hydro Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 δεν πιστευω να χρειαζεσαι ρουχο για αυτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Εγώ θα ντυθώ ταυρομάχος σε ένα γκρούπ και πιθανόν και κάτι άλλο για τη Τσικνοπέμπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Άλλο κι αυτό... Την Τσικνοπέμπτη τι ντυνόμαστε πάλι; Να ντυθώ Ντάλια; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Μπριζόλα με τζατζίκι ισως?:p Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ωραία! Μόλις ντύθηκα Φώτης (έχουμε πάρτυ). Είμαι πραγματικά συγκλονιστικός! :p Την Τσικνοπέμπτη όμως; Πείτε καμιά ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ωραία! Μόλις ντύθηκα Φώτης (έχουμε πάρτυ). Είμαι πραγματικά συγκλονιστικός! :p Την Τσικνοπέμπτη όμως; Πείτε καμιά ιδέα... Καπουτσίδης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Μπορειτε να ντυθειτε Pizza! Απλο και φθηνο...;) :p http://media.ugoto.com/pictures/another-great-halloween-costume-8ca.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Θες ένα κομμάτι πίτσα? :shifty: :this: :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 :hunter: :chair: :knife: Εγω φταιω που προτεινω στολες.:(:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 :lol: :lol: .... :ρ Ε μα και συ , τι μας βάζεις βραδιάτικα! Είναι μια καλή ιδέα πάντως για να την βγάλεις φτηνά! Εσύ δεν μας είπες , τι θα ντυθείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εγω ειμαι κατα των αποκριων λογω παιδικου τραυματος. Οριστε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1725328#post1725328 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εγω να πω τον πονο μου; Ποτε δεν καταλαβα τι γιορταζουμε και μασκαρευομαστε...Προσωπικα θεωρω τις αποκριες την πιο ηλιθια γιορτη...:p Επιπλεον, οταν ημουν μικρη οι γονεις μου με εντυναν παντα λουλουδι και τις περισσοτερες φορες το λουλουδι ειχε περιεργο ονομα και δεν μπορουσα να το προφερω και οταν με ρωτουσαν τα αλλα παιδακια τι εχω ντυθει εγω δεν ηξερα τι να τους πω, γιατι δεν θυμομουν...:( Μαλλον απο τοτε μισω τις αποκριες...:p Αφού ήσουν τόσο γλυκούλι όμως .......http://www.tvdance.com/shop/-00-images/halloween-costumes/12305.jpg http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/crybaby.gif:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 :lol: :lol: :p εγώ μάλλον δεν θα ντυθώ φέτος... :( παλιά ντυνόμουν "χάρος", όλα μαύρα κτλ... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Υπάρχει κανα site (Ελληνικό ή ξένο) που να έχει αποκριάτικες στολές? sofi , αυτό που έβαλες πριν ... είχε και άλλα παρόμοια? Να πάρουμε και καμιά ιδέα δηλαδή~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Υπάρχει κανα site (Ελληνικό ή ξένο) που να έχει αποκριάτικες στολές? sofi , αυτό που έβαλες πριν ... είχε και άλλα παρόμοια? Να πάρουμε και καμιά ιδέα δηλαδή~ Οχι αλλα αμα κανεις search στον Γουγλη στο images ως "halloween costumes" ή ακομα καλυτερα "funny halloween costumes" θα δεις μπολικο πραμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Φτού... είχα δοκιμάσει όλους τους συνδιασμούς .. funny suits , funny uniforms , funny carnival , απόκριες , στολές ... :stupid: Τα κρασιά που κοπάνησα πριν θα φταίνε! Thanks...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Παιδιά, ψάχνω ένα κουστούμι Ντόμινο ή V ή κάτι σαν ενός φίλου πιο πάνω που έβαλε κάτι φωτό από μία στολή από το Μάτια ερμητικά κλειστά, πάντα με την ανάλογη μάσκα. Όποιος ξέρει που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο στο Ηράκλειο Κρήτης ας πει! Ευχαριστώ! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Δε ντυνεστε καροτα καλυτερα? Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Δε ντυνεστε καροτα καλυτερα? Όχι μη σου πάρουμε την μεταμφίεση όλα κι όλα! :) Η πίτσα είναι προτότυπη αλλά χμμ με κάτι από πάνω εννοείτε! :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Θυμάμαι ότι, όταν κάναμε αποκριάτικη γιορτή στο δημοτικό, είχαμε κάθε χρόνο 45 Εσμεράλδες, 50 Χάρι Πότερ, 100 Μουλάν, αμέτρητους Power Rangers, ανάλογα με τη... μόδα της εποχής. Διαχρονική η στολή της βασίλισσας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Φέτος αποφάσισα να ντυθώ ατυχημα.Ακουστε σενάριο.¨Εχω βρει τιμόνι με σκασμένο αερόσακο LOL. Έχω φττιάξει ένα κυκλωματάκι να μου αναβοσβήνει ένα φλασάκι που θα έχω πάνω μου.Γάζες με αίμα και τα σχετικά. Και λέω να βάλω και στην πλάτη το τρίγωνο από το αμάξι,Πως σας φαίνεται η ιδέα.Δεχομαι προτάσεις για βελτιώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 βαλε ενα Ν στην πλατη καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Egw tha dithw Notis, giati thelw na eimai o apolutos ellinas star. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 βαλε ενα Ν στην πλατη καλυτερα. κι εναν υαλοκαθαριστηρα στο χερι που θα εχει κολλησει ενα χαρτι "μπαμπα μην τρεχεις":cool: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ειχα καπου να παω αλλα δε θα γινει μαλλον. Αν καθοταν κατι θα ηθελα να ντυθω νεραιδα-ξωτικο. Με μυτερά αυτια και φτερα.... κατι τελειως παραμυθενιο, οχι παιδικο ομως!Θα δουμε.... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts