Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλορίζικο. Για αρχή θα χρειαστεί να διαβάσεις το thread εδώ. Θα σου λύσει τις περισσότερες απορίες. Για ότι άλλο χρειαστείς... εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Κάτοχος απο εχθές της συσκευής στην πολύ καλή τιμή που το είχε το you.....για να δούμε τι θα δούμε........ Εγω πιστευω θα την ευχαριστηθης!! Ειναι πολυ σταθερο με απλετη RAM καιχωρο αποθηκευσης και πολυ σταθερο! Παντως θα δεις οτι η ροδελα για πλοηγηση στα μενου του ειναι ΟΛΑ τα λεφτα και ΠΟΛΥ μου λειπει τωρα με το HD2! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Μακάρι , ξεκινάμε με ένα καλό πρόγραμμα για το GPS.......το copilot είχε πλάκα σήμερα που στο κομμάτι Σχηματάρι -Χαλκίδα με έβγαζε στα χωράφια και έχανε την μπάλα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Κάτοχος απο εχθές της συσκευής στην πολύ καλή τιμή που το είχε το you.....για να δούμε τι θα δούμε........ Καλοριζικο. Και εγω απο το you το πηρα και τωρα ειμαι στην 2 φορτιση. Πρωτο μου wm κινητο και πρεπει να το συνηθισω.... Μεχρι στιγμης παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Μακάρι , ξεκινάμε με ένα καλό πρόγραμμα για το GPS.......το copilot είχε πλάκα σήμερα που στο κομμάτι Σχηματάρι -Χαλκίδα με έβγαζε στα χωράφια και έχανε την μπάλα........ Θα έλεγα να δοκιμάσεις το iGO και για τα δύσκολα ας έχεις και το παρωχημένο Destinator στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλο το Copilot εχει πλακα αλλά κατα βαση εγω χρησιμοποιω με σειρα προτεραιότητας garmin,destinator,igo,ndrive.τα έχω φορτωσει όλα χαχαχα.Δυστυχως το Copliot δεν εχει τις ανανεωσεις που εχει το garmin Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ξέρει κανείς πως μπορώ να δηλώσω προεπιλεγμένο πρόγραμμα πλοήγησης? Όταν πατώ το κουμπί στην πρόσοψη ή στο μενού όταν το βάζω στην βάση αυτοκινήτου να μην πηγαίνει στο copilot αλλά πχ στο igo8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ξέρει κανείς πως μπορώ να δηλώσω προεπιλεγμένο πρόγραμμα πλοήγησης? Όταν πατώ το κουμπί στην πρόσοψη ή στο μενού όταν το βάζω στην βάση αυτοκινήτου να μην πηγαίνει στο copilot αλλά πχ στο igo8 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις το AE Button και να προγραματισης εσυ τα πληκτρα να σου ανοιγουν οτι λειτουργια η προγραμμα θες!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Σωστό και αυτό αλλά και μια απλή συντόμευση στο start menu είναι εξίσου εξυπηρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Είχα στο μυαλό μου το hardwariko κομμάτι της εφαρμογής....κάποια στιγμή το co pilot θα λήξει δε μπορεί να πατάς το navigation button στην πρόσοψη και να σου ανοίγει αυτό.............αν δε θες βέβαια να το ανανεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Τότε η λύση του AEButton Plus ίσως είναι και η πιο ενδεδειγμένη για την περίπτωση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impel123 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Παιδια να ρωτησω και εγω κατι? Δεν ειχα ποτε wm αλλα αυτη η συσκευη μου αρεσει και σκευτομαι να την παρω. Δεν εχω καταλαβει ομως το εξης..οταν λετε οτι η συσκευη δεν προσθετει κατι καινουργιο, και οτι πχ το sony xperia x1 ή το htc touch pro2 εχουν περισσοτερες δυνατοτητες, τι ακριβως εννοειτε?Δηλαδη περα απο αναλυση/ποιοτητα οθονης,καμερα,ενδεχομενως συρωμενο keyboard τα smartphones διαφερουν σε κατι αλλο?πχ υποστηριξη λογισμικου κτλπ? Για πιον λόγο δλδ ν προτιμησω το sony x1 απο το cruice αφου εχουν το ιδιο λογισμικο wm6.1,wifi και αρα τις ιδιες δυνατοτητες..??