν κι αλλες ιδεες... οπως να μπουταρεις απο αυτο το σιντι http://www.hackint0sh.org/forum/f181/44314.htm boot 132..κανονικα οταν σου βγαζει το boot πατας μια φορα εντερ και μετα το 81 και εντερ χμ... το ξανακανα reboot και το ειδε η μ@λ@κι@... Ευχαριστω πολυ... προχωραω τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 χμ... το ξανακανα reboot και το ειδε η μ@λ@κι@... Ευχαριστω πολυ... προχωραω τωρα! Χμ,,:) Να ξερεις σε τετοιες περιπτωσεις παιζει και ρολο σε ποια θεση βρισκεται το usb,Πανε κυκλικα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Χμ,,:) Να ξερεις σε τετοιες περιπτωσεις παιζει και ρολο σε ποια θεση βρισκεται το usb,Πανε κυκλικα.. Δεν το αλλαξα θεση... στην ιδια το αφησα... τι να πω....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Χμ... στο τελος της εγκαταστασης μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση του Leopard... με ρωτησε για reboot ειπα ΟΚ. Μετα το bootara απο το 80 (σκληρο δισκο), ανεβηκε μια χαρα, ετρεξα το dellefi - του ειπα standard installation - αλλα μου πεταξε ενα μηνυμα λαθους σε καποιο module που εστεινε... ειπα ΟΚ, τελειωσε, εκανε reboot, ξεκινησε χωρις το boot CD ROM και τωρα ειναι κανενα 10λεπτο στην γκρι οθονη με το μηλο.... Τι κανουμε εδω? EDIT: το εκλεισα απο το κουμπι και ξαναξεκινησε ΟΚ. Παιδια δεν μου ξεκιναει το Airport... αρα δεν εχω Wifi.... τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 EDIT: το εκλεισα απο το κουμπι και ξαναξεκινησε ΟΚ. Παιδια δεν μου ξεκιναει το Airport... αρα δεν εχω Wifi.... τι να κανω? Στο μσι εχει ενα προγραμματακι για να αναγνωρισει το wifi,,,λογικα μηπως υπαρχει κατι τετοιο και για το ντελ;; για ψαξε λιγο στο νετ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Χμ... στο τελος της εγκαταστασης μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση του Leopard... με ρωτησε για reboot ειπα ΟΚ. Μετα το bootara απο το 80 (σκληρο δισκο), ανεβηκε μια χαρα, ετρεξα το dellefi - του ειπα standard installation - αλλα μου πεταξε ενα μηνυμα λαθους σε καποιο module που εστεινε... ειπα ΟΚ, τελειωσε, εκανε reboot, ξεκινησε χωρις το boot CD ROM και τωρα ειναι κανενα 10λεπτο στην γκρι οθονη με το μηλο.... Τι κανουμε εδω? EDIT: το εκλεισα απο το κουμπι και ξαναξεκινησε ΟΚ. Παιδια δεν μου ξεκιναει το Airport... αρα δεν εχω Wifi.... τι να κανω? ήθελες να κατεβάσεις ένα ό,τι νάνε torrent. δε φταίω εγώ. μετά το πρώτο reboot πρέπει ΟΛΑ να δουλεύουν τέλεια. από το flash της κάμερας μέχρι και το sleep. και φυσικά ΔΕΝ πρέπει να σου πετάξει μήνυμα σφάλματος. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 1. Boot from iso (burn to CD or DVD, or see the USB thread to put on a USB drive) 2. Once booted pull disk and insert Leopard Retail DVD (note if you have problems power cycle external DVD drive and try unplugging/re-plugging), external DVD is 9f on boot prompt (default, press ESC to get that prompt) 3. Format drive as GUID in disk util 4. Install will fail at the end but this is ok reboot (might not fail, either way, it worked) 5. on reboot boot from boot132 iso above again, choose device 80 for internal drive (or other if you did another drive) and enter -f when booting from your hard drive (might freeze first reboot, just restart) 6. update to 10.5.6 and any of the other updates, reboot (Skip this step if your OSX install disc is already 10.5.6) 7. on reboot boot from boot123 iso above again, choose device 80 for internal drive (or other if you did another drive) 8. on the iso above Go into the DellMini9Utils folder, and run the DellEFI application (you might recognize the icon). 9. Your best bet is to leave it on "Easy" and click "Install" 10. It will prompt you to reboot when it's done. http://www.mydellmini.com/forum/faqs-how-tos/1062-howto-install-os-x-mini9-boot132-original-thread.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 λοιπον παιδες βρεθηκε η λυση! Εβαλα πισω τα xp και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ το BT και το WiFi... Εβαλα παλι το OSX και τα ειδα κανονικα!!! :D:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 βγήκαν τα 10.5.7. όλα παίζουν ρολόι. πολύ πιο γρήγορο boot. απλά θέλει safe mode + re install ext @ DelEFI. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 βγήκαν τα 10.5.7. όλα παίζουν ρολόι. πολύ πιο γρήγορο boot. απλά θέλει safe mode + re install ext @ DelEFI. τι εννοεις safe mode...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Safe Boot, hold the Shift key as your Mac starts up :D ext - τι ειναι αυτο? DelEFI - ξερω ξερω!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 όχι βρε συ. απλά όταν σου μετράει για το boot πατάς -x και enter. μπαίνει σε safe mode. τρέχεις το DellEFI ως custom installation και τσεκάρεις τα 2 πάνω και είσαι οκ. μετά restart και όλα. βέβαια μετά πρέπει να βάλεις τους οδηγούς για το ps2 touchpad από το img που σου έδωσα ως λινκ για scrolling. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 παιδια δεν με θελει με τιποτα... Ολα καλα χθες και σημερα το πρωι με το dell.. καποια στιγμη σημερα, κανω μια επανεκινηση και γιοκ... μου εβγαζε τα παρακατω boot0: GTP boot0: HFS boot0: error και δεν ξεκιναγε τιποτα... Εκαψα το image των Leopard σε ενα dvd και κανω boot απο το boot cd που εχω φτιαξει απο τη σελιδα του Γιωργου. Οταν λοιπον παω να φτιαξω partition με το disk utility, επιλεγω partition 1 και Mac OS Extended (journaled), τρεχω το apply, διχνει οτι κατι κανει, τελειωνει αλλα μετα ο δισκος ειναι ακομα grey out, και εαν συνεχισω την εγκατασταση δε βλεπω δισκο εσωτερικο για να στησω το OS... καμια βοηθεια μη το σπασω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 πέρνα του xp ή vista να τον κάνει ntfs (πριν την εγκατάσταση βγάλε το cd) και μετά δοκίμασε πάλι. για όλα φταίει που δνε ήρθες star :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 πέρνα του xp ή vista να τον κάνει ntfs (πριν την εγκατάσταση βγάλε το cd) και μετά δοκίμασε πάλι. για όλα φταίει που δνε ήρθες star :p σκ@τ@ κανει! τον εκανα ntfs, reboot με leopard, και οταν του λεω να κανει το δισκο 1 partition και GUID μου κανει παλι τα ιδια... που ειστε ρε Mac αδες ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 ας έρθει ο ζωγράφος να μας τα πει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 σκ@τ@ κανει! τον εκανα ntfs, reboot με leopard, και οταν του λεω να κανει το δισκο 1 partition και GUID μου κανει παλι τα ιδια... που ειστε ρε Mac αδες ???? Δοκιμασες να βαλει το boot 132 cd και μετα να πατησεις 80 και να επιλεξεις το σκληρο με τα osx;;,,,για δοκιμασε να μας πεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts