Jump to content

Τι θα ντυθείτε τις Απόκριες; Αποκριάτικες στολές

nikkosnet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 433
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ωραία! Μόλις ντύθηκα Φώτης (έχουμε πάρτυ). Είμαι πραγματικά συγκλονιστικός! :p Την Τσικνοπέμπτη όμως; Πείτε καμιά ιδέα...

Ωραία! Μόλις ντύθηκα Φώτης (έχουμε πάρτυ). Είμαι πραγματικά συγκλονιστικός! :p Την Τσικνοπέμπτη όμως; Πείτε καμιά ιδέα...

Καπουτσίδης

Μπορειτε να ντυθειτε Pizza! Απλο και φθηνο...;) :p

http://media.ugoto.com/pictures/another-great-halloween-costume-8ca.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: :lol: .... :ρ Ε μα και συ , τι μας βάζεις βραδιάτικα! Είναι μια καλή ιδέα πάντως για να την βγάλεις φτηνά! Εσύ δεν μας είπες , τι θα ντυθείς?

Εγω ειμαι κατα των αποκριων λογω παιδικου τραυματος. Οριστε:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1725328#post1725328

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω να πω τον πονο μου;

Ποτε δεν καταλαβα τι γιορταζουμε και μασκαρευομαστε...Προσωπικα θεωρω τις αποκριες την πιο ηλιθια γιορτη...:p

Επιπλεον, οταν ημουν μικρη οι γονεις μου με εντυναν παντα λουλουδι και τις περισσοτερες φορες το λουλουδι ειχε περιεργο ονομα και δεν μπορουσα να το προφερω και οταν με ρωτουσαν τα αλλα παιδακια τι εχω ντυθει εγω δεν ηξερα τι να τους πω, γιατι δεν θυμομουν...:(

Μαλλον απο τοτε μισω τις αποκριες...:p

Αφού ήσουν τόσο γλυκούλι όμως .......http://www.tvdance.com/shop/-00-images/halloween-costumes/12305.jpg http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/crybaby.gif:)

:lol: :lol: :p εγώ μάλλον δεν θα ντυθώ φέτος... :( παλιά ντυνόμουν "χάρος", όλα μαύρα κτλ...

Υπάρχει κανα site (Ελληνικό ή ξένο) που να έχει αποκριάτικες στολές?

sofi , αυτό που έβαλες πριν ... είχε και άλλα παρόμοια? Να πάρουμε και καμιά ιδέα δηλαδή~

Υπάρχει κανα site (Ελληνικό ή ξένο) που να έχει αποκριάτικες στολές?

sofi , αυτό που έβαλες πριν ... είχε και άλλα παρόμοια? Να πάρουμε και καμιά ιδέα δηλαδή~

Οχι αλλα αμα κανεις search στον Γουγλη στο images ως "halloween costumes" ή ακομα καλυτερα "funny halloween costumes" θα δεις μπολικο πραμα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φτού... είχα δοκιμάσει όλους τους συνδιασμούς .. funny suits , funny uniforms , funny carnival , απόκριες , στολές ... :stupid: Τα κρασιά που κοπάνησα πριν θα φταίνε! Thanks...:happy:

Παιδιά, ψάχνω ένα κουστούμι Ντόμινο ή V ή κάτι σαν ενός

φίλου πιο πάνω που έβαλε κάτι φωτό από μία στολή από το

Μάτια ερμητικά κλειστά, πάντα με την ανάλογη μάσκα.

Όποιος ξέρει που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο στο Ηράκλειο Κρήτης

ας πει!

Ευχαριστώ!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Δε ντυνεστε καροτα καλυτερα?

Όχι μη σου πάρουμε την μεταμφίεση όλα κι όλα!

:)

Η πίτσα είναι προτότυπη αλλά χμμ με κάτι από πάνω εννοείτε!

:D

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Θυμάμαι ότι, όταν κάναμε αποκριάτικη γιορτή στο δημοτικό, είχαμε κάθε χρόνο 45 Εσμεράλδες, 50 Χάρι Πότερ, 100 Μουλάν, αμέτρητους Power Rangers, ανάλογα με τη... μόδα της εποχής. Διαχρονική η στολή της βασίλισσας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φέτος αποφάσισα να ντυθώ ατυχημα.Ακουστε σενάριο.¨Εχω βρει τιμόνι με σκασμένο αερόσακο LOL.

Έχω φττιάξει ένα κυκλωματάκι να μου αναβοσβήνει ένα φλασάκι που θα έχω πάνω μου.Γάζες με αίμα και τα σχετικά.

Και λέω να βάλω και στην πλάτη το τρίγωνο από το αμάξι,Πως σας φαίνεται η ιδέα.Δεχομαι προτάσεις για βελτιώσεις

βαλε ενα Ν στην πλατη καλυτερα.

κι εναν υαλοκαθαριστηρα στο χερι που θα εχει κολλησει ενα χαρτι "μπαμπα μην τρεχεις":cool:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ειχα καπου να παω αλλα δε θα γινει μαλλον. Αν καθοταν κατι θα ηθελα να ντυθω νεραιδα-ξωτικο. Με μυτερά αυτια και φτερα.... κατι τελειως παραμυθενιο, οχι παιδικο ομως!Θα δουμε....

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.