Περα απο το keyboard που εχει το X1. Παράθεση www.skepes-psariotis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Η συσκευή είναι μια χαρά και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσεις το xperia. Αξίζει τα χρήματά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Και ειδικα με τη καταπληκτικη ροδελα που εχει για πλοηγηση στα μενου αυτων των windows και με αυτη την οθονη ειναι ΟΛΛΑ τα λεφτα!! Ψηνομαι αγρια να το ξαναπαρω!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Ερωτησης και μαλιστα σημαντικη. Εχω 1 Νοκια 6220 και θελω ολο τον τηλεφωνικο καταλογο να τον περασω στο cruisaki μου. Πως μπορω να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Δοκίμασε αρχικά με bluetooth και βλέπουμε εάν δεν τα καταφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Δοκίμασε αρχικά με bluetooth και βλέπουμε εάν δεν τα καταφέρεις. Εννοεις μια-μια τις επαφες με το μπλε δοντι? Γιατι ολες που προσπαθησα μαζι δεν γινοτανε... Σε ρωταω γιατι εχω καμια 400 επαφες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Εννοεις μια-μια τις επαφες με το μπλε δοντι? Γιατι ολες που προσπαθησα μαζι δεν γινοτανε... Σε ρωταω γιατι εχω καμια 400 επαφες.... Περνας τες απ το Νοκια μεσω PC Suite στο Outlook και μετα συγχρονισε το Outlook με το Ιολιτε! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Εννοεις μια-μια τις επαφες με το μπλε δοντι? Γιατι ολες που προσπαθησα μαζι δεν γινοτανε... Σε ρωταω γιατι εχω καμια 400 επαφες.... Είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να τις επιλέξεις όλες μαζί; Συνήθως και στις περισσότερες συσκευές γίνεται. Ψάξτο λίγο. Αλλιώς, μόνο μέσω του Outlook με τη μέθοδο που προτείνει ο φίλος Μάνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 παιδια εχω το εξης προβλημα επειδη δε μου αρεσει το κοπαιλοτ, εχω εγκαταστησει το igo8, το οποιο θεωρω απο τα πιο αξιολογα προγραμματα πλοηγησης, και δουλευε μια χαρα με το παλιο μου Ρ3600. Το θεμα ειναι οτι ενω παλι δουλευει μια χαρα, εχω παρατηρησει οτι αν το κρατησω αναμενο με το gps να τρεχει, μετα απο καποια ωρα, συνηθως 20 λεπτα, μου αποσυνδει το gps, ενω το igo τρεχει κανονικα, και η μονη λυση ειναι να ξαναμπω στις ρυθμισεις και να προσπαθησω να ξαναβαλω com port και baud rate... εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα, και αν ναι, τι εκανε? επισης, οσοι χρησιμοποιειτε αυτον τον πλοηγο, τι ρυθμισεις εχετε στο gps??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ποια έκδοση του iGO χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 igo8 thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Εννοώ ποια έκδοση του iGO8, εάν όχι... να προμηθευτείς την v8.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoas Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καλησπερα εκανα αναβαθμιση στη rom απο xda decelopers (win mob 6.5) αλλα δεν ειναι ευχαριστημενος απο τη συσκευη μου. κολαει συνεχεια μπορει να μου πει καποοιοσ πως να ξαναβαλη την original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καλησπερα εκανα αναβαθμιση στη rom απο xda decelopers (win mob 6.5) αλλα δεν ειναι ευχαριστημενος απο τη συσκευη μου. κολαει συνεχεια μπορει να μου πει καποοιοσ πως να ξαναβαλη την original? Στο XDA ενδεχομένως να βρεις την official αγγλική. Για να βρεις τα ελληνικά της ACE Hellas τώρα, είναι δύσκολο μιας και το forum της είναι down εδώ και πολλές μέρες. Κακώς έκανες αυτή την κίνηση χωρίς να έχεις τα κατάλληλα εφόδια για να επιστρέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